cat mananca un bebe de 4 luni

buna mamici,sunt de aceiasi parere cu tine simo si eu am un baitel de 1 an si 4 luni si nu am avut lapte sa ii dau piept si am fost la specialist si mi sa spus sa ii incep diverificarea la 4 luni deoarece era hranit artificial cu lapte praf si la fel am inceput cu suculet apoi cu supite si dupaia cu pireuri.pupici si sanatate.
anaROBERT
Postat pe 26 Februarie 2010 16:28
baiatul meu are 4luni si jumatate.L-am hranit numai cu lapte formula de aceea am inceput diversificarea devreme,chiar inainte de 4 luni.acum are in jur de 7,500kg,nu a avut probleme cu burtica.nu stiu de ce spuneti ca marul este interzis cand de fapt este cel mai indicat pt a incepe diversificarea.evident la inceput ii dai putin apoi din ce in ce mai mult.Acum,baiatul meu are urmatorul program de masa:ora7-8-lapte cu cereale din orez:ora9-10-o para fiarta si pasata amestecata cu biscuite(daca nu stiati exista si biscuiti fara gluten dar eu ii dau biscuiti simpli)si lapte atat cad doreste(uneori il mananca putin mai tarziu:ora13-14 piure din cartof si morcov+lapte:ora 17 mar cu biscuite+ceai iar pe la 19-19,30 ultima masa de late pt ca adoarme.Peste noapte se mai trezeste de 2 ori cand mananca cate 150 g lapte.nu plange din cauza burticii deci este bine.Sigar ca daca il hranesti la san ar fi indicat sa ii dai lapte in continuare si sa mai astepti cu diversificarea.Am uitat sa va spun ca mai am un baiat de 9 ani pe care l-am hranit la fel si este foarte bine dezvoltat,in plus in urma cu cativa ani buni nu erau nici cereale nici biscuiti fara gluten.mult noroc cu bebeii vostri
flori_c
Postat pe 14 Martie 2010 20:25
Fetele cel mai bine e sa nu va grabiti.Nu se intampla nimic rau daca incepeti diversificarea la 6 luni,din contra este cel mai indicat pt stomacelul lu bebe.Fiecare face cum crede dar asta e parerea mea.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 20:32
fetele

pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri!
sau sa cumparam daca e nevoie....

plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone....

era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :)

