Ce sanse au :un capricorn si o varsatoare ?
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
marinescu75 26 mesaje Membru din: 28/09/2010 Oras: Sibiu |
DIN EXPERIENTELE VOASTRE AS DORII SA CUNOSC unde ar putea duce aceasta relatie??
mai ales ca am trecut printr-o relatie cu un rac si a fost dezastru...sunt inca socata de acel om Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 5094 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
Raporteaza abuz de limbaj
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
|
|
36 de ani ?felicitari .eu nu am rezistat decat 15 ani am clacat,.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
|
|
sunt la inceput .ma refeream la casnicie ....ok .esti dura capricoarno .mmm
|
si ... asa este, amandoi au partile lor dure .... dar care nu le are
|
|
melania33 68 mesaje Membru din: 22/06/2010 |
De la: marinescu75, la data 2011-04-13 08:11:34DIN EXPERIENTELE VOASTRE AS DORII SA CUNOSC unde ar putea duce aceasta relatie?? Normal ca afost dezastru.....apa cu aerul nu se amesteca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
e ok relatia ....imi place tot mai mult de capricorn
|
|
|
|
garbo060457 1 mesaj Membru din: 21/08/2011 |
imi pare rau ca trebuie sa-ti spun.....de 5 ani ma straduiesc o astfel de relatie......nu ne potrivim noi varsatoarele cu capricornii....crede-ma.....doar ca proeteni si atat pentru ca in rest e dezastru
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro