ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Revenirea la servici inainte de implinirea a 2 ani a copilului

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

buna ziua,
as dori sa stiu, dc ma poate lamuri cineva, cum sta treaba cu revenirea la servici inainte de implinirea a 2 ani, adik, eu am o fetitza de 6 luni beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului si as vrea sa ma intorc la servici. stiu ca automat nu voi mai primi indemnizatia dar se acorda o compensare sau asa ceva nu stiu sigur pentru intoarcerea la servici, ma puteti ajuta?
va multumesc mult.
pupici mamici....
  citeaza   raspunde

Si eu vreau sa stiu!
  citeaza   raspunde

ar fi bine daca te-ai putea intoarce la servici si patronu lar fi de acor sa lucrezi doar jumate d enorma sau fara acte ca sa beneficiezi si de indemnizatie.


in rest habar nu am cred ca trebuie sa depui acte pt oprirea indemnizatie nush nu ma pronunt
  citeaza   raspunde

vezi ca e un topic special unde raspunde elenicol daca nu ma insel
  citeaza   raspunde

fara acte?
  citeaza   raspunde

pai na ma gandeam si eu,cunosc un caz care angajatorul a fost de acord si fata lucreaza bine mersi la pariuri sportive are acasa un copil de 11 luni cu care sta mama ei si primeste si indemnizatie,stiu ca nu este legal si nici corect dar daca nu le este frica ca ii prinde
  citeaza   raspunde

CRED CA DACA VREI SA TE INTORCI MAI DEVREME LA MUNCA SI ANGAJATORUL ESTE DE ACORD TREBUIE SA FACI O CERERE PE CARE SA LE-O DAI,IAR EI O VOR DUCE LA DIRECTIA MUNCII SI CRED CA SE REZOLVA.IN LEGATURA CU BANII PE LANGA SALARIU O SA MAI PRIMESTI UN STIMULENT IN VALOARE DE 100 DE LEI SI ALOCATIA COPILULUI PANA LA 2 ANI DE 200 LEI.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: