Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Horoscop

Sugestii,sfaturi ,

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

bellmaria
3 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 10:02

nu stiu cum functioneaza forumul acesta,dar am zisd sa incerc.De fapt nu pun decat o singura intrebare.Ce faci atunci cand o anumita persoana te atrage inexplicabil,cand vezi acea persoana ,tremur,ma doare stomacul,efectiv mi se invarte capul.Acest lucru dureaza de aproximativ un an.problema este ca sunt maritata de 20 ani am si doi copii,oricum sotului i-am cerut divortul c-am tot de atata timp,chiar i-am si spus ca s-a creat un precedent.

Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
95 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 10:08

cum functioneaza ? este simplu depui o crere ,in speta ,o intrebare si astepti ,,sugestii sau reclamatii ,,comentarii

Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
5094 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 10:08

ce fel de sfat vrei...... ??? sa dai curs relatiei? sa divortezi? ce anume vrei?

Raporteaza abuz de limbaj
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
denny_denny
7 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 16:26

dak intradevar ti la el ..cel de care ai zis ca teai indragostit ...fa tuh primul pas ..nu astepta pan va fi prea tarziu ...poate chiar te place ....poate nu va tine cont ca ai doi copii ....

denny:*:*
anaROBERT
6859 mesaje
Oras: Constanta
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 23:23

poti spune ca esti cu capul in nori....nu???
pai la varsta ta,cu doi copii astfel de intrebari bagi?
fa exact ce te taie capul,ai trecut si prin altele.....banuiesc eu,la care nu ti-a luat 1 an numai sa raspunzi....

Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte

Mergi la: