Buna :)
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
Pamy 6 mesaje Membru din: 16/08/2009 |
Care sunt sansele pentru o relatie intre o femeie sagetator si un barbat peste?Cine poate sa ma ajute cu un raspuns?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
tutankhamon 19342 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
Raporteaza abuz de limbaj
zambeste acum, maine poate fi mai rau.
ACCEPT PRIETENI NUMAI PE CEI PE CARE II DORESC EU...NU MA MAI ASASINATI CU CERERI DE PRIETENIE....
|
|
anaROBERT 6859 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Constanta |
eu cred ca nici o sansa......
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
garbo089305 49 mesaje Membru din: 21/12/2009 |
mult succes!
|
tutankhamon 19342 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
305...bagi si o traducere???
zambeste acum, maine poate fi mai rau.
ACCEPT PRIETENI NUMAI PE CEI PE CARE II DORESC EU...NU MA MAI ASASINATI CU CERERI DE PRIETENIE....
|
|
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte
|
|
Pamy 6 mesaje Membru din: 16/08/2009 |
cum sa imi calculez ascendentul?:)
|
ameno 3804 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: Timisoara |
dar chiar e pe bune vrajeala asta cu zodiile
ma indoiesc...
|
|
|
|
e vrajeala,vrajeala de n ori vrajeala.....
pamy matematic bre...
|
|
hai mai Anabell
daca nu-i vrajeala, descopar acum dupa atatia ani ca poate nu ma potrivesc cu el si ar fi cazul sa divortez.Motiv de divort: NEPOTRIVIRE DE ZODII CU ASCENDENTE CU TOT
|
e cel mai plauzibil motiv
nu se potrivesc ascendentii astia,nu au loc unul de altul
|
|
inghesuiala mare
|
daaa
si nu stau si ei la coada ca tot omul normal...se baga dom'le in fata
|
|
cornelia_leia 105 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: Brasov |
fi convinsa ca nu zodia iti va da toate raspunsurile pe care le doresti, depinde si de educatia persoanei respective , de anturaj etc....
|
petronelaat 1 mesaj Membru din: 21/11/2007 Oras: Iasi |
Buna tuturor.Cunoasterea ascendentului si mai mult a detaliilor astrologice in momentul nasterii persoanei de langa tine sau a copiilor tai(e necesar sa stii data nasterii , locul nasterii si ora cat mai exacta) te ajuta sa inveti ce fel de persoana ai langa tine si cum sa te adaptezi la ceea ce este ea, mai ales cum sa faci sa te intelegi cel mai bine. Cu atat mai mult ar tb sa cunoasca acestea cei care simt ca nu se inteleg cu partenerul sot/sotie. Casnicie fericita va doresc!
|
Laura_M 2765 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
iti zic io... FOARTE DIFICILA... io sagetator, el peste... cand vrei sa intrii intr-o relatie intrebi mai intai in ce zodie e? sa fim seriosi, depinde de fiecare, nu toti sunt la fel, nu toate femeile pesti si barbatii pesti, sunt la fel... stai acum sa calculezi si alea alea, trec pe langa tine jdemii de pesti, berbeci, raci si toate cele
cel mai bine e cu balanta, daca e sagetator daca tot vrei o zodie buna... e bun asa? te-am ajutat o ba? Raporteaza abuz de limbaj |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

mult succes!
daca nu-i vrajeala, descopar acum dupa atatia ani ca poate nu ma potrivesc cu el si ar fi cazul sa divortez.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro