Vreau o parere despre ce se intampla q corpul meu dupa dezvirginare..Va rog frumos.

Acu' depinde f. mult si ... de unde nu si-a dat drumul prietenul tau, de unde stii tu chestia asta, daca amicul e specialist doar cu gura in ... coitus interruptus sau daca tu ai mai facut sex vreodata pina acum.
De prezervativ nu te mai intreb, ca e clar ca sinteti amindoi ... tufa de Venetia!
Ca de regula de asta se si spune ... copii din flori:
Adica copii facuti cu ... extract total de tufa de Venetia!

In general e bine sa stii ca mensta, ca atare, are uneori prostul obicei de a mai 'intirzia'.
Zile, saptamini si chiar luni de zile.
Iar daca nu ti-au iesit pozitive 3 teste de sarcina la rind, atunci nu e inca cazu' sa te ingrijorezi pt. ca asa mai face ea citeodata:
E ocupata si cu alte treburi si fiind cam ... independenta de felul ei, nu simte intotdeauna nevoia sa stea numai si numai pe capu' proprietaresei!...

Hai sa te invatz o 'shmecherie', ca sa vezi cu proprii ochi cu cine ai facut tu de fapt sex:
Zi-i iubitului tau, asa, cam peste o luna, o luna jumate, cum ca de fapt ai cam ... ramas insarcinata!
Daca n-o sa te mai caute absolut deloc si-o sa-si si schimba pina si numarul de telefon, atunci e bine sa casti bine de tot ochii pe viitor caci e clar ca ai deja un ... 'talent' inascut de a-ti gasi iubiti unu' si unu'.
Adica barbati adevarati, plini de 'caracter'.
Daca insa o sa te caute, atunci e bine sa te rogi sa nu fie vorba de vreo sarcina intempestiva si total nepotrivita.
Nu de alta, da-i pacat sa devii mamica asa de timpuriu si nici nu-i in regula sa pierzi un asemenea barbat ... semi-responsabil.
In oricare dintre variante, te asigur insa ca tu ai fost...

...TOTAL IRESPONSABILA!

Si daca nu te potolesti sau macar nu incepi sa te informezi corespunzator ca sa poti sa faci sex cu capu' ... de sus in primul rind, atunci e posibil sa faci deja vreo 3 copii pina la 20 de ani!
Sau sa ai pina la 20 de ani deja prea multe chiuretaje pt. o virsta atit de frageda.

Parol!...

P.S. Nu stiu cum dracu' se face ca mai toa(n)te muierile de pe planeta asta sint campioane mondiale la ridicat in milisecunde ... cracii in tavan!
Si la ce amploare are 'sportul' asta, sint ferm convinsa ca ar putea fi introdus, cu f. marte succes, chiar si in programul ... Jocurilor Olimpice!
Ambele jocuri.
Si de vara cit si de iarna...
garbo101426
Postat pe 3 Iulie 2017 20:48
De la: garbo_470450, la data 2017-07-03 17:19:35Buna am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala cu 6 zile dupa menstruatie prietenul meu, NU si -a dat drumul si dupa eu am fost la baie si mi-am facut nevoia. Si inca nu mi-a venit menstruatia .. este ceva normal?


ce legatura are faptul ca ti-ai facut "nevoia" dupa sex neprotejat cu lipsa menstruatiei? Poate ma lamuresti, eu avind cam de 2 ori virsta ta poate nu mai sint la curent cu toate descoperirile epocale in domeniu.
Mama draga, in lumea asta mare s-a inventat sfintul prezervativ care te apara de sarcini nedorite dar si de BTS. Pina la urma un copil nu te omoara dar SIDA cu siguranta, iar o hepatita C e ultimul lucru pe care sa ti-l doresti ca sa nu-ti mai spun ca si luesul a inceput sa prezinte rezistenta la mai toate antibioticele.

@426, femeile sint campioane pt. ca exista si campioni care atunci cind vad o femeie vad doar niste "craci in tavan". Stai linistit, oricum cererea de craci e mai mare decit oferta, altfel nu ar fi aparut cea mai veche meserie din lume.
Tommy_Boy
Postat pe 4 Iulie 2017 08:57
Al dreaku' capitalism, mai Tomytza, nu-i asa?
Banuiam eu mai demult ca toate relele lumii ni se trag fix de la ...

...legea cererii si a ofertei!

Mai ales ca la 16 ani unica 'cerere si oferta' vine exclusiv din partea ... feromonilor.
Iar oamenii sint atit de idiotzi incit nici macar habar n-au ca ceea ce numesc ei ... dragoste la prima vedere, e in fapt doar un pattern exceptional de bine pus la punct de milioane si milioane de ani de catre 'draga' noastra evolutie prin insasi intermediu prorpriului nostru...

...hipotalamus.

Care, ce sa vezi?, nu are obsolut nici o ... ideoleogie!

Avem totusi si ceva noroc, caci se pare ca ignorantza, prostia si iresponsabilitatea par a fi in mod cit de cit egal distribuite...

...statistic!

Stii si tu ce-i statistica, nu?
Pai fix chestia aia care care spune ca mai toata viatza noastra e un lung shir de medii (aritmetice) care ascund cele mai stupide, groteshti, sordide, imunde si dezgustatoare...

...MIZERII UMANE !!!

P.S.
Imi pare rau se te dezamagesc din nou, Pisi puiule - a cita oara?!? -, da' ridicatul cracilor in tavan/ceruri e chiar una dintre putinele exceptii la aparent imuabila lege a cererii si ofertei.
De ce?
Pt. ca in mod aparent paradoxal, 'cererea' a fost intotdeauna mai mica si in urma 'ofertei' in bransha asta!
Si asta e f. simplu de observat din chiar contiunua scadere aaa...

...'mercurialului'!

Lucru perfect vizibil pe tot parcursul 'evolutiei' umane...

Parol!

Siii ... Aleluia!

garbo101426
Postat pe 4 Iulie 2017 10:58
Ce conteaza statistica, unde se situeaza cererea si oferta? Conteaza ca uite, una ca fata asta analfabeta de 16 ani are preocupari dintr-astea (nici macar acoperite de informatie) si nu scoala sau un hobby frumos. Si conteaza cum au evoluat din pacate lucrurile, incepand de la porcovani si porcovance dintr-astea, s-a ajuns la mutanti cu doua muieri, ca asa o fi trendul political-ului correct, pe care nu sa le f.. a din cand in cand ci chiar sa le iubeasca si sa le paseze raspunderea alegerii uneia dintre ele iar acestea sa percuteze la jocul asta ordinar, doar se merita... Iar culmea obrazniciei, un asemenea om sa-i si jigneasca pe cei care au o viata si o conceptie de viata sanatoase.
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 12:39
De la: garbo101426, la data 2017-07-04 10:58:17........
ridicatul cracilor in tavan/ceruri e chiar una dintre putinele exceptii la aparent imuabila lege a cererii si ofertei.
De ce?
Pt. ca in mod aparent paradoxal, 'cererea' a fost intotdeauna mai mica si in urma 'ofertei' in bransha asta!
Si asta e f. simplu de observat din chiar contiunua scadere aaa...

...'mercurialului'!

Lucru perfect vizibil pe tot parcursul 'evolutiei' umane...


Cred ca mercurialul nu este un criteriu strong in definirea fenomenului.
Pretul depinde si de calitatea cererii. Daca vrei una mica si insalubra intr-o parcare de tiruri sau boschet normal ca tariful e pitic, daca vrei in cearceafuri de satin cu o tipa tunata dupa ultima moda, iar tu vrei sa te numesti "sugar dady" creste si mercurialul. Oricum loc e pt toate si toti si atit timp cit meseria prospera in ciuda legilor si a politistilor e clar ca cerere exista pt. toate preturile din mercurial.
Pina una alta fetele astea sint liber profesioniste si nu cred ca-si permit sa arda gazul de pomana pt. ca nu primesc ajutor de somaj si mor de foame.
Tommy_Boy
Postat pe 4 Iulie 2017 14:01
Dar tu de unde stii de mercurialul si de conditiile celor care practica cea mai veche meserie, Tommy?
Ca e tunata frumos, in cearceaf de satin si cu pretentii, sau cu haine ieftine si hialuronic in bot si-si face treaba in parcare de tiruri, nu-i relevant decat pt. prosti, la modul fundamental tot carpa de sters pe picioare e. Iar barbatii care apeleaza la asa ceva sunt ultimele fiinte.
Cumva esti barbat, poate sugar daddy?
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 14:15
Nu draguta, sexul mi la stabilit mama natura din secunda 1 a existentei mele pamintene si chiar ma simt bine in pielea mea de femeie.
Mercurialul nu-l cunosc cu punct si virgula dar mi se pare la mintea cocosului sa-ti dai seama ca o prostituata de pe centura sau din parcarea de tiruri nu poate sa aiba acelasi tarif cu o sugar baby plimbata prin Dubai.
Unele dintre ele au intrat in aceasta bransa din lipsa de optiuni (lipsa educatiei, familie dezorganizata, abuz sexual chiar in sinul familiei, e.t.c.) altele din dorinta unei vieti "de lux" adormindu-si constiinta (daca a existat).
Primele merita compasiunea noastra si chiar ajutorul daca vor sa-si depaseasca conditia, celelalte chiar pot fi taxate asa cum ai spus tu.

Tommy_Boy
Postat pe 4 Iulie 2017 14:31
As fi pus pariu ca stii niste tarife, pari interesata de subiect.
Cat despre compasiune cu siguranta o putem folosi in cauze mai nobile.
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 14:36
Mama draga, ca sa-ti potolesc curiozitatea iti spun ca am facut munca de voluntariat (adica pe gratis, fara bani, laude si vesnica recunostinta) ajutind copii strazii si prostituatele care si-au dorit sa se lase de meserie.
Am vazut atitea cazuri incit de multe ori mi se face greata de cei care comenteaza despre aceste subiecte fara sa stie nimic vis-a-vis persoanele in cauza dar si mai greata mi se face fata de cei care ii privesc pe acesti nefericiti/te de sus si asta numai pt. ca au avut noroc in viata.

Tommy_Boy
Postat pe 4 Iulie 2017 14:51
Iote na, chiar si defavorizate fiind, pot sa dea cu matura, nu sa-si foloseasca "veverita", ca munca nu omoara pe nimeni, adevarul insa, e ca prefera sa faca bani usor, vanzandu-se.
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 14:54
De la: garbo_464798, la data 2017-07-04 14:54:18Iote na, chiar si defavorizate fiind, pot sa dea cu matura, nu sa-si foloseasca "veverita", ca munca nu omoara pe nimeni si adevarul e ca prefera sa faca bani usor, vanzandu-se.




garbo101426
Postat pe 4 Iulie 2017 15:01
Draguta, cind o fetita de 12 ani este vinduta de propria bunica unui barbat de 40 pt sex, crezi ca fetita aia stie ce inseamna sa dai cu matura sau ca exista si altfel de viata decit cea de noapte ?
Cind o alta fata de 14 ani este gonita de acasa de proprii parinti pt. ca a fost lasata gravida de varul de 22 ani, cam unde crezi tu ca va ajunge?
Astea sint doar 2 exemple din mii.
E usor sa judeci, mai greu e sa te implicit.
Din fericire exista in tara asta niste oameni mununati care chiar se implica material (e nevoie si de bani nu numai de voluntari) iar fata de 14 ani a ajuns la un camin de copii cu bebelusul ei cu tot si nu pe strada drogindu-se si devenind o "carpa de sters pe picioare".

E usor sa acuzam fara sa vrem sa stim.
Pot sa umplu acest topic cu tot felul de exemple care I-ar impresiona si pe cei mai sceptici dar nu cred ca ar folosi la ceva.
Cine vrea sa stie si sa se implice o face, cine nu, judeca in necunostinta de cauza.
Tommy_Boy
Postat pe 4 Iulie 2017 15:03
Orice om are posibilitatea de a incerca macar sa-si schimbe viata. Faptul ca te-ai nascut intr-un mediu execrabil din toate punctele de vedere nu inseamna chiar o fatalitate. Decat in mod exceptional. Nu spun ca nu-i greu sa aiba un alt mod de viata dupa ce le-a fost furata inocenta si copilaria, dar raul se poate schimba daca exista ceva bun in ele , pot munci cu castiguri modeste dar macar nu se vand... insa pt. asta trebuie constiinta si ceva ajutor, pt a nu perpetua mizeria cu care sunt obisnuite. Obligatoriu insa, primul pas pleaca de la persoana aflata in acea situatie deplorabila...
Si acestea fiind spuse, in sprijinul a ce am spus la postarea ant., ce alta dovada ca cele mai multe se complac sa traiasca ca niste gunoaie, vrei?
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 15:13
Chiar crezi ce spui?
Pai violul bestial prin care atrecut fetita de 12 ani care i-a distrus inocenta (nu numai cea fizica) crezi ca se poate uita usor? Se poate trece peste el si peste trauma produsa de distrugerea increderii in bunica care avea datoria morala si legala (fiind tutorele fetitei) sa o apere tocmai de o asfel de situatie si care a asistat la viol fara nici o problema?
Iti poti imagina in ce stare e o fetita de 12 ani care arata ca una de 9, violata de un animal de peste 100 kg? Eu nu am putut dormi saptamini si am plins zile intregi de nervi si neputinta.
Ai idee ce greu e sa te apropii de astfel de persoane, sa le cistigi increderea incit sa accepte ideea ca le vrei binele si doresti sa le ajuti?
Multe din victime sint batute, violate in grup de pesti, drogate cu forta.
Tu chiar crezi ca dupa astfel de experiente ramii intreg sufleteste?
Mai ai incredere in oameni ?
Fa un exercitiu si imagineaza-ti cam cum este cind propriul sot isi invita prietenii la o partida de sex in grup, tu fiind actrita principala, iar daca nu stai, te alegi cu maxilarul rupt, citeva coaste fisurate si violata in grup de 5 barbati.
Draga mea exista in tara asta frumoasa o zona atit de intunecata si mizerabila incit "Misterele Parisului" a lui Sue este o poveste de adormit copiii.
Femeilor astora trebuie sa li se redea mai intii increderea in ele, dorinta de a trai, puterea de a lupta.
Sint oameni ajuns atit de jos incit singuri nu se mai pot ridica.
De ce crezi ca multe din aceste femei se drogheaza? De amorul artei, pentruca nu au ce face cu banii, din plictiseala?
Nu, unele din ele au fost drogate cu forta si asa au devenit dependente, altele o fac ca sa uite si sa poata indura viata de zi cu zi.
Eu nu vorbesc de „sugar baby” aici, vorbesc de femeile care sint obligate sa faca asta.
Pt sugar baby nu am nici o tresarire emotionala, pentru restul da.
Dar nu e vina ta ca judeci lucrurile atit de usor. Pina nu vezi cu ochii tai ce ti-am povestit pe scurt nu ai cum sa-ti dai seama ca nu orice sut in fund e un pas inainte. Ca sa ai puterea sa te ridici e obligatoriu sa mai ai putin respect pt propria fiinta, acestor femei li sa distrus acest respect tocmai pt ca au fost tratate (unele de mici) ca „cirpe de sters pe jos” si nu ca fiinte umane.
Cindva gindeam si eu ca tine, dupa ce am vazut ce am vazut mi-am schimbat optica cu 180 grade.

Scuze daca am facut greseli de exprimare sau gramaticale dar chiar si acum dupa un timp destul de lung, cind imi readuc aminte experienta traita printre ele imi vine sa crap capul cuiva. Din pacate nu stiu cui.


P.S.
Nu-ti mai povestesc de copii din ghetouri, muscati de sobolani, nespalati cu lunile care se bat cu maidanezii pt. mincarea din gunoaie.
Cam cum crezi tu ca un astfel de copil are puterea sa se redreseze?
Tommy_Boy
Postat pe 4 Iulie 2017 18:03

Ai dreptate, chiar nu-mi imaginam in ce hal pot fi lipsite de orice putere de a decide pt. soarta lor in asemenea situatii, pt. ca, si iesite din iadul asta, sunt oricum distruse ca oameni... e nevoie de forta si de vointa nemaipomenita sa depaseasca asa ceva si cu mult ajutor din partea terapeutilor si a celor intr-adevar interesati de binele acestor persoane.
Uite cum ne gandim, cand vorbim de fenomenul prostitutiei, mai mult la japitele care aleg un trai usor prostituandu-se, indiferent ce nume poarta activitatea lor si cum o vad ele( pt ca li se pare cel mai firesc sa ofere favoruri sexuale si numai, contra-cost): curve pe centura, sugar baby, escorte ale oamenilor obisnuiti sau foarte bogati, si care nu merita nici o compasiune, nestiind ca exista drame cumplite pe lumea asta...

"Ca sa ai puterea sa te ridici e obligatoriu sa mai ai putin respect pt propria fiinta, acestor femei li sa distrus acest respect tocmai pt ca au fost tratate (unele de mici) ca „cirpe de sters pe jos” si nu ca fiinte umane."
Mare adevar ai spus... Cand te gandesti ca esti om normal si daca te simti respins, iti scade mult respectul pt. tine, daramite cu asemenea drame...
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 18:18

"Scuze daca am facut greseli de exprimare sau gramaticale dar chiar si acum dupa un timp destul de lung, cind imi readuc aminte experienta traita printre ele imi vine sa crap capul cuiva. Din pacate nu stiu cui."

Nenorocirea asta este intretinuta de la nivelul cel mai inalt pt. ca fenomenele infractionale sunt intentionat mentinute, ies f. multi banii din proxenetism si droguri.

...Si te intrebi cu ce au gresit acesti oameni, sa treaca prin asa ceva? Sau ce Dumnezeu cinic ar considera ca-n felul asta si-ar duce vreo cruce, ce poveri rascumpara de ce nu li da o portita de scapare din iadul pe pamant pe care-l traiesc?
Damiana_Sararu
Postat pe 4 Iulie 2017 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am iubit un vagabond care credeam ca este btotul pt mine dar in scurt timp si-a aratat adevarata fata,violent,agresiv si ma vrea doar pt a face dragoste 21 De la: garbo103669 19 Mai 2013 05:31
WORKSHOP-URI DE PSIHOSEXOLOGIE SI PSIHOTERAPIE 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 22 Decembrie 2009 09:32
Buna. 7 De la: garbo_12318 4 Mai 2013 10:55
Aveti incredere suta la suta in partenerul (a) de viata? 175 De la: sheika29 24 Martie 2010 18:50
Sunt inabordabila chiar daca imi place tipul, nu ma pot controla... 1 De la: summer273 13 Iunie 2010 01:22
Setari Cookie-uri