yupiiii
marissax
Postat pe 15 Martie 2010 21:21
buna , nu va mai faceti atatea probleme cu copii vostri pentru ca nu tyrebuie sa le dati prosi din comert. eu sunt de acord cu banana cu biscuit....nu e bn sa indopi copilu cu tot felul de tampenii
ascultati medicul!
eu am pe cnv care reste copilulsau de lui si ceva are 4,590 de kg e perfect sanatos si nu si`a facut probleme cum si ce fel mananca
el e mic si mananca cant il lasa stomacccelul:*
kidz007469
Postat pe 27 Martie 2010 21:54
si bebicu meu are 4 luni si 4 zile si acum are 7 kg.. la nastere a avut 2350 si a scazut pana la 2130 grame... si acum cre k trebuie sa incep sa ii dau si papa... dar nu stiu cum sa fac, cum sa incep.. momentan ii dau numai lapte si ceai...
ale_micutza
Postat pe 28 Martie 2010 13:46
Buna fetelo! ale_micutza! cum te mai simti? Bebele tau a luat in greutate foarte frumos si bine!! Si bebe meu tot de aceeasi varsta cu al tau, si eu ma gandeam sa incepem cu supele de legume, radacinoase...Ai carticica electronica cu retete de la Lavi_dj?
aly_fab
Postat pe 28 Martie 2010 13:49
nu nu.. nu am
ale_micutza
Postat pe 28 Martie 2010 13:51
spune-mi adresa ta de e-mail sa-ti trimit acolo!
aly_fab
Postat pe 28 Martie 2010 13:54
bebe_micutz18@yahoo.com ms mult
ale_micutza
Postat pe 28 Martie 2010 14:01
ale_micutza, scrie-mi adresa daca vrei privat, trebuie sa ies, am treburi casnice in jur care asteapta...
aly_fab
Postat pe 28 Martie 2010 14:02
ale, ok, trimit acum!
aly_fab
Postat pe 28 Martie 2010 14:02
seby,imi trimi-tisi mie te rog carticelele adresa mea este luca_paul78@yahoo.com multumesc
kidz005563
Postat pe 29 Martie 2010 13:29
buna,ma numesc elida si am si eu o fetita de 4 luni jumate.vreu sa va zic ca si eu am inceput diversificarea de la 4 luni,nu incepeam deoarece sunt convinsa ca laptele este alimentul principal la bb,mentionez ca ai dau lapte praf,cum am zis nu am vrut sa incepem diversficarea dar am opservat ca nu mai vroia lapte orice faceam,am incercat sa il schimb dar fara succes,fetita mea sa nascut cu greutatea 3.900 kg si la 4 luni a avut 6 kg,nu e bine dar nu stiu ce sai fac,dr mia zis sa incerc sai fac analize dar am zis ca mai astept pana la 5 luni sa vedem,lapte bea la 6 dimineata,la 13 dupamiaza,seara ai fac cu cereale ca asa nu il bea,si la 12 noaptea.niciodata nu a baut mai mult de 120.va pup si va doresc sanatate la mamici si bebelasi referitor la mar cu biscuiti,exista si altceva de mancare nu neaparat mar si biscuiti,sunt atatea cereale pt varsta lor si borcanele cu tot felul de fructe.
selia
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:22
Hristos a inviat!
Buna Elida, la 6 luni ar trebui sa isi dubleze greutatea de la nastere, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, de obicei sugarii iau inte 500-900 gr pe luna. Cand incepi diversificarea copii nu iau in greutate, din contra ei pierd. Eu ti-as recomanda mai multe mese de lapte pentru ca laptele este alimentul de baza. Poti incerca piure de prune, bebelusilor le place si cereale din orez. Ai putea incerca sa schimbi laptele, noi am folosit NAN, poate ii va place si bea mai mult.
Pot sa iti spun ca noi am inceput diversificarea la 6 luni si pana la un 1 baietelul meu nu a vrut sa manance decat lapte. Multa sanatate si sarbatori fericite.
kidz006379
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:47
Adevarat A Inviat! Buna kidz006379,iti multumesc foarte mult pt incurajare,bb tau cat are?e fetita sau baiat?in legatura cu laptele praf il dau ala care il primim gratuit de la stat,am incercat sai dau nan si humana dar la fel am patit.. nu il bea.am ramas pe cel de la stat pt ca nu-mi permit sa-l cumpar si sa-l arunc.acum cum am zis am inceput sai dau mancarica,dar nu prea se omoara nici cu ea,ai dau si supa,si piure de fructe si piureuri cu carnita si legume.asa am patit si cu primul la fel manca.mai am un baiat de 6 ani jumate si nici el nici acum nu se omoara cu mancatul,desi dupa parerea mea si a altora gatesc destul de bine.ce sa fac..asa mia dat dumnezeu ,copii care nu le place mancarea,ei mananca doar ca sa traiasca nu traiesc pt a manaca va pup pe toate si va doresc multa sanatate.
selia
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:51
selia greutatea la 4 luni o are f buna,nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Am intalnit multe fete cu problema asta,nu vrea sa bea laptele.Au reusit sa-i convinga sa bea laptic,punand 3 linguri de cereale la inceput in lapte, dupa o saptamana -doua saptamani puneau 2 linguri de cereale, apoi o lingura...pana au reusit sa-l obisnuiasca pe bebe cu lapticul.
Ca tot vorbeai de biscuiti,biscuitii de obicei dau senzatia de satul la bebelusi si acestia nu mai vor sa manance cum trebe dupa.Asa ca ar trebuii introdusi cat mai tarziu posibil,chiar la un an.
Cand se incepe diversificarea de obicei copilul ia mai greu in greutate,deci pana la un an laptele este de baza.
Poti incerca sa-i dai cu cereale,daca fara nu vrea.
Si inca un lucru,nu te ingrijora cat mananca bebe,ca ei au toane si toane,odata mananca de te sperii unde mai baga atat si cateodata mananca f putin.
Stiu la al meu,azi mananca intruna si mult,maine mananca o sticluta acum peste 4-5 ore daca mai mannca jumate de sticluta,faze de genu asta.
bau
Postat pe 6 Aprilie 2010 14:31
buna ziua mamici. In legatura cu diversificarea as vrea sa va povestesc ce am uzit "tragand cu urechea" la discutia a doua studente in an terminal la pediatrie care fac practica in cabinetul unde merg eu cu cel mic si anume: ca in urma ultimelor cercetari (nu as sti sa va spun care sunt acestea) s-a descoperit ca bebei alaptati la san sunt mai pregatiti sa inceapa diversificare decat cei alaptati artificial dar in nici un caz mai devreme de 6 luni, in schimb pentru cei alaptati artificial se recomanda intarzierea diversificarii pana spre 7-8 luni
corina_dragoi
Postat pe 6 Aprilie 2010 14:42
eu ii dau mancare de cartofi de la 3 luni si lapte de vaca de cand l-am nascut ca am pierdut laptelesi nu are nimic copilul!!!
andreeacarmen
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:13
andreea, normal ca nu are nimic ACUM sau DEOCAMDATA.. cartofii specialistii nu-i recomanda specialistii de la o varsta atat de frageda.... indraznesc sa te intreb, sarmale pe la ce varsta i-ai dat? pe la 4 luni!? hai mai fetelor, cum puteti sa mai scrieti asa ceva?! voi nu va documentati deloc?! credeti ca oamenii aceea in domeniu zic aceste lucruri doar ca sa se afle in treaba?
de unde stii tu andreea ca copilasul tau nu sufera deja de o boala duodenala, care poate duce la ceva nasol in timp? de ce scrieti astfel de lucruri aici? sper ca alte mamici sa nu urmeze ...aceste exemple.
aly_fab
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:19
scuzati repetitia "specialistii"
aly_fab
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:22
uitati aici un articol care mie mi s-a parut interesant :

DIversificarea intre 4-5 luni

Primul pas in introducerea alimentelor solide consta in determinarea stadiului de dezvoltare al copilului. Cu alte cuvinte, trebuie sa recunoasteti semnele care arata ca sugarul este pregatit pentru alimentatia diversificata.

Pentru a fi hraniti cu lingurita, sugarii trebuie sa fie in stare sa stea pe un scaun si sa-si sustina capul timp de cateva minute. De asemenea, ei trebuie sa piarda reflexul de a scoate orice corp strain (inclusiv alimentele solide) din gurita cu ajutorul limbii. Daca bebelusul respinge mancarea dupa cateva incercari de a fi hranit cu lingurita, asteptati o saptamana inainte de a incerca din nou.

Unii sugari se arata interesati de mancarea consumata de adulti sau copiii mai mari, facand ca diversificarea alimentatiei sa se desfasoare mai usor.
Diversificarea trebuie sa se realizeze treptat, introducand cate un aliment simplu si nu o combinatie.

Pentru fiecare aliment nou introdus in alimentatia sugarului, este nevoie de o perioada de proba de 2 zile, timp in care nu mai oferiti si alte alimente. Procedand astfel, daca sugarul prezinta reactii alergice (eruptii, vomitaturi), alimentul responsabil poate fi identificat!

In mod traditional, sucul de fructe este primul aliment oferit sugarului datorita aportului de vitamina C si de minerale. Sucul de fructe trebuie introdus treptat, crescand consistenta (prin adaus de pulpa) si volumul, ajungand ca la varsta de 5 luni masa de fructe sa inlocuiasca o masa de lapte.

Fructele pe care le puteti oferi bebelusului sunt: mar, portocala, piersici, banane, mango, avocado, pere. Mai tarziu, poate fi introdus piureul de fructe, facut din mere rase, banane, piersici.

Fainoasele reprezinta primul aliment semisolid introdus in alimentatia sugarului, cu mentiunea ca administrarea fainoaselor de grau trebuie intarziata pana la 6 -7 luni. In schimb, faina din porumb si faina din orez pot fi introduse mai devreme (4 luni).

Supa de legume poate fi oferita sugarului la varsta de 5 luni. Legumele recomandate sunt: morcov, cartofi, fasole, dovlecel, spanac, rosii.

la mamici si... la bebici
aly_fab
Postat pe 24 Aprilie 2010 19:39
Fara suparare acum...dar am si eu o intrebare!voi ce mancati cand erati bebei?stateau parintii sau bunicii sa va dea azi 1 lgt de suc,maine 2 si tot asa. pana introduceau alt aliment..?eu cred ca nu...din cate am auzit majoritatea dintre noi am mancat lapte de vaca dupa ce nu mai era san si am inceput diversificarea cu mucilagiu de orez,mar cu biscuite si legume din ciorba inainte sa o acreasca sau sa o condimenteze si slava domnului am crescut mari si sanatoase! La urma urmei fiecare mama face cum crede ca e mai bine pt copilul ei........
nik_gexu
Postat pe 5 Iunie 2010 11:28
nik_gexu asa e fiecare mama face cum crede,dar asta nu inseamna ca trebuie sa te deranjeze ca unele mamici se mai si informeaza in legatura cu ce ii da bebelului sa mananca si nu ii da numai pt ca asa facea bunica,si daca bunica facea asa nu inseamna ca facea neaparat bine.
Si daca multi copii au mancat lapte de vaca cand au fost mici,nu inseamna ca le-a facut neaparat bine si ca toti au crescut sanatosi.
bau
Postat pe 5 Iunie 2010 11:35
buna ziua.eu sunt o mamik tanara de 22 ani si pe mine nu ma invatat nimeni ce sai dau de papa si nici nu am avut bani sa dau la medici,si vreau sa va spun ca am alptat-o pana la 1 luna si de atunci o tin pe milumil.la fix 4 luni iam dat cereale adecvate varstei si la 4 luni jumate mar,iam dat cat a vrut,nu iam dat azi o ling maine 2...nu,cat a cerut iam dat.la 5 luni iam dat biscuiti,apoi la 5 luni jumate iaurt,apoi 6 luni supa,7 luni carne si banana,8 luni ou si piersica,9 luni peste si painica,10 luni orezul fiert,,si tot asa.mentionez ca in supa iam pus absolut toate legumele,nu am tinut cont.si azi am o fetita sanatoasa tun de 1 an si 5 luni.asa ca bafta cu alimnentatia.daca vreti sa tineti cont de cum iam dat eu sa pape succes
mada_sabina
Postat pe 5 Iunie 2010 15:24
buna.fetita mea are 3luni si 3saptamani si are doar 5 kg.mi se pare ffff putin.la nastere a avut 3400.am alaptat o luna+completare lapte formula nan1 pana la 2luni.la 2 luni cantarea 4200.am trecut pe formula milumil. a inceput sa ia in greutate dar tot f.putin.am fost la 3pediatri toti au spus ca e sanatoasa nu are nimic doar ca asa e ea.mai slsbuta.mi-au recomandat sa incep cu suc de fructe de la 2luni.era sezonul cireselor si i-am dat suc de cirse facut in casa.am intrerupt deoarece a duruto burtica.am incercat cu suc de pepene rosu ia placut mult.apoi cu suc de morcov.si acesta ia placut.am facut pauza o saptamana si iam dat biscuiti muiati ci lapte.si acestia iau placut.4 biscuiti muiati cu 20gr lapte milumil.acum la 3luni si 3sapt.am inceput sa papam piure de morcov.mentionez ca am facut pauze intre noile alimente introduse.nu avem dureri de burtica deloc.asteptam sa mergem la control la 4luni sa vedem daca a mai luat ceva in greutate.noi am mai cantarito acasa dar mi se pare ca si asa a luat puti in greutate vreo 200de gr.va rog datimi un sfat ce as putea face??? sant foarte ingrijorata! sa nu aibe ceva!!!!
SORYNA_kidz
Postat pe 11 August 2010 23:45
De la: SORYNA_kidz, la data 2010-08-11 23:45:00buna.fetita mea are 3luni si 3saptamani si are doar 5 kg.mi se pare ffff putin.la nastere a avut 3400.am alaptat o luna+completare lapte formula nan1 pana la 2luni.la 2 luni cantarea 4200.am trecut pe formula milumil. a inceput sa ia in greutate dar tot f.putin.am fost la 3pediatri toti au spus ca e sanatoasa nu are nimic doar ca asa e ea.mai slsbuta.mi-au recomandat sa incep cu suc de fructe de la 2luni.era sezonul cireselor si i-am dat suc de cirse facut in casa.am intrerupt deoarece a duruto burtica.am incercat cu suc de pepene rosu ia placut mult.apoi cu suc de morcov.si acesta ia placut.am facut pauza o saptamana si iam dat biscuiti muiati ci lapte.si acestia iau placut.4 biscuiti muiati cu 20gr lapte milumil.acum la 3luni si 3sapt.am inceput sa papam piure de morcov.mentionez ca am facut pauze intre noile alimente introduse.nu avem dureri de burtica deloc.asteptam sa mergem la control la 4luni sa vedem daca a mai luat ceva in greutate.noi am mai cantarito acasa dar mi se pare ca si asa a luat puti in greutate vreo 200de gr.va rog datimi un sfat ce as putea face??? sant foarte ingrijorata! sa nu aibe ceva!!!!


Nu ai de ce sa te miri ca fetita ta ia mai putin in greutate.
Odata cu inceperea diversificarii bebelusii incep sa ia tot mai putin in greutate.
Nush ce pediatru ti-a putut recomanda sa-i dai la 2 luni suc de cirese,nu vreau sa cred ca mai exista astfel de doctori,nu pot sa cred ca era pediatru.
Nu inteleg de ce ai schimbat nan cu milumil. Oricum cel mai important e laptele,chiar daca e scump,ar trebuii sa ii dai mai mult lapte praf si s-o lasi mai usor cu mancarica.
La 4 luni ai putea sa ii iei cereale pt varsta ei.
Cat despre ingrijorata....de obicei sunt rea cand vad ca in ziua de azi mamicile nu se informeaza,desii au informatie peste tot.... eu sper sa fie bine micuta ta si sa nu o fi afectat in nici un fel schimbarile bruste prin care o trebuit sa treaca.
Pediatrii sustin ca pana la 6 luni stomacelul bebelusului nu este complet dezvoltat,de aceea se recomanda inceperea diversificarii mai tarziu.
Oricum ,fiecare mamica stie ce e mai bine pt copilul ei.
bau
Postat pe 12 August 2010 00:17
De la: bau, la data 2010-08-12 00:17:33
De la: SORYNA_kidz, la data 2010-08-11 23:45:00buna.fetita mea are 3luni si 3saptamani si are doar 5 kg.mi se pare ffff putin.la nastere a avut 3400.am alaptat o luna+completare lapte formula nan1 pana la 2luni.la 2 luni cantarea 4200.am trecut pe formula milumil. a inceput sa ia in greutate dar tot f.putin.am fost la 3pediatri toti au spus ca e sanatoasa nu are nimic doar ca asa e ea.mai slsbuta.mi-au recomandat sa incep cu suc de fructe de la 2luni.era sezonul cireselor si i-am dat suc de cirse facut in casa.am intrerupt deoarece a duruto burtica.am incercat cu suc de pepene rosu ia placut mult.apoi cu suc de morcov.si acesta ia placut.am facut pauza o saptamana si iam dat biscuiti muiati ci lapte.si acestia iau placut.4 biscuiti muiati cu 20gr lapte milumil.acum la 3luni si 3sapt.am inceput sa papam piure de morcov.mentionez ca am facut pauze intre noile alimente introduse.nu avem dureri de burtica deloc.asteptam sa mergem la control la 4luni sa vedem daca a mai luat ceva in greutate.noi am mai cantarito acasa dar mi se pare ca si asa a luat puti in greutate vreo 200de gr.va rog datimi un sfat ce as putea face??? sant foarte ingrijorata! sa nu aibe ceva!!!!


Nu ai de ce sa te miri ca fetita ta ia mai putin in greutate.
Odata cu inceperea diversificarii bebelusii incep sa ia tot mai putin in greutate.
Nush ce pediatru ti-a putut recomanda sa-i dai la 2 luni suc de cirese,nu vreau sa cred ca mai exista astfel de doctori,nu pot sa cred ca era pediatru.
Nu inteleg de ce ai schimbat nan cu milumil. Oricum cel mai important e laptele,chiar daca e scump,ar trebuii sa ii dai mai mult lapte praf si s-o lasi mai usor cu mancarica.
La 4 luni ai putea sa ii iei cereale pt varsta ei.
Cat despre ingrijorata....de obicei sunt rea cand vad ca in ziua de azi mamicile nu se informeaza,desii au informatie peste tot.... eu sper sa fie bine micuta ta si sa nu o fi afectat in nici un fel schimbarile bruste prin care o trebuit sa treaca.
Pediatrii sustin ca pana la 6 luni stomacelul bebelusului nu este complet dezvoltat,de aceea se recomanda inceperea diversificarii mai tarziu.
Oricum ,fiecare mamica stie ce e mai bine pt copilul ei.
SORYNA_kidz
Postat pe 12 August 2010 18:17
si eu am ramas putin mirata cand mi-a spus sa-i dau suc de cirese dar totusi i-am ascultat sfatul.am schimbat cu milumil deoarece nan nu ia placut si am crezut ca laptele e de vina.de nu ia in greutate.isi facea greata cand manca.diversificarea am inceputo la sfaturile medicului si in speranta ca va lua in greutate nu din cauza banilor ca e scump laptele.aaaa... ne-a mai spus dr.ca daca nu ia in greutate ii va da ceva vitamine sa-i faca pofta de mancare.nu as vrea sa-i dau asa de mica,sa nu avem neplaceri pe viitor.luni mergem la controlul de 4 luni.sa vedem ce ne mai spune atunci. nu i-am facut nici program de mancare i-am dat cand a cerut ea si as fi bucuroasa si multumita sa manance cat lapte doreste numai sa manance si sa fie sanatoasa.nustiu de ce ti se par asa bruste schimbarile.am mentionat ca am facut pauze intre noile alimente si chiar nu a durut-o burtica.ea nu a avut nici colici.doar la 2 saptamani a avut cateva zile dar cu bonisan si ceiut baby-drink au disparut.
Nu ai de ce sa te miri ca fetita ta ia mai putin in greutate.
Odata cu inceperea diversificarii bebelusii incep sa ia tot mai putin in greutate.
Nush ce pediatru ti-a putut recomanda sa-i dai la 2 luni suc de cirese,nu vreau sa cred ca mai exista astfel de doctori,nu pot sa cred ca era pediatru.
Nu inteleg de ce ai schimbat nan cu milumil. Oricum cel mai important e laptele,chiar daca e scump,ar trebuii sa ii dai mai mult lapte praf si s-o lasi mai usor cu mancarica.
La 4 luni ai putea sa ii iei cereale pt varsta ei.
Cat despre ingrijorata....de obicei sunt rea cand vad ca in ziua de azi mamicile nu se informeaza,desii au informatie peste tot.... eu sper sa fie bine micuta ta si sa nu o fi afectat in nici un fel schimbarile bruste prin care o trebuit sa treaca.
Pediatrii sustin ca pana la 6 luni stomacelul bebelusului nu este complet dezvoltat,de aceea se recomanda inceperea diversificarii mai tarziu.
Oricum ,fiecare mamica stie ce e mai bine pt copilul ei.[/quote]
SORYNA_kidz
Postat pe 13 August 2010 09:01
Soryna daca tu consideri ca pediatra copilului tau este buna si ca te-a sfatuit corect,atunci inseamna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Sucul de fructe/diversificarea nu e pt ingrasare...asa ca nu-mi explic de ce v-a dat suc de fructe la o varsta asa de frageda.
Eu astfel de doctori i-as trimite in vacanta.
De ce am spus ca ar fi schimbari bruste,pt ca stomacelul bebelusului nu era complet dezvoltat sa-l chinui la 2 luni cu suc de fructe.
Tu faci cum crezi,dar ar fi bine sa consulti si alti pediatrii,pt binele copilului tau.
bau
Postat pe 16 August 2010 00:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
www.muresexpobaby.ro 1 De la: boghii 5 Martie 2010 17:18
Canon EOS 5D Mark II 21MP DSLR Camera...850usd 1 De la: kidz006868 13 Februarie 2010 20:39
magazin online pentru pitici www.epitic.ro 3 De la: epiticro 12 Septembrie 2010 18:12
Vand hainute noi cu eticheta pentru bebei 1 De la: m1adutza 2 August 2010 08:08
bebe nu doarme 9 De la: Cristinapiersi 18 Noiembrie 2011 17:20
Setari Cookie-uri