Momentan nu am prieteni...fără comentarii
Intra in contul tau
|
Fosta membra Garbo.ro 10 mesaje Membru din: 13/03/2011 |
caut să-mi fac prieteni adevărați corecți cu care să mă ânțeleg că a trecut timpul și am rămas fără Vreau prieteni corecți serioși din România-Grecia Egipt-india Danemark-(franța)japonia-germania Dar âi vrau pe câți-va din cei veki grecia india egipt care mau ascultat și m-au ânțeles
Raporteaza abuz de limbaj |
|
anaROBERT 6859 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Constanta |
Raporteaza abuz de limbaj
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
ana... indragostitii n-au nevoie de cuvinte...:P
:))))))) Raporteaza abuz de limbaj
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
anaROBERT 6859 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Constanta |
practica ne omoara
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
elisabeta_boia 4005 mesaje Membru din: 23/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
De la: garbo195874, la data 2011-03-13 23:12:58caut să-mi fac prieteni adevărați corecți cu care să mă ânțeleg că a trecut timpul și am rămas fără Vreau prieteni corecți serioși din România-Grecia Egipt-india Danemark-(franța)japonia-germania Dar âi vrau pe câți-va din cei veki grecia india egipt care mau ascultat și m-au ânțelesDaca cu trecerea timpului ai ramas fara..se prea poate sa nu fii fost corect si serios chiar tu?!Si cu c---l in atatea barci?multumeste-te cu prieteni mai din tara,la care sa fii si tu sincer si corect!
Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste
In cei cuminti un ceas traieste,
Trei ani in prostii cei din gloata,
Iar in misei,viata toata!
|
|
ninacristi 19 mesaje Membru din: 29/10/2009 Oras: BUCURESTI |
|
delly000311 89 mesaje Membru din: 21/03/2009 |
De la: garbo195874, la data 2011-03-13 23:12:58caut să-mi fac prieteni adevărați corecți cu care să mă ânțeleg că a trecut timpul și am rămas fără Vreau prieteni corecți serioși din România-Grecia Egipt-india Danemark-(franța)japonia-germania Dar âi vrau pe câți-va din cei veki grecia india egipt care mau ascultat și m-au ânțeles Ai ramas fara prieteni pentru ca nu v-ati inteles... nici nu puteati sa va intelegeti: dupa cum se vede la tine limba romana e la pamant, de limbile altor popoare sa nu mai vorbim! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MARILENA_25 189 mesaje Membru din: 11/12/2009 |
De la: garbo195874, la data 2011-03-13 23:12:58caut să-mi fac prieteni adevărați corecți cu care să mă ânțeleg că a trecut timpul și am rămas fără Vreau prieteni corecți serioși din România-Grecia Egipt-india Danemark-(franța)japonia-germania Dar âi vrau pe câți-va din cei veki grecia india egipt care mau ascultat și m-au ânțeles la inceputul cuvantului, se scrie cu î, deci inteleg e corect. cativa se scrie impreunat. m-au se scrie nu mau. invata sa scrii corect, e rusinos la varsta ta sa apari cu un asa text. dupa iti poti face si prieteni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
barboneli 3398 mesaje Membru din: 2/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
ok, din punct de vedere gramatical, gramatical romanesc, ai dreptate ! dar nu cred ca printr-o gramatica corecta.... poti sa-ti faci neaparat prieteni !
eu, de ex. mi-am facut un prieten, de fapt mai multi... cu care nu aveam o gramatica comuna ! de fapt, nici nu vorbeam corect gramatical.... !!!!! el, sau ea.... latrau, eu vorbeam ! sau eu vorbeam si el/ea, mieunau..... !!!! si maaaaama ce prieteni buni eram !!!!!
|
garbo197910 65 mesaje Membru din: 23/03/2011 |
Ce asteptari ai de la prietenii pe care ii doresti ?
|
Fosta membra Garbo.ro 348 mesaje Membru din: 17/02/2011 |
90-60-90
Nu era suficient de clar?
Natural born killer.
|
|
Fosta membra Garbo.ro 4812 mesaje Membru din: 9/03/2010 |
poate un pic de atentie...
Moi, par moi-même.
La fumée cherche toujours les beaux gens.
|
|
Am fost putin rautacioasa,recunosc.
Natural born killer.
|
|
nu te mai victimiza, acuma si tu...
azi am avut un moment de intelepciune si am profitat...nu stiu daca o sa mai am asa ceva... sunt fara speranta uneori ( in sensu' ca nu ma vindeca nimeni... )
Moi, par moi-même.
|
|
Dar nu ma victimizam!
Uneori e bine sa-ti recunosti singura-singurica minusurile. Iar asta e unul din ele. Tot intelepciune se numeste si asta. Sau,ma rog,o tentativa.
Natural born killer.
|
|
da' esti modesta, soro....
Moi, par moi-même.
|
|
Fosta membra Garbo.ro 1304 mesaje Membru din: 14/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Da' si tu,Doruleato...parca dormeai , nu?
Imi faci mie viteza pe alt topic, bagi la hoha un noapte buna,pupici,draci,craci,scoici, melci...si apoi vii acilishea, la nenea asta neconsolatu,' sa-i oferi ceva din preaplinul inimii tale? Ia sa vezi tu cum iti rup eu maine, si anume, courutzu' Ei,lasa, lasa, daca nu tz-a plashe...sa nu-mi zici tu mie goriloi! Raporteaza abuz de limbaj
Las' sa moara si vecinul caprei.
|
|
Barboneli are dreptate!Cei mai buni prieteni sunt necuvantatoarele!!Nu le trebuie gramatica.. doar un pic de afectiune si hrana.Un animal de companie iubeste neconditionat si pe veci! Si uite cum am facut din topicul omului...IIUBITI NECUVANTATOARELE !!
|
|
De la: tatoo, la data 2011-03-28 00:02:35Da' si tu,Doruleato...parca dormeai , nu? parca...Tatoo, parca... si apoi numa' tu sa beneficiezi? altii nimic? mai ales ca isi doresc atat de mult... da' unde esti? nu te-am vazut in seara asta...si ma confunda nush ce reflex cu un barbat...mai mare jena, zau... da'...pot sa zic ca esti frumos?
Moi, par moi-même.
|
|
tatoo io nu te mai astept... ca tu numa ma nervezi... tot alerg dupa tine pe toapice si tu...nu mai zic... ca iar se interpreteaza
P.S. Cand ma vezi p-aci intra totdeauna la Vezi toate mesajele noi ( sus-dreapta) asa ne gasim un-doi Bonne nuit, bons reves!
Moi, par moi-même.
|
|
Fosta membra Garbo.ro 1304 mesaje Membru din: 14/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Iar ma trimiti la culcare? Eu abia m-am suflecat!
Las' sa moara si vecinul caprei.
|
|
pai... tu nu mai vii...tu nu mai vii...nici mort nu vii...nici viu nu vii ( vezi cat ni-i de somn?)
Moi, par moi-même.
|
|
_blondyna 149 mesaje Membru din: 19/07/2008 Oras: Sibiu |
De la: Allegra, la data 2011-03-27 23:30:1390-60-90 si cu mare disponibilitate la deplasari concedii de preferinta care este deschisa si fara inhibitii Raporteaza abuz de limbaj
nimik nu e mai pretios ca rasaritul soarelui si aroma cafelei din concediu
|
|
te oferi?
Moi, par moi-même.
|
|
Nu era suficient de clar?
Natural born killer.
|
|
esme 2902 mesaje Membru din: 15/04/2010 Oras: BUCURESTI |
blondynooo, cine sau ce e deschisa la `deplasari concedii`, ca n-am prins `subtilitatea` debitului tau ferm?: preferinta sau disponibilitatea? aaaa?!
`vorbesc cu autoritatea pe care mi-o da esecul.` (Scott Fitzgerald)
|
|
De la: esme, la data 2011-03-29 21:22:59blondynooo, cine sau ce e deschisa la `deplasari concedii`, ca n-am prins `subtilitatea` debitului tau ferm?: preferinta sau disponibilitatea? aaaa?!Ce n-ai inteles?Cand merge in concedii..e ..deschisa...si disponibila!!
|
|
esme,
uita-te la avatar e super explicit
Moi, par moi-même.
|
|
lindamusa 2 mesaje Membru din: 2/01/2012 |
Hi Dear !
How are you doing today, i hope every thing is fine,? if so thanks be to God almighty who made it so ,My name is Linda Musa and i am a girl. I saw your profile on my searching today and I personal become interested in being your friend even more than that ,but as time goes on we will know better. I will be very glad if you can contact me through my email address,(linda1daddah@yahoo.com) so that i can send you my picture and tell you more about myself Hoping to talk to you soon ,have a nice day and remain Blessed. Regards, Linda Musa Raporteaza abuz de limbaj |
|
lindamusa 2 mesaje Membru din: 2/01/2012 |
Hi Dear !
How are you doing today, i hope every thing is fine,? if so thanks be to God almighty who made it so ,My name is Linda Musa and i am a girl. I saw your profile on my searching today and I personal become interested in being your friend even more than that ,but as time goes on we will know better. I will be very glad if you can contact me through my email address,(linda1daddah@yahoo.com) so that i can send you my picture and tell you more about myself Hoping to talk to you soon ,have a nice day and remain Blessed. Regards, Linda Musa Raporteaza abuz de limbaj |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

eu, de ex. mi-am facut un prieten, de fapt mai multi... cu care nu aveam o gramatica comuna ! de fapt, nici nu vorbeam corect gramatical.... !!!!! el, sau ea.... latrau, eu vorbeam ! sau eu vorbeam si el/ea, mieunau..... !!!!
si maaaaama ce prieteni buni eram !!!!!
nu te-am vazut in seara asta...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro