Zodii pentru fiecare zi de nastere

Am sa incerc sa prezint pentru fiecare zi caracteristici generale desi stiu ca ma voi expune multor...critici.

ZODIA PESTI
raul27
Postat pe 5 Iunie 2009 23:59
ZODIA PESTI

Pesti, Douazeci si unu februarie - Ziua intimitatii

Nativii zilei de 21 februarie lupta pentru a se exprima la nivel personal. Inca din tinerete, viata lor poate fi influentata constant de framantarile interioare cu care se confrunta. La inceput, ei pot considera ca aceste dificultati se datoreaza mediului inconjurator, dar de obicei ajung sa realizeze ca propria lor natura extrem de complexa este problema reala. Desigur, insa, problemele pot reprezenta provocari si oportunitati de a creste, de a invata, de a evolua. In cele din urma, majoritatea nativilor zilei de 21 februarie accepta pe deplin aceasta provocare de a se perfectiona si de a se dezvolta. Suprimand si posibil depasind sensibilitatile emotionale proprii, ei pot deveni constienti de propria persoana, fapt de care nu multi sunt capabili. De asemenea, ei pot da dovada de o intuitie remarcabila in ceea ce priveste sentimentele si motivatiile celorlalti. Nativii tin foarte mult sa-si pastreze intimitatea. Ei considera ca cel mai mare dar pe care il pot oferi cuiva este sa-i permita acestuia sa patrunda in intimitatea lor. Atunci cand persoana respectiva ignora sau nu recunoaste unicitatea acestui dar, nativii sunt extrem de afectati. Datorita sensibilitatii lor, socul poate fi extrem de devastator si va trece multa vreme pana ce nativii vor indrazni din nou sa se deschida intr-un asemenea mod.

Pentru persoanele egoiste si sentimentale nascute in aceasta zi este dificil sa fie obiective in ceea ce priveste munca lor. Critica negativa este in mod deosebit dificil de indurat pentru nativi, deoarece acestia o considera un atac la persoana. Daca doresc sa aiba succes in societate, nativii care sunt artisti, mestesugari, actori si angajati publici trebuie sa devina imuni la critica celarlalti.

Deseori, este posibil ca nativii zilei de 21 februarie sa fi avut o copilarie destul de dificila din punct de vedere emotional, problema principala fiind de cele mai multe ori parintele de sex opus. Datorita faptului ca au fost exagerat de supervizati, criticati sau ignorati atunci cand aveau nevoie de mai mult atentie, nativii pot deveni persoane secretoase si neobisnuit de tacute sau, in exterma opusa, persoane extrovertite si exaltate. Ei vor cauta in permanenta sa aiba o viata sentimentala sanatoasa si multumitoare. Unii vor considera ca un partener iubitor le confirma valoarea, iar altii vor face din partener un confident de incredere, impartasindu-i toate secretele. Pentru nativi este foarte important sa gaseasca fericirea emotionala si pacea, dar acest lucru va implica un efort de o viata.

SFATURI: Incearca sa te integrezi in societate. Nu mai fii atat de inchis in tine. Iesi mai mult. Ia legatura cu ceilalti. Fii in tema si pastreaza-te viguros.

PUNCTE FORTE:
Profund din punct de vedere emotional
Constient
Onest

PUNCTE SLABE:
Implicat
Nemultumit
Detasat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:00
Pesti, Douazeci si doi februarie - Ziua universalitatii

Persoanele nascute pe data de 22 februarie au tendinta de a renunta la ego in folosul unei cauze pline de semnificatii. Lumea lor personala poate fi complexa si complicata, sentimentele lor pot fi profunde, insa ei nu vor permite ca acest lucru sa fie principala preocupare. Nativii vor pune lumina reflectorului pe ceilalti, accentuand idealurile si obiectivele de valoare.

Nativii zilei de 22 februarie cred in general in ceea ce este mai bine pentru ceilalti. In acest sens, sentimentele lor democratice si uneori patriotice sunt destul de accentuate. Destul de frecvent, ei se vor afla in pozitia de a sustine sau a conduce cauza clanului, organizatiei, comunitatii, chiar tarii lor. Totusi, cei mai evoluati dintre nativii zilei au idealuri ce ajung foarte departe, chiar mai departe de granitele municipale sau nationale. Iubitori ai libertatii universale, extrem de idealisti, ei vor dori ca toti sa se bucure de binecuvantarile unei vieti bune, fara amenintarea tiraniei sau opresiunii.

Nativii zilei de 22 februarie au un simt strict al datoriei, pot fi severi si chiar neiertatori. Cand vor face greseli, ei vor fi foarte duri cu ei insisi. De asemenea, ei vor suferi enorm cand isi vor incalca propriul cod personal, indiferent de motiv. Ei trebuie sa invete sa fie mai putin duri cu ei insisi si mult mai ingaduitori in functie de circumstante. Standardele nativilor zilei de 22 februarie sunt adesea prea ridicate pentru oricine altcineva (chiar si pentru ei insisi) pentru a putea fi atinse.

Asa cum am mentionat anterior, nativii zilei de 22 februarie adesea renunta la ego in favoarea muncii lor. Acest lucru nu inseamna neaparat ca ei sunt toleranti in relatiile lor personale. In ciuda faptului ca par deschisi unei varietati de experiente, isi exprima clar si raspicat opinia pro sau contra. Totusi, ei evita sa se exteriorizeze violent in fata partenerului, indeferent cat de nemultumiti sunt.

Nativii zilei de 22 februarie critica adesea societatea, adoptand o atitudine revolutionara. In general nu sunt persoane optimiste si de aceea evalueaza destul de corect defectele celor din jur. Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi observa imperfectiunile din jurul lor, dar prefera sa nu faca nimic in acest sens. In majoritatea cazurilor, ei oscileaza intre a se plange sau a se revolta fara rost. Nativii care, in ciuda naturii lor idealilste, ajung sa accepte influentele sociale, pot sfarsi prin a se lasa prada unui pesimism profund.

Datorita capacitatii lor de a lasa deoparte dorintele lor personale, nativii zilei de 22 februarie sunt capabili sa devina conducatori magnetici, ce insufla discipolilor sentimentul loialitatii. Cu siguranta, nu toti nativii au ocazia de a-si exercita autoritatea in calitate de angajator, manager sau conducator politic. Totusi, daca va fi necesar sa solicite asistenta sau sprijin, ei solicita un mare sacrificiu din partea colegilor, familiei si prietenilor, deoarece puritatea motivelor lor este rareori pusa la indoiala.
SFATURI: Nu mai cere atat de mult de la ceilalti si de la tine. Greselile nu pot fi intotdeauna evitate. Fii foarte constient de responsabilitatile pe care le ai fata de cei ce se bazeaza pe tine. De asemenea, arata mai mult interes pentru tine ca persoana.
PUNCTE FORTE:
Altruist
Idealist
Dedicat
PUNCTE SLABE:
Neiertator
Pesimist
Exagerat de critic
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:01
Pesti, Douazeci si trei februarie - Ziua candidatului valabil

Persoanele nascute pe 23 februarie sunt capabile sa-si ofere ideile in vederea rezolvarii unor situatii mai putin obisnuite. Se pricep sa rezolve problemele cu usurinta si sa dirijeze lucrurile in directia potrivita. Odata ce nativii acestei zile considera ca sunt candidatii potriviti pentru o anumita pozitie de conducere, ei trebuie sa isi asigure acea pozitie sau cel putin sa aiba o sansa corect sustinuta. Argumentele lor sunt de obicei solide deoarece rareori vor incerca sa convinga pe cineva de viziunile lor pana ce nu s-au documentat temeinic.

Nativii zilei de 23 februarie sunt persoane realiste, indivizi bine ancorati in realitate care cantaresc cu grija situatiile si identifica punctele slabe. Din nefericire, realismul nativilor zilei de 23 februarie se poate transforma uneori in pesimism. Insa, cand inainteaza in varsta, cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca sa devina exagerat de critici. Latura intunecata a nativilor zilei de 23 februarie necesita o echilibrare temeinica pentru a evita o cadere in depresie. Nativii trebuie sa se fereasca in mod deosebit de tendintele autodistructive.

Persoanele nascute pe data de 23 februarie abordeaza cu intelepciune partea materiala in viata. Nu manifesta dorinta exagerata de a trai in lux. Ei tin cont de experientele trecute atunci cand se confrunta cu dificultati si pot fi asemanati cu un motor care, odata pus in functiune, nu se mai opreste niciodata.

Nativii zilei de 23 februarie sunt fericiti sa isi extinda raza de actiune, dar in general vor fi destul de precauti. Pe langa pragmatism, un alt factor care participa la succesul lor este simtul sincronizarii. Ei stiu cand este momentul oportun sa actioneze si cand trebuie sa stea deoparte. Cei nascuti in acesata zi se descurca de obicei sa rezolve dilemele existentiale destul de bine, sa preia reponsabilitatea de a-si dirija propriile vieti in timp ce vor accepta si legile inevitabilului.

Cand sunt frustrati, nativii vor da rareori inapoi, preferand sa aleaga o alta cale. De cele mai multe ori, au un plan de rezerva. Astfel, nativii zilei sunt pregatiti sa ofere sfaturi celor care pur si simplu s-au impotmolit si nu mai pot avansa.

In vietile lor private, nativii zilei de 23 februarie trebuie sa se fereasca de adoptarea unei atitudini infailibile sau atoatestiutoare si sa devina indiferenti fata la nevoile emotionale ale celorlalti. In acest sens, trebuie sa se straduiasca sa ramana deschisi si sensibili la dorintele celor din jurul lor. Pretuind cu adevarat opiniile celorlalti, ascultandu-le problemele in liniste si fara sa-i judece, ei isi vor castiga prieteni si vor fi de mare ajutor, fara a depune prea mari eforturi.

SFATURI: Asculta-i pe ceilalti si ramai deschis la sugestiile lor. Nu poti sti intotdeauna cea mai buna solutie la o anumita problema. Invata sa stai deoparte cand este necesar. In viata ta personala fii mult mai iubitor si mai atent. Aminteste-ti sa te relaxezi si sa te simti bine.

PUNCTE FORTE:
Convingator
Analitic
Pragmatic

PUNCTE SLABE:
Extrem de critic
Negativ
Atotstiutor
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:02
Pesti, Douazeci si patru februarie - Ziua sacrificiului

Sacrificul este o tema centrala in vietile nativilor zilei de 24 februarie si se poate manifesta in diferite moduri. Cei nascuti astazi isi sacrifica adesea propriile preocupari pentru o cauza, pentru dorintele parintilor, ale partenerului sau ale familiei. Tipic pentru acestia, ei insisi solicita un grad inalt de sacrificiu din partea celorlalti, in special din partea celor pe care ii iubesc. Tema sacrificiului poate reapare in forme mult mai abstracte sau filozofice, transformandu-se intr-un fel de acceptare a vietii asa cum este, un sacrificiu al ego-ului. In cele mai bune cazuri aceasta este o forma de altruism si o dorinta adevarata de a lucra pentru binele comun.

Nativii care aleg sa se sacrifice pe ei insisi pentru un scop mai maret sau pentru dorintele unui grup vor face acest lucru cu o buna dispozitie radianta sau cu un simt al datoriei auster, chiar implacabil. In primul caz, ei cred cu sinceritate in ceea ce fac, iar recompensa lor este fericirea si bunastarea celorlalti. In cazul din urma, desi actioneaza in comformitate cu convingerile lor etice sau morale ferme, nativii pot avea resentimente profunde datorita cerintelor frustrante ale ego-ului lor. Frustrarile acumulate de-a lungul timpului pot rabufni intr-o buna zi si ii pot determina pe nativi sa respinga anumite responsabilitati.

Multi dintre nativii zilei de 24 februarie cauta sa reduca prezenta ego-ului lor, posibil sa renunte la el de tot, pentru a putea duce un stil de viata mult mai pur. In acest caz, pericolul este ca se pot insela pe ei insisi intr-o anumita masura. Nu este posibil sa scapi de un ego cand nu este inca pe deplin format. Nativii mai evoluati sunt constienti de aceasta capcana si doresc sa intareasca aspectele pozitive ale personalitatii lor si sa le judece in conformitate cu standardele obiective, atunci cand este posibil. Alti nativi ai zilei de 24 februarie accepta tot ce le rezerva soarta in drumul lor, considerand ca ghinionul este intr-o oarecare masura o confirmare a evolutiei spre un stadiu mai inalt.

Nativii zilei de 24 februarie trebuie sa gaseasca o modalitate de a lucra pentru binele comun si daca este posibil sa-si multumeasca parintii sau societatea fara sa faca compromisuri in privinta propriilor credinte si dorinte. Ei trebuie sa fie siguri de dorintele lor si sa nu le fie teama sa le exprime. Daca au crescut si au ajuns sa accepte compromisurile si chiar circumstantele mai putin placute, ei isi asuma riscul de a deveni negativisti sau egoisti in noua lor conceptie. Acesta este in acelasi timp un lucru determinant pentru viitorul lor. Daca intr-o buna zi doresc sa preia din nou controlul asupra vietii lor, ei pot intampina dificultati deoarece vor inota impotriva curentului, impotriva obiceiurilor si asteptarilor innascute.

Progresul constant, puterea vointei, comportamentul absolut, determinarea, curajul sunt calitatile pe care nativii zilei de 24 februarie trebuie sa le aiba in vedere inainte de a incepe sa faca orice sacrificii majore. De asemenea, daca impartasesc dragostea dintr-o pozitie puternica vor avea parte de mai multa satisfactie pe termen lung.
SFATURI: Invata sa te sustii pe tine insuti asa cum esti cu adevarat. Nu raspunde atat de repede la sugestiile si dorintele celorlalti. Dezvolta-ti talentele si puterea vointei. Rezista tentatiilor de a-ti rasfata ego-ul.
PUNCTE FORTE:
Darnic
Deschis
Ingaduitor
PUNCTE SLABE:
Egoist
Solicitant
Rigid
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:02
De la: raul27, la data 2009-06-05 23:59:14Am sa incerc sa prezint pentru fiecare zi caracteristici generale desi stiu ca ma voi expune multor...critici.

ZODIA PESTI

laura28noiembrie1977
garbo047990
Postat pe 2 Iulie 2010 07:57
M-am nascut in 22 martie,intr-o marti dimineata....
kiti2203
Postat pe 13 Septembrie 2010 17:42
nea raul..

"Aminteste-ti sa te relaxezi si sa te simti bine".
multumesc.

ca aproape uitasem,nu de alta..
iasomia
Postat pe 13 Septembrie 2010 17:49
pt raul sunt nascuta pe 16 martie cand trimiti celelalte zila astepthtt
garbo098176
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:17
De la: kiti2203, la data 2010-09-13 17:42:56 M-am nascut in 22 martie,intr-o marti dimineata....


Nativii zilei de 16 martie sunt capabili sa combine latura imaginara cu cea practica, latura imaginativa cu cea realista. Intr-adevar, ei au talentul de a-si echilibra laturile contrastante ale caracterului. Uneori, ei sunt coplesiti de latura fantastica, dar in general se incadreaza in limitele bunului simt.
Persoanele nascute pe data de 16 martie fac tot posibilul cand trebuie sa urmeze drumul de mijloc. Abilitatea lor de a face compromisuri este in general un lucru pozitiv. Daca sunt capabili sa aprecieze punctul de vedere al altei persoane si sa il adapteze, nativii vor avea o sansa destul de mare sa reuseasca in lume.
Totusi, ei trebuie sa fie foarte atenti sa nu-si tradeze propriul set de valori in timpul procesului sau sa renunte usor la convingerile personale. Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi actioneaza in conformitate cu cea de-a doua situatie, in special pentru a castiga. Ei vor suferi enorm din acest motiv, simtindu-se vinovati si regretand mai tarziu.
Multi dintre nativii zilei de 16 martie obtin increderea celor favorizati de soarta. Acest lucru se datoreaza atat propriei sigurante de sine si ingaduintei, dar si norocului care ii urmareste in viata.
Acest lucru este facilitat in continuare de capacitatea lor de a asimila partile pozitive din majoritatea situatiilor. Totusi, ei se expun adesea riscului de a trece cu vederea pericolul, nefiind suficient de preocupati de energiile negative si ignorand resentimentele celorlalti.
Toate acestea pot iesi la iveala foarte rapid si ii pot afecta. Ei trebuie sa invete cum sa citeasca semnele prevestitoare ale unui dezastru sau ale unei dificultati iminente si sa se confrunte cu ele rapid. De asemenea, trebuie sa aiba un scop bine definit inainte de a actiona.
Desi pretuiesc valoarea intregului si finalitatii, latura mobila a nativilor ii determina adesea sa renunte la proiecte inainte de a ajunge sa le fructifice. Nu vor castiga nimic daca se vor invinovati singuri sau daca vor fi invinovatiti de figuri autoritare pentru asemenea actiuni.
In consecinta, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa invete sa accepte aspectele provocatoare ale naturii lor. Din cand in cand, trebuie sa recunoasca ca eforturile sustinute si considerabile intr-o anumita activitate ofera o probabilitate mult mai mare de reusita.

Nativii zilei de 16 martie ar trebui sa se straduiasca sa isi gaseasca o ocupatie in care isi pot exprima atat imaginatia cat si latura pragmatica. Pentru anumiti nativi ai acestei zile poate fi dificil si obositor sa invete sa se descurce cu banii si sa fie perspicace in chesiunile financiare, insa acest lucru este de o importanta vitala pentru bunastarea lor.
Cei nascuti pe 16 martie considera ca cele mai mari provocari sunt intemeierea unei familii, indeplinirea obligatiilor sociale si in general preluarea de responsabilitati. Totusi, aceste aspecte le aduc cele mai mari satisfactii in viata. Doar atunci cand chestiunile practice sunt tinute sub control, nativii zilei de 16 martie sunt capabili sa se bucure pe deplin de simtul libertatii pe care simt nevoia sa il exprime in impulsurile lor creative.

SFATURI: Reafirma-ti in mod constant increderea in viata. Fereste-te de tendinta ta spre negativism. Cauta noi orizonturi si evita complezenta. Straduieste-te sa exprimi ce este mai bun in tine.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Practic
Activ

PUNCTE SLABE:
Fantezist
Extenuat
Neglijent
ufishor
Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:48
buna, sunt nascuta in data de 5 ,sambata 1972 martie .multumesc.o zi buna.
garbo181721
Postat pe 8 Ianuarie 2011 15:57
sunt nascuta pe 11 02 1968
mariana45
Postat pe 27 Februarie 2011 17:23
inca nu s-a ajuns la zilele babei?
si_totusi
Postat pe 27 Februarie 2011 20:00
tushelu, stai la rand, ca urmeaza zilele mele!
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 20:01
totusico...se pare ca nu
ieri cica fura mosii de iarna(sau ceva de genu')
vin acus si babele
eladaela
Postat pe 27 Februarie 2011 20:02
Ce inseamna "cateva"?????????????
Sunt nascuta. E suficient...ca-n bancu ala cu corespondenta
dor72
Postat pe 27 Februarie 2011 20:05
hai, mai nu fiti rai. vreau sa vad cum e cu cea zi a mea. de, baba
si_totusi
Postat pe 27 Februarie 2011 22:07
pai nu ai cum sa vezi acu' totusico
tre' sa astepti ziua cu pricina....
eladaela
Postat pe 27 Februarie 2011 22:10
bey, n-ati termenat cu pestii?
Io nu vreau pesti...is maritata
treceti si la altceva
dor72
Postat pe 28 Februarie 2011 17:54

doruleatzo
sa trecem la LEBEDE
ii bini?!?!?
LILO
Postat pe 28 Februarie 2011 18:01
LILO!
dor72
Postat pe 28 Februarie 2011 21:27
BUNA ZIUA,
CEI NASCUTI PE 25 FEBRUARIE?
MULTUMESC!
garbo003963
Postat pe 1 Martie 2011 11:16
CEI NASCUTI IN DATA DE 25?
garbo003963
Postat pe 1 Martie 2011 11:21
Cei nascuti pe data de 25 februarie, ce?
dor72
Postat pe 1 Martie 2011 15:20
ela, uite acusica vine si eu nu stiu ce mi-au prezis ursitoarele. nenea ista chiar ca e rau.
si_totusi
Postat pe 1 Martie 2011 15:34
Bine Raul,si 13 martie? Sunt tare curioasa. A,da si 9 septembrie. Multumesc
raza_calda
Postat pe 5 Septembrie 2011 11:35
se poate 15 iulie?
inuta
Postat pe 24 Septembrie 2012 22:53

doar la anu'...
suntem abia in septembrie....
dor72_
Postat pe 24 Septembrie 2012 23:52
te rog daca vrei sa-mi sp si mie ptr 08.08.1966,11.03.1960,10.09.1991
garbo208828
Postat pe 25 Septembrie 2012 18:10
BUNA. SINT NASCUTA PE 3 IAN.1963, LA ORA 13.30
mariachim
Postat pe 27 Septembrie 2012 06:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul gemeni 39 De la: garbo_472671 30 Ianuarie 2018 15:57
Leoaica & Barbatul Fecioara 1 De la: DaMarkus09 3 Decembrie 2008 02:09
Femeia Fecioara 322 De la: laura33c 29 August 2017 11:08
buna. 13 De la: anca_53 21 Octombrie 2009 16:30
Fecioara - Scorpion 7 De la: Eugenia69 31 Ianuarie 2012 19:41
Setari Cookie-uri