Femeia capricorn cu barbatul rac
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
garboioana 2 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
iubesc cu tot sufletul un rac...si el ma iubeste...dar vrea sa sacrificam dragostea noastra ...nu se considera potrivit pentru mine...crede ca imi va fi mai bine fara el...iar eu as muri fara el....ca sa fac??? cum sa il conving ca nu este asa?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
nu zic ca asa e, dar e bine sa te gandesti la asta... :) Raporteaza abuz de limbaj
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
ellpidda 4 mesaje Membru din: 19/09/2009 Oras: Ramnicu Valcea |
Sunt cu un rac de 1 an si 1 luna, ce e drept e ca am avut foarte mult de lucru in privinta mea cu el si vice-versa.Da sunt foarte greu de convins ca sunt potriviti in relatie datorita trecutului posibil tumultos, pe care nu-l uita cu una cu doua. Tot ce trebuie e sa ai rabdare si sa faci foarte multa comunicare cu el pana cand el are sa prinda gustul increderii (acordai-o )
|
issa 22 mesaje Membru din: 15/12/2008 |
|
ellpidda 4 mesaje Membru din: 19/09/2009 Oras: Ramnicu Valcea |
Cauta sa comunici foarte mult cu e pana prinde incredere, orice subiect discutat de N * il face sa fie cat mai deschis si sa simta defapt ca sa inselat. Daca reusesti in timp scurt o sa te sufoce cu cata dragoste iti ofera.
|
ank13 8 mesaje Membru din: 14/12/2009 Oras: Iasi |
Tu la randul tau te raportezi la propriile aspecte astrale, ale momentului nasterii tale, care sunt de asemenea unice. Nu te raporta la generalitatile astrologice, daca vrei sa analizezi situatia din punctul asta de vedere. Oricine se poate intelege cu oricine, cu putin efort; si in nici o relatie lucrurile nu merg perfect, mai ales fara efort pe ambele directii. Dar nici o intalnire nu este intamplatoare si de asemenea nici o relatie nu trebuie sa devina "dependenta". Intotdeauna cand spui "nu pot fara ... " viata fie iti arata ca poti, fie iti arata ca trebuie sa te detasezi de cineva ca sa-l pastrezi in preajma. Raporteaza abuz de limbaj
ank
www.astro-mercur.eu
|
|
Fosta membra Garbo.ro 1 mesaj Membru din: 7/12/2009 |
,,,nu vreau sa dezarmez pe nimeni , dar nu poti face nimic,,,,mi s-a intamplat exact acelasi lucru si abia acum dupa 18 ani , a reusit sa-mi sugereze ca ma iubea , numai ca era mult prea tarziu,,,,,,sunt tot singura cautand modelul acela ,,,ce nu pot eu sa fac , nu ma pot intoarce daca am plecat si ma desprind foarte greu de trecut , ma indragostesc nebuneste si sufer ,,,sunt tributara destinului si-mi insusesc lectiile de viata !
poate fi si pentru tine , o lectie de viata , v-ati intalnit pentru ca aveai o datorie fata de el ,,,,mi-ar parea bine sa poti trece usor peste asta si sa nu-ti trebuiasca 18 ani ! |
|
ioanat72 21 mesaje Membru din: 7/10/2009 |
Eu sunt un capricorn si incerc sa cunosc un "rac" de vreo doi ani !!!! dupa un an mi-am dat seama ca-mi place foarte mult....ca m-am indragostit de el.... si doresc sa-l cunosc mai bine. Incercam sa comunicam.....dar este f dificil. Cand simt ca ne apropiem mai tare.....atunci se retrage in carapacea lui si o luam de la capat :)) dar se pare ca ne place si ne simtim chiar si acum f atrasi unul fata de celalalt din toate punctele de vedere. Este f adevarat eu am avut o vointa si o rabdare de fier si sper sa nu fie in zadar. Si ca sa fie si mai dificil el locuieste in alta tara si ne intalnim f rar !!!! dar incercam sa suplinim aceasta distanta prin mijloacele de comunicare !!!
Dupa multe asteptari am reusit sa-l fac sa aiba incredere in mine... sa-mi spuna ca-l fac fericit.....sa-mi spuna ca ma iubeste.....ESTE F SCUMP LA VORBE !!!! si inca nu sunt sigura daca sunt femeia pe care o cauta !!!! II mai trebuie timp probabil sa-si dea seama !!!! Asa ca eu zic sa te innarmezi cu multa rabdare si mult calm daca vrei sa continui relatia si daca-l iubesti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
garboioana 2 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
...multumesc pentru sfaturi...eu sunt sigura ca ma iubeste si ca sunt femeia vietii lui si din cauza asta nu il inteleg...este f adevarat ce spui ca atunci cand este ok si suntem foarte aproape se sperie de bine si nu ii vine sa creada ca suntem asa fericiti...il iubesc si voi avea toata rabdarea din lume
|
AMELYY 1677 mesaje Membru din: 25/06/2009 |
Tu esti sigura. Dar el e sigur de astea?
Raporteaza abuz de limbaj
AMELY
|
|
zambila 10235 mesaje Membru din: 8/05/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
ma, important e sa creada ea
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro