Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Kidz » Bebe

Fontanela mica

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
mela_mel
1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:04

Bebele meu are 4 luni si jumatate si am aflat de curand de la pediatra ca are fontanela prea mica.Mi-a zis sa maresc doza de Vigantol de la 2 picaturi la 4,si sa incep sa-i administrez calciu.Am citit despre fontanela si sunt oarecum contrariata,intrucat unele fete spuneau ca au procedat exact invers adica au micsorat doza de Vigantol sau chiar au suspendat-o

Raporteaza abuz de limbaj
kidz004460
23 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 11:22

Asa e,daca ii dai calciu si ii maresti doza de vigantol fontanela se micsoreaza si mai mult,ducand la inchiderea acesteia prea devreme.Fetita mea la 4 luni si jumatate avea fontanela 3/3.Mai mergi la un medic,asta-i sfatul meu.

aliadi_kidz
81 mesaje
Oras: Constanta
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 11:55

Si noua ne-a zis pediatra ca fontanela nu trebuie sa se inchida pana la un an sau chiar mai mult. stiu ca eu imi faceam griji ca e mare, dar ne-a zis ca e foarte bine.

marissax
132 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 21:56

fetele

pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri!
sau sa cumparam daca e nevoie....

plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone....

era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :)

yupiiii

kidanunt.ro

Mergi la:

Inchide Setari

Forum