Buna
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
alexaluc 1 mesaj Membru din: 20/04/2010 |
ce credeti despre femeia balanta si barbatul varsator???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
zambil 7966 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
|
ameno 3804 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: Timisoara |
|
anaROBERT 6859 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Constanta |
Raporteaza abuz de limbaj
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
sora_ilsi 5359 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
buna intrebare!
ilzi
|
|
cory_emy 2394 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: BUCURESTI |
pai ce sa credem ?
"Daca Dumnezeu nu exista si eu cred, n-am pierdut nimic.Dar, daca Dumnezeu exista si eu nu cred, atunci am pierdut totul !Traieste,deci, ca si cum ar exista! Dostoievski, Feodor Mihailovici
|
|
Fosta membra Garbo.ro 5094 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
se spune ca este buna combinatia.... la fel ca cea : balanta - gemeni......
diferenta o face personalitatea fiecaruia. nu pot sa ma pronunt la nici una dintre combinatii zodiacale de mai sus. eu am ales un rac si suntem impreuna de zece ani..... si se spune ca aceste zodii nu se impaca. :P Raporteaza abuz de limbaj
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
|
|
deci chiar exista?
chiar pui toata baza in ce spun zodiile?
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
|
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
cred ca raspunsurile astea la unison ar fi cea mai buna solutie ca sa scapam de astfel de topicuri.
cand vor vedea ca nu mai primesc raspunsuri, li se face lehamite sa tot deschida pe tema asta. Raporteaza abuz de limbaj
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
Nu... Ana... ca altfel nu ma maritam cu un rac....
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
|
|
eu cred ca ori sunt vrajei de topicuri,bagate aiurea sa nu se plictiseasca userii.....sau chiar exista,desi ma indoiesc ca ar fi asa....
|
|
De la: cricat, la data 2010-11-03 01:06:14Nu... Ana... ca altfel nu ma maritam cu un rac.... eu am inteles,sunt persoane care pun baza pe ce spun zodiile,stau si citesc pana dimineata in zodiacele posibile si imposibile sa vada daca respectivul face casa buna cu respectiva.....dar,exista o gramada de factori care conteaza cum ar fi decada si ''n ''alti factori.... ma rog,poate sunt eu mai inapoiata..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
probabil ca sunt antiplictiseala..... sau de insomniaci.....
sunt multe persoane ce se ghideaza dupa zodie
|
|
eu una nu cred in zodii deloc ...caracterul si educatia fiecaruia conteaza ....
"Daca Dumnezeu nu exista si eu cred, n-am pierdut nimic.Dar, daca Dumnezeu exista si eu nu cred, atunci am pierdut totul !Traieste,deci, ca si cum ar exista! Dostoievski, Feodor Mihailovici
|
|
sunt constienta ca multe se ghideaza dupa zodii,fomeile sunt cele care cauta in stele sa vada daca alesu este pe masura asteptarilor.....barbatii doi bani nu dau,nu am auzit pana acum un barbat sa ceara o astfel de parere....
nici eu nu cred in zodii sau in horoscoapele astea de peste noapte...
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
pai auma spune tu, ana... CE pot sa fac cu "parerea" zodiacelor?...
nu e timp pierdut?? nu mai bine fac... altceva? :)) Raporteaza abuz de limbaj
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
poy Ge eu ce spun,de ce sa pierdem vremea aiurea....mai bine actiune decat lectura
|
|
sora_ilsi 5359 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Nb, all! Me duc la nani ca mi s-a inchis deja ochiul drept...sa fiti cuminti, da? Si fara refulari, OK?
ilzi
|
|
noapte buna !
|
|
noapte buna,somn usor!
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro