stresul ingrasa?

e adevarat ca stresul ingrasa? daca da, ce e de facut?
allay
Postat pe 7 Septembrie 2010 15:18
nu stresul ingrasa, ci mancarea. daca esti stresata stai departe de frigider!
oanaotylyk
Postat pe 17 Septembrie 2010 14:39
De la: alla, la data 2010-09-07 15:18:10e adevarat ca stresul ingrasa? daca da, ce e de facut?





simplu.intrebi medicul specialist.acest site nu are specialisti colaboratori ca sa raspunda intrebarilor de profil.
vuvuzela
Postat pe 19 Septembrie 2010 00:16
De la: alla, la data 2010-09-07 15:18:10e adevarat ca stresul ingrasa? daca da, ce e de facut?


pai ce sa fie de facut... abtine-te sa rontai fara sa-ti dai seama chestii care contin calorii...:D
eu_geminy
Postat pe 19 Septembrie 2010 00:22
Eu zic ca depinde de fiecare om. Pe mine stresul ma slabeste.
Doara
Postat pe 19 Septembrie 2010 08:07
Intr-adevar stresul ingrasa, dar nu stresul propriu zis ci felul cum reactionezi la stres. In acele momente cauti o" supapa de evacuare", un "ceva" care sa-ti dea un fals sentiment de liniste si echilibru. Unii il gasesc in mancare, altii in alcool, tutun, droguri, sex si cei mai norocosi intr-o activitate sportiva. Daca te numeri printre cei care isi amortesc frustrarile cu mancare, nu ai alta varianta decat sa incerci sa inlocuiesti acest obicei cu unul mai putin daunator. Doar tu te poti ajuta si nu-i simplu deloc...
simsim
Postat pe 19 Septembrie 2010 11:08
Exista bulimia de stres, dar ceaiurile calde ,ajuta si multa multa miscare..
dragadraga
Postat pe 20 Septembrie 2010 15:00
Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta. Iti ofer sansa sa castigi sume substantiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. 100-300$/ SAPTAMANA. pt detalii trimite un e-mail cu textul job la adresa :cristina.viorela.popa@gmail.com
garbo158841
Postat pe 21 Septembrie 2010 16:25
De la: alla, la data 2010-09-07 15:18:10e adevarat ca stresul ingrasa? daca da, ce e de facut?



Pentru inceput, ar trebui sa consulti un medic endocrinolog. Da, stresul te poate ingrasa, mai ales daca ai hipotiroidie (afectiune de care iti poti da seama prea tarziu).
Loreta
Postat pe 21 Septembrie 2010 19:27
Stresul e mult mai daunator decat grasimea.
Oameni sanatosi,care nu fumau,nu beau,dupa stres prelungit,au facut stop cardiac si au murit,brusc,la 40,50 ani...nu stii nici un caz??????????/
eu da,si am citit si explicatia stiintific,hormonii stresului,afecteaz muschii inimii,daca stresul dureaza luni.
De ex ai pe cineva la pat,paralizat,sau pe cineva cu azlheimer,il ingrijesti,is te stresezi...
asa ca gasim metode sa ne linistim,sau sa nu ne mai stresam,eu dansez,fac sport,ma rog la dzeu,etc,depinde de situTIE.
ceea ce ma linisteste brusc,este ca imi amintesc,ca daca ma stresez prea tare,imi iese un herpes urat la coltul gurii,sau racesc imediat,si asta imi aminteste ca sistemul meu imunitar scade,si ma ataca microbii.
Toate problemele vin si trec,noi ramanem,cu sanatatea subreda..
daca ma stresez,nu rezolv nimic......mai bine calm,sange rece.....probleme avem toti,nu ne iarta pe nici unul,viata.
D
daniilia
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:05
Loreta ti-a dat cel mai indicat sfat. Incepe cu un medic si fa-ti niste analize pentru tiroida. Oricum se platesc, asa ca poti sa ceri tu: T3, T4 si TSH. Acolo ti se dau si valorile normale si poti constata singura daca este cazul sa mergi mai departe cu medicul endocrinolog sau nu.
adnana66
Postat pe 23 Septembrie 2010 19:41
nu slabeste mult
garbo057640
Postat pe 23 Septembrie 2010 21:31
De la: garbo057640, la data 2010-09-23 21:31:24nu slabeste mult


Vrei sa spui ca, in caz de hipotiroidie, nu slabeste mult? Ca asta nu am inteles. Poate slabeste, poate nu, dar, in orice caz, stopeaza. Si totusi, daca din hipertiroidie, dupa operatie sau tratament, se poate ingrasa, din hipo de ce nu? Tot la analize si medicul de specialitate ..
adnana66
Postat pe 23 Septembrie 2010 22:14
stresul ingrasa da...dar nu el, in sine...ci modificarile hormonale ce apar in urma stresului pot determina omul sa aibe o foame permanenta si excesiva...si atunci mananca necontrolat, are tot timpul tendinta de a rontai ceva.....si de aici se ajunge la o alimentatie haotica, mult mai abundenta decat nevoile organismului...

poti tine acest lucru in control mancand cate putin, la ore fixe....de exemplu din 3 in trei ore cate putin....dar nu portii de elefant....ci ca o gustare...sa ai senaztia ca parca ai mai manca....dar cele 150-200 de grame de mancare sunt tot ce mananci in acel moment....bine, la gustari poate fi si mai putin - un iaurt, un fruct, niste morcovi ....
tutankhamon
Postat pe 23 Septembrie 2010 22:32
De la: alla, la data 2010-09-07 15:18:10e adevarat ca stresul ingrasa? daca da, ce e de facut?


ingrasa lipsa de activitate fizica constanta , ingrasa poftele si satisfacerea lor cu placinte , shaorme , mancaruri grase, dulciuri , prajituri , bauturi carbogazoase...si lista ar putea continua . Nu da vina pe stres, stresul poate produce anumite modificari , dar nu el e cauza ingrasarii.
reyya
Postat pe 23 Septembrie 2010 22:35
alla , incearca sa-ti faci un mod de viata si nu modalitate de slabit din mersul cu rolele, alergare si abdomene , incearca sa mananci fara sa combini aiurea alimentele , incearca sa bei doar apa sau sucuri naturale , si calculeaza-ti BMI (BODY MASS INDEX) - in functie de acesta stabileste-ti greutatea la care doresti sa ajungi , stabileste-ti limita calorica care te va face sa dai jos si ...ulterior nu te vei mai intreba daca stresul ingrasa :-))
reyya
Postat pe 23 Septembrie 2010 22:43
:-)) daca cumva vi se face ,,foame " sau ,,pofta" ...din ,,cauza stresului" ( trebuie sa existe mereu o vina ) urmariti asta :http://www.youtube.com/watch?v=Ovvk7T8QUI
reyya
Postat pe 23 Septembrie 2010 23:24

Daca cumva vreti sa luptati cu ,,stresul si poftele ": :-))))

http://www.youtube.com/watch?v=e-yldqNkGfo&feature=related
reyya
Postat pe 23 Septembrie 2010 23:36
ai dreptate, dar depinde de mostenirea genetica pe care o are fiecare
marialeia
Postat pe 3 Octombrie 2010 19:07
in unele cazuri stresul poate spori senzatia de foame dar daca suntem suficient de atenti putem depasi momentul si fara a rupe frigiderul in doua si atunci nu ne mai ingrasam, cel putin eu asa cred
cory_emy
Postat pe 8 Octombrie 2010 00:19
De la: dragadraga, la data 2010-09-20 15:00:38Exista bulimia de stres, dar ceaiurile calde ,ajuta si multa multa miscare..



daga mea ,boala secolului este stressul.multi nici nu realizeaza ca sufera din cauza lui.se pare ca "azi"stresul este motivul tuturor bolilor.sportul este f bun.dar nu te introverti.multi cad in aceasta stare.comunicarea cu semenii,cu mediul inconjurator este f benefica.incearca sa nu te incarci cu necazurile altora.acolo unde nu te simti bine,paraseste acel loc,grup,casa,etc..bulimia poate fi si pe fond de stress.
vuvuzela
Postat pe 8 Octombrie 2010 00:51
Va propunem 2(doua) NOI si REVOLUTIONARE sortimente de cafea import Italia,ale carui IMPORTATOR UNIC suntem in Romania , Bulgaria si Moldova ,produse ce cu siguranta va pot ajuta sa trece-ti mai usor peste starile disconfortante produse de stres .
Sunt produse dezvoltate de un prestigios institut de cercetari,inclusiv in domeniul medical si sunt destinate in special ceainariilor , cafenelelor , centrelor de fitness , saloanelor de infrumusetare , magazinelor naturiste ,etc.
Produsele indeplinesc toate Normele Europene,institutul fiind agrementat ISO 9001 si HACCP .

Cafeaua "FITNESS-ANTIOXIDANT-COFFEE" este un PRODUS 100% NATURAL fiind un amestec armonios de cafea(Arabica 80% si Robusta 20%) cu 16 plante medicinale , fiecare in parte avand rolul sau in mentinerea unui tonus ridicat al organismului,contribuind efectiv la realizarea starii de sanatate dorita fiecare om in parte.
Alt sortiment de cafea este "FITNESS-SENSUAL-COFFEE" , acesta fiind deasemenea un PRODUS 100% NATURAL , un amestec armonios de cafea(Arabica 80% si Robusta 20%) cu 10 plante medicinale .

Am participat la 2 editii consecutive ale "Bio Fair 2010"-Targ de produse naturale si/sau bio , ambele desfasurate la Eforie Nord . La standul nostru au venit vizitatori(turisti) din toata tara :Iasi ; Bacau ; Brasov ; Craiova ; Tg.Mures;Buzau; Suceava ; Piatra Neamt , etc. Peste 70% dintre vizitatori au gustat si dupa aceea au si cumparat un sortiment sau altul de cafea ,intreband de unde o pot procura ulterior .
In perioada 28-29 August am participat pentru a 2-a oara la Targul "ORGANIC-FEST 2010",editia a 3-a , manifestare cu o larga rezonanta in toate formele de media (RealitateaTV; Antena;etc.).
La sfarsitul lunii Octombrie vom participa la o noua editie a "ORGANIC FEST" ,editie ce va avea loc de aceasta data la Restaurantul "SANGRIA"(Caderea Bastiliei nr 78,Bucuresti) ,in 23 24 octombrie 2010.

PLANTELE DIN CAFEAUA FITNESS
1)Bitter and Sweet Orange(Citrus Aurantium Amara, Citrus Dulcis)
Folosim: cojile de fructe
Folosim coji de portocale, att amare ct si dulci pentru o aroma incomaparabila. Portocala amara, luata n cantitatile de siguranta cuprinse n Cafeaua Fitness, poate ajuta, de asemenea, la cresterea metabolismulului si faciliteaza pierderea n greutate ( multe studii stiintifice au descoperit ca Portocala amara poate mbunatati termogeneza n corpul uman).

2)Ginger(Gingiber Officinalis)
Folosim: rizomi
Ghimbirul a fost folosit n timpul secolelor pentru o varietate de beneficii. Acesta este un antioxidant puternic si se stimuleaza producerea de energie si mbunatatirea digestiei. Stimulent, este benefic ,n dispepsie si gaze la stomac; eficient n gastrite alcoolice; ; poate scadea colesterolul si sa trateze greata si raul de miscare.

3)Korean Ginseng (Panax Ginseng)
Folosim: radacini ntregi
Noi folosim doar radacini coreene originale de Panax ginseng pentru beneficii depline. "Panax" provine din limba greaca veche: Pan nseamna "toate" si Akos nseamna "vindecare", referindu-se la faptul "vindeca orice" . Cu toate ca cercetarea n domeniul efectelor Ginseng este continuu n curs de desfasurare, am raportat aici urmatoarele concluzii, dupa douazeci si cinci de ani de experimentare,
de Dr. I.I- Brekham, un pionier in Studii ginseng-ul:
a) Ginseng stimuleaza activitatea fizica si mentala n special la pacientii obositi sau slabi.
b) Ginseng apara sistemul uman de efectele prelungite ale oboselii fizice.
c) Ginseng actioneaza ca un stimulent mental, fara efecte
secundare sau alte stimulente.
d) Ginseng stimuleaza glandele endocrine, inclusiv glandele sexuale.

4)Cinnamon (Cinnamomum Zeylanicum)
Folosim: coaja interioara de trunchiuri si ramuri.
Ajutor digestiv, poate fi de ajutor n tratarea diabetului zaharat, capabilitatile antibacteriene, tratarea tulburarilor de stomac, diaree si poate scuti de gaze si balonare. Studii recente au descoperit ca scortisoara pot fi utila pentru cei care sufera de diabet zaharat de tip II, diminund nivelului de glucoza din snge, precum si trigliceridelor si colesterolului, toti factorii de importanta pentru persoanele care sufera de diabet.

5)Licorice (Glycorrhiza Glabra)
Folosim: radacini.
Noi folosim ridichi de prima calitate provenind din Italia si bogate in arome. Aceasta planta a fost mult timp evaluata ca o planta linistitoare si un bun expectorant si continua sa fie utilizata de catre personalul medical de astazi pentru a calma afectiuni respiratorii (cum ar fi alergiile, bronsita, gtul inflamat , si tuberculoza), afectiuni ale stomacului (inclusiv arsuri la stomac), tulburari inflamatorii,boli de piele, stres, si probleme cu ficatul.

6)Eleuthero(Eleutherococcus Senticosus)
Noi folosim la sol radacinile ntregi.
Eleutheros este un adaptogen care c poate fi util pentru a creste rezistenta, de memorie si functii imunogenice.Este corespunzator pentru utilizarea de zi cu zi si poate fi util n hipercolesterolemie, neurastenie cu dureri de cap, insomnie, apetit scazut.

7)Cardamum(Elettaria Cardamomum)
Folosim: -seminte albe si verzo zdrobite si prajite slab.
El este adesea numit "al treilea cel mai scump" condiment din lume (dupa sofran si vanilie), si de pretul ridicat reflecta nalta reputatie a acestui condiment placut parfumat.
Cardamom are , gust unic,puternic cu un parfum intens . Acesta este un ingredient comun n bucataria indiana si n cafeaua araba. Noi folosim numai seminte verzi si albe.

8)Yerba Mate(Ilex Paraguaiensis)
Noi folosim: praf de frunze
Proprietatile acestei plante sunt larg cunoscute peste tot n lume. n-studiile in-vivo si in vitro aceasta planta este prezentata ca fiind utila in lupta cu cancerul.Cercetatorii de la Universitatea din Illinois (2005) au gasit yerba mate a fi "bogata n continut fenolic" si "inhiba proliferarea celulelor cancerului oral".

9)Caraway(Carum carvi)
Noi folosim fructe uscate coapte (seminte)
Stimulent, iarba aromatica cu tarie care calmeaza spasmele tractului gastric si este utilizata ca un expectorant pentru probleme respiratorii. Fructe uscate coapte (seminte) contin carvona, polizaharide, phenylpropanoids (cum ar fi acidul caffeic si chlorogenic), flavonoide si flavonolglycosides (Quercetin si isoquercitrin). Pe baza de chimen este una dintre cele mai eficiente plante carminative avnd proprietati carminative si de stomac excelente.

10)Rodiola Rosea(Rhodiola Rosea)
Noi folosim: extract de radacini.
Radacinile Rhodiola rosea au fost folosite de zeci de ani n medicina traditionala din Rusia, Suedia, Norvegia, Franta, Germania si Islanda. Din 1961, mai mult de 180 de studii au fost publicate si concluziile cu privire la sportivi sunt:
-mbunatateste att rezistenta fizica si psihica,
-creste timpul de recuperare a energiei cardiovasculare. n plus Rhodiola este un tonic general, pentru a spori energia si a diminua stresul si pentru tratament n conditii specifice, cum ar fi depresia,anxietatea, sau simptomele nedorite ale menopauzei.

11)Green Ceylon Tea(Thea Sinensis)
Noi folosim: frunze
Utilizat n ntrega lume cu numeroase studii stiintifice disponibile, ceaiul verde poate scadea colesterolul, protejeaza mpotriva cancerului si promoveaza pierderea in greutate.
Stimulant, astringent.
Acesta exercita o influenta decisiva asupra sistemului nervos, n general, ilustrat de un sentiment de confort. Antioxidantii din ceai pot pazi, de asemenea, mpotriva bolilor de inima, prin relaxarea vaselor de snge, inhibnd formarea de cheaguri de snge care declanseaza atacuri de inima si accident vascular cerebral.
Ceaiul verde contine, de asemenea, fluoruri care consolideaza dinti; flavonoide pot intari oasele , de asemenea, reducerea riscului de osteoporoza si a cariilor
dentare.

12)Turmeric(Curcuma Longa)
Noi folosim: rizomi uscati.
Turmeric a fost folosit mai mult de trei mii de ani de vindecatori din India pentru a trata obezitatea. Cercetarile moderne au aratat ca Curcuma are un efect benefic asupra ficatului, stimularea fluxului de bila, care este responsabila pentru defalcarea de grasimi alimentare.
Studiile arata o actiune foarte importanta a plantei curcuma cu privire la bolile degenerative, care nca nu au un tratament specific n medicina, cum ar fi Alzheimer.

13)Peppermint and Sweet Mint(Mentha Piperita - Mentha Viridis)
Noi folosim: frunzele
Menta ajuta mpotriva durerilor de stomac, inhiba cresterea anumitor bacterii. Beneficiile de sanatate sunt atribuite continutului ridicat de mangan, precum si diverselor elemente nutritive, cum ar fi fier, calciu, acid folic, potasiu, triptofan, magneziu, omega-3 acizi grasi, riboflavina si cupru. Menta folosita de noi are o aroma intensa cuplata cu un gust racoritor. Prin relaxarea muschilor sistemului digestiv, ceaiul de menta salbatica mbunatateste indigestia si durerile de stomac.

14)Green Anis(Pimpinella Anisum)
Noi folosim: seminte si fructe zdrobite
Anasonul verde s-a dovedit a avea proprietati antimicrobiene puternice. Studiile chimice arata ca o mare parte a acestor proprietati antimicrobiene se datoreaza anetolului care este eficient mpotriva bacteriilor si tulpinilor fungice. Alte proprietati cunoscute sunt: tonic ,diuretic, sedativ,
antispamodic.

15)Chinese Star Anise(Illicium Verum)
Noi folosim: fructe uscate
Anasonul Stea este diuretic, curativ n bolile aparatului digestiv, utilizat pe scara larga n infuziile de ceai pentru colici si de reumatism, semintele sunt mestecate dupa mese, pentru a ajuta digestia. Anasonul n stea este cultivat n patru provincii din China si recoltat ntre martie si mai.

16)Cloves(Eugenia Caryophillata)
Noi folosim: flori uscate
Cuisoarele sunt utilizate n formula de cafea fitness pentru a mbunatati gustul si aroma, dar si pentru ca sunt carminitive si ajuta la cresterea acidului clorhidric n stomac mbunatatind peristaltismul si digestia.

Plantele continute de SENSUAL COFFEE
1)Damiana (Turnera Aphrodisiaca)
Utilizam : frunze.
Literatura de specialitate in care se poate regasii descrierea acestei plante dateaza de peste 100 de ani , de atunci cnd rapoartele descriau efectele sale afrodisiace.
Utilizarea sa primara n secolul trecut a fost ca un afrodisiac.
Acesta a fost folosit n Statele Unite nca din 1974 ca un afrodisiac pentru a mbunatatii capacitatea sexuala si ca tonic pentru consolidarea sistemul nervos si cel hormonal.
Aceasta are proprietati anti-depresive, deci este excelenta pentru tratarea anxietatii si/sau depresiei, care are un factor predominant sexual. Damiana apare pe lista US Food and Drug Administration's (FDA) GRAS (n general recunoscut ca fiind sigur).
Utilizata pentru a trata impotenta, are o actiune pe baza de testosteron si lucreaza prin consolidarea sistemului de sex masculin. Este un tonic de prostata , un anti-depresiv si nutritiv pentru organele sexuale lente.
Damiana este puternic sustinut ca un rejuvenator sexual , daca problema este urmare a unui abuz sau a vrstei.. Potrivit unui studiu realizat de Departamentul de stiinte biomedicale, sectiunea de Farmacologie, Universitatea din Modena si Reggio Emilia, rezultatele par sa sprijine reputatia populara a Turnera aphrodisiaca ca stimulent sexual.

2)Rhodiola Rosea (Rhodiola Rosea)
Utilizam : radacinile
In timp ce este probabil una din plantele cele mai fascinante si cu proprietati nenumarate, Rodiola (sau Rhodiola) a fost mult timp necunoscuta pentru o mare parte a populatiei. O lunga serie de studii au identificat n Rhodiola Rosea,capacitatea de a influenta n mod pozitiv anumite functii ale sistemului nervos central, cum ar fi:capacitatea de concentrare ; de memorie ; mbunatatirea starii de spirit ; invatand sa intervina direct pe indicatori primari de calitate a acestor beneficii.
Studiile au aratat ca Rhodiola rosea este n masura sa determine o crestere a concentratiei de serotonina din creier,cresterea disponibilitatii de dopamina, adrenalina, noradrenalina pentru a creste performantele prin acordarea de energie fizica.

3)Real Ginseng coreean (Panax Ginseng)
Utilizam : radacina
Este probabil una dintre cele mai renumite plante din intreaga lume. Este o sursa puternica de energie pentru organism, care aduce o puternica energie sexuala.
Rejuvenator, stimulent sexual, si demonstrat stiintific fortifiant pentru organism, Ginseng a fost luat de milioane de barbati si femei de-a lungul secolelor.
Un puternic adaptogen, Ginseng creste de asemenea, rezistenta la probleme legate de sanatate n timp ce serveste la capacitatea organismului de a rezista la stresul vietii cotidiene.

4)Cardamum (Elettaria Cardamomum)
Utilizam : seminte
Este adesea numit ca "al treilea cel mai scump" condiment din lume (dupa sofran si vanilie), si pretul ridicat reflecta inalta reputatie a acestui condiment cel mai placut parfumat .
Cardamomul are un gust puternic, unic, cu un parfum senzual intens aromat.
Acesta este un ingredient comun n bucataria indiena si n cafeaua Arabica. Noi folosim doar cele mai scumpe, parfumate si aromatice seminte albe.

5)Ceai verde (Camellia sinensis)
Utilizam : frunze
In cultura chineza ceaiul verde este recunoscut si s-a dovedit a fi un puternic antioxidant , reduce pofta de mncare n timp ce creste rata metabolica concomitent.
n general, ceaiul verde este un stilument sigur anti stres ( anti enervare ,calmarea starilor de nervozitate).

6)Hawthorn(Crataegus Oxyacantha,italiana Biancospino)-Paducel
Utilizam :frunze si flori
Proprietatile curative ale paducelului sunt renumite, ceaiul din frunze, flori sau fructe de padure, este o consolidare pentru inima, este un factor de echilibrare a tensiunii arteriale , precum si a inimii, deoarece acesta este capabil sa o ridice atunci cnd presiunea este scazuta si sa o scada atunci cnd este prea mare.
Aceasta calitate de echilibrare este de asemenea prezenta n tratamentul de stari de spirit, de apatie si oboseala generala, precum si in tratamentul hiperactivitatii.
Acesta are o calitate buna pentru a vindeca crampe, este n principal un tonic pentru inima si circulatie.

7)Guarana (Paullinia Cupana)
Utilizam : seminte
Este probabil una dintre cele mai cunoscute plante amazoniene, dar, de asemenea, una dintre cele mai gresit ntelease.
Se spune ca Guarana trateaza diareea , oboseala , reduce foamea , si ajuta artrita.
Aceasta ajuta la pierderea in greutate , ameliorarea durerilor de cap , reduce foamea, creste performantele atletice , creste vitalitatea si rezistenta.
Este folosit ca stimulent similar cu cafeaua sau ceaiul, un afrodisiac si un tonic pentru foame sau sete .
Milioane de oameni cred ca, de asemenea, ajuta la lupta impotriva imbatranirii premature si detoxifica sngele.
Componentele active din Guarana sunt : guaranina si alcaloizii de teobromina si teofilina.

8)Anason (Pimpinella anisum)
Utilizam : seminte
Medicina populara l-a utilizat pentru a creste secretia de lapte matern si a fost considerata un remediu pentru a reglementa pofta de mncare , pentru tratamentul bolilor respiratorii , crizelor biliare si de ficat.
Este utilizat ca expectorant si, datorita activitatii sale antispastice pentru tratamentul de dureri abdominale de origine dispeptica mai ales daca sunt nsotite de balonare si flatulenta.

9)Vervain Lemon (Lippia citriodora)
Utilizam : frunze
Este o specie de plante care contine mai multe flavonoide si acizi fenolici.
Avnd n vedere interesul farmaceutic n compusi fenolici si antioxidanti naturali, a fost examinat radicalul superoxid , radicalul acid hidroxil si hipocloros din activitatile de infuzie L citriodora .
Rezultatele demonstreaza ca acesta infuzie are o puternica activitate de curatare a organismului.

10)Coriandru (Coriandru sativum)
Utilizam : seminte
Este stimulant, aromatic si carminativ.
Fructele uscate sub forma de praf , sunt de asemenea utilizate n "Sensual Coffe" ca aromatizante usoare care contribuie in mod eficient pentru a obtine echilibrul corect intre aroma puternica si notele de gust armonioase .

Sensualcaffè Sugestii de consum
Aportul zilnic: 1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de prnz).

fittnescoffe
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:19
Difera de la persoana la persoana...eu din cauza stresului slabesc...in general cd sunt stresata fumez mult,ma consum mult si imi piere pofta de mancare...dc tu te ingrasi inseamna ca ar tb sa stai departe de anumite chestii care te pot ingrasa,in general stai departe de dulciuri si bazaconii care contin calorii...in loc de astea dc tot nu te poti abtine mai bine mananca fructe,legume si bea multe lichide.BAFTA!
Yellowrose
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:43
da ingrasa,daca la stres incepi sa mananci.alti la stres fumeaza mai mult sau bea mai multa cafea depinde de fiiecare in parte.deci ori consulti un doctor ori incerci sa iti faci un program de masa mai strict.mult noroc oltencuto.
garbo009571
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:11
raspuns simplu: stresul, difera de la o persoana la alta. unele persoane se ingrasa altele slabesc. depinde de metabolismul fiecaruia. eu de exemplu slabesc de la stres.
aly_fab
Postat pe 15 Octombrie 2010 12:54
Iata o metoda buna si originala de a slabi 20 de kg in 7 zile
(scoateti eventualele spatii libere ce pot aparea in link):

http://www.verze.ro/Divertisment/Bancuri/cum-slabesti-20-kg-in-7-zile.html

happy_clover
Postat pe 15 Octombrie 2010 23:12
Eu cred ca atunci cand esti cu adevarat stresat slabesti.
Doara
Postat pe 16 Octombrie 2010 08:01
De la: Doara, la data 2010-10-16 08:01:14Eu cred ca atunci cand esti cu adevarat stresat slabesti.


Inainte de a ma imbolnavi de tiroida, daca ma suparam putin - curgea carnea de pe mine. Dupa ce m-am imbolnavit, pe parcursul celor trei luni in care m-au pregatit pentru operatie, am luat mult in greutate. Dupa operatie, am reusit sa revin cat de cat la forma initiala. Dar de atunci, daca ma necajesc, ma ingras si din apa. Concluzia: in mod normal, stresul ar trebui sa te slabeasca. Dar numai daca ai un metabolism corect!
adnana66
Postat pe 16 Octombrie 2010 11:30
Salut, fetelor, si eu am avut probleme cu stresul si chiar depresia. Era foarte greu pentru ca nu ma puteam concentra si parca erau o mie de ganduri in mintea mea. O prietena mi-a recomandat Mental SuperFormula de la Bio Elemente si deja pare ca isi face efectul. Acum ma pot concentra mult mai repede si pot acorda atentie mai mult timp unui subiect fara sa-mi zboare gandurile in alta parte.
tomaioana
Postat pe 13 Iulie 2011 13:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce pot sa mananc inainte de culcare? 29 De la: Nirvana 19 Martie 2010 12:18
Putin din fiecare??? 2 De la: garbo026388 14 Iulie 2009 19:42
sa ne ajutam ! 2 De la: eu_geminy 15 Octombrie 2010 00:43
porcul normal vs porcul de mangalita 16 De la: alfheim 20 Iunie 2011 22:19
arsuri suparatoare - ajutor! 34 De la: garbo_406291 14 Noiembrie 2016 21:09
Setari Cookie-uri