bacterii, virusuri, excremente, poluanti de orice fel, iata ce contine apa

Sunt mame de toate varstele care isi iubesc copiii ca pe ochii din cap dar care nu vor sa inteleaga multe alte lucruri si anume faptul ca ii tin in aer poluat, le dau apa plata sau minerala la PET, asa cum se vinde in magazin, sau le filtreaza apa prin filtre obisnuite din comert care nu au nici un avantaj. Dar ele , mamele, spun ca au grija de copiii lor, ca sunt sanatosi, voinici, si in rest? Nici macar nu vor sa asculte sfaturile specialistilor. Tot ce fac ele e bine, dar ce le spun altii nu. De aceea, eu, fiind psiholog de meserie si profesor ma inclin in fata tuturor mamicilor dar le rog sa nu mai comenteze nimic din ce scriu eu aici daca NU le convine. Acest mesaj este DOAR pentru mamicile intelepte care vor intr-adevar sa schimbe ceva in viata lor si a copiilor lor, care doresc binele copiilor crescandu-i intr-un mediu cu adevarat sanatos. Exista pe Terra conditii sanatoase. Noi traim intr-o tara poluata, in care cei care ne conduc, oricare ar fi ei si orice functie ar avea nu se ingrijesc de copii, caci apa de chiuveta , din PET-uri, din rauri, etc. este contaminata cu : bacterii, virusuri, excremente, noroi, rugina,metale grele,sulfati,nitrati, cloruri,pesticide etc.
Plumbul , metal greu afecteaza sistemul nervos, actionand la nivel cerebral, da nastere anemiei, afecteaza inima si circulatia sangelui. Mercurul, metal greu, afecteaza inima,caile urinare, plamanii, derma. Arsenul, metal greu, modifica sistemul nervos, respirator, derma.
Pesticidele modifica sistemul nervos, ficatul si genereaza cancer. Apa care contine bacterii, paraziti, virusuri, pesticide etc. genereaza boli ca holera, febra tifoida, dizenteria, hepatita etc.In creier avem 80% apa, in sange avem 86% apa, in inima avem 77% apa, in muschi avem 70% apa, in oase avem 25% apa, in plamani avem 75% apa. Fara hrana putem supravietui 4-9 saptamani, fara apa putem trai 5-8 zile. Deci rolul apei in organism este de a alimenta celulele cu substante nutritive, de a mentine temperatura organismului si de a elimina produsele nocive pentru un metabolism sanatos.
Prin filtrele mecanice, dispozitivele comerciale obisnuite nu toti poluantii microbiologici sunt distrusi. Sunt virusuri care rezista la 100 grade. Cand se fierbe apa de la robinet pentru ceai, cafea, mancare gatita, acesti poluanti se inmultesc si ofera un mediu propice de a intra in organismul uman. Pet-urile din plastic de la 0,500 la 10 l sunt la fel. Nu conteaza marimea, greutatea sau compozitia lor. Plasticul genereaza inmultirea poluantilor de orice natura ar fi. Apa sta in Pet-uri o buna bucata de timp, apa in sine nu este filtrata si purificata cum se cuvine astfel incat la o electroliza a apei efectuata de specialisti se observa toate impuritatile, tot ce s-a scris mai sus ca este continut in apa ( nu la fel ca la robinet, dar totusi exista ). Deci apele imbuteliate nu garanteaza o buna calitate a apei, este un risc asupra mediului inconjurator, prospetimea apei e discutabila, exista probleme cu depozitarea si este scumpa.
Ganditi-va cati bani se cheltuiesc zilnic pe apa cumparata din magazin.
Daca fiecare persoana din casa consuma 1 litru de apa ( NU SPUN 2 l asa cum ar trebui ) si sunt 3 persoane, asta inseamna 3l / zi x 7 zile = 21 l saptamana = 84 litri / luna
Dar specialistii recomanda 2 litri de apa / zi, pentru a alimenta corect toate organele corpului care contin apa si fara de care ele mor sau nu mai functioneaza corect.
deci ar trebui corect sa beti 3 persoane 168 litri de apa in fiecare luna.
Faceti un calcul cati bani aruncati la magazin pe apa proasta, plina de poluanti, care intra in organismul dumneavoastra si care il imbolnaveste. Si sa nu ne gandim la dumneavoastra, caci nu va intereseaza starea de sanatate decat cand aruncati banii pe la doctori si prin farmacii, pe chimicale care va imbolnavesc si mai rau. Dar ganditi-va la copiii dumneavoastra daca ii iubiti cu adevarat.
Daca asta suna doar a reclama, ei bine, luati-o ca pe o reclama, asa cum va place sa spuneti. Dar e vorba de sanatate. Sunt 800 de poluanti de toate sorturile care exista efectiv in apa. Nici asta nu va pune pe ganduri? Tot reclama este?
Fiecare isi alege sa traiasca doar cum ii place. Dumneavoastra cei care radeti de reclame si de specialistii care creaza sanatate, viata corecta pentru oameni, sunteti cei care infundati doctorii si farmaciile cu bani si care nu rezolvati nimic, caci doctorii si farmaciile sunt neputinciosi in fata naturii, a realului trait zilnic. NU ce e scris in cartile de medicina, teoria va da viata sau moartea de zi cu zi, ci realitatea traita.
Cum puteti s-o imbunatatiti? Cum puteti s-o creati? Prin purificarea apei si a aerului. Exista solutii inovatoare, dar doar pentru cei care le accepta.
Cei care doresc sa puna intrebari, sa afle mai multe detalii, sa duca o viata sanatoasa si corecta, sa aiba grija de copiii lor, sa imi scrie la:
cisabelcor@gmail.com
adrianasuciu
Postat pe 5 Septembrie 2010 07:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Scuturatul capului,oare e o problema? 14 De la: garbo074997 15 Octombrie 2010 10:22
Laptele de capra -DA sau NU - 14 De la: tusi_Oli 13 Mai 2010 13:04
Bebe si visele 6 De la: alinakatt 28 Septembrie 2009 11:01
DOAMNE ..IAR PETE 10 De la: ion_cristina 11 Decembrie 2009 01:34
iritatie in zona intima 6 De la: ioana_b 30 Septembrie 2009 14:50
Setari Cookie-uri