Fata sagetotr si baiatul fecioara.
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
Allly 7 mesaje Membru din: 22/08/2010 |
Heii!Am nevoie de ajutor...Cum credeti ca se inteleg? Suntem de 1 an si 4 luni impreuna si ne-am despartit decat o singura data pentru o ora dintr-o prostie.In rest ne intelegem perfect.El mai imi face unele faze cica sa ma testeze...Dar sunt destul de ok:D.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 4848 mesaje Membru din: 30/01/2010 Oras: Constanta |
|
Da...Dar el face asta ca sa vada daca il mai iubesc.Adevarat sunt si eu putin geloasa...Adica nu neaparat faza...Si el are o colega de banca care ii spune toate ofurile si eu i-le spun acelei persoane si ea mai imi spune ce zice si el pentru ca si eu sunt putin "Oare ce mai spune de mine??:-s".Si totusi dupa 1 an si 4 luni mi-ar fi greu sa il las ca tin mult la el si ne inteleg de minune 8->.
|
|
chanty 1038 mesaje Membru din: 4/12/2009 Oras: Timisoara |
De la: Celleste_, la data 2010-09-21 10:47:30Clar! Lasa-l!
|
garbo214550 1 mesaj Membru din: 20/07/2011 |
|
garbo255907 48 mesaje Membru din: 20/12/2011 |
si eu sunt un barbat fecioara si sunt de aproape 2 ani cu o sagetatoare , noi fecioarele cnad iubim iubim cu adevarat si el daca te iubeste te testeaza ca sa vada daca si tu il iubesti la fel,cu rabdare ai sa reusesti. da i sansa de a te cunoaste mai bine.niciodata voi sagetatoarele nu le aratati fecioarelor ca ii iubiti chiar daca intr adevar ii iubiti sunteti firi mai reci.
|
garbo255907 48 mesaje Membru din: 20/12/2011 |
da toate femeile sagetator zic ca sunt ok dar niciodata nu demonstreaza si mereu lasa impresia ca ascunde ceva la fecioara de aici si gelozia fecioarei si testarile ei....
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro