eliminarea sarcinii oprite in evolitie

Scriu acest subiect ,poate ma lamureste cineva.In octombrie 2010,am ramas insarcinata.La 7 saptamani mi s-a spus ca s-a oprit in evolutie,sarcina.DR mi-a spus ca e mult mai bine sa astept sa se elimine singura.Am asteptatat vreo 2-3 saptamani.Intre timp ma mai duceam la control .la eco,In final pe 30 dec am eliminat ceva ,care nu era asemanator cu cheagurile de sange.Nu am avut curajul sa ma uit.Eu am crezut ca asta a fost tot,dar nu....Tot procesul asta a durat vreo 5 zile....groaznice....nu va recomand sa faceti asa,chiar daca se spune ca e mai bine,din pct de vedere fizic.E f greu si fizic si psihic(mai ales).Mi-a venit prima menstruatie dupa 30 de zile.Mi-a curs f mult.A doua luna mi-a venit dupa 32 de zile.Eu in mod normal aveam menstruatia la 25-26 de zile.Dar am zis ca e normal,ca se deregleaza dupa asa ceva.Din motive financiare nu am reusit sa fac o ecografie dupa pierderea sarcinii.Problema mea este ca acum la cea de-a doua menstruatie (ieri a inceput),noaptea cand m-am dus la baie am simtit ca am eliminat ceva,care nu e nici cheag ,nici nu stiu......L-am luat din WC sa-l duc la dr sa-l vada si poate face si o analiza.Ma gandesc ca oare e posibil dupa 2 luni,tocmai acum sa fi eliminat sarcina?Daca a-ti trecut prin asa ceva,va rog sa-mi trimiteti un raspuns!
nyko_naty
Postat pe 3 Martie 2011 02:58
Cel mai bine este sa mergi la alt medic. Eu nu am patit asa ceva dar am mai auzit cazuri de sarcini oprite in evolutie. Niciuneia nu i s-a spus sa stea cuminte acasa..... ca trece. Este imposibil! Mergi de urgenta la medic. Este posibil sa fi ramas resturi care pot duce la infectare si apoi la septicemie.
Foarte serios iti spun, mergi la alt medic.
cricat
Postat pe 6 Martie 2011 01:14
Mergi urgent la doctor. nu se poate sa stai asa. Cauta un alt medic pana nu e prea tarziu. Nu stiu cum a putut medicul ala sa-ti zica sa stai asa fara sa faca o interventie.
Doamne ajuta sa ai noroc sa nu fi facut vreo complicatie.
Gmihaela
Postat pe 6 Martie 2011 12:29
aceeasi problema am avut-o si eu.am ramas insarcinata,nu stiam si m-am trezit k imi spune medicul k eram insarcinata.trecand peste alte aspecte mi-a facut eco si dupa m-a aspirat.in nici un caz nu poti sta asa,k poate se va elimina.schimba-ti medicul...fa din nou un control,eventual si o eco...mii mi-a prescris si antibiotice dupa..asa k mare grija.asteptam rezultatul:*
garbo117267
Postat pe 11 Martie 2011 08:19
EU AM TRECUT PRIN ASA CEVA AM AVUT O SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE DAR DR M-A INTERNAT A DOUA ZII SI MIA FACUT AVORT ........NICI UN CAZ NU MA TRIMIS ACASA SA SE ELIMINE SINGURA .......CAUTA ALT DR , DOAMNE FERESTE MAI RAMAI CU ALTE PROBLEME , IAR PSHIC STIU CEL PUTIN EU CAUTAM UN VINOVAT DAR DIN PACATE CATEODATA SE INTAMPLA N-AI CE FACE TREBUIE SA MERGI INAINTE ...........SI SA MAI INCERCI CAND ITI REVIII FIZIC SI PSHIC .................
garbo116458
Postat pe 12 Martie 2011 14:16
mamma mia!
Este prima oara cand aud asa ceva. Cum frate, sa-ti spuna sa astepti sa elimini singura??? Sa dai in septicemie???
Dumnezeule mare! Esti sigura ca era medic si nu vreun vraci???
crilore
Postat pe 12 Martie 2011 14:49
Te doare mintea dar la ce doctori avem ...

Iubita nu mai sta pe ganduri go fast la un alt doctor, complicatiile pot fi foooooarte nasoale.


Asta asa ca sa subliniez calitatile medicilor din Ro - mi-am prins piciorul ,in somn ,intre perete si canapea .. m-am trezit dim cu o durere crunta la fluierul piciorului, m-am gandit intindere musculara .. m-am dus la doctor - direct gips dupa 2 zile imi crescuse piciorul in diamentru cu 18 cm ... nu mai putea sta locului .. daca nu puneam piciorul in pamant inebuneam de durere -
m-am dus iar la spital .. de data asta cu scandal evident - diagnostic - tromboflebita acuta gamba , si uite asa a urmat o perioada de 2 saptamani - 26 de injectii cu anticoagulant in burta .. risc la orice taietura in somn - sa o mierlesc :))

