Un pediatru bun??
Intra in contul tau
|
carter 117 mesaje Membru din: 9/04/2009 |
buna..sunt o viitoare mamica..am doar 6 luni:)))azi merg sa mi vad bebelu....sa i vad sexul..k pana acum s a ascuns..mi a aratat numai funduletul:))..am si eu o mareee nelamurire...dupa ce nasti iti cauti imediat un pediatru..ti l recomanda cineva?..etc..poate intrebarea pare prosteasca dar sincer...sunt la prima sarcina;))..poop
Raporteaza abuz de limbaj |
|
pinicuta 1856 mesaje Membru din: 3/04/2009 |
nu-ti recomanda nimeni nimica
poate doar daca ai un medic de familie bun, si ai incredetre in el, sa iti recomande el. altfel, mai bine cauti pe net pe forumuri ca sa vezi cine um s-a purtat cu pacientii , care pediatru ar fi mai bun. din ce oras esti? din bucuresti iti recomand eu laura carasava sau rodica lupu de la gr alexandrescu
|
cristinaflorentina_2000 26 mesaje Membru din: 2/04/2009 |
buna, pinicuta, buna fetelor! pinicuta , vad ca esti f informata in ceea ce priveste medicii ginecologi sau pediatrii.. eu inca nu m-am gandit la ce medic pediatru sa ma duc dupa ce voi naste.. poate e prea devreme sa ma gandesc.. sau nu? nu am decat 16 sapt de sarcina ( 4 luni) si ma gandeam.. trebuie sa iau legatuera cu un pediatru de acum? cumva o sa fie coada si la ei cum este la medicii ginecologi? intreb asta pt ca e prima sarcina, primu copil si nu cunosc..
cat despre alexya, eu cred ca deja a luat cea mai buna decizie :) pana la urma la 17 aninu e o varsta atat de frageda pt a aveam un copil. asa cum s-a mai spus, sunt unele "fete" pt ca nu sunt inca femei, care au nascut la varste mult mai fragede si nu au mai patit nimik,, si sunt f bn cu bebelu lor. cat despre mama ta, alexya, ca am inteles ca doar cu ea locuiesti, o sa-i fie greu la inceput.. pana se acomodeaza cu ideea de a fi bunicuta ;) cu timpul o sa fie bine, o sa te incurajeze si chiar sunt sigura ca o sa-ti dea si sfaturi bune:) eu cand am ramas insarcinata , am plans de bucurie iar sotul meu aurel, era asa de antuziasmat incat a anuntat vestea la toata lumea:) dar nu a fost asa de frumos.. tot timpul... el se gandea ca eu nu o sa fac un an la locul de munca , pt a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului ( cei 85%). si crede-ma ca pe mine nu asta pa interesa cel mai mult .. cu toate ca era un lucru destul de importat si de luat in considerare. tot asa ne-am certat in privinta asta... imi facuse si programare la un medic pt intrerupere... asta pana cand am fost la primul eco 4D si si-a vazut copilasul.. aveam 7 saptamani.. si pot spune ca era perfect format.. adica avea forma de copilas.. se vedeau manutele, piciorusele.. statea ghemuit acolo in " casuta" lui. i-am auzit pana si inimioara... asta pe mine m-a facut sa plang,,,, iar pe el l-a pus pe ganduri. cand i-am spus mamei mele despre ce ar vrea sotul meu sa face, nu a fost f bucuroasa.. a spus ca decizia este a noastra,, dar sa ne gandim bine la asta.. ca sa nu ne afecteze pe viitor; si mai ales ca nu voi avea garantia ca totul va decurge bine in timpul intreruperii.. si ar puitea aparea complicatii care vor duce la altceva.. sa nu mai pot avea alt bebe.. sau cine stie ce. mama mea m-a incurajat f mult, mi-a dat incredere in mine, mi-a promis ca ma ajuta cu bebelu in toate privintele si financiar si tot ce mai e nevoie, numai sa nu fac vreo prostie. l-a convis si pe sotul meu ca nu e sfarsitul pamantului sa facem acum un bebe.. pt ca sunt f multe familii care sunt in situatii mult mai grele decat noi si tot s-au descurcat. in fine ... am trecut peste ceva greutati ca sa-l pot pastra ( spun sa-l - pt ca e baietel :D) . in ceea ce priveste indemnizatia, ne-am interesat: eu nu voi beneficia nice de indemnizatie si normal nici de cei 2 ani pt cresterea copilului, dar va beneficia el. tot ce vreau sa iti zic este sa ai incredere in tine, asta mi se pare cel mai importat; si sotul tau sai iti fie aproape. impreuna veti trece cu bine peste greutati.. mai ales ca socrii tai va sustin. iti doresc o sarcina usoara si nasterea si mai usoara :) pooop si ei grija d bebelu vostru iubit ps: cate sapt ai? Raporteaza abuz de limbaj
cristina
|
|
leeloo75 4 mesaje Membru din: 6/03/2010 |
Sunt mamica de 3 luni si merg la doamna doctor Marcu Mihaela la Medlife .Este un medic exceptional poti merge cu incredere la dansa, chiar daca pare un pic mai rece stie ce ii trebuie unui bebe si plus de asta iubeste tare mult copii.
Cunosc persoane care au umblat mult cu bebelusi lor pe la alti medici sa ii faca bine dar cu au ajuns la dansa din primul tratament i-a vindecat. Are dansa un har stie sa spuna ce are bebe doar daca se uita la el. Consultatia este 100 lei daca iti faci fisa este 70 lei. Iar pentru mamicile din Ploiesti o recomand cu caldura pe doamna doctor Alina Cristescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ocindori 17 mesaje Membru din: 14/02/2008 |
Buna, fetelor
Cunoasteti cumva un medic pediatru bun, de la Medicover?Am card la ei si as vrea sa merg cu bb acolo. Multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
lura 3 mesaje Membru din: 28/07/2009 |
d-na dr spataru maria de la medlife e o profesionista. noi suntem la al doilea copil si pot spune ca este nu doar un medic bun dar si un om exceptional.
|
kidz000762 60 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
spune-mi si mie te rog la care medife o gasesc, pt ca incep sa fiu cam nemultumita de a noastra, si nu ca nu ar fi buna, dar nu prea e disponibila, iar la un copil trebuie sa fi prezent ori de cate ori e nevoie.
Mai nou, avem o tusa de care nu scapam si o constipatie foarte urata Raporteaza abuz de limbaj |
|
lura 3 mesaje Membru din: 28/07/2009 |
la medlife favorit, astazi estede la ora 14 .multa sanatate.
|
|
|
|
office_salinasusesi_ro 1192 mesaje Membru din: 12/11/2009 Oras: Timisoara |
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077 office@salinasusesi.ro www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA 2. Adulti - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari) Raporteaza abuz de limbaj |
|
IriCris 105 mesaje Membru din: 30/04/2008 |
Dragele mele, e bine cam in ultima luna de sarcina sa va interesati cam ce dr ar fi bun pentru viitorul vostru bb. De regula, din cate stiu, dc ti-a placut dr care a avut grija de bb in primele zile in spital, il poti pastra pentru mai departe. Eu ti-l pot recomanda pe dr neonatolog Craciun de la spitalul Cantacuzino din Bucuresti. Tipul este fff bun, iti vine acasa dar te si costa ca bani. Ramane la latitudinea ta. Poti opta si pentru un dr bun care este la o policlinica sau si mai bine- sa lucreze in spital pentru copii dar sa aibe si cabinet particular. Succes la cautari!
|
nicolekyty10 13 mesaje Membru din: 27/01/2010 Oras: Craiova |
In Craiova ... ce medici pediatri "buni' sunt?
Raporteaza abuz de limbaj
nico
|
|
office_salinasusesi_ro 1192 mesaje Membru din: 12/11/2009 Oras: Timisoara |
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 office@salinasusesi.ro www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) Raporteaza abuz de limbaj |

poate doar daca ai un medic de familie bun, si ai incredetre in el, sa iti recomande el. altfel, mai bine cauti pe net pe forumuri ca sa vezi cine um s-a purtat cu pacientii , care pediatru ar fi mai bun. din ce oras esti? din bucuresti iti recomand eu laura carasava sau rodica lupu de la gr alexandrescu