Familia iubitului ma dispera.

Buna seara, am si eu nevoie de o opinie. Nu stiu daca eu sunt paranoia si antisociala ori sunt inconjurata de persoane fara bun simt. Efectiv imi vine sa-mi iau campii, simt ca nu mai intimitate in casa.De un an locuieac la iubitul meu care sta la curte intr-o casa care apartine tatalui sau. Socrii nu locuiesc cu noi. Mai nou fratele iubitului vrea si el sa se mute cu noi in curte si lucreaza la modernizarea a doua camere unde sa se mute cu sotia si copilul. Faptul ca ei se muta aici nu ma deranjeaza mai ales ca avem intrari separate. Ce ma deranjeaza este ca de cand lucreaza la acele camere pur si simplu nu mai am intimitate. Sotia lui e geloasa si posesiva si de fiecare data cand cumnatul vine sa lucreze la camere, vine si ea de teama sa nu o insele si de fiecare data cand vine, adica zilnic, ea sta pe capul meu . Eu sunt obosita de la munca iar seara vreau sa ma relaxez insa ei vin mereu seara si daca nu ies din casa ba imi bate in geam ca sa ies, ba imi intra in casa neinvitati. Acest lucru ma dispera pur si simplu. Faptul ca imi intra in casa neinvitati. Daca ei au treaba cu renovarea nu inseamna ca eu trebuie sa stau dupa curul nevestei lui seara de seara doar pt ca femeia e disperata si nu isi lasa barbatul sa plece de acasa fara ea.Plus ca trebuie sa asist f des la certurile lor. Femeia este o scorpie care nu pierde nici o ocazie sa-si umileasca sotul. Ori sunt eu prea antisociala ori ei sunt prea nesimtiti? Eu nu mi-as permite sa intru in casa cuiva fara sa fiu invitata si nici sa deranjez omul batandu-i aproape zilnic in geam.Uneori mq gandesc ca va fi cam dificil sa locuim in aceeasi curte. Si colac peste pupaza mai avem si un vecin de vreo 30 de ani prieten din copilarie cu iubitul meu dar care inca sta cu maicasa si e neinsurat. Omul are probleme cu alcoolul si bea pe ascuns ca sa nu-l vada maicasa. Si aceeasi problema. Sunt in casa si ma trezesc cu prietenul iubitului meu in bucatarie desi iubitul meu nu este acasa in timp ce bea pe ascuns pt ca la el acasa nu poate sa bea. Deci imi umbla in dulapul de vase isi ia pahar , se serveste fara nici o jena.De cateva ori era sa fac infarct cabd m-am trezit cu el in casa. Pur si simplu simt ca imi este violata intimitatea.Daca incui usa mi se bate in usa sau in geam deci intra si in curte ca pe bulevard, daca se intampla sa las usa descuiata ma trezesc cu ei peste mine in casa. Pur si simplu nu mai suport.Din cauza asta ma cert si cu iubitul care el este o fire mai permisiva si miloasa. Imi tot zice sa mai las de la mine dar pur si simplu nu mai pot sa vad nesimtirea acestor oameni. Voi ce credeti, sunt eu prea exagerata???
Daliaa
Postat pe 10 Decembrie 2017 22:39
Tu de ce nu le spui ? Comunica cu ei .
lllorena
Postat pe 23 Decembrie 2017 03:34
Da nu esti exagerata deloc. Este o reactie normala la ce intampini aici.
Ca sa ma leg intai de primul subiect, e inca o data dovedit faptul ca gelozia este boala grea fara vindecare, iar in cel de al doilea caz, omul caruia i se spune: simtete ca la tine acasa (a data) incepe sa se simta mereu.
E foarte dificil pentru tine in ambele cazuri, insa parerea mes este sa incerci sa pui putin piciorul in prag. La uram urmei este vorba strict de intimitatea ta. Insa ca si o recomandare, incearca sa vb mai mult cu prietenul tau si daca intradevar este o relatie stabila intre voi (spun asta ca nu ai mentionat in ce masura este relatia voastra - adica cat de avansata este) ar trebui daca nu doar din iubire ci, si din orgoliu , sa fie EL primul care pune piciorul in prag si sa iti ia tie apararea. Sau, ma rog, el ar fi cel mai in masura sa puna piciorul in prag (e fratele lui,,,, e prietenul lui din copilarie.. etc - teoretic tu esti "parvenita" acolo (scuze nu e un cuvand de jignire la adresa ta.. doar incerc sa marchez exact pozitia ta acolo)).
Deci final ciar daca nu esti inca sotia lui (atunci s-ar fi schimbar radical datele problemei) ai tot drptul sa reactionzi astfel, insa parerea mea, eu zic ca cel mai in masura ar fi prietnul tau sa faca toate demersurile pentru ati asigura o intimitate acolo in casa.... si in felul asta daca totul se rezolva.. este practic, parte neutra si nimeni nu te poate vreodata invinui de ceva.... cam atat si LA MULTI ANI si tie si tuturor celor care sunt si citesc acest comentariu.
Un an nou mai bun cu bucurii si impliniri.
DjPUFY555
Postat pe 23 Decembrie 2017 05:19
E aiurea totul, incearca sa le dai de inteles ca te deranjeaza si ai nevoie de timpul tau. Usa inchisa, cand vin ei, ai treaba, nu te simti bine etc. pana se simt si ei. Din partea prietenului nu cred ca ai vreo sansa sa le zica, dupa cum spui. Auzi, nu e prea ,,moale,, prietenul tau? ,,Milosenia,, lui o sa se rasfranga in multe pe viitor si cred ca tie o sa iti revina partea barbatului in casa.
MARILENA_25
Postat pe 23 Decembrie 2017 05:58
Incearca sa te muti de acolo cu tot cu prietenul tau deoaracece nu o sa ai liniste toata viata cu ei.Niciodata nu este indicat ca fratii sau surorile sa locuiasca in aceiasi casa sau foarte aproape unii de altii.Este o vorba cu familia nici in poze nu iesi bine.Bafta
Gheorghe_Birtoi_1
Postat pe 23 Decembrie 2017 07:06
draga mea pur si simplu nu te plinge asa SPUNE LE FRUMOS PE TON CALM CE NU ITI PLACE asa cum ne spui si noua ff frumos exprimat, si gata te linistesti.Sunt PROSTI tu nu vezi?
garbo_426298
Postat pe 23 Decembrie 2017 11:23
Nu trebuie sa ajungi sa te cerți cu iubitul tău. Trebuie sa discutați fata in fata spunându-i nemulțumirile tale. I vei spune ca ii dai lui ocazia sa pună lucrurile la punct adică sa spună vecinului sa nu mai vina neinvitat iar fratelui si cumnaței sa își vada de treaba lor. Ii poți spune ca, daca acest lucru nu se întâmpla ( adică el nu va zice nimic) , atunci vei fii nevoită sa o faci tu. Asta este soluția. Rămâi ferma pe poziție si , repet, daca iubitul tău nu face nimic trebuie sa o faci tu. Îți pot da câteva sfaturi. Alege o zi când cumnații tsi sunt amândoi si, fara sa uzezi un ton agresiv sau cuvinte jignitoare le spui pur si simplu ca nu găsești prezenta lor agreabila la orice ora si ca atare sa stea in partea lor de casa. Cu Vecinul e si mai simplu. Ii spui ca nu e normal ceea ce face si ca daca mai încearcă va găsi USA încuiată ( lucru pe care te si sfătuiesc sa il faci). Va dura puțin dar, cred ca lucrurile vor intra pe fărașul normal. Numai bine îți doresc si, ai încredere, cu răbdare vei învinge.
pirania_1960
Postat pe 23 Decembrie 2017 13:12
Un caine bun, de paza ... sigur se va rezolva problema cu intratul neinvitatilor in curte ...
Arnaux_Ionescu_1
Postat pe 24 Decembrie 2017 00:32
Nu..NU esti exagerata deloc..fiecare are nevoie si dreptul la intimitatea lui..si sa nu le da-i dreptul sa intre cu bocancii in intimitatea caminului tai..spunele ca ii suni tu cind ai nevoie de ei..si sa te mai deranjeze..atunci cind tu ii deranjezi pe ei..pune piciorul in prag..iar celui care vine la voi ca si la crisma..interzii categorit..sa va mai deranjeze..daca esti perseverenta reusesti..o9 sa zica ca esti o scorpie ..dar nu ai incotro..ca ei nu-si vor da seama niciodata ca ei sint de vina..Mult succes..ne mai auzitm..
Nelica_Varodi_1
Postat pe 24 Decembrie 2017 11:41
asa e..
Nelica_Varodi_1
Postat pe 24 Decembrie 2017 11:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alo 9 De la: Dangeros_Daniela_1 30 Iunie 2013 22:02
Caut bona 1 De la: ramone_ionescu 13 Ianuarie 2012 16:42
cum sa-mi pastrez familia 181 De la: garbo177037 22 Noiembrie 2010 15:48
Tata a ajuns pe drumuri, va rog o parere 1 De la: 15 Iunie 2018 13:16
Cum ar trebui sa-i educam pe copii nostrii in ziua de azi? Sa fie buni sau rai? 75 De la: ROSI_ES2005 1 Februarie 2017 00:02
Setari Cookie-uri