de atunci mi-am invatat lectia - ma duc la 2-3 medici - :)) etc....
Jago
Postat pe 12 Martie 2011 15:07
Te inteleg perfect...Eu insami trec prin asa ceva in aceste zile groaznice...Sarcina mea s-a oprit,din nefericire,la 9 saptamini...Sufar ingrozitor,dar sa stii ca mie mi s-a facut avort a3a zi,am facut antibiotice 3-4 zile si antiinflamatorii.Daca ai singerare mare,nu e rau... se elimina,astfel riscurile de infundare a trompelor! Du-te repede la doctor!Nu mai sta...Astept vesti bune!
Rilu
Postat pe 22 Martie 2011 19:10
buna,imi pare rau ca treci prin asa ceva.am trecut si printr o experienta asemanatoare in urma cu un an.am fost si eu din doctor in doctor,toti isi spuneau parerea,aveam in momentul acela si chist si fibron si sarcina,nimeni nu si a dat interesul sa imi dea medicamente de sustinere a srcini toti isi dadeau cu parerea despre celelalte,dar ce conta cel mai mult nu a prezentat interes
intr un final am ajuns la un medic care mi a spus din start ca sarcina mi sa oprit din evolutie,ceea ce eu nu am vrut sa accept,aveam intradevar un chist,in rest nu aveam nimic eram ok,am ajuns la el doar in momentul cand am inceput instantaneu sa am hemoragie.insa pe mine ma internat,ca sa curete pentru ca tot ce era acolo risca sa imi infunde trompele,si nu mai puteam avea copii,si plus a luat probe ptr analiza ca sa vada de ce sa produs aceasta oprire din evolutie,deci mergi la medic imediat,imi pare rau ptr tine
antoneta79
Postat pe 23 Martie 2011 08:16
Supraspecialistul in probleme de sarcina la femei - infertilitate, sarcini cu probleme - pierderi de sarcina, sarcini oprite in evolutie...etc este prof. dr. HORHOIANU - seful sectiei ginecologie 1, etj. 5 S.U.U.B. - SPITALUL UNIVERSITAR de URGENTA BUCURESTI - statia de metrou EROILOR. Dimineata la prima ora da consultatii special pentru femei cu probleme de sarcina - etaj 5, A2 - aripa 2 a sectiei, cabinetul de "interdisciplinare" (consultatii interdisciplinare - echografie, colposcopie). In jur de 8 apare, vede pe toata lumea, lucreaza clar, usor, cunoaste f. bine problemele, da solutii simple, explica frumos. Duceti-va ca sa nu mai aveti probleme si sa aveti sarcini normale - cu trimitere de la medicul de familie.
kidz003804
Postat pe 24 Martie 2011 14:43
Buna! Ai incercat la Clinica Fertilia, la doamna dr. Ruxandra Dumitrescu? Am citit de un caz asemanator care a avut succes datorita ei si stiu ca e recunoscuta pentru astfel de probleme, e supraspecializata in obstetrica-ginecologie, laparoscopie, histeroscopie, ecografie ostetricala, etc.Eu zic ca n-ar fi rau sa iei legatura cu ea si sa vezi ce se poate face. Clinica Fertilia are si site, iar doamna dr Ruxandra Dumitrescu are si un blog unde iti poate raspunde in prealabil la orice intrebare. Sper sa fie ok pentru tine, am incredere ca se va rezolva cu bine! Multa bafta!
corinapop
Postat pe 9 Iunie 2011 16:35
NU SE ELIMINA SINGURA SARCINA!NU STATI ASA!
Scriu acest mesaj la 5 ani de cand a fost deschis acest topic cu speranta sa nu mai treaca nimeni prin experienta prin care tocmai am trecut eu.
26 noiembrie 2017 am ramas insarcinata(ziua ovulatiei,pentru ca o monitorizam de ani de zile cu speranta ca o sa avem si noi un copilas)
pe 30 ianuarie 2018 la ecograful de 12 sapt mi s a spus ca inimioara nu i mai batea de vreo 2 saptamani,sa merg acasa sa astept sa se elimine,ca o sa fie ca o menstruatie.
A mai trecut o saptamana,deci in total am stat 3 saptamani cu fatul mort.
am fost devastata psihic si faptul ca inca era in mine nu ma ajuta deloc.
depa aceste 3 saptamani,au inceput dureri teribile,ca la travaliu.am lesinat de durere,si urlam ca pe masa de nasteri.groaznice dureri.dupa 6 ore de durere uterina mi-a curs apa...cam o cescuta de cafea,un dop gelatinos ce inchide cervixul in timpul sarcinii,si a inceput sangerarea.timp de 5 ore tasnea din mine sange cu cheaguri si tesut Picioarele nu ma mai tineau si nicio partea a corpului.ma tineam de perete in cada in timp ce simteam cum cadeau din mine niste chestii masive .sotul meu le lua repede din cada sa nu am timp sa le vad,in timp ce sangele imi acoperea talpile.dupa 5 ore am lesinat ,am ajuns la urgente.asistenta l a intrebat pe sotul meu cat de mari erau cheagurile si bucatile de tesut .am vazut cum sotul meu i a aratat ca cam cat un pumn.dupa aceea am auzit cand ia zis doctoritei ca erau cat o portocala.
atat am vrut sa zic.nu a fost usor si nu as sfatui pe nimeni sa stea sa astepte..o fi mai bine fiziologic dar ganditi va ca va pune jos psihic sa asteptati o luna cu el in burta mort ,dupa ce ca innebunesti la vestea ca inima nu i mai bate..si apoi hemoragie....nuuuuuuuuuuuuu
garbo_482634
Postat pe 5 Februarie 2018 22:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma ofer mama purtatoare 110 De la: evanjelina 16 Martie 2011 08:43
Cel mai bun tratament pentru infertilitate!!! 5 De la: kidz003804 8 Septembrie 2010 19:02
Inseminare intrauterina Gynatal 1 De la: Irina_Oli_1 26 Martie 2016 09:04
vitro 7 De la: garbo_397504 30 Mai 2019 17:19
Va rog sa ma ajutati 1 De la: garbo197585 21 Martie 2011 18:58
Setari Cookie-uri