ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Colief, infacol, cele mai bune impotriva colicilor

Voteaza
*****Scor: 1.5 din 2 voturi
 

Pentru problemele legate de colici va ofer doua solutii care sunt si cele mai eficiente: Infacol, sirop anticolic care ajuta la eliminarea disconfortului provocat de colici, gaze, dureri. Acest produs nu contine alcool, zahar si coloranti. Este un produs sigilat,original din Marea Britanie, contine 100 doze de 0.5 ml si expira in 2012, Pret: 40 RON. Colief este un medicament recomandat de medicii pediatri. Este cel mai eficient produs in tratarea colicilor si se poate lua si in combinatie cu Infacol daca se doreste. Sigilat,original din Marea Britanie, expira in 2010 si are 7 ml. Pretul este de 90 ron. Pt modul de administrare si comenzi va rog sa ma contactati si veti primi aceste medicamante in aceeasi zi daca sunteti din Bucuresti. Pt provincie: posta, curierat. Contact: 0734505981
  citeaza   raspunde

Pt noi, a fos aur curat Derbidatul. am inceput cu 2.5 ml x3/ zi si... nu am mai simtit colicile asa greu. Iar ceaiuri... parca is degeaba. le-am luat pe rand si nu au avut rezultat.
  citeaza   raspunde

Eu pt colici i-am dat sabsimplex si a fost perfect,ne-a ajutat f mult.
  citeaza   raspunde

La noi n-a functionat sab simplex, am incercat de toate pana am ajuns la INFACOL. A fost singurul cu care s-a mai linistit si a putut dormi. La un moment dat, de teama ca n-am sa mai gasesc i-am cumparat 5 flacoane, din care mi-au ramas 2, sigilate. Daca are cineva nevoie de ele, scrieti-mi sau sunati-ma:
anamaria0906@gmail.com sau 0720 200 789.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: