Ce terapie putem incerca in calmarea nervilor ?

DRAGA ITI RECOMAND SA STAI DE VORBA CU UN ASTROLOG PROFESIONIST CARE ITI VA SPUNE CUM STA PLANETA MARTE IN TEMA TA NATALA EA ESTE RASPUNZATOARE CU ENERGIA TA SI DACA FACE ASPECTE BUNE SAU MAI PUTIN BUNE SI CUM ESTE BINE SA-TI CANALIZEZI ENERGIILE FIZICE SI NERVOASE BINEINTELES DEPINZIND SI DE ALTE ASPECTE. IN GENERAL CEI NASCUTI MARTEA AU UNEORI IESIRI NECONTROLATE,DAR NU NUMAI.ITI RECOMAND SA INTRII PE PAGINA www.astre-opal.ro SI AI SA VEZI ACOLO LA SECTIUNEA EXPLICATA LA HOROSCOP AM RECOMANDAT HOROSCOPUL MAMELOR CU COPII LA CARE M-AM REFERIT CA ESTE BINE SA STIE CE HOROSCOP AU COPILASII LOR SI CUM SA-I AJUTE SA-SI CANALIZEZE ENERGIILE PRIN SPORT,ETC,SI CUM SA-I INDRUME IN MESERII DUPA CE UN ASTROLOG VEDE TEMA NATALA A COPILULUI DEOARECE UNII PARINTI II DA LA SCOLI CARE NU AU DE-A FACE CU TALENTELE SI INCLINATIILE LOR CUM AR FI POATE O FACULTATE ANUME SI UNII DUPA 3 SAU 4 ANI ABANDONEAZA ,PENTRU SIMPLUL MOTIV CA ACEL COPIL POATE ARE TALENTE IN ARTA SAU MUZICA SI PARINTII IL OBLIGA SA IASA CHIMIST S-AU CONTABIL ETC..EU STUDIEZ aSTROLOGIA SI NUMEROLOGIA ALATURI DE STIINTELE EZOTERICE DE 21 DE ANI SI NU-I PUTIN LUCRU CIND STIM CE SA FACEM SI DE CE SA NE FERIM IN VIATA DAR SI CUM SA STIM SA NU TRECEM PE LINGA SANSELE BUNE ALE VIETII. DEOARECE ANUAL AR TREBUII SA NE DEFINIM CLAR CE OBIECTIVE AVEM DE ATINS IN FUNCTIE DE POSIBILITATILE PE CARE LE AVEM.VA UREZ NUMAI BINE TUTUROR SI NU UITATI CA AVETI NEVOIE DE MAI MULTA CUNOASTERE PENTRU RIDICAREA GRADULUI D SPIRITUALITATE PENTRU A FACE FATA VALULUI CARE VINE TOT MAI INTENS SI CRIZEI PRIN CARE TRECE OMENIREA PINA SPRE 2016.DOAMNE AJUTA
garbo067194
Postat pe 29 August 2010 04:06
www.atre-opal.ro
garbo067194
Postat pe 29 August 2010 04:07
citeste ca am scris din greseala in alt parte dar paote gasesti unde m-am referit la tine si pina una alta poate gasesti ceva bun pe pagina cu prietenie www.astre-opal.ro pe care am lucrat de 4 ani si mai am inca de reparat.cu prietenie.m
garbo067194
Postat pe 29 August 2010 04:16
daca subiectul este real,fugi la psihiatru. ,te ia si din bratele popii si din fata altarului!
vuvuzela
Postat pe 29 August 2010 04:56
nu iti da de gandit faptul ca singurul mod in care te calmezi si dupa care te simti bine cand esti nervos este sexul (dus pana la abuz?!) .vei apela la aceasta terapi de fiecare data?cine iti va sta la dispozitie ?daca nu vei avea femeia ta langa tine ce vei face ?vei viola?incearca sa povestesti unui doctor omule .treaba cu sexul este tot o urmare a starii nervoase daca vindeci nervozitatea viata sexuala nu va mai merge spre abuz va fi normala.
garbo025292
Postat pe 29 August 2010 07:01
Nici preotii (coliva nici atat!), nici sexul (fereasca Dumnezeu sa ajungi in pat cu vreun barbat cu asemenea probleme) nu pot ajuta o persoana care simte nevoia de violenta:
"simt nevoia sa distrug tot in jurul meu . fara vorbe
fara doar si poate ... pur si simplu simt nevoie de violentza fizica "

E de mers la medic DE URGENTA!
Despre "d-na din Chitila", ce sa zic?! Da si in carti?

Anyway, daca situatia e reala ... multa sanatate!
cat_13
Postat pe 29 August 2010 08:01
Ma numesc Dan si sunt din braila. Eu va zic din propria experienta ca va puteti calma singuri. Toti avem un control asupra corpului nostru. Corpul nu face nimic fara aprobarea noastra.si inca ceva COPIATI DUPA NET DOCUMENTARUL SECRET SI URMARITI E FOARTE INTERESANT
garbo095780
Postat pe 29 August 2010 08:21
1. Psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie (nu te lua dupa toti cei care fac pe desteptii, dar nu stiu nimic despre psihoterapie - psihologii nu prescriu medicamente; sunt metode moderne care te pot ajuta)
2. Mult sport (box, arte martiale, jogging)
3. Exercitiile yoga de relaxare si meditatiile dau rezultate foarte bune.
4. Muzica relaxanta, de meditatie.
5. Cursurile de reiki sau alte cursuri de spiritualitate te pot ajuta sa afli ce rost ai in aceasta viata.

Retine ca D-zeu te ajuta daca te ajuti si tu singur. Orice comportament negativ se invata si manifestat in mod repetat devine ca un antrenament pt creier. Acum, prin psihoterapie, va trebui sa faci un antrenament invers, pt ca, stii cum se zice, orice invat are si dezvat, prin urmare, si un comportament invatat pe parcursul vietii, poate fi dezvatat. E nevoie de multa munca si din partea ta, si din partea terapeutului, dar nu e imposibil. Atentie, la alunecarea spre sex. Alt antrenament pe care il administrezi creierului in sens negativ.

Va trebui sa-ti alegi un ideal in viata si sa iti folosesti energia in sens pozitiv, pt a duce la indeplinire acel ideal.

Merita sa faci toate aceste eforturi pt a-i pastra pe cei dragi langa tine.

Toate cele bune si mult succes!
milica_albulescu
Postat pe 29 August 2010 08:32
Sigur, astrologia te poate ajuta sa afli ceva despre karma si pedepsele pe care le ai de trecut in aceasta viata, te ajuta sa stii mai multe despre tine, dar nu-ti rezolva decat o parte din problema. Agresivitatea este o problema complexa si este necesara o terapie complexa, care sa o combata pe toate planurile.
milica_albulescu
Postat pe 29 August 2010 08:38
De la: m_XLL, la data 2010-08-12 13:06:31Buna ma numesc Marius sunt din Brasov

Si in primul rand vreau sa ma indrumati daca stiti un psiholog bun sau vreun tratament impotriva Depresiei si a nervilor....
Am o viatza normala acum .. dar in trecut am suferit niste experientze foarte aiurea
astea fiind zise .. am niste stari de comportament iesite din comun
Si nu vreau sa va sperii sau sa aberez,,,,
Dar sunt momente in care Cand imi e stricata linistea simt nevoia sa distrug tot in jurul meu . fara vorbe
fara doar si poate ... pur si simplu simt nevoie de violentza fizica
si asta ma sperie .... ca incet incet cei dragi se cam departeaza de mine..

Pana la urma sunt rezultatul sistemului in care traim .. si fara voia mea am devenit asa


Ei daca a mai trecut cineva prin asa ceva si sa vindecat ..print-run tratament sau ceva ...
rog ami spune si mie cum a reusit . va multumesc


mai fratele meu,

io am studii aprofundate facute la scoala de corectie, si acolo am avut un instructor cam dus cu,,,telefericu pe care noi il poreclisem nea laba ( l-au prins baietii in baie cum isi facea singur...sex !?) . na, si cand se matolea asta spargea tot ce intalnea in cale, urla apoi ca descreieratu, apoi brusc se linistea. stii ce facea ?
dupa repriza cu spartu incepea sa-si care singur pumni in ...c*oaie!
incearca si mata !? sa vezi ce bine ai sa te simti , linistit, senin, fericit si fara griji.
bafta fratele meu !
si nu te lua dupa ashtia care iti dau sfaturi pe forum ca fac mishto de tine (sau tu de ei !?).
adi27
Postat pe 29 August 2010 08:49
salut! descarca de pe net documentarul the secret si cumparati cartea zero limite...si vorbim dupa..
jtm_us
Postat pe 29 August 2010 09:06
pai...una din tehnicile de linistire chiar asta este! sa lovesti ceva in jurul tau!
nu ai vazut prin filme?? femeile sparg farfurii, iar barbatii./...nu stiu, ard un pumn cuiva!
acuma serios, am intalnit pe cineva care spunea ca este f. folositor sa lovesti, o perna, un sac de box, orice...si in timpul loviturii sa vizualizezi ce te-a adus in starea aceea.
fleurdelis
Postat pe 29 August 2010 09:21

Draga MARIUS, Sunt si eu brasoveanca de 3ani. Am avut ,ca si tine, stari depresive. Acestea au cauze interne , externe sau combinate. Medicul meu, un bun profesionist ,tot brasovean, m-a ajutat atunci, dar am cautat resurse proprii sa ma ajut[cantat in cor, tricotat, lectura, ascultat muzica clasica]. Daca doresti sa te pun in legatura cu medicul, confirma la . Iti doresc multa sanatate!
106028
Postat pe 29 August 2010 10:01



PENTRU AMANUNTE SCRIE LA ,angela.hansa@yahoo.com>
106028
Postat pe 29 August 2010 10:05
am citit sfaturile voastre,care in parte sunt bune dar cel mai bine ar fii sa se auto-controleze in tot ceea ce face.si cu timpul va devenii obisnuinta sa fie atent cu tot si toate.
garbo045674
Postat pe 29 August 2010 10:44
buna... vreau sa iti spun k fratele meu era mult mai rau decat descrii u M_XLL...nimeni nu putea sa se apropie de el nu puteai sa ii spui ceva ..si pana la urma si-a dat seama k trebuie sa se schimbe... si sti cum a reusit? singur numai cu ambitie..trebuie sa ai multa ambitie..este greu dar trebuie..daca nu incerci o sa ramai asa toata viatza..si nimeni nu o sa mai poata sa stea langa tine........si in viata daca nu ai ambitie nu faci nimic.... mersu la biserica e o prostie...dumnezeu nu poate sa te ajute in asemenea situatii....NUMAI U POTI....NIMENI ALTCINEVA...SPUNE DOAR K POTI TREBUIE SA FI PUTERNIC....papa o zi cat mai buna si sper sa te ajute sfatul meu
garbo085137
Postat pe 29 August 2010 10:58
Gaseste si alte ocupatii precum sexul care ti plac!
klarakla
Postat pe 29 August 2010 11:04
salut,eu sunt silviu
cred ca singurul remediu este vointa...
trebuie sa te stapinesti
nu iti pare rau dupa ce distrugi?
poate ai muncit din greu sa realizezi ceea ce distrugi....
totul inseamna vointa
eu666
Postat pe 29 August 2010 11:13
buna draga! eu iti recomand sa faci magnetoterapie e foarte buna pentru sistemul nervos !crede-ma ca am incercat si eu si lucrez in domeniu!
un allt sfat iti dau sa consulti neaparat un psihiatru si el te va ajuta foarte mult! o alta minune mi sa intamplat cand am fost la manastirea caraiman din busteni prahova .m-am rugat acolo si crede-ma ca m-am trezit plangand din senin ultima oara si mi-am revenit ca prin minune!iar treaba cu sexul e tot din cauza boli tale si eu pateam la fel!credema ca chiar daca acum tu crezi ca te simti bine se va simti prost persoanele cu care faci sex si te va cauta intr-una tocmai ca faci lucru asta atat de bine acum si cu siguranta nu vei vrea sa te mai streseze dupa aia!
garbo161160
Postat pe 29 August 2010 11:23
PRIETENE CU CE-A MAI MARE SINCERITATE ITI POT SPUNE DUTE MAI DES PE LA PESCUIT PRIN LOCURI GREU ACCESIBILE NU ESTE NEAPARAT SA PRINZI PESTE DAR TU SA INSISTI FA ASTA MAI DES SI AI SA VEZI.... MIE IMI AJUTA
fanika
Postat pe 29 August 2010 11:24
Nu te supi, sexul nu cred ca te-ar ajuta cel putin nu de tot pt o perioada de aceea iti recomand INPUSCATE asa e cel mai bine crede-ma. . . . PS GOOD LUCK
Lucy1985
Postat pe 29 August 2010 11:43
De la: Lucy1985, la data 2010-08-29 11:43:55Nu te supi, sexul nu cred ca te-ar ajuta cel putin nu de tot pt o perioada de aceea iti recomand INPUSCATE asa e cel mai bine crede-ma. . . . PS GOOD LUCK
marea77
Postat pe 29 August 2010 11:45
da' tie ti-ar prinde bine o partida acu'...
esti cam agitata,pisi...
iasomia
Postat pe 29 August 2010 11:46
hai c-am trait s-o aud si p-asta "psihologii te indoapa cu medicamente" [img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1654/1654089xye5eh4w7h.gif[/img]
aliceintaraminunilor
Postat pe 29 August 2010 11:47

Roaga-te in mod constant,daca doresti cu adevarat sa nu te mai manifesti asa .Sunt profesor si mi se intampla si mie sa fiu agresiva fata de copii ;asta se intampla ,cand copiii ma supara intentionat.Ma supara ca efortul meu de a-i face sa inteleaga lectia,nu este luat in serios.Imi pare rau apoi ca nu am incercat sa fiu mai relaxata si sa gasesc alia metoda pentru a-i responsabiliza.
Am ajuns sa constientizez acest lucru rugandu-ma.
garbo068041
Postat pe 29 August 2010 11:53
De la: aliceintaraminunilor, la data 2010-08-29 11:47:52hai c-am trait s-o aud si p-asta "psihologii te indoapa cu medicamente" [img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1654/1654089xye5eh4w7h.gif[/img]


:)))))))))))
eu_geminy
Postat pe 29 August 2010 11:54
Doi prieteni un psiholog si un psihiatru se plimbau prin parc si la un moment dat psihiatru se impiedica si cade la care psihologul ii spune: Vrei sa vorbim despre asta??
marea77
Postat pe 29 August 2010 11:56


incearca calciu si magneziu si vezi daca are legatura cu ciclul menstrual, de obicei se pierde masiv calciu si magneziu in aceasta perioada a lunii si are ca efect o stare de nervozitate, la unele femei mai accentuat;
daca nu are legatura recomand ceai de isop si salvie si ghimbir, au o mare putere tamaduitoare, are sa te surprinda efectele. Poti sa combini cu rugaciuni, citirea Pslmulor lui David, melotarepie si respiratie holotropica.

Pace si lumina in suflet
garbo101216
Postat pe 29 August 2010 12:07
nasol!!!!!un sfat de la cineva care a trecut prin asta......totul tine de tine si de ceea e iti doresti tu......e greu sa intelegi asta fara ajutorul unui specialist ....in 2005 treceam prin stari asemanatoare dupa o deceptie...am apelat la un psiholog(nu te indoapa cu pastile daca soliciti doar consiliere) ma ajutat sa descopar care e sursa de la care imi proveneau starile si usor am invatat sa inlatur durearea(da de la o durere cauzata de ceva reactionam asa...e un mod de a ne apara, de a evita sa mai suferim) Am reusit in jumatate de an sa redevin eu.....acum la cinci ani dupa sunt alt om.......imi controlez pana si cea mai mica iesire nervoarsa....bafta! gaseste-ti un psiholog de calitate si totul va deveni canva amintire....
aditzza
Postat pe 29 August 2010 12:07
Din cate stiu eu nu da in carti sau in ceva, se uita la tine si stie ce probleme ai, te intreaba de diagnosticul pus de medic, insa din ce cred eu, o face doar asa ...din complezenta.
Cand pune mainile pe tine, daca ai ceva 'defect' in interior simti cum se zbate organele in tine.
Cred ca de asta le da pacientilor acel ceai special, sa nu se sperie.
Cert este ca atunci cand pleci de la ea, si muribund daca ai fi stii ca ai speranta de a mai trai.
Am vazut persoane foarte bolnave, cand am fost ultima data la ea, venise un barbat de vre-o 35 de ani, care avea transplant de rinichi de vre-o 13 ani, unu din rinichi era 'mort' de cand avea 16 ani, iar cel transplantat il avea in burta, asa i lau pus doctorii intre mate, si acum era defect rau de tot.
Ma socat cand am auzit ca zicea ca isi simte rinichiul mort si cel bolnav nu-l mai doare, el continua tratamentul la ea,eu am rezolvat ce aveam.
Am scris doar asa ca titlu informativ, la ea nu se ajunge decat daca vrea BUNUL DUMNEZEU, am auzit ca sunt persoane care au asteptat 2 ani ca sa o intalneasca, si altele care ajung de pe o zi pe alta....
am scris doar ce stiu.
Ellyana
Postat pe 29 August 2010 12:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eficient pentru dureri reumatice,musculare si ale articulatiior 9 De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 18:57
cum te adaptezi? 1 De la: dana2011 14 Martie 2011 04:42
corsaje 1 De la: arcobaleno13 22 Ianuarie 2011 17:37
schimbarea la fata!!!!! 13 De la: moniq_ 11 Iunie 2010 16:22
Topic antifumat! 92 De la: fleurdelis 5 Ianuarie 2010 01:01
Setari Cookie-uri