Zodii pentru fiecare zi de nastere--zodia BERBEC

Berbec, Intai Aprilie - ZIUA DEMNITATII

Persoanele nascute pe 1 aprilie sunt de obicei directe, disciplinate, preocupate si muncitoare. Desi in general isi stapanesc foarte bine meseria, nu obisnuiesc sa-si etaleze talentele. Inca din copilarie sunt foarte seriosi, constiinciosi in activitatile de zi cu zi, preluand multe responsabilitati pe care alti copii le-ar considera adevarate corvoade. Pe masura ce inainteaza in varsta, devin persoane de incredere pe care rudele se pot baza oricand.

Desi calitatile celor nascuti pe 1 aprilie sunt deosebite si incontestabile, ei nu tind sa cucereasca luminile rampei inca din tinerete. Pentru ei nu este atat de important sa fie in centrul atentiei, ci mai degraba sa fie la curent cu ceea ce se intampla. Isi doresc sa fie lasati sa-si vada de treaba, fixatia lor pentru munca fiind destul de pronuntata. Din acest motiv, uneori este posibil sa fie considerati excesiv de zelosi in ceea ce priveste munca. Majoritatea celor nascuti astazi ii impresioneaza pe cei din jur pentru ca sunt aparent timizi si chiar retrasi. In general nu sunt persoane foarte sociabile, cu exceptia situatiilor generate de sarcinile de serviciu.

Subtilitatile tehnicii pot deveni o adevarata manie pentru persoanele nascute pe 1 aprilie. Ei tind sa detina controlul in tot ce intreprind si li se pare stanjenitor sa ceara ajutorul celorlalti. Foarte capabili, de obicei sunt autodidacti in ceea ce priveste meseria lor. Nu sunt adeptii scolarizarii si devin foarte agitati daca trebuie sa urmeze cursuri. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi asteapta cu nerabdare sa termine scoala pentru a putea sa studieze singuri. Capabili sa invete din experienta si sa adopte metodele celor pe care ii admira, ei isi dezvolta foarte repede un stil propriu.

Desi cei nascuti pe 1 aprilie sunt adeptii originalitatii, rareori munca lor este una indrazneata sau neobisnuita. Ei pot fi considerati mai degraba conservatori si ponderati. Adesea, cei nascuti in aceasta zi sunt pasionati de istorie si fac cercetari despre trecut. Nu ii preocupa prea mult propriul succes, ci mai degraba succesul proiectelor si eforturilor lor.

Cei nascuti pe 1 aprilie sunt foarte preocupati sa duca la bun sfarsit problemele pe care le abordeaza. Astfel, ei vor finaliza orice proiect indiferent de efortul necesar sau de sacrificiile pe care trebuie sa le faca. Cei nascuti pe 1 aprilie nu depind de ceilalti pentru a fi multumiti. Ei nu se inconjoara de prieteni si de admiratori. Exista persoane care ii compatimesc uneori deoarece ii considera solitari si izolati. In schimb, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte fericiti sa fie lasati singuri si sa lucreze independent. Ei au uneori tendinta de a se suprasolicita. In general trebuie sa evite sa preia prea multe proiecte in acelasi timp. Singura modalitate de recreere agreata de catre aceste persoane disciplinate este de obicei un hobby pe care il abordeaza cu un asemenea zel incat ceilalti l-ar putea usor considera sarcina de serviciu.

SFATURI: Familiarizeaza-te mai mult cu semenii tai. N u te izola prea mult de restul lumii. Impartaseste atat bucuriile cat si tristetile cu cei dragi. Fii atent sa nu te incarci cu prea multe responsabilitati. Evita sa fii coplesit de termenii scadenti sau de diferitele situatii stresante. Invata sa te relaxezi.

PUNCTE FORTE: As in ale tehnicii Sincer
PUNCTE SLABE: Izolat Constant Exces in munca
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:05
Berbec, Doi Aprilie - ZIUA IDEALISTULUI

Cei nascuti pe doi aprilie abordeaza viata intr-o maniera extrem de idealista. Datorita acestei caracteristici, exista posibilitatea de a intampina greutati in atingerea scopului pe care si-l propun. Uneori, ei dau dovada chiar de naivitate in perceperea lumii. Firea lor copilareasca nu se potriveste prea bine cu dorinta lor aprinsa de a reusi sa-si indeplineasca obiectivele. S unt capabili sa-si foloseasca la maximum energia considerabila abia dupa ce si-au stabilit scopul in viata si si-au acceptat limitele, posibil multumindu-se cu un standard mai putin performant. Totusi, aceasta performanta este atinsa dupa o perioada destul de indelungata de timp.

Cei nascuti pe 2 aprilie sunt de obicei familisti convinsi, in special barbatii. Pentru un barbat nascut pe 2 aprilie casa este castelul lui, locul unde este stapan. Acest lucru poate creea probleme din cand in cand, mai ales in cazul in care copiii acestuia nu se multumesc cu rolul de subordonati.

Nativii zilei de 2 aprilie vorbesc mereu despre idealurile, visele si viziunile lor. Persoanele din anturajul lor, mai ales cele mai pragmatice, trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare pentru a le suporta idealismul.

Persoanele nascute pe 2 aprilie pot fi cu mintea intr-o alta lume si ceilalti reusesc cu greu sa ii inteleaga. Datorita acuratetii gandirii lor, cei nascuti astazi nu prea sunt dispusi sa faca compromisuri si percep lipsa de intelegere sau de aprobare in anumite chestiuni ca pe o tradare.

Adesea agreate de cei din jur, persoanele nascute pe 2 aprilie trebuie sa fie atente sa nu-si deranjeze prietenii cu ideile lor. Ei trebuie sa invete sa faca compromisuri, lucru ce este total neobisnuit pentru ei. Cel mai adesea vad lumea in alb si negru si se instraineaza cu usurinta de cei din jur. Totusi, ei vor fi iertati cu usurinta pentru supararile pe care le provoaca si pentru dificultatea de a-si exprima sentimentele tocmai datorita faptului ca sunt atat de omenosi, flexibili, deschisi si darnici. In plus, ei se dedica cauzei subordonatului sau celui asuprit si isi fac usor prieteni si admiratori, dar in acelasi timp creaza animozitati in relatiile cu sefii.

Cei nascuti pe 2 aprilie sunt adesea tulburati de sentimentele celorlalti, dar de cele mai multe ori nu vor nici in ruptul capului sa recunoasca acest lucru. Ei pot uita usor ceea ce gandesc ceilalti despre ei. In consecinta, va trece multa vreme pana ce isi vor da seama ca nu toata lumea le apreciaza punctele de vedere extreme, oricat de sincere ar fi. Atunci cand sunt catalogati drept scandalagii considera parerile celor din jur prea dure.

SFATURI: Straduieste-te sa devii realist. Nu mai trai intr-o lume de vis. Idealismul este admirabil, dar nu plateste facturile. Asculta-i si pe ceilalti, chiar daca ti se par negativisti. Criticile lor iti pot fi de folos daca le iei in considerare.

PUNCTE FORTE:
Cinstit
Sincer
Muncitor
PUNCTE SLABE:
Naiv
Retinut
Ignorant
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:24
Berbec, Trei Aprilie - ZIUA PIVOTULUI

Persoanele nascute pe 3 aprilie manifesta o dorinta puternica de a fi indispensabili celor din viata lor. Ei reusesc aproape intotdeauna sa fie in centrul atentiei prin intermendiul cunostintelor, calitatilor sau priceperii lor. Pentru ei este prioritar sa pastreze ordinea si sa mentina controlul asupra lucrurilor ce ii inconjoara acasa sau la serviciu. De obicei ii coordoneaza pe cei din jurul lor tipand, exprimandu-si dorintele in mod direct si asteptand ca ceilalti sa ii asculte cu atentie. Cei nascuti astazi nu tolereaza ignorantii. Totusi, prefera sa nu afiseze o atitudine dictatoriala. De obicei reusesc sa ii castige pe ceilalti foarte usor de partea lor prin farmecul natural cu care sunt inzestrati.

Cei nascuti astazi sunt intelegatori cu ceilalti. Cand este vorba de lucruri importante se bazeaza pe intuitia lor bine dezvoltata. Uneori pot vedea lucrurile simplist si nu reusesc sa rezolve anumite probleme. Franchetea si asprimea lor ii dezavantajeaza in anumite situatii. I n majoritatea cazurilor insa, ceilalti ajung sa recunoasca si sa pretuiasca perspicacitatea celor nascuti astazi si considera ca prezenta lor le confera siguranta in caz de pericol sau de nevoie.

Persoanele nascute pe 3 aprilie sunt capabile sa actioneze pe cont propriu, independent de ceilalti. Uneori, prin implicarea lor in anumite grupuri sau activitati sociale absorb energia celorlalti, lucru deloc neobisnuit pentru ei, mai ales ca au nevoie de admiratie si marire. Prin forta personalitatii lor au capacitatea de a aduce la un loc elemente foarte diferite si contradictorii. Totusi, uneori au tendinta sa favorizeze anumiti subordonati si pot crea astfel probleme celor din jur.

Persoanele nascute pe 3 aprilie au tendinta de a fi bonomi. De asemenea pot fi considerati si naivi. De fapt, cei nascuti astazi ii impresioneaza adesea pe ceilalti prin amestecul lor neobisnuit de copilarie si maturitate, naivitate si realism, egoism si responsabilitate. Sunt capabili sa faca erori grave de judecata, lucru deloc neobisnuit pentru sistemul lor rigid de a-si pune in aplicare convingerile. Pentru ca in general nu o fac cu rautate, familia si cei ce ii admira ii iarta mult mai usor.

Una din cele mai mari provocari intampinate de cei nascuti pe 3 aprilie este sa nu fie nevoiti sa indeplineasca doar un singur rol in viata si astfel sa se priveze de posibilitatile de dezvoltare din viitor. Trebuie sa fie foarte atenti ca pozitia de pivot pe care o ocupa sa nu devina principalul obstacol in calea unei astfel de evolutii ascendente. Este foarte important sa invete sa spuna nu oamenilor si proiectelor ce ii distrag sau ii suprasolicita. De asemenea este vital sa isi cultive independenta si sa aiba initiativa fara sa se simta vinovati.

SFATURI: Nu fi atat de dependent de aprobarea celorlalti si nici coplesit de ideea de a-i servi. Identifica-ti valorile interioare; mentine-te in forma si dezvolta-ti talentele ascunse. Reprima-ti dorinta de a-i controla pe cei cu care convietuiesti; invata sa stai deoparte sau pur si simplu sa dispari din cand in cand.

PUNCTE FORTE:
Inzestrat
Modest
Distractiv

PUNCTE SLABE:
Solicitant
Egocentric
Naiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:24
Berbec, Patru Aprilie - ZIUA INITIATIVEI

Persoanele nascute pe 4 aprilie stiu cum sa se afirme si sa-si scoata in evidenta personalitatea destul de neobisnuita. In cazul lor, aceasta intitiativa este necesara deoarece sortii de izbanda nu ii favorizeaza de cele mai multe ori. Acest lucru poate fi cauzat de reactiile celorlalti la ciudateniile lor sau se poate datora faptului ca ei insisi se manifesta ca proprii lor dusmani. Indiferent de caz, ei trebuie sa lupte pentru ceea ce vor. Problema este ca le trebuie foarte mult timp pana sa isi dea seama cine sunt si ce anume cauta. In consecinta, perseverenta este una din calitatile foarte importante pentru succesul lor.

Cei nascuti astazi un trebuie sa se rezume doar la initierea unui proiect ci trebuie sa-si demonstreze abilitatea de a descoperi eventualele probleme pentru a-l putea duce la bun sfarsit. In general, succesul sau nereusita lor in viata depind de aceasta calitate. Desigur, este necesar ca ei sa-si controleze tendinta de a se implica in noi proiecte inainte de a le finaliza pe cele deja existente.

Persoanele nascute pe 4 aprilie se pot indrepta intr-o directie total gresita, dar in momentul in care realizeaza acest lucru ei isi gasesc curajul si resursele pentru a schimba cursul lucrurilor. Sunt capabili sa proiecteze un nou plan de actiune si sa-si continue drumul. Cei nascuti astazi pot fi extrem de incapatanati mai ales in ceea ce priveste activitatea lor; ii detesta pe cei care se opun ideilor lor fara sa le inteleaga in totalitate. Uneori este nevoie de rabdare din partea colegilor sau partenerilor pentru a putea duce ceva la bun sfarsit.

Cei nascuti pe 4 aprilie nu cauta doar aprobare din partea celorlalti ci si atingerea unei performante in domeniul lor de activitate. Aceasta nu inseamna ca ei cauta veneratie sau adulatie. Nu tind neaparat sa detina un post de conducere in cadrul activitatii pe care o desfasoara. Este de-a dreptul dureros sa ii privam de nevoia lor inascuta de a initia, si adesea, de a inova. Persoanele nascute pe 4 aprilie pot fi executanti excelenti si lucreaza foarte bine cu cei care le implementeaza ideile. Prefera sa-si exercite calitatile de conducatori in cadrul familiei sau al altor grupuri sociale. Este foarte solicitant sa lucrezi pentru cei nascuti pe 4 aprilie, dar satisfactiile sunt pe masura efortului depus. Ei prezinta clar ceea ce asteapta de la ceilalti si in acelasi timp evalueaza corect lucrurile deja efectuate. Totusi, uneori pot deveni nerabdatori. Considera extenuant faptul ca trebuie sa repete si sa insiste pentru a fi intelesi. In cele din urma, multi dintre cei nascuti pe 4 aprilie prefera sa lucreze pe cont propriu ca intreprinzatori independenti.

Trebuie subliniat faptul ca cei nascuti pe 4 aprilie nu pot fi dirijati decat dupa ce isi descopera scopul in viata. In cazul in care au luat-o pe un drum gresit, se apropie deja de varsta a doua si nu au realizat inca acest lucru, trebuie sa fie abordati de catre cineva foarte apropiat lor, in care implicit au incredere. Este mult mai bine sa descopere ei insisi acest lucru, desi uneori se poate intampla sa fie mult prea tarziu. Astfel, este foarte important sa aiba un partener de viata sau un confident capabil sa dea sfaturi serioase si obiective. Daca sunt prea preocupati sa se inconjoare prosteste de admiratori si lingusitori, cei nascuti pe 4 aprilie vor avea de suferit. Este esential sa existe o persoana cu capul pe umeri in viata lor pentru a putea fi pe deplin fericiti.

SFATURI: Invata sa pretuiesti visarea si linistea. Incearca sa devii un coleg de echipa mai bun si descopera metode de a imparti mai mult cu ceilalti. Incearca se fii mai retinut; nu renunta la tot. Cultiva lucrurile profunde si sesizeaza misterul. Controleaza-ti orice instincte impulsive si violente.

PUNCTE FORTE: Inovativ Activ Ambitios
PUNCTE SLABE: Impulsiv Instabil Rebel
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:25
Berbec, Cinci Aprilie - ZIUA CONSECINTEI

Cei nascuti pe 5 aprilie au capacitatea de a reusi in viata si tenacitatea de a se mentine pe pozitie. Fiind inzestrati cu reale calitati, dau impresia ca sunt stapani pe ei fara a parea exagerati sau egoisti. Ei se lasa mai degraba inselati de aparente in loc sa abordeze serios problemele si sa le analizeze in profunzime. In majoritatea cazurilor, ei practica o singura meserie, se ghideaza dupa un singur set de principii, isi urmeaza cursul corect al vietii. Cei nascuti pe 5 aprilie sunt dornici de apreciere, dar un depind de ea. Persevereaza in eforturile lor, fiind dornici si interesati sa li se acorde atentie. Indiferent de ceea ce se petrece in jurul lor, ei gasesc puterea de concentrare pentru a mentine lucrurile sub control.

Desi este greu de crezut, ei accepta in jurul lor persoane cu calitati mai slabe. Le este foarte usor sa joace rolul modestului, al omului obisnuit. Desigur, pentru cei mai inzestrati dintre nativii zilei, acesta este un simplu rol. Totusi, persoanele nascute pe 5 aprilie nu sunt analizate, testate sau ghicite prea des. Atat timp cat sunt preocupati de rolul pe care il joaca, ei intra perfect in pielea personajului respectiv si nu vor ca ceilalti sa le descopere adevarata personalitate.

Cea mai potrivita meserie pentru cei nascuti pe 5 aprilie este cea care le garanteaza longevitatea pentru ca tind sa fie longevivi. De-a lungul vietii, ei se dezvolta foarte bine in cariera lor si obtin satisfactii importante. Nu se poate spune acelasi lucru despre mariajele lor care se dovedesc uneori furtunoase sau marcate adesea de incidente neplacute. Totusi, exista posibilitatea ca unii dintre nativii acestei zile sa aiba parte de relatii de lunga durata. Adesea, ei nu vad nimic in neregula in comportamentul lor. Din punct de vedere sentimental, cei nascuti astazi sunt foarte dificil de abordat si detesta sa discute despre problemele personale. In general, cei implicati in legaturi sentimentale cu cei nascuti pe 5 aprilie descopera ca trebuie sa fie foarte intelegatori si rabdatori cu ei. I ntr-adevar, este nevoie de foarte multa intelegere deoarece persoanele nascute pe 5 aprilie atrag foarte usor admiratorii.

Nativii zilei de 5 aprilie sunt genul de persoane care nu doresc sub nici o forma sa preia prea multe responsabilitati. Ei pot atrage ura celorlalti datorita abordarii directe sau franchetii lor. Nu vor face compromisuri in privinta conceptiilor lor, indiferent de consecinte. Banii nu sunt pentru ei o prioritate. Mult mai important este sa aiba succes in implementarea planurilor lor. Idealurile lor sunt bazate pe aplicarea marilor lor crezuri, atata vreme cat nu le sunt lezate cinstea si integritatea. Ei pot depasi fara doar si poate orice piedica pentru a continua afacerea vietii lor. Adesea sunt pusi in situatia de a-si infrunta adversarul.

Deseori, cand sunt preocupate de o anumita activitate sau idee, persoanele nascute pe 5 aprilie nu stiu cand sa renunte. Ei nu constientizeaza faptul ca exista posibilitatea ca punctul lor de vedere sa un fie impartasit de ceilalti. De asemenea, unele persoane nascute astazi isi canalizeaza toata atentia catre activitatea lor de baza si uita de viata particulara. De aceea, este esential ca ei sa se preocupe periodic si de viata lor personala. In cazul in care sunt necesare anumite schimbari, ei trebuie sa le faca chiar daca este dificil sau dureros.

SFATURI:Invata sa descoperi cand este cazul sa renunti sau sa te retragi. Incearca sa fii mai devotat partenerului tau. Incearca sa vezi lucrurile si din punctul de vedere al celorlalti. Nu abuza de starea ta buna de sanatate. Invata sa discuti despre problemele tale cat si despre succesele tale. Impartaseste cu persoanele apropiate atat bucuriile cat si tristetile.

PUNCTE FORTE: Consecvent Muncitor Prosper
PUNCTE SLABE: Pisalog Foarte indulgent Insensibil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:25
Berbec, Sase Aprilie - Ziua Cercetatorului

Persoanele nascute pe 6 aprilie manifesta o dorinta coplesitoare de a experimenta tot ce ii inconjoara. Ei sunt adeptii stiintei, cercetand si testand toate aspectele problemelor emotionale, fizice si psihologice. Nu le scapa nimic si sapa cat de adanc este necesar pentru a descoperi adevarul despre ceea ce ii intereseaza sau pentru a vedea cum functioneaza anumite mecanisme. Cei nascuti astazi manifesta o curiozitate copilareasca greu de suportat, dar in acelasi timp isi demonstreaza si abilitatea de a excela in crearea unor materiale de inalta clasa.

Sunt persoane preocupate de adevar, care cauta neobositi orice greseala (pentru ca in cazul lor ceva este mereu in neregula) si intotdeauna incearca sa o corecteze. Principala lor preocupare este aceea de a descoperi sensul lucrurilor. In cazul in care sunt solicitati sa faca cercertari, au nevoie de cobai. Nativii zilei de 6 aprilie vor folosi in acest scop atat prietenii, familia, strainii, cat si pe ei insisi. Sunt extrem de nemilosi atunci cand intrevad posibilitatea de a descoperi raspunsurile cautate.

Atunci cand au indoieli, ei sunt dispusi sa discute logic. Sunt receptivi si extrem de speculativi. Ei vor renunta mai degraba la teorii pentru a obtine rezultatele dorite in urma testelor si experimentelor. Problema intervine atunci cand ajung la rezultate pe care nu se asteptau sa le obtina. In astfel de situatii, cei mai evoluati dintre nativii zilei de 6 aprilie accepta ca ipotezele lor initiale au fost gresite. Cei mai incapatanati sau mai putin inteligenti vor refuza sa le accepte. Ei vor cerceta in continuare pentru a ajunge la rezultatele care se potrivesc cu teoriile lor, exasperandu-i in cele din urma pe cei din jur.

Cei nascuti pe 6 aprilie vor cauta in general cea mai buna modalitate de a realiza ceva, fara a se impiedica de idei preconcepute. Deschiderea lor pentru a explora necunoscutul sau cele mai ciudate situatii ar putea fi amuzanta, cu toate ca ei le abordeaza intial destul de serios. Familia si prietenii ii pot indragi pentru aceste calitati. In acelasi timp, colegii pot fi iritati de preocuparile lor si in cele din urma se indeparteaza. Din fericire, cei nascuti pe 6 aprilie demonstreaza in final o capacitate de invidiat de a face haz de necaz. Ei recunosc astfel ca si parerile celorlalti conteaza. Acest lucru depinde insa de ego-ul lor.

Mai presus de toate, au capacitatea de a privi problemele in ansamblu si de a intui posibilitati de rezolvare. Acesta este de fapt unul dintre punctele forte al nativilor zilei de 6 aprilie. Astfel, ei pot fi considerati un fel de vizionari. Totusi, asemenea majoritatii vizionarilor, ei pot fi rupti de cei din jurul lor. Desi prietenii sau asociatii pot fi absorbiti de fluxul lor de energie, persoanele nascute pe 6 aprilie supraestimeaza uneori importanta sprijinului pe care il acorda. Capacitatea celor nascuti astazi de a impulsiona o echipa in munca pentru a obtine un obiectiv comun este esentiala pentru a realiza planuri marete.

SFATURI: Aminteste-ti ce responsabilitati ai. Analizeaza-ti cu atentie viziunile. Stabilizeaza-ti sentimentele. Invata sa-i lasi si pe altii sa decopere. Nu dispretui valorile traditionale. Fii mai realist. Renunta la teorie in cazul in care nu se potriveste.

PUNCTE FORTE:
Inovator
Magnetic
Vizionar
PUNCTE SLABE:
Constant
Maniac
Coplesitor

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:25
Berbec, Sapte Aprilie - Ziua Entuziastului

Cei nascuti pe 7 aprilie sunt dedicati intru totul activitatilor pe care le desfasoara, fiind plini de entuziasm si energie. Totusi, daca din cauza parintilor sau a mediului nu au avut o copilarie fericita, ei vor fi marcati de o anumita tristete de-a lungul intregii lor vieti. Persoanele nascute pe 7 aprilie afiseaza deseori mult entuziasm si creativitate in tinerete doar pentru a-si permite sa ajunga la o monotonie confortabila si lipsita de imginatie atunci cand inainteaza in varsta. Pe de alta parte, cei nascuti astazi isi irosesc energia pentru a se revolta copilareste. In ciuda faptului ca cei nascuti pe 7 aprilie devin tot mai intelepti odata cu varsta (si mai putin interesati in acelasi timp), irascibilitatea poate constitui o problema permanenta pentru ei.

Atunci cand ajung la un punct anume din viata lor si nu mai pot progresa spiritual, nativii zilei de 7 aprilie au tendinta de a face o schimbare foarte mare. Acest lucru se intampla atunci cand Saturn este la prima lui rotatie (cam pe la varsta de 28 de ani) si in jurul varstei de 42 de ani (atunci cand si Saturn si Uranus sunt opuse pozitiei lor natale). Daca trec de aceste doua cumpene cu bine, cei nascuti pe 7 aprilie sunt capabili de succese chiar mai mari in noua lor viata. Se vor simti mult mai putin constransi, se vor deschide catre lume si, in acelasi timp, vor permite celorlalti sa se apropie de ei.

Chiar daca cei nascuti pe 7 aprilie sunt tacuti, ei dau dovada de sensibilitate si receptivitate la energia pozitiva a celorlalti. Indivizii cei mai evoluati dintre cei nascuti in aceasta zi au capacitatea de a canaliza si directiona aceasta energie pozitiva pentru a-si indeplini obiectivele sociale si religioase. Viata spirituala a celor nascuti pe 7 aprilie este foarte importanta. Se vor manifesta adesea printr-o atitudine religioasa indreptata spre lume, chiar daca sunt sau nu practicanti activi intr-o anumita secta. In acest sens, ei trebuie sa fie atenti sa nu ii indeparteze pe ceilalti cu optimismul lor, neimpartasit intotdeauna de cei din jur. Astfel, este important sa reuseasca sa ramana obiectivi si critici.

Persoanele mai putin evoluate dintre cele nascute pe 7 aprilie vor lasa impresia ca sunt dependente. Adesea, cand prietenii le cer ajutorul, ei vor demonstra ca sunt persoane pe care nu te poti baza. Factorul realism al celor nascuti pe 7 aprilie este scazut in schimb cel de irascibilitate este foarte ridicat. Din aceasta cauza cei ce depind de ei pot avea surprize neplacute. Pe cei mai evoluati dintre nativii zilei de 7 aprilie te poti baza, in ciuda entuziasmului cu care obisnuiesc sa faca promisiuni. In schimb, in cazul in care prea multe persoane depind de ei nu vor face fata. In aceste conditii, persoanele nascute pe 7 aprilie cauta adesea singuratatea, uneori chiar pentru vreme mai indelungata.

In relatiile personale, cei nascuti pe 7 aprilie se bazeaza adesea pe sentimentele de pretuire ale partenerului lor si in general ii acorda acestuia foarte mult sprijin. Pericolul apare in momentul in care partenerul ar putea deveni dependent de entuziasmul nativilor. In acest caz, in momentul in care nativii zilei de 7 aprilie simt nevoia de singuratate, partenerii lor vor suferi.
Persoanele nascute pe 7 aprilie se descurca de minune in functii publice. Sunt capabili sa ii inspire pe ceilalti in realizarea unor proiecte marete folosindu-se drept exemplu pe ei insisi. Trebuie sa se straduiasca permanent sa perceapa viata de zi cu zi cu mai mult realism si sa nu se lase furati de iluzii desarte. De asemenea, trebuie sa evite sa se enerveze in cazul in care ceilalti nu se ridica la nivelul asteptarilor lor.

SFATURI: Nu toti sunt la fel de entuziasti ca tine. Lasa pe fiecare sa reactioneze cum considera. Nu-i coplesi cu energia si asteptarile tale. De asemenea, nu le refuza celor din jurul tau dreptul de a alege.
PUNCTE FORTE: Pozitiv Energetic Imaginativ
PUNCTE SLABE: Nerabdator Iritabil Fantezist


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:26
Berbec, Opt Aprilie - Ziua Constiintei

Persoanele nascute pe 8 aprilie manifesta sentimente foarte puternice pentru aproapele lor. Deseori, ei dau dovada de tendinte umanitare si altruiste. Persoanele nascute in aceasta zi nu se multumesc sa fie admirate sau sa fie in centrul atentiei (desi deseori sunt). Aceste persoane cauta sa fie ele cele care dau glas preocuparilor asociatilor, prietenilor, familiei sau concetatenilor lor. Bunastarea celorlalti este foarte importanta pentru ei. Uneori, aceasta are o importanta chiar mai mare decat propria lor bunastare. Deseori, este posibil sa manifeste, in aceeasi masura, o puternica intoleranta. Ei evalueaza si apreciaza un grup social in functie de altul (de obicei propriul lor grup fiind etalonul).

In mod foarte curios, desi au calitati de star, cei nascuti pe 8 aprilie sunt foarte timizi. In timp ce isi joaca rolul pe scena vietii, ei par a avea propriul univers. Aceasta ciudata imbinare de public si privat o imprima de obicei si grupurilor din care fac parte. In situatii de criza si de stres actioneaza cu calm. De aceea, nativii zilei de 8 aprilie sunt persoane pe care se poate conta, mai ales datorita calmului lor si sprijinului neconditionat pe care il ofera in situatiile dificile. Cei din jur ii considera adevarati sfinti.

Uneori, calitatile pe care le au cei mai multi dintre cei nascuti pe 8 aprilie pot reprezenta si dezavantaje. Desi nu sunt neaparat niste reformeri sociali, ei au convingerea ca oamenii ar trebui sa aiba drepturi egale. Majoritatea acestor persoane dezaproba subordonarea si asuprirea. Din aceasta cauza, cei care au o cariera publica sau politica fac tot ce pot pentru a ameliora conditiile sociale grele. Indiferent de statutul pe care il au, persoanele nascute pe 8 aprilie sunt extrem de critice si sincere. Aceste trasaturi se manifesta mai ales in cazul in care vad ca oamenii influenti (indiferent daca aceasta influenta se manifesta pe plan social sau economic) favorizeaza excesele sau nedreptatile. Cand sunt confruntati cu o asemenea situatie, interventia lor incisiva poate fi o adevarata lovitura. Cei nascuti pe 8 aprilie sunt indivizi puternici din toate punctele de vedere. In ciuda acestui fapt, ei au parte de suisuri si coborasuri in evolutia lor pe plan social. Acestea sunt deseori determinate de evenimente ce nu depind de ei in mod direct.

Pentru persoanele din jurul lor, cei nascuti in aceasta zi sunt greu accesibili din punct de vedere emotional. Ei par a suferi deseori de o durere ascunsa pe care nimeni nu o poate intelege. Cei mai multi dintre nativi nu-i lasa pe cei din jur sa patrunda in zona lor emotionala de parca nici nu doresc sa fie intelesi. Ei isi canalizeaza energia primara spre exterior. Aceasta trasatura creeaza dificultati celor din jur in incercarile lor de a avea legaturi personale cu cei nascuti in aceasta zi. Acest lucru se intampla pentru ca nativii zilei de 8 aprilie considera ca a darui inseamna mai mult decat a primi. De fapt, poate fi dificil ca acesti oameni sa primeasca ceva de la cineva. Ei refuza in mod special ajutorul emotional, ajutor pe care ei il considera de obicei mila.

Persoanele nascute pe opt aprilie sunt stele ce stralucesc pe firmament, singure si melancolice. Ele nu cauta adoratia celorlalti. Totusi, cauta sa aduca valorile lor la cel mai inalt nivel pentru cei din jur. Drumul lor spre reusita poate fi maret, insa, rareori este motivat de egocentrism. Atunci cand cauta sa detina puterea, in viata de familie sau in viata sociala, o fac pentru a obtine succesul. Acest succes va fi din punctul lor de vedere un succes comun. Nici in aceasta privinta nu sunt egoisti.

SFATURI: Fii cat mai tolerant si fereste-te de condescendenta. Deschide-te. Tine seama de propriile nevoi. Nu te sacrifica prea mult pentru ca s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu. Pastreaza-ti timp pentru meditatie.

PUNCTE FORTE: Etici Darnici Responsabili din punct de vedere social
PUNCTE SLABE: Spirit exagerat de sacrificiu Radicali Introvertiti
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:26
Berbec, Noua Aprilie - Ziua Excesului

Persoanele nascute in aceasta zi urmaresc, in mod cert, acelasi tipar. Deseori, ele sunt intruchiparea tendintelor extreme si neobisnuite ale societatii. Talentele lor sunt o expresie a excesului. Orice compromis, restrictie sau temperare a capacitatilor lor este in afara discutiei. De obicei, sunt foarte fermi in legatura cu parerile lor referitoare la orice subiect. Sunt sinceri, directi si uneori chiar duri. Nu le sta in fire sa vorbeasca despre ocupatia lor. Prefera sa-si duca la bun sfarsit sarcinile, care de obicei sunt destul de complexe.

Nativii zilei de 9 aprilie au talentul de a transpune ideile in fapte. Ei dau frau liber propriei imaginatii in cel mai practic mod cu putinta. Isi pot asigura chiar un trai decent punandu-si in practica ideile. Din fericire, ideile lor sunt, de obicei, de natura sociala, putand astfel sa-i ajute pe ceilalti. Persoanele nascute pe 9 aprilie au ganduri ciudate, deseori chiar amuzante, dar niciodata, insa, nu au vise desarte. Dimpotriva, ei au o puternica legatura cu realitatea si un simt ascutit ce le spune cand a sosit momentul sa puna in aplicare o idee.

Nu sunt persoane excesiv de sociale. Ei considera ca prin intermediul ideilor lor se poate face principala legatura cu asociatii, prietenii sau familia. Mai mult decat in cazul altor persoane, de obicei, lumea celor nascuti pe 9 aprilie este puternic individualizata si singuratica. Ei manifesta o puternica dorinta de a impartasi propriile descoperiri cu persoanele apropiate. Cel mai de pret dar al unei persoane nascute pe 9 aprilie este capacitatea de a-si dezvalui treptat firea celor apropiati. Acest dar nu este insa impartasit de cele mai multe ori.

Influenta puternica pe care o au cei nascuti pe 9 aprilie asupra celorlalti nu este totdeauna de bun augur. Familiile sau cei ce ii urmeaza ar trebui sa se fereasca sa adopte extraordinarele lor idei sau sa se lase influentati de acestia deoarece pot ajunge la rezultate destructive. Mai mult decat oricine, cei nascuti in aceasta zi dau un exemplu in ceea ce priveste libertatea de actiune. De asemenea, pot fi dati exemplu pentru munca lor disciplinata, pentru atitudinea fara compromis pe care o adopta si pe care majoritatea oamenilor nici macar nu o pot simula. Atunci cand tinta lor este de a schimba radical mentalitatea celorlalti, aceasta tinta este de cele mai multe ori atinsa, datorita exemplului personal pe care il dau. Cei nascuti pe noua aprilie au tendinta de a fi nonconformisti. De aceea, cei din jurul lor, ii pot considera indisciplinati sau egoisti. Pentru cei nascuti in aceasta zi ar fi utila o evaluare periodica si un studiu aprofundat al propriilor idei. Se recomanda o apreciere critica a stilului de viata si chiar o imbunatatire a acestuia.

Nativii acestei zile sunt puternic preocupati de fizicul lor. Limitele conditiei umane (limitele tangibile ale corpului uman) sunt de foarte mare interes pentru aceste persoane. Ei vor incerca in mod constant sa depaseasca aceste limite. Deseori, straduintele incep prin rezolvarea unor probleme comune si apoi prin abordarea unor probleme spirituale complexe. Un pericol pentru cei mai putin evoluati dintre nativii acestei zile il constituie faptul ca la un moment dat se vor bloca in planul fizic fara a putea progresa. Ei ar trebui sa se preocupe sa-si extinda orizonturile si sa priveasca viata dintr-un punct de vedere mai filozofic.

SFATURI:Trebuie sa inveti sa faci compromisuri. Fii atent la tendintele egoiste. A da si a primi dragoste este important pentru toata lumea. Nu te plafona, tinteste intotdeauna mai sus. Tempereaza-ti cele mai puternice dorinte si invata sa fii echilibrat.

PUNCTE FORTE: Hotarat Convingator Progresist
PUNCTE SLABE: Slab conducator Indulgenta excesiva Distrugator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:27
Berbec, Zece Aprilie - Ziua Indraznelii

Cei nascuti pe 10 aprilie sunt genul de persoane care nu se tem sa fie ei insisi. Ei au curajul de a lupta pentru a-si fructifica proiectele si ideile. De asemenea, nu le este frica sa se contrazica sau sa lupte pentru ideile lor. Cei nascuti astazi nu cauta cu orice pret o confruntare. Nu sunt genul de persoane indraznete, in nici un sens al cuvantului. Curajul lor este mai mult un fel de putere morala, ce se bazeaza pe principii puternice si pe bun simt.

Deseori, in viata celor nascuti pe 10 aprilie are loc o schimbare radicala in ceea ce priveste cariera. Cauzele acestei alegeri nepotrivite pot fi pregatirea prematura orientata spre o directie gresita, o decizie pripita sau interventia parintilor. Atunci cand isi dau seama de adevarata lor chemare, nu ezita sa renunte la vechea cariera. Importanta descoperirii acestei vocatii nu este insa subliniata exagerat.

Dupa cum am mai spus, cei nascuti pe zece aprilie nu sunt genul nepasator. Dimpotriva, ei pot da celorlalti impresia ca isi asuma prea multe riscuri. S-ar putea crede ca sunt chiar nesabuiti. Privite insa dintr-o anume perspectiva, faptele lor indraznete sunt uneori apreciate, iar riscurile pe care si le asuma pot fi considerate de asemenea decizii intelepte. Persoanelor nascute pe 10 aprilie nu li se par riscante hotararile pe care le iau. La fel de adevarat este ca aceste persoane sunt fascinate de ceea ce inseamna sansa. Aceasta fascinatie nu se maifesta numai la figurat, la sansa din viata de zi cu zi, ci si la propriu. Nativii isi cauta norocul atat in cazinouri, cat si in casele de pariuri. Ceea ce ii atrage in aceste locuri este emotia competitiei si desigur, placerea de a-si evalua anticipat sansele.
Persoanele nascute pe 10 aprilie isi iubesc cu adevarat profesia si tin foarte mult la propria independenta. Din aceste cauze, este destul de dificil sa aiba o viata normala de familie. In mod paradoxal, ei simt o puternica nevoie de stabilitate. In acest sens, sunt extrem de atasati de un coleg sau de un prieten care va fi intotdeauna alaturi de ei. De fapt, legaturile pe care le au tind a fi nonconformiste.

Nativii zilei de 10 aprilie sunt de doua tipuri. Primul tip este singuratic, lucrand singur la proiecte. Acest tip de persoane isi dezvolta un stil, o meserie sau un talent izolat fata de ceilalti. Al doilea tip al persoanelor nascute pe 10 aprilie este tipul de star social in toata puterea cuvantului. Ei reprezinta discipolul, liderul ce isi cauta urmasi. Cel de-al doilea tip este reprezentat de oameni ce au un aumit zel de misionar. Datorita acestui zel ii strang, in cel mai energic mod, pe ceilalti in jurul lor pentru a sustine o anumita cauza. Introvertitii nascuti pe 10 aprilie isi dedica toata energia unui studiu personal sau tehnic. Spre deosebire de ei, extrovertitii nascuti in aceasta zi isi consuma toata energia in activitati desfasurate pe plan social. Ei incearca sa organizeze un grup sau o societate, dupa un plan maret. Sunt deschisi si simt nevoia de a fi apreciati. Cu toate acestea, acesti jucatori nu au timp de oameni lingusitori sau profitori. Acestia sunt acolo pentru a le oferi un fals motiv de mandrie si ingamfare.

Persoanele mai evoluate recunosc ca egocentrismul orb si credinta in propria infailibilitate le pot fi fatale la urmatoarea infruntare. Luptatori adevarati, ei isi cunosc bine limitele. Desi tind sa-si depaseasca aceaste limite, rareori reusesc. Nativii acestei zile dispretuiesc planurile prea indraznete si proiectele de proasta calitate. Sunt cei mai fericiti atunci cand, pornind de la o idee, intemeiaza un plan care va avea ca rezultat o lovitura de maestru.

SFATURI: Evita trairile prea intense si fereste-te de latura ta impulsiv-obsesiva. Apreciaza placerile simple ale vietii. Succesul personal este la fel de important ca si cel social. Urmeaza-ti din cand in cand si inima, nu numai mintea. Invata sa te linistesti.
PUNCTE FORTE: Implicat Curajos Indraznet
PUNCTE SLABE: Instabil Obsedat Stresat


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:27
Berbec, Unsprezece Aprilie - Ziua Politicienilor

Asemeni majoritatii nativilor din a doua decada a zodiei berbec, cei nascuti pe 11 aprilie simt nevoia de a fi staruri. De obicei, atunci cand sunt in centrul atentiei, aceasta se datoreaza utilitatii si nu ambitiei lor. Ei se simt in largul lor atunci cand fac parte dintr-o echipa de conducere. De cele mai multe ori joaca rolul cel mai important in aceasta echipa. Cei nascuti pe 11 aprilie sunt stimulati si motivati mai degraba de o idee decat de glorie sau prestigiu.

Nativii acestie zile sunt preocupati mai ales sa transmita un mesaj, decat sa-si dezvolte o personalitate sclipitoare. Ei nu pun mare pret pe vocabularul pompos care de obicei ascunde idei mediocre sau chiar lipsa lor. Acestor oameni le place sinceritatea fara nici un fel de ocolisuri. Aceasta nu inseamna ca sunt incapabili de subtilitate sau ca le lipseste diplomatia. De fapt, ei sunt chiar foarte priceputi ca mediatori. Au capacitatea de a pune fata in fata partile adverse si de a le rezolva conflictele. Cei nascuti pe 11 aprilie sunt persoanele cele mai des cautate in situatii de criza sau atunci cand totul a esuat. Ajutorul lor este necesar atat in mediul in care lucreaza cat si acasa sau in mijlocul prietenilor.

Datorita acestor talente, cei nascuti pe 11 aprilie sunt agili din punct de vedere psihologic. De asemenea, ei au fler atunci cand este nevoie sa stabileasca termenii unei intelegeri. Au puterea de a intelege limbajul si ideile in profunzimea lor, inclusiv implicatiile pe care le au acestea. Deseori, insa, ei pot reactiona destul de negativ atunci cand cei dragi le spun ceva ce nu este pe placul lor. Desi pare surprinzator, ei pot fi chiar foarte indiferenti la nevoile si dorintele celor apropiati lor.

In mod frecvent, cei nascuti in aceasta zi isi asuma responsabilitati mari in ceea ce priveste intretinerea si educatia familiei. Cu toate acestea, nu-si pot respecta promisiunile. Uneori, energia de care au nevoie pentru a duce la bun sfarsit asemenea angajamente este consumata in alte domenii. In cele din urma, nu mai au energia necesara pentru familie. In plus, nativii trebuie sa se fereasca de conflictele cu cei care le sunt superiori in ierarhia familiala.

Datorita deosebitelor talente sociale, cei nascuti pe 11 aprilie au succes in profesii care implica contactul cu oamenii (munca sociala) sau care implica crearea de planuri pentru altii (pozitii adinistrative). In general, acesti oameni sunt convinsi ca ei stiu ce este de facut pentru binele tuturor. Ar trebui insa sa invete sa asculte si raspunsul pe care il primesc. Faptul ca nu sunt receptivi la evaluarile obiective ale muncii lor poate sta in calea succesului. Chiar mai rau decat atat, se pot izola treptat de cei care ii critica in orice fel. Cei nascuti pe unsprezece aprilie trebuie sa incerce mereu sa aiba o minte deschisa. Nu ar trebui sa le fie rusine sa-si schimbe decizia in cazul in care cursul evenimentelor o cere. Pentru ei este important sa invete sa fie cat mai flexibili, fara a-si pierde insa integritatea si eficienta.

SFATURI: Renunta la prejudecati. Nu-ti asuma prea multe responsabilitati. Fii mai sensibil la nevoile celor ce-ti sunt foarte apropiati. Controleaza-ti temperamentul si fereste-te de conflictele de familie. Atentie la fluxul de energie, foloseste-o sau scapa de ea.

PUNCTE FORTE:
Hotarat
Diplomat
Perspicace
PUNCTE SLABE:
Insensibil
Rezistent
Blazat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:28
Berbec, Doisprezece Aprilie - Ziua Inconstientei

Cei nascuti pe 12 aprilie par a avea totdeauna niste senzori cu care simt dispozitia generala a oamenilor. Talentele lor sociale sunt impresionate. Aceste talente nu se manifesta neaparat in relatiile interumane. Nativii inteleg, definesc si exemplifica prin conduita proprie tot ce este mai bun intr-o societate. Fara discutie, persoanele nascute pe 12 aprilie adora sa fie in centrul atentiei. Pentru cei care au succes si expunere mare, atentia ce li se acorda este in stransa legatura cu oamenii ale caror sperante si vise le intruchipeaza.

Cei nascuti pe 12 aprilie au o mare problema in a se defini ca indivizi. In general, ei sunt mai preocupati de problemele anturajului sau ale societatii. Din aceasta cauza le poate fi dificil sa se cunoasca in profunzime pe ei insisi. Datorita acestei lipse de intelegere de sine, nativii mai putin evoluati pot avea necazuri pe plan social, financiar si chiar legal. Cei mai evoluati recunosc pericolele ce pot aparea din cauza lipsei de precautie. Ei vor cauta in mod constant sa inlature acest neajuns.

Indiferent daca scriu, vorbesc sau actioneaza in numele prietenilor, colegilor sau familiei, cei nascuti pe 12 aprilie nu sunt niciodata mai fericiti ca atunci cand isi impun punctul de vedere. Ei cauta sa comunice cu cei din jur si spera sa fie ascultati. Este chiar tragic sa vezi ca un om nascut in aceasta zi vorbeste unui public dezinteresat. Prin urmare, ei ar trebui sa-si aleaga colegi si prieteni ce sunt buni ascultatori si care le impartasesc pasiunea.

O parte dintre cei nascuti in aceasta zi manifesta la un moment dat un interes exagerat fata de evenimentele in curs. De aceea, este foarte important pentru ei sa discute despre felul in care evolueaza lucrurile. In mod frecvent, sfarsesc prin a-i judeca pe cei din jur sau prin a fi judecati. Este foarte importat sa se retraga periodic din viata sociala intr-un loc linistit. Aici ei isi vor putea analiza obiectiv parerile si propria evolutie interioara.

In viata particulara acesti nativi ar trebui sa evite reactiile pripite. De asemenea, trebuie sa fie atenti la atitudinea fata de cei iubiti, mai ales atunci cand sunt nervosi. Pentru a fi echilibrati, ar trebui sa invete sa fie toleranti si obiectivi. Pentru ca nu lasa lucrurile sa-si urmeze cursul normal, se vor stresa pe ei insisi si ii vor stresa si pe altii. Oricum, cei nascuti pe 12 aprilie au o salvare: simtul umorului. Puterea de a rade cateodata de ei insisi are un mare aport la imblanzirea laturii lor dure.

Oamenii nascuti pe 12 aprilie nu reusesc sa stea departe de centrul actiunii. Indiferent unde traiesc, la oras sau in provincie, acesti oameni vor fi intalniti in cadrul diferitelor activitati sociale. Cei mai priceputi vor fi cautati totdeauna de semenii lor atunci cand este vorba de o negociere sau de o mediere. Vor fi cautati chiar si atunci cand este vorba de simple discutii de afaceri. Ei vor reusi intotdeauna sa aduca la masa de negocieri taberele opuse. Fiind experti in ceea ce priveste regulile jocului, conventiile sociale sau legile, ei sunt cautati pentru sfaturile lor.

SFATURI: Incearca sa ai mai multa incredere in propriile puteri. Nu cauta intotdeauna atentia si aprecierea celorlalti. Este deseori un semn de nesiguranta. Analizeaza-ti limitele. Sa nu crezi ca esti mai presus de legi.
PUNCTE FORTE:
Sociabil
Clar
Diplomat
PUNCTE SLABE:
Se indragosteste usor
Frustrat
Neglijent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:28
Berbec, Treisprezece Aprilie - Ziua Iconoclastului

Persoanele nascute pe 13 aprilie tind sa-si rezolve prin munca conflictele cu cei din jur. Indivizi exceptionali, cei nascuti in aceasta zi vor cauta noi motivatii in incercarea de a-si gasi un loc in societate. Sansele de a se integra sunt insa, intamplatoare. Chiar si cei ce activeaza in domeniul public manifesta dorinta de a rescrie regulile dupa placul lor. Persoanele nascute pe 13 aprilie se exprima convingator. Acesti oameni sunt capabili sa lucreze siguri si fara a fi apreciati perioade lungi de timp. Cei care, in final, au succes incearca sa-i faca pe cei din jur sa aprecieze valoarea modului lor radical de a aborda lucrurile. Nativii vor incerca sa le impuna si celorlalti modul lor de a gandi. Daca nu reusesc sa aiba succes vor suferi de complexe de respingere si inferioritate. De cele mai multe ori, insa, isi vor continua drumul ales indiferent de parerea celorlalti. Nativii mai putin evoluati vor incerca uneori sa renege inclinatia lor naturala spre activitatile individuale si inovatoare. Ei vor incerca sa-si reprime pornirile sau vor alege o pozitie sociala influenta.

Cei nascuti pe 13 aprilie sunt foarte hotarati. Ei au metode neconventionale de a actiona. Acestea sunt folosite pe deplin, indiferent daca cei din jur le aproba sau nu. Membrii familiei si prietenii ii vor dezaproba cu tarie atunci cand cred ca au un comportament bizar si excentric. In aceasta situatie nativii zilei au doua modalitati de a reactiona. Se pot interioriza din cauza dezaprobarii celorlalti sau se pot lupta pentru acceptarea si recunoasterea pe care considera ca o merita. Cei ce sufera de boli cronice vor activa in domenii ce au legatura cu aceasta boala. Ei vor fi deseori intalniti in calitate de medici, asistenti medicali, consilieri psihologici sau sociali. Cei ce se incadreaza in cel de-al doilea tipar nu vor renunta pana nu vor reusi sa-si impuna vointa.

Nativii zilei sunt posesorii unor personalitati si obiceiuri ciudate. De cele mai multe ori ei isi vor tine viata privata departe de curiozitatea lumii. In cazuri rare, aceasta nevoie de izolare poate atinge proportii patologice. In mod curios, ei vor dori sa aibe unul sau cativa tovarasii care sa le impartaseasca stilul de viata domestic. In acelasi timp ei vor respecta legile stricte ale intimitatii. Din cauza stilului lor de viata ciudat, in mediul social vor circula zvonuri pe seama lor. Acestea sunt de multe ori adevarate. Fiind foarte sensibili la parerile celorlalti, nativii acestei zile vor suferi mult de pe urma acestor zvonuri. Dupa cum am spus, sunt indivizi foarte retrasi si de aceea trairile lor interioare tind sa fie amplificate.

Persoanele nascute pe 13 aprilie au gusturi ciudate. Ei au inclinatie spre arta, spre domeniile si formele de distractie mai putin conventionale. In cazul in care nu sunt artisti, sunt colectionari de arta sau de antichitati. Au un fler anume de a descoperi lucruri aparent obisnuite (de la capace de sticla la vechi clante de alama) care mai tarziu vor avea o mare valoare. Desi in general sunt idealisti, nativii pot deveni realisti atunci cand doresc sa obtina succese din punct de vedere financiar.

SFATURI: Incearca sa fii mai social, nu te interioriza. Priveste lumea si prin prisma celorlalti. Fii darnic si invata sa accepti si tu generozitatea. Uneori mandria iti va pune piedici in calea reusitei.

PUNCTE FORTE:
Ambitios
Deschizator de drumuri
Sincer
PUNCTE SLABE:
Neinteles
Instrainat
Respins

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:28
Berbec, Paisprezece Aprilie - Ziua Traditiei

Persoanele nascute pe 14 aprilie au un simt al traditiei foarte dezvoltat. Adesea, studiaza istoria si sunt interesati sa se incadreze intr-o serie lunga de ganditori sau persoane active, indiferent daca este vorba de istorie generala sau de un domeniu aparte al istoriei. Cei nascuti astazi sunt foarte preocupati sa-si gaseasca propriul loc in societate. De cele mai multe ori, acest loc este in fruntea unui grup, desi rareori se devin conducatori exceptionali. De obicei inspira frica sau veneratie celor din jurul lor prin simpla prezenta sau imagine. Nativii cei mai evoluati ai zilei de 14 aprilie simt nevoia de a fi respectati. Cei mai putin evoluati, fiind mult mai nesiguri doresc sa fie pretuiti si ascultati. Pentru a-si atinge scopul, acestia trebuie sa fie atenti sa nu se lase in voia ideilor lor pentru ca risca sa fie inclusi in categoria celor secretosi, cu un comportament ciudat.

Cei nascuti astazi sunt foarte bine ancorati in contemporan. Ei stiu sa aprecieze progresele realizate de ei si de cei din jur pe plan profesional. In consecinta, sunt interesati de ceea ce le poate oferi viitorul. Nu sunt adeptii schimbarii fara o motivatie solida si tind sa fie extrem de conservatori. Chiar si la personalitatile marcante nascute astazi, caracterul revolutionar izvoraste tot din valorile traditionale. Destul de des barbatii nascuti pe 14 aprilie se revolta impotriva tatilor doar pentru a-si institui propriul lor sistem rigid de idei. Acest lucru se intampla in momentul in care isi asuma la randul lor rolul de tata.

Femeile nascute pe 14 aprilie au un simt dezvoltat al familiei, cu toate ca nu sunt neaparat tipul femeii casnice. Multe dintre ele doresc sa le fie inteleasa dorinta de a urma o cariera. In acelasi timp, acasa doresc sa domneasca ca niste regine. Barbatii nascuti astazi pot fi personalitati intrigante. Adesea exercita un control excesiv asupra celor ce ii inconjoara. Intr-adevar, pericolul pentru personalitatile nativilor de ambele sexe este ca vor deveni despotici in sfera lor de influenta, dictatoriali cu familiile, prietenii si asociatii lor.

Persoanele nascute pe 14 aprilie fac totul pentru a-si gasi un loc de munca stabil. In general, urmaresc sa isi intemeieze o familie si sa-si creeze conditii bune de trai cat mai curand posibil. Nu sunt insa adeptii experimentelor legate de stilul lor de viata. De asemenea, nu sunt adeptii schimbarii locului de munca. Cel mai bun loc de munca pentru nativii zilei de 14 aprilie implica o serie de proiecte pe care ei le finalizeaza rand pe rand in propria lor maniera, ordonata si metodica. In general, este mai bine daca cei nascuti astazi nu sunt afectati prea mult de pauza dintre proiecte. Aceasta pauza poate crea nelinisti sau incertitudini. Mijloacele prin intermediul carora cei nascuti pe 14 aprilie pot evita conflictele personale si nefericirea constau in: rabdarea pe care trebuie sa invete sa o aiba cu asociatii si constientizarea nevoilor familiei.

SFATURI: Nu-ti fie teama sa-ti asumi riscul. Indrazneste sa gresesti pentru a putea sa reusesti in viata. Traditia poate fi uneori o colectie de obiceiuri proaste. Schimbarea face parte din evolutia lucrurilor. Totul este trecator. Pretuieste onestitatea, nu linguseala.

PUNCTE FORTE:
Priceput cu oamenii
Convingator
Puternic

PUNCTE SLABE:
Retinut
Nesatisfacut
Despotic
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:29
Berbec, Cincisprezece Aprilie - Ziua Definirii Umane

Extrem de realiste, persoanele nascute pe 15 aprilie definesc viata in functie de propria lor perceptie si sunt foarte interesati de conditia umana.

La nivelul activitatii de zi cu zi, nativii obisnuiesc sa structureze, sa catalogheze nevoile familiei si ale prietenilor. Ei sunt preocupati de tot ceea ce fac ceilalti in general. Adesea, ei devin mult prea implicati in acest proces si de aici incep toate problemele. Persoanele apropiate nativilor pot ajunge sa dispretuiasca acest control permanent. In consecinta, ei incep sa tanjeasca dupa intimitatea si independenta lor. Daca nativii zilei de 15 aprilie insista in acest sens si incearca sa-si impuna parerile, cu siguranta vor intampina rezistenta. Totusi, pentru personalitatile mai putin independente care au nevoie de indrumarea unei persoane puternice, cei nascuti pe 15 aprilie vor reprezenta un real sprijin.

Calitatile celor nascuti pe 15 aprilie pot fi intr-adevar remarcabile. Astfel, cei ce sunt impresionati de stralucirea lor ajung sa ii venereze, devenind pasivi in prezenta lor si receptivi la dorintele lor. Din nefericire, cei mai putin evoluati dintre nativi pot fi putin sau deloc interesati de binele celor din jurul lor. Asadar, in instituirea regulilor morale ei pot juca rolul dictatorului jalnic. Pentru cei nascuti pe 15 aprilie este o provocare sa defineasca clar relatia lor cu cei din jur si sa aiba capacitatea de a se retrage cand este cazul. Astfel, le ofera celorlalti posibilitatea de a alege singuri.

Cei nascuti astazi sunt adepti remarcabili ai planificarii si infiintarii de noi structuri, organizatii si institutii. In general, totusi, este cel mai bine ca ei sa renunte la conducerea acestora, fiind astfel liberi sa intreprinda noi proiecte. Daca devin dependenti de respectiva creatie si se mentin pe pozitie, talentele lor se vor risipi inutil si vor avea parte de o experienta monotona si limitata. Nativii zilei de 15 aprilie nu trebuie sa perceapa mediul inconjurator mult prea fictiv. Felul lor de a fi este mult prea practic, eficient si realist. Ei pot gresi atunci cand abordeaza direct sufletul. Uneori, persoanele nascute pe 15 aprilie nu tin cont de spiritul tineresc ce ii caracterizeaza. Nativii trebuie sa ia in considerare si aspectele copilaresti si irationale ale fiintei umane. De asemenea, este important pentru ei sa isi aminteasca valoarea umorului ocazional. Nu trebuie sa ia totul prea in serios de fiecare data.

SFATURI: Invata sa fii mai deschis si mai receptiv. Petrece timp cu copiii si invata de la ei. Nu trebuie sa te temi intotdeauna de lucrurile irationale. Exprima-te fara frica de a fi respins sau de a parea prostut. Distreaza-te.

PUNCTE FORTE:
Dominant
Organizat
Consecvent

PUNCTE SLABE:
Critic
Implicat
Limitat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:29
Berbec, Saisprezece Aprilie - Ziua Comediei Cosmice

Pentru nativii zilei de 16 aprilie rasul este ceva natural. Ei reusesc sa-i molipseasca si pe ceilalti cu buna lor dispozitie. In general, pentru orice mare practicant al artei comediei, este foarte importanta cunoasterea tragediei, sau cel putin a starii de melancolie. Acesti oameni sunt, cu siguranta, in cunostinta de cauza. Stiu cum sa foloseasca rasul si umorul ca pe o modalitate de evadare din situatii incomode sau chiar dureroase. Nativii stiu ca rasul si lacrimile sunt rude apropiate si astfel sunt capabili sa inteleaga mai bine si sa se adapteze la conditia umana.

In anumite situatii, cei nascuti pe 16 aprilie pot fi foarte intelepti. Totusi, in alte situatii acestia pot fi orbiti de aparente. Ei accepta, inteleg si sunt generosi atunci cand cineva greseste. Pe de alta parte, exista situatii in care le permit celorlalti sa profite de ei. Exista si situatii in care datorita zelului lor excesiv de a face lucrurile bine uita de efectele actiunilor lor ingaduitoare. Acest lucru insa se intampla nu numai in cazul celor pe care ii ajuta, ci si in cazul intregii comunitati. Adesea sunt absorbiti de cel mai mic detaliu legat de ceea ce se intampla in jurul lor. Astfel, ei vor suporta consecintele unor erori de proportii din punct de vedere al judecatii. Aceste erori apar de cele mai multe ori in sfera financiara.

Persoanele nascute pe 16 aprilie sunt constiente de visele si aspiratiile celorlalti. Uneori, insa, ei par sa traiasca pe o alta planeta. Nici visele lor nu sunt atat de usor de infaptuit. Cei nascuti pe 16 aprilie au talentul de a transpune visele in realitate. Sunt persoane active care fac lucrurile sa prinda viata. Daca nu ar fi existat acest aspect al personalitatii lor, probabil ca cei din jur nu i-ar fi luat niciodata in serios. In conditiile date, energia pe care o depun pentru a materializa respectivele proiecte este destul de remarcabila.

Nativii zilei de 16 aprilie sunt in general loiali prietenilor si familiei. Totusi, daca se pune problema sa aleaga intre propriile fantezii si dorintele sotiei sau sotului, nativii acestei zile nu vor ezita sa-si indeplineasca in primul rand viziunile. Acest lucru il poate dezamagi pe partenerul de viata. Situatia este asemanatoare cu cea in care nativii sunt pe cale sa finalizeze un obiectiv major, dar nu intotdeauna impartasesc succesul cu ceilalti. Acest Rege al Comediei pe care ei il urmeaza, aceasta voce interioara, ii va mentine in tema cu adevarata semnificatie a vietii. Lucrurile sunt prezentate intr-o lumina extrem de filozofica, deoarece asa le percep nativii. Totusi, daca o persoana nascuta pe 16 aprilie trece granita psihologicului, ascultand voci, ea va iesi din sfera realului.

Nativii acestei zile iau in considerare nu numai propriile lor voci dar si pe ale celorlalti. Luand in serios nemultumirea semenilor, ei percep profunzimea disconfortului creat acestora. Acest lucru reprezinta o latura importanta a dezvoltarii nativului zilei de 16 aprilie. Uneori, fiind preocupati excesiv de idealismul lor, ei uita de nevoile celorlalti si pot deveni destul de insensibili. Totusi, intr-o analiza finala, vom descoperi ca nu sunt multi aceia care ii condamna sau le poarta pica. Ei sunt atat de usor iertati de ceilalti pentru ca ei insisi se iarta foarte usor. Cea mai importanta lectie pe care nativii o dau celorlalti este sa nu fie critici si sa accepte dificultatile vietii cu demnitate.

SFATURI: Tine minte care iti sunt prietenii. Nu-ti neglija familia. Incearca sa-ti stabilizezi sentimentele. Lasa in urma trecutul si priveste catre viitor. Fii atent la cei care pot profita de bunatatea ta.

PUNCTE FORTE: Amuzant Generos Binevoitor
PUNCTE SLABE: Rupt de realitate Iresponsabil din punct de vedere fiscal Ingaduitor
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:29
Berbec, Saptesprezece Aprilie - Ziua Obiectivelor Majore

Cei nascuti pe 17 aprilie sunt patrunsi de un simt profund al propriei puteri, simultan afisand un spirit de aventurier si calitati de conducator. Acesti oameni fac parte din categoria celor care asteapta sa fie ascultati atunci cand au ceva de spus. Ei nu suporta sub nici o forma sa fie ignorati atunci cand isi exprima opiniile. Sunt constienti de importanta scopului lor si adesea asteapta ca ceilalti sa ii respecte si sa ii urmeze pana la capat.

Unele dintre persoanele nascute astazi fac o impresie buna pentru inceput. Totusi, exista persoane care pot ghici sfortarile facute de acestia pentru a nu-si dezvalui adevarata fata. Daca o persoana nascuta pe 17 aprilie nu este constienta de dorinta de putere ce o caracterizeaza, nu va mai fi decat o chestiune de timp pana ce un incident crucial va face ca aceasta dorinta sa iasa la lumina.

Nativii acestei zile pot fi foarte interesati de filozofie si religie, mai ales pentru ca ideile marete atrag intotdeauna oamenii puternici. De asemenea, ei vor tinde sa se alieze cu indivizi puternici sau institutii puternice. Pentru ei, tot ce este de natura sociala trebuie sa fie aparat si servit la maximum. In acelasi timp, ei dispretuiesc incapabilii si vor face tot posibilul sa ii destituie pe cei care abuzeaza de privilegii si functii. Indiferent de pozitia ocupata in prezent, nativii care provin din medii umile nu isi vor uita niciodata radacinile.

Mai presus de toate, persoanele nascute pe 17 aprilie vor pune pret pe puterea vointei si pe mintile ascutite. Ei sunt inzestrati cu agerime si dexteritate care ii vor ajuta sa iasa din orice situatie dificila. Trebuie sa fie atenti sa nu-si transmita energiile celor lipsiti de scrupule si profitorilor care li se vor alatura, indiferent cat de mare este miza jocului.

Nativii mult mai evoluati isi concentreaza fortele pentru a-i servi pe ceilalti. Aceasta se intampla in special in cazul celor mai slabi si mai vulnerabili ce nu se pot apara singuri. Cei mai putin evoluati o pot lua pe cai gresite datorita egocentrismului si lacomiei lor. In cazul unor persoane nascute astazi, placerile mintii, cat si ale corpului pot deveni bunuri de larg consum. Nativii trebuie sa invete sa fie mai putin posesivi cu bunurile materiale. De fapt, orice individ nascut astazi trebuie sa-si controleze egoismul, mai ales in familie.In acest cadru este vorba de responsabilitatea filiala sau parentala. Acesti indivizi pot realiza ca fac parte dintr-o familie, asumandu-si rolul de sprijin real in scopul binelui comun.

Uneori, nativii zilei de 17 aprilie se iau prea in serios pe ei insisi. Trebuie sa-si aminteasca sa mai si rada din cand in cand sa descopere adevarata fata a vietii, sa se bucure de clipele placute ale vietii. De asemenea, trebuie sa incerce sa fie mai putin moralisti. Este foarte important sa traiasca cu adevarat si sa-i lase si pe altii sa traiasca.

SFATURI: Incearca sa-i critici cat mai putin pe ceilalti. De asemenea, incearca sa nu devii dependent de aprobarea lor. Cauta-ti atat activitati de ordin spiritual cat si de ordin fizic. Invioreaza-te. Nu uita sa te distrezi. Stabileste-ti atat sarcini usoare, cat si sarcini dificile.
PUNCTE FORTE:
Realist
Incapatanat
Responsabil
PUNCTE SLABE:
Exagerat de critic
Moralist
Mohorat


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:30
Berbec, Optsprezece Aprilie - Ziua Apararii Temeinice

Cei nascuti pe 18 aprilie sunt aparatori destoinici ai sortii. Ei nu isi protejeaza numai propriile interese, ci si pe cele ale persoanelor mai putin norocoase. Adesea, situatiile in care exceleaza acestia si ideile pe care cauta sa le implementeze sunt corecte. Nativii acestei zile sunt adesea ganditori progresisti aflati intr-o permanenta lupta pentru a-si indeplini crezul. Totusi ei nu sunt radicali. In sufletul lor sunt niste traditionalisti ce doresc sa-si puna in aplicare experienta. Prin cunostintele lor vor sa readuca trecutul in lumina prezentului.

Cei nascuti astazi sunt constienti de infatisarea lor si de imaginea lor publica. Pentru ei este foarte important felul in care sunt perceputi de ceilalti in viata de zi cu zi. In consecinta, ei vor incerca intotdeauna sa nu se faca de ras in public. Astfel, ei vor avea grija sa se prezinte asociatilor sau colaboratorilor de serviciu ca persoane sobre, intr-o lumina corespunzatoare. De asemenea, pentru ei este foarte important ca familia sa ii iubeasca si sa ii respecte.

Toti nativii zilei de 18 aprilie au o anumita caracteristica nobila. Daca aceasta aura de nobilism si onoare va fi patata in vreun fel, ei vor suferi profund si vor face tot ce le sta in putere sa indrepte acest lucru. Totusi, in timpul acestei perioade de suferinta pot cadea intr-o depresie adanca. Va trece multa vreme pana cand isi vor reveni in totalitate si isi vor recapata energia necesara pentru a actiona.

Cei nascuti astazi au un simt bine dezvoltat al loialitatii si instinctele lor defensive ii afecteaza nu numai pe prieteni si pe cei din famile, dar si pe colegii de serviciu si pe clienti. Trebuie sa fie atenti ca prin aceasta abordare sa nu-si faca dusmani. Uneori ei trebuie sa permita celorlalti sa isi poarte singuri bataliile.

Adesea, persoanele nascute pe 18 aprilie au o legatura emotionala profunda si complexa cu unul din parintii lor (de obicei un baiat este legat de mama lui si o fata de tatal ei). Intr-adevar, ei pot depinde foarte mult de sprijinul moral si de aprobarea acestui parinte. In copilarie, aceasta legatura este foate importanta pentru dezvoltarea persoanei respective. Deseori, relatia cu acest parinte poate fi considerata dificila si furtunoasa. Cei nascuti astazi vor putea trai in liniste daca vor reusi sa evite un blocaj psihologic.

Un pas important in formarea nativilor consta in deblocarea pe cat posibil a zonei intime, de afectiune si dragoste. Daca dragostea este neimpartasita, va rezulta o personalitate sumbra. Ei vor poza mereu in victime si vor percepe totul prin perspectiva sfarsitului. Pe de alta parte, daca dragostea si afectiunea sunt usor exprimate, energia pozitiva pe care nativii zilei de 18 aprilie o vor degaja asupra celorlalti va fi nemarginita.

SFATURI: Nu fi prea defensiv. Nu fi nerabdator sa finalizezi anumite lucruri. Fii mai relaxat si mai increzator. Fii mai ingaduitor cu ceilalti. In cazul in care acestia nu te deranjeaza cu nimic, lasa-i pur si simplu in pace. Stapaneste-ti mania.

PUNCTE FORTE:
Onorabil
Temeinic
Corect

PUNCTE SLABE:
Cu capul in nori
Aspru
Instabil emotional
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:30
Berbec, Nouasprezece Aprilie - Ziua Controlului Temeinic

Persoanele nascute pe 19 aprilie incearca sa-si exercite controlul temeinic in tot ceea ce fac. Dispun adesea de calitati exceptionale, in primul rand putere, rezistenta si stabilitate. Obiectivele concrete pe care si le stabilesc pot parea celor din jur greu de atins, insa pentru nativii acestei zile va fi doar o chestinue de timp. Principiul lor de baza este sa controlezi, nu neaparat sa detii conducerea.

Cea mai mare bucurie a celor nascuti pe 19 aprilie este sa aiba o cariera bine clasata pe scara sociala. De asemenea, ei doresc sa intemeieze o familie sau un sistem si in acelasi timp sa stabileasca clar cine conduce. Intr-adevar, nativii acestei zile sunt atrasi de toate formele de manifestare ale puterii. Sunt capabili sa dea forma, sa faca materia prima sa straluceasca si sa o transforme in produse finite. Ei sunt adeptii finalizarii actiunilor incepute.

Astfel, pentru nativii zilei de 19 aprilie este foarte important sa produca ceva. Un lucru are semnificatie pentru ei doar daca exista efectiv sau daca este rezultatul creatiei lor. Ei vor lucra cu multa placere si la imbunatatirea produsului altei persoane. Ei ii voi conferi astfel o noua forma sau vor face respectivul obiect mult mai atractiv.

Cei nascuti pe 19 aprilie sunt puternic atrasi de idei marete si oameni puternici. Pericolul intervine atunci cand, din admiratie pentru ceilalti, uita sa-si dezvolte potentialul latent din ei insisi. Asadar, ei vor excela in ceea ce fac in cazul in care vor descoperi de timpuriu care sunt punctele lor forte si daca le vor cultiva din timp. In aceste conditii, ei vor fi capabili sa ajunga foarte usor in pozitii superioare in cadrul locului lor de munca. Nativii trebuie sa invete sa ii asculte pe asociatii lor si sa recunoasca atat avantajele cat si dezavantajele greselilor lor. Doar asa vor fi capabili sa urce pe scara sociala. In cazul in care nu reusesc acest lucru, ei vor fi condamnati la o viata profesionala plictisitoare. Pentru cei nascuti pe 19 aprilie este foarte important sa accepte schimbarea si sa nu rateze singura oportunitate ce apare la un moment dat in viata lor, adesea in jurul varstei de 20 de ani. Ei vor incerca sa gaseasca orice motivatie pentru a nu accepta acest lucru, dar este posibil ca aceasta sansa sa nu mai apara niciodata si ar fi pacat sa o rateze.

In plus, cumpenele din viata celor nascuti pe 19 aprilie se afla de obicei in jurul varstei de patruzeci si doi de ani (sau putin mai devreme in cazul femeilor). Daca vor lua deciziile corecte vor avea parte de o viata plina de succese si fericire. Daca iau decizia gresita, este posibil sa fie respinsi si sa nu se bucure de apreciere. De asemenea, nu trebuie sa se lase atrasi atrasi de ispite stralucitoare si castiguri banesti pe termen scurt. Procedand astfel, ei se vor abate de la obiectivul lor initial. Acest lucru poate implica renuntarea sau negarea acestor angajamente.

Pentru cei nascuti astazi, evolutia spirituala ar putea fi piesa de rezistenta in ceea ce priveste controlul fiecarei situaii personale in care sunt implicati. Nu este cazul sa ii priveze pe ceilalti de dreptul lor de a face greseli din cand in cand. Din dorinta de a ocroti si proteja pot dovedi ca neaga experienta celor apropiati lor, desi sunt bine intentionati.

SFATURI: Nu controla chiar tot. Putina spontaneitate nu strica. Evita sa fii prea rigid. Invata sa asculti. Accepta schimbarea. Prinde trenul vietii pana nu este prea tarziu. Lasa-i pe cei din jurul tau sa hotarasca singuri.

PUNCTE FORTE: Controlat Rezistent Priceput
PUNCTE SLABE: Arogant Pisalog Obsedat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:30
Berbec, Douazeci Aprilie - Ziua Confruntarii

Nativii zilei de 20 aprilie au calitati remarcabile de conducatori. Indivizi dinamici, ei sunt condusi de pornirile lor interioare invariabile ce ii indreapta de obicei pe o cale ascendenta. Succesul, realizarea si amploarea actiunilor lor vor fi inevitabile. In plus, cei nascuti astazi sunt rareori multumiti sa-si sustina doar cauza proprie. Ei vor actiona si in numele familiei, ca insarcinat de serviciu sau in numele unui grup social. Ei sunt convinsi ca ii pot aduce pe drumul cel bun. Intotdeauna, valorile grupului raman o prioritate majora pentru ei.

Cei nascuti in aceasta zi sunt extrem de sensibili si foarte discreti in ceea ce priveste viata personala. Ei isi creaza o viata ideala, considerata inestimabila carierei lor, dar doar in cazul in care este folosita in scopuri constructive. Datorita s ensibilitatii, nativiipot deveni incordati si emotivi. In acelasi timp, ei reusesc sa-i hipnotizeze si sa ii fascineze pe ceilalti. Totusi, pentru ei este imperativ sa ramana in legatura cu propria sensibilitate si sa-si controleze sentimentele. Cei nascuti in aceasta zi tind sa starneasca sentimentele celorlalti, in special cand este vorba despre cei dragi si despre prieteni.

Indiferent cat de devotati societatii ar fi acesti indivizi de-a lungul vietii, doar provocarile lumesti sunt cele care ii impulsioneaza. De cele mai multe ori, ei nu evita conflictele si problemele ci chiar le considera bine venite. Este doar o aparenta faptul ca nu sunt facuti sa obtina lucrurile usor sau sa aiba o viata relaxata. Acest lucru poate reprezenta intr-adevar o piedica de netrecut in calea realizarilor si fericirii acestora. Totusi, curios este faptul ca ei isi gasesc refugiul in rezolvarea de probleme si in agitatia activitatilor sustinute. Pot fi asemanati din acest punct de vedere cu o pasare sau un avion ce cauta cerul linistit atunci cand se afla in mijlocul furtunii. Totusi energiile lor intense pot sa-i oboseasca pe ceilalti.

Cei nascuti pe 20 aprilie au o intuitie bine dezvoltata. Adesea ei prefera sa se ghideze dupa propriul instinct in loc sa urmareasca o harta. In acelasi timp, din punct de vedere fizic sunt persoane foarte active. Le place sa savureze o mancare buna, sunt adeptii senzatiilor si ai vietii de familie stabile. Cu toate ca aspectele realiste ale personalitatii lor ii pot ajuta sa tempereze latura lor imaginara, pot aparea si conflicte, mai ales cand hotarul dintre imaginar si real devine imposibil de trecut.

Cei nascuti astazi trebuie sa fie atenti sa evite frustrarea pentru o perioada mai indelungata de timp. Este de preferat ca, atunci cand este necesar, sa mai coboare putin standardele privitoare la obiectivele lor, pana la un nivel la care sa poata fi mai accesibile si mai usor de atins. Este necesar sa invete sa isi evalueze cat mai obiectiv abilitatile, sa se monitorizeze in mod constant si sa ramana destul de flexibili. Acest lucru este necesar pentru a-si revizui modul de abordare de zi cu zi a vietii. In cazul in care vor indeplini aceste conditii, ei vor fi capabili sa se mentina pe drumul cel bun.

SFATURI: Nu exagera cu cercetarea profunzimilor. Revino cu picioarele pe pamant. Incearca sa fii mult mai ingaduitor si mai putin tafnos. Increderea tacita elimina nevoia de a da explicatii.
PUNCTE FORTE:
Puternic
Inspirat
Pasionat
PUNCTE SLABE:
Predispus la iluzii
Exagerat de emotional
Dependent de putere
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:31
Berbec, Douazeci si doi martie - Ziua curentului direct

Nativii zilei de 22 martie au simtul infaibilitatii si refuza sa fie respinsi. Ei nu simt nevoia de a-si sustine cu tarie mesajul, facand uz de un ton de superioritate. Din contra, sunt adesea indivizi tacuti, siguri pe ei care detesta autoinaltarea. Cei nascuti in aceasta zi pot avea un mare succes in afaceri si in relatii financiare, facandu-si drum cu grija prin jungla concurentiala de mari proportii. Ei nu sunt abatuti cu usurinta de la drumul lor spre succes. Desigur, anumiti nativi ai zilei de 22 martie se concentreaza asupra obiectivelor mai modeste sa isi intemeieze o viata de familie fericita, sa se bucure de timpul liber sau sa practice un hobby. Indiferent despre ce este vorba, nativii vor realiza obiectivul pe care si l-au propus.

Cei nascuti in aceasta zi sunt exact ceea ce apar a fi si ii deranjeaza atunci cand cineva incearca sa priveasca dincolo de exteriorul lor. Nu suporta fatarnicia celorlalti si uneori risca sa confunde diplomatia cu duplicitatea.

Multi dintre cei nascuti pe data de 22 martie au in mintea lor o imagine idealizata pe care vor incerca sa o imite. Ei nu aspira la un eroism teribil de dramatic, ci mai degraba la o imagine linistita si protectoare, prin intermediul careia castiga respectul si chiar veneratia familiei, prietenilor si asociatilor. Intr-adevar, cei nascuti in aceasta zi au adesea reputatia de a fi extrem de responsabili.

Odata ce nativii zilei de 22 martie si-au descoperit adevarata chemare (in general in jurul varstei de douazeci si cinci de ani), ei vor continua sa mearga pe acest drum tot restul vietii. Rareori se vor schimba pe neasteptate si vor devia de la drumul ales.

Nativii zilei de 22 martie isi vor gasi implinirea in cariera daca vor fi capabili sa priveasca produsele sau serviciile lor in mod critic. Daca nu sunt capabili sa faca astfel, ei vor fi in mod repetat frutrati si loviti, confuzi de inabilitatea lor de a avea succes. In plus, trebuie sa-si controleze entuziasmul pentru ca pot fi mult prea coplesiti sau depasiti. In plus, nativii zilei de 22 martie ar trebui sa fie sensibili la orice tendinte spre despotism sau comportament tiranic.

SFATURI: Ai rabdare cu cei ce nu sunt la fel de bine orientati. Continua sa avansezi incet, dar sigur, muncind din greu, dar in acelasi timp lasand lucrurile sa vina de la sine uneori. Cultiva diplomatia si permite-le celorlalti ceva mai mult.

PUNCTE FORTE:
Entuziast
Bine orientat
Dinamic

PUNCTE SLABE:
Arogant
Inconstient din punct de vedere emotional
Nepasator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:31
Berbec, Douazeci si trei martie - Ziua curiozitatii

Persoanele nascute pe data de 23 martie par sa fie curioase in orice privinta, insa investigatiile lor se reduc de obicei la evenimentele mai esentiale, gandurile, sentimentele si ideile legate de existenta. Chestiunile de viata si de moarte, tinerete si batranete si sentimentele umane primare prezinta cel mai mare interes pentru ei. Abordarea vietii este in special stiintifica. Nativii pot deveni oameni de stiinta, fac sapaturi in mod constant si testeaza tot ceea ce intra in contact cu ei.

Nativii zilei de 23 martie nu vor accepta nici un concept sau idee pana ce nu a fost deja testat. De asemenea, nu ii vor sfatui pe ceilalti daca le vor lipsi faptele concrete pentru a face o sugestie extrem de elevata. Ei insisi fac determinari legate de viata bazate pe propriile observatii. In consecinta, sunt greu de pacalit pentru ca, procesul de luare a deciziei se bazeaza pe o experienta temeinica. Pe de ala parte, perceptiile lor acumulate din asemenea experiente au tendinta de a fi foarte pretuite si abandonate involuntar. Cei nascuti in aceasta zi pot fi incapatanati in masura in care ei nu vor dori sa renunte la o teroie indiferent cate dovezi sunt prezentate impotriva acesteia. Odata ce s-a dovedit ca un anumit lucru este adevarat, ei au tendinta sa se agate de acesta.

Persoanele nascute pe data de 23 martie sunt extrem de adaptabile si pot fi prieteni cu persoane din cele mai variate clase sociale. Ei nu se tem sa-si asume riscuri, dar trebuie sa se fereasca de atractia jocurilor de noroc, indiferent de mediul in care le practica. Nativii zilei de 23 martie au impulsuri fizice extrem de puternice care trebuie exprimate, chiar daca din cand in cand implica si pericolul. Desi de obicei sunt adeptii domeniilor mult mai traditionale, nativii pot manifesta atractie pentru situatiile sau persoanele ciudate pe care le intalnesc in drumul lor. Acest lucru este pur si simplu o proiectie a propriei lor naturi extrem de neobisnuite ce ramane adesea nedezvaluita lumii.

Nativii acestei zile manifesta in general interes si dragoste fata de copii. Acest lucru nu inseamna insa ca ei sunt copilarosi, fantezisi sau jucausi. Apropierea lor de copii este elementara, stiintifica si mai putin subiectiva sau sentimentala.

In ciuda tuturor domeniilor de investigare, fiinta umana ramane principala preocupare a nativilor zilei de 23 martie, in special cand este implicata dezvoltarea acesteia. Din nou, acest interes este in primul rand stiintific si nu o cautare a caldurii si comfortului. Astfel, cei nascuti astazi se ocupa cu investigarea nevoilor celorlalti, insa raman pe deplin egoisti in vietile lor personale. De asemenea, pot fi confundati cu niste personalitati sociabile desi ei sunt doar curiosi.

SFATURI: Pastreaza-ti calmul. Nu-i trata niciodata pe oameni ca pe niste specimene, indiferent cat de interesanti sunt ei pentru a fi studiati. Cultiva-ti latura senzuala. Evita sa fii didactic si asculta-i si pe ceilalti. Nu mai fii atat de implicat.

PUNCTE FORTE:
Interesant
Versatil
Iubitor

PUNCTE SLABE:
Exagerat de implicat
Voyeurist
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:31
Berbec, Douazeci si patru martie - Ziua simplitatii tulburatoare

Nativii zilei de 24 martie sunt spontani, directi si in general prefera o viata cat mai simpla cu putinta. Cand se confrunta cu probleme in cadrul serviciului sau in viata personala, ei au tendinta de a face alegeri simple si de a evita incurcaturile, pe cat posibil. Soarta pare sa le rezerve insa in repetate randuri situatii complexe cu care trebuie sa se confrunte. In acest caz, gasirea unei modalitati simple de abordare poate deveni o sarcina destul de dificila.

Nativii zilei de 24 martie au un aer copilaresc. Comportamentul lor natural si receptivitatea sunt remarcate de obicei inca de la prima intalnire. Totusi, exista si cazuri extreme in care nativii se pot lasa cuprinsi de depresii severe. Intr-adevar, majoritatea celor nascuti in aceasta zi sunt urmariti de o anumita tristete de-a lungul intregii lor vieti.

De obicei, nativii zilei de 24 martie au un comportament linistit. Rareori vorbesc doar de dragul de a vorbi. In schimb, prefera sa se exprime in mod fizic, in dragoste, printr-un hobby sau intr-o activitate sportiva. Ei pot fi buni parteneri de viata si colaboratori. In plus, nativii zilei de 24 martie starnesc rareori antagonism la locul de munca si sunt de obicei extrem de pretuiti pentru abilitatile lor de a ajunge la rezultate stabile intr-o maniera modesta.

Modestia este un atribut fin al nativilor zilei de 24 martie. Cei nascuti in aceasta zi pot fi retrasi, uneori chiar timizi, insa ar fi o mare greseala pentru ceilalti sa ii considere pasivi sau usuratici. De exemplu, in fata opozitiei sau atacului direct, ei demonstreaza o tarie remarcabila si rareori se dau in laturi. In viata de familie, nativii insista ca lucrurile sa fie facute in mod armonios, daca este posibil. Ei devin vulnerabili atunci cand sunt exercitate presiuni asupra lor pentru o perioada mai indelungata de timp. Acestea ii pot extenua in cele din urma si le pot submina in mod amenintator conceptiile pozitive.

Datorita multiplelor calitati afectiune, loialitate, spontaneitate poate fi dificil pentru prieteni si familie sa inteleaga de ce nativii zilei de 24 martie cad atat de des in capcana situatiilor dificile. Un motiv ar fi ca asteptarile optimiste si receptivitatea celor nascuti in aceasta zi ii impiedica sa abordeze o atitudine mult mai realista. Astfel, nativii zilei de 24 martie pot invata sa fie mai metodici si mai putin fantezisti in confruntarea cu problemele zilnice, temperandu-si atitudinea directa, copilareasca cu o doza sanatoasa de precautie, vigilenta si grija.

SFATURI: Mentine-ti echilibrul in viata si fereste-te sa mai atragi problemele. Ocupa-te si de lucruri mai marunte cu grija si rabdare. Exista si detalii care merita atentia ta.

PUNCTE FORTE: Pozitiv Deschis Afectuos
PUNCTE SLABE: Inexact Depresiv Ireal
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:32
Berbec, Douazeci si cinci martie - Ziua dinamismului

Persoanele nascute pe data de 25 martie sunt extrem de dinamice, numarandu-se printre cei mai activi si energici nativi ai anului. Multi dintre ei par sortiti sa fie conducatori, desi in realitate sunt singuratici si tacuti. Cand conduc activitatile unui grup, ei prefera sa isi foloseasca talentele pentru rezolvarea cerintelor respectivei situatii in loc sa isi exercite propria dorinta de a conduce.

Nativii acestei zile nu sunt condusi de o ambitie oarba. Ei isi cunosc capacitatile si sunt foarte constienti de ceea ce pot si ce nu pot face. De asemenea, simt nevoia sa caute pacea atunci cand se indeparteaza de agitatia vietii profesioanle. Viata particulara este sacra pentru ei.

Casatoria este dificila pentru acesti indivizi, posibil datorita faptului ca ei pot actiona doar in termenii lor proprii. Partenerii lor trebuie sa le fie buni prieteni, sa-i ajute sa-si echilibreze personalitatea energica. Adesea, nativii zilei de 25 martie isi gasesc foarte greu sau poate niciodata un partener adevarat. In cele din urma, ei vor alege singuratatea pentru ca nu se pot multumi cu cineva care este mai prejos de modelul lor de partener perfect. O femeie nascuta pe 25 martie este capabila sa aiba grija de ea insasi, in timp ce un barbat nascut pe 25 martie doreste caldura si afectiunea unei familii, are nevoie de un cuib sigur.

In anumite momente, energia nativilor zilei de 25 martie pare nelimitata, dar de fapt ei pot fi doborati si vor deveni iritati. In aceasta stare, sunt ofensati foarte repede si considera chiar si cel mai mic semn de ignorare ca pe un afront personal. Nativii zilei de 25 martie pot deveni explozivi, criticile lor fiind deosebit de aspre. Sunt credinciosi celor pe care ii iubesc, dar in propriul lor mod ciudat. Ei pot crede ca sunt credinciosi chiar si cand nu sunt in totalitate implicati. Sunt loiali familiei lor, dar adesea sunt sortiti sa aiba vieti de familie neconventionale.

Persoanele nascute pe data de 25 martie dau dovada de tact in anumite situatii, dar de obicei sunt directi si au un temperament exploziv care le poate crea probleme. Din fericire, ei sunt iertati cu usurinta deoarece calitatile lor sunt evidente si ceilalti stiu sa le aprecieze si sa treaca cu vederea eventualele greseli. Prietenii apropiati sunt esentiali pentru nativii zilei de 25 martie. Ei vor forma un fel de cerc intim in jurul nativilor si vor actiona ca niste scuturi protectoare impotriva criticii lumii si a impulsurilor autoditructive. De obicei, satisfactia prietenilor este ca se pot baza pe nativi. Aceste persoane puternice pot fi chemate intotdeauna pentru a da sfaturi, pentru a-si dedica timpul sau chiar pentru a imprumuta bani. Cei care au relatii cu nativii zilei de 25 martie trebuie sa invete repede sa ii lase in totalitate singuri in asaltul lor impotriva lumii sa calatoreasca, sa experimenteze, chiar sa iubeasca in cea mai independenta maniera a lor. Doar atunci cand li se permite sa fie liberi, ei isi vor putea oferi dragostea fara retineri.

SFATURI: Intr-adevar, esti un om saritor, dar din cand in cand ocupa-te si de tine. Autocontrolul si disciplina sunt importante. Invata sa te adaptezi, sa te temperezi, sa devii mai putin aspru si sa apreciezi valoarea linistii si calmului. Nu-i mai coplesi pe toti din jurul tau. Este atat de importanta lumea exterioara?
PUNCTE FORTE:
Energic
Loial
Independent

PUNCTE SLABE:
Exagerat de critic
Plictisitor
Autodistructiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:34
Berbec, Douazeci si sase martie - Ziua integritatii

Nativii zilei de 26 martie au inocenta, spontaneitatea si candoarea unui copil. Ei reusesc sa actioneze fara a recurge la agresivitate. Pentru ei, simplitatea este punctul cheie si sunt impotriva complicatiilor excesive. Acest lucru inseamna ca daca o persoana creaza in mod constant dificultati si probleme, el sau ea nu va ramane foarte mult in compania unui nativ al zilei de 26 martie. Cei nascuti in aceasta zi cauta de obicei o solutie cat mai simpla la orice chestiune umana urmarind lucrurile retrospeciv pana la sursa care le-a generat. Din acest motiv, calitatile intuitive ale nativilor zilei de 26 martie permit adesea semenilor o introspectie in modul in care pot realiza anumite lucruri.

Desi nativii zilei de 26 martie sunt activi, ei manifesta un fel de detasare filozofica. Sunt capabili sa stea deoparte si sa priveasca situatia, sa analizeze ceea ce ar putea sa iasa rau si sa ajunga la o solutie avantajoasa si inteligenta. De asemenea, ei se pot retrage intr-o anumita masura din viata, chiar pana in punctual de a se izola pentru anumite perioade de timp. Aceasta nevoie de izolare ii determina sa se retraga intr-un loc preferat, poate in muntii indepartati, in desert sau pe malul marii pentru a-si reincarca bateriile in mijlocul naturii. In general, in acest timp de singuratate, nativii traiesc izolati doar de dragul izolarii, golindu-si mintile de orice ganduri sau idei.

Nativii zilei de 26 martie lucreaza in general in stilul lor pasnic si in ritmul lor destul de relaxat. In spatele acestei aparente calme exista si o spontaneitate capabila sa dea nastere la ganduri si fapte destul de neasteptate. Adesea, aceasta spontaneitate se transforma intr-un umor molipsitor. Uneori, nativii zilei de 26 martie pot fi prea relaxati, stau deoparte atunci cand trebuie sa actioneze, fiind astfel dezavantajati atunci cand au de-a face cu persoane mai agresive si mult mai orientate.

Nativii zilei de 26 martie sunt constienti de fobiile lor si de faptul ca prefera sa faca lucrurile in stilul lor propriu. Totusi, deoarece sunt un pic mai excentrici decat majoritatea celorlalti, ei pot fi de acord cu anumite lucruri.

Persoanele apropiate nativilor pot fi considerate norocoase deoarece acestia nu sunt interesati sa aiba un numar mare de prieteni. Pentru ei, un prieten este un prieten pe viata si indiferent cati ani vor trece, ei vor fi intotdeauna deschisi cu inima si casa pentru cei cu care au relatii speciale. Pe de alta parte, daca ei insisi sunt uitati sau respinsi, pot intoarce o noua fila a vietii si pot accepta situatia cu stoicism.

SFATURI: Fii atent sa nu fii extrem de moral sau moralist. Fii mai bland si invata sa te iei pe tine insusti mai putin in serios. Relaxeaza-te si distreaza-te uneori.

PUNCTE FORTE:
Intuitiv
Multumit
Responsabil

PUNCTE SLABE:
Negativ
Nesigur
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:34
Berbec, Douazeci si sapte martie - Ziua creatorului

Nativii zilei de 27 martie sunt extrem de individualisti. Asemeni copiilor, ei invata foarte repede si actioneaza comform propriei viziuni. Nativii adopta o tehnica interesanta, construita in baza a ceea ce au dezvoltat in colaborare cu ceilalti in timpul anilor de formare. Persoanele exceptionale nascute in aceasta zi sunt creatori, adesea fiind primii care realizeaza ceva in domeniul lor de activitate. Chiar si nativii cu talente mult mai modeste au tendinta de a-si aduce contributia in stilul lor unic.

In ciuda receptivitatii la noi experiente, nativii zilei de 27 martie sunt foarte realisti si greu de pacalit. Intr-adevar, anumiti nativi ai zilei pot deveni destul de rigizi din punct de vedere emotional, acesta fiind rezultatul anilor de lupta prin care au trecut pentru a reusi. In general, nu sunt exagerat de afectuosi, sentimentali sau intelegatori cu problemele celorlalti. Totusi, cand este vorba despre munca lor, aceasta ii absoarbe in totalitate.

Persoanele nascute in aceasta zi pot avea o inclinatie puternica spre domeniul stiintific, reparand sau chiar dezasambland diferite obiecte doar pentru a vedea cum functioneaza. Uneori, interesul lor pronuntat pentru tehnica poate servi drept scut sau bariera impotriva exprimarii emotionale. Cei ce au aceste probleme pot suferi un blocaj emotional sau pot iesi din aceasta cochilie in mod exploziv, agitandu-i si pe cei din jurul lor.

Nativii zilei de 27 martie sunt inzestrati cu un excelent simt al tendintelor sociale. In calitate de artisti, oameni de afaceri sau muncitori, ei sunt capabili sa sesizeze ceea ce va prinde la public si ce nu. Acest lucru se datoreaza unei intelegeri intuitive a societatii, a valorilor si dorintelor ei. Nativii acestei zilei au in mod surprinzator legaturi foarte bune cu un grup de oameni, posibil mult mai bune decat cu fiecare individ in parte. Adesea, ei sunt tulburati de emotiile umane, dar datorita obiectivitatii lor pot fi de folos in diagnosticarea problemelor.

Desi nu se exteriorizeaza din punct de vedere emotional, nativii zilei de 27 martie sunt pasionali. Ei pot starni sentimentele celorlalti prin intermediul modului lor direct de abordare. Ceea ce atarge la ei este corectitudinea abordarii si forta contrastelor. In copilarie, reactiile lor vor fi dictate de situatiile clare deoarece ei urasc compromisurile si domeniile controversate. Minciuna este interzisa in conceptia lor. Onestitatea lor este valabila si in ceea ce ii priveste. Astfel, vor evalua in mod realist propriile abilitati.

Convietuirea cu cei nascuti in aceasta zi poate fi dificila deoarece ei sunt preocupati de domenii ce sunt total opuse sentimentelor umane. De asemenea, nativii nu sunt prea blanzi cu ei insisi, deci nu vor fi nici cu familia sau cu cei apropiati. Desi pot fi prieteni buni, ei nu vor flata nici un ego si nu agreeaza deloc compromisurile in relatiile cu prietenii. Sunt prea directi pentru a-si mai face timp sa flateze. Cu toate acestea, cei nascuti in aceasta zi ofera celor apropiati un sprijin tacit si caldura.

SFATURI: Cultiva-ti diplomatia si invata sa fii mai tolerant. Uita din cand in cand de tehnica. Fii amabil si intelegator. Invata sa faci compromisuri cand este absolut necesar. Nu esti atat de indestructibil si puternic pe cat crezi.

PUNCTE FORTE:
Independent
Realist
Priceput din punct de vedere tehnic

PUNCTE SLABE:
Uituc
Neglijent
Dificil in convietuire
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:34
Berbec, Douazeci si opt martie - Ziua inocentei

Nativii zilei de 28 martie par adesea inocenti. In viata, trebuie sa isi urmeze propriul drum, dar in timp se pot indrepta inconstient spre o anumita directie. Cei nascuti in aceasta zi intentioneaza adesea sa urmeze chestiuni ce le sunt la indemana, in general legate de locul de munca si se concentreaza foarte bine atunci cand isi fac meseria. Chiar daca in jurul lor ar putea exploda bombe, ei vor ramane concentrati pe obiectivul lor. Este destul de ciudat ca, desi nu sunt intotdeauna constienti de sentimentele celorlalti, ei sunt recunoscuti si apreciati pentru receptivitatea si franchetea lor.

Cei nascuti in aceasta zi par sa accepte cu serenitate circumstantele si evenimentele mai putin placute pe care le experimenteaza. Acest lucru se datoreaza mai putin unei filozofii permisive, ci mai degraba simplului fapt ca ei nu sunt extrem de interesati.

Desi pot juca roluri expansive sau pot fi destinati pentru activitati extroverte, nativilor zilei de 28 martie le place sa fie lasati in pace. Nevoia lor de intimitate este evidenta in mod special acasa. In ciuda oricarori avantaje publice, ei sunt cei mai fericiti cand traiesc in locuri foarte intime si izolate.

In multe privinte, cei nascuti in aceasta zi nu sunt facuti sa fie primii in profesia pe care si-au ales-o. Cei care ajung in top actioneaza astfel datorita discomfortului pe il creaza pozitia a doua. Intr-o anumita masura, datorita inocentei lor, le lipseste duritatea si implacabilitatea pentru a razbate in viata. Adesea, ei se vor stabili pe o pozitie comfortabila la un nivel mai scazut, dar care le asigura un anumit grad de autonomie. Multi dintre cei nascuti pe 28 martie nu au incredere in fortele proprii atunci cand trebuie sa actioneze la un nivel mai inalt. De fapt, chiar daca sunt bine pregatiti pentru o astfel de pozitie, ei tot nu vor crede acest lucru. In consecinta, nativii zilei de 28 martie au mereu indoieli referitoare la alegerile si deciziile legate de cariera lor.

Nativii acestei zilei sunt de obicei destul de loiali si devotati prietenilor, colegilor familiei si publicului. Ei isi petrec o mare parte din timp ajutandu-i pe ceilalti. Deoarece pot deveni baza ordinii stabilite, conflictele se ivesc doar intre credintele personale si ceea ce le este impus sa faca. Protectia este importanta pentru aceste persoane. Ei se vor afla rareori intr-o pozitie vulnerabila din punct de vedere emotional, financiar, artistic sau politic.

Persoanele care cauta relatii profunde si recompensante din punct de vedere emotional cu cei nascuti in aceasta zi pot fi frustrati. Nativii zilei de 28 martie sunt foarte buni prieteni, dar in momentul in care simt lanturile restricive si piedicile ce apar de-a lungul procesului, ei vor disparea. Pentru cealalta persoana, socul de a fi parasita atat de rapid poate fi devastator. Nativii zilei de 28 martie sunt destul de emotivi, dar rareori isi dezvaluie dorintele intense, aspiratiile sau temerile aflate in spatele exteriorului lor copilaros.

SFATURI: Actioneaza cu precautie si acorda-ti timp pentru contemplatie. Programeaza-ti vacante frecvente si incearca sa te cunosti mai bine. Calmeaza-ti mintea. Goleste-o. Nu-ti fie teama sa renunti la fatada. De ce anume te temi? Nu te mai indoi de tine insuti. Aceasta atitudine te tine pe loc.

PUNCTE FORTE: Independent Jovial Muncitor
PUNCTE SLABE: Inconstient Capricios
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:35
Berbec, Douazeci si noua martie - Ziua observatorului

Nativii zilei de 29 martie au tendinta de a studia terenul cu mare atentie inainte de a actiona. Excentrici, chiar alunecosi, ei sunt foarte greu de prins. Totusi, in momentul in care si-au dat seama ca cineva ii ia intr-adevar in serios, ei vor incepe la randul lor sa ia respectiva persoana in serios. Nativii zilei de 29 martie nu sunt genul de persoane care sa ii abandoneze pe ceilalti. Ei vor pune in aplicare tot ceea ce stiu pentru a rezolva o problema.

Idealismul este prezent in aproape tot ce fac nativii si, odata cu acesta, credinta lor in propriile virtuti morale. In cazul nativilor mai putin evoluati, corectitudinea se poate transforma in intoleranta si in tendinta de a-i persecuta pe ceilalti. Nativii mai evoluati reusesc sa traiasca din convingerea nu judeca mai putin decat esti judecat.

De obicei, inca de la o varsta destul de frageda, nativii zilei de 29 martie isi formeaza un concept despre lume pe care il pastreaza de-a lungul intregii lor vieti. In acelasi timp, ei ajung adesea sa realizeze care este menirea lor in lume. Pentru ei, viata este pur si simplu continuarea unui drum personal stabil, modest, chiar sever. Desi nativii zilei de 29 martie pot excela in ceea ce fac, le lipseste atat forta ego-ului, cat si nevoia de a fi apreciati. Aversiunea pentru atentia nejustificata ii poate pacali uneori deoarece ei pot fi alesi in pozitii de responsabilitate fara a se stradui sa le obtina. Nativii sunt destul de multumiti sa-si faca treaba fara sa se planga, sa-si gaseasca pacea si fericirea in cadrul familiei. Cei nascuti in aceasta zi iubesc comfortul si distractiile de tot felul, insa nu trebuie sa se piarda in propria lor lume sau sa se lase posedati de fortele emotionale intunecate.

Nativii mai evoluati ai zilei de 29 martie sunt de incredere si loiali, dar nativii mai putin evoluati pot fi necredinciosi si cruzi. Nativii din cea de-a doua categorie vor invata sa aiba de-a face cu temerile si tendintele lor paranoice daca doresc sa progreseze. Majoritatea nativilor zilei de 29 martie sunt prieteni, asociati si parteneri de viata excelenti. Datorita multiplelor calitati ale nativilor, ceilalti vor accepta aspectele mai ciudate ale naturii lor.

Cei nascuti in aceasta zi pot rade cu usurinta de ei insisi si vad ironiile vietii foarte clar. Sunt fini observatori si rareori le scapa ceva. Constienti de fobiile si de defectele altora, ei se observa cu atentie si pe ei insisi.

Chiar daca traiesc departe de locurile natale, nativii zilei de 29 martie nu-si vor uita niciodata radacinile. Sentimentali, multi dintre ei locuiesc intr-un singur loc o viata intreaga, adunand amintiri, prieteni vechi si asociati.

SFATURI: Nu impune celorlalti sistemul tau de credinte. Nu toata lumea este de acord cu tine. Fereste-te sa starnesti antagonism. Straduieste-te mai mult pentru a realiza ce ti-ai propus. Nu neglija importanta ciudateniilor caracterului tau. Ele te pot tine pe loc. Nu te complace in aceasta situatie.
PUNCTE FORTE:
Idealist
Ironic
Loial
PUNCTE SLABE:
Incapatanat
Lipsit de ambitie
Distant
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:35
Berbec, Treizeci martie - Ziua viziunii ferme

Persoanele nascute pe data de 30 martie sunt extraordinar de progresiste. Rareori se intampla sa nu acorde importanta cuvenita efectului pe care il au asupra celorlalti. Din acest motiv, pot da nastere la antagonisme si piedici care stau in calea drumului catre succes. In efortuirle lor de a indeplini anumite teluri personale sau sociale, nativii pot inregistra uneori esecuri, dar raman la fel de neinfricati. In cele din urma, aceasta hotarare le va aduce succes, desi recunoasterea o vor obtine mai tarziu in viata sau chiar postum. Cei nascuti in aceasta zi sunt preocupati de imaginea lor pentru ca iau foarte in serios parerea celorlalti despre ei. Acest lucru se observa foarte bine atunci cand nu sunt apreciati. Ei isi manifesta deschis consternarea si durerea. Cu toate acestea, nereusitele nu fac decat le sporeasca hotararea.

Datorita faptului ca nativii fac lucrurile doar asa cum vor ei, se descurca cel mai bine in calitate de angajatori proprii sau lucrand singuri. Ca angajati, ei sunt predispusi la conflicte cu sefii sau colegii de munca. Daca au libertatea de a-si urma propriul vis, aceste conflicte pot fi evitate. Le este foarte greu sa impartaseasca visul altcuiva deoarece mintea lor are un singur sens, iar energia este de obicei orientata doar intr-o singura directie.

Persoanele nascute in ziua de 30 martie sunt foarte puternice. Le este foarte greu sa se relaxeze si ii pot epuiza pe cei din jur cu energia lor nestavilita. De asemenea, nativii acestei zile pot genera dificultati emotionale din cauza perspectivei lor copilaresti si adesea naive asupra lucrurilor. Cel mai adesea, sunt indivizi autodidacti, iar educatia traditionala reuseste rareori sa le transmita ceva. Din fericire, au un punct de vedere foarte clar asupra a ceea ce isi doresc si au inspiratia necesara de a stapani orice abilitate tehnica ceruta pentru realizarea muncii.

Pentru nativi nu este important sa aiba o multime de prieteni. Atunci cand ajung sa aiba succes, fac fata cu greu contactului social aferent. Uneori tanjesc dupa intimitatea pe care o aveau inainte sa devina cunoscuti si chiar ajung sa regrete realizarile lor. Totusi, in cele din urma, nu au alta alternativa decat sa isi urmeze drumul interior. In cazuri extreme, nativii sunt atat de absorbiti de activitatile desfasurate incat aproape ca se identifica cu ele.

In relatiile cu ceilalti, nativii zilei de 30 martie pot fi extrem de exigenti. Persoanele implicate in relatii cu nativii trebuie sa fie pregatiti pentru aproape orice. Este intr-adevar foarte greu pentru cineva sa poata face fata energiei unei persoane nascute pe 30 martie. Probabil ca cel mai bun partener pentru ei este o persoana puternica, dar fara prea multe pretentii, cineva care sa poata apela la imaginatia lor. Un astfel de partener trebuie sa fie si putin neobisnuit, chiar unic, pentru a-i mentine interesul in timp. Mai mult, exista posibilitatea ca nativii sa nu poata face fata intotdeauna succesului de care se bucura partenerul. In acest caz, ei vor fi predispusi sa-si proiecteze propriile dorinte asupra partenerului.

Desi cei nascuti pe data de 30 martie sunt foarte complecsi din punct de vedere emotional, ei sunt loiali in felul lor si de obicei fac tot ce le sta in putinta sa reziste alaturi de familiile si prietenii lor, cel putin in masura in care personalitatea lor plina de hotarare le-o permite.

SFATURI: Fii calm. Nu te grabi sa dai explicatii. Este posibil ca ceilalti sa inteleaga de la sine. Evita conflictele si controleaza-ti latura mai apriga; invata sa fii diplomat. In anumite situatii esti nevoit sa faci compromisuri. Aceasta nu inseamna ca iti tradezi punctul de vedere. Nu te neglija.

PUNCTE FORTE: Hotarat EnergicVisator
PUNCTE SLABE: Hotarat Izolat Rebel


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:35
Berbec, Treizeci si unu martie - Ziua tenacitatii

Persoanele nascute pe data de 31 martie sunt luptatori care vor merge inainte indiferent de obstacole. Ei au tenacitatea de a se mentine intr-o pozitie pentru mult timp. Odata stabiliti pe un post, vor fi foarte greu de dat la o parte. Uneori, ideile lor originale vor ramane neexprimate pur si simplu pentru ca le face placere cu adevarat sa se mentina intr-o pozitie favorabila. In orice caz, atunci cand se apeleaza la ei in momente de criza, vin cu solutii extrem de creative si practice, castigand aprecierea superiorilor.

Poate fi greu de lucrat cu nativii zilei de 31 martie deoarece au tendinta de a tine pledoarii si de a fi foarte exigenti cu colegii de munca. Cei nascuti in aceasta zi sunt, mai presus te toate, foarte realisti in ce priveste pozitia pe care o detin si destul de ageri pentru a avea garantia ca vor supravietui in jungla locurilor de munca.

Este posibil ca, la un moment dat, nativii sa aiba ocazia de a face o schimbare majora de serviciu. Daca profita de ea, probabil ca vor avea succes, desi s-ar putea sa dureze ceva timp. Daca se hotarasc sa ignore aceasta sansa, talentele lor ascunse nu vor mai iesi la iveala. Cei nascuti pe aceasta data reactioneaza bine la provocari. Totusi, datorita dorintei de siguranta si realismului in privinta partii financiare, ei prefera riscurile calculate in locul jocurilor de hazard.

Persoanele nascute pe 31 martie se simt bine in postura de sef, dar se descurca mult mai bine ca asociati sau parteneri, acolo unde talentele si ideile lor inovatoare si creative pot contribui la efortul de echipa. Nativii acestei zile pot trai singuri ani intregi, dar se descurca foarte bine si in viata de familie. Datorita faptului ca se casatoresc foarte tarziu, este posibil sa adopte copii sau chiar familii intregi, devenind parinti vitregi.

Cei nascuti in aceasta zi creeaza foarte rar impresia de persoane afectuoase, dar sunt destul de sentimentali in felul lor, exprimandu-si apropierea fata de cineva prin tachinare gentila sau umor. Dragostea deschisa este ceva care ii sperie in mod inconstient, in ciuda aparentei ironice sau chiar cinice. Ei simt nevoia unui partener cald si intelegator care sa stie cand sa stea deoparte si cand sa se apropie. Cei care sunt capabili sa interpreteze comportamentul nativilor vor putea stabili o relatie cu ei. Cei nascuti astazi sunt foarte intuitivi si se asteapta ca cei iubiti sa fie la fel, poate chiar sa ii inteleaga fara schimb de cuvinte. Intr-adevar, sunt foarte suspiciosi in legatura cu persoanele prea volubile, prea dispuse sa faca promisiuni.

Persoanele nascute pe 31 martie nu au trasaturi de mari lideri, dar sunt destul de rabdatori si stiu sa astepte pana obtin ceea ce doresc. In general, isi urmeaza ratiunea, nu inima. Deoarece sunt atat de rationali, cei din jur pot incerca sa ajunga la ei prin intermediul bunului simt, dar nu prin intermediul sentimentelor. Nativii apreciaza foarte mult abordarea directa.

SFATURI: Foloseste-ti bunul simt pentru a obtine avantaje, dar ai incredere si in instinctele tale. Controleaza-ti tendintele de predicator. Deschide-te in fata dragostei si a afectiunii. Incearca sa-ti controlezi teama de respingere.

PUNCTE FORTE:
Tenace
Lucid
Pragmatic


PUNCTE SLABE:
Reprimat
Frustrat
Moralist


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 14:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COMPATIBILITATE BAIAT SCORPION SI FATA TAUR??? 6 De la: Good_Boy 17 Noiembrie 2012 12:58
pentru ieseni : Conferinta astro 23 De la: dor72_ 29 Septembrie 2011 21:52
Cum se impaca si ce sorti de izbanda are o Fecioara cu o Fecioara? 83 De la: luciana67 16 Martie 2013 15:49
Cum sa te impaci cu un barbat din zodia Pesti? 2 De la: SSST28 21 August 2018 23:27
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/8.html 26 De la: garbo180048 5 Ianuarie 2011 11:59
Setari Cookie-uri