ce sa aleg dintre iubire si copil

Am 40 de ani si un baietel de 12 ani. De fostul sot m-am despartit acum 8 ani si nu am intalnit de atunci nici un barbat care sa ma accepte si cu copil si cu ceva probleme de sanatate .Eu am locuit cu parintii mei si cu copilul dar anul trecut in august in viata mea a aparut cineva care ma acceptat asa cum sunt doar ca asi dorea foarte mult un copil iar eu nici nu mi-am dat seama ca el de fapt doar asta asi dorea in viata o familie pt care sa munceasca nu asa sa traiasca fara rost cum spunea el.Ne-am placut din prima clipa ne intalneam foarte des iar dupa doua luni s-a mutat la mine .Pana aici totul bine si frumos el era un barbat muncitor ,nu bea ,nu fuma se purta frumos cu mine si se poarta si in prezent exact ce si-ar dori orice femeie ,parintii mei au fost la inceput incantati dar a aparut sora mea care nu i-a convenit de el pt ca de cand venise nu mai o ajutam asa cu bani si ma gandeam mai mult la noi . Deci a inceput sa il ameninte ca il lichideaza ca o sa il faca sa dispara din viata mea .Apoi parintii mei influentati de ea i-au cerut sa plece iar eu am plecat cu el si cu copilul in chirie .Vreau sa va spun ca am mari probleme cu copilul pt ca a fost invatat sa ai ia bunicii tot timpul apararea (recunosc e gresala mea )si se purta foarte urat cu el il injura si ai spunea lucruri urate .Eu il certam bineinteles si ami promitea ca nu mai face dar povestea se repeta din nou. A rezistat timp de 3 luni in chirie si apoi m-a parasit din cauza copilului. Noi inca ne vedem nu suntem certati dar el spune ca nu putem face o familie din cauza copilului si a parintilor mei .Nu stiu ce sa fac in continuare ma simt abandonata de toti. Copilul intradevar are nevoie de tata e in perioda cand se formeaza ca adolescent iar eu nu pota sa fiu destul de dura . Ce sa fac sa fie bine nu mai stiu sa renunt la barbatul pe care il iubesc pt copil sunt la mijloc .Va rog ajutati-ma cu un sfat.

garbo207334
Postat pe 28 Mai 2017 12:00
Draga dar nu trebuie sa renunti la iubire.
Cu asa atitudine si cu atatea probleme, renunta ea la tine.
Ionela21_Teodora
Postat pe 28 Mai 2017 12:21
Ai dreptate ...multumesc

garbo207334
Postat pe 28 Mai 2017 12:42
O mama devotata si o sotie iubitoare nu are cum sa fie ...'la mijloc' decit daca asa vrea ea!

Iar a fi 'la mijloc' e chiar esentza vietzii de mama si sotie in definitiv!

Nici nu stii cit de ziditoare poate fi pt. copil si pt. sotz pozitia asta, 'la mijloc', pt. o femeie matura, echilibrata si ... intzeleapta!
Se pare ca natura a creat taman acest job special pt. femei.
Pt. a le separa pe cele superficiale, neputincioase, incapabile de sacrificiu si devotiune in acelasi timp, deee...

...toate celelalte femei.

Si naturii se pare ca i-a reusit de minune!
Femeilor insa ... nu prea le iese.

Oare de ?...
garbo101426
Postat pe 28 Mai 2017 13:04
Un om care te conditioneaza sa renunti la oricine ti-e foarte aproape , mai ales la copil... , nu-i de tine . O fi bun pentru tine ca amic , amant , instalator , etc , dar nu ca partener de viata . Succes !
pac67
Postat pe 17 Iunie 2017 07:52
Copii sunt foarte posesivi. Mai ales baietii , care de obicei sunt mai mamosi. Dupa un divort e, cand apare alt barbat, e si mai greu pentru ca, dupa ce si-au pierdut tatal, traiesc cu impresia ca isi vor pierde si mama. Un alt barbat in viata ta inseamna mai putin timp pentru copil. Depinde mult si care este relatia copilului cu tatal natural. Dar cel mai mult conteaza relatia pe care o cladeste noul barbat, iar rabdatea e piatra de temelie. Si eu am divortat. E o poveste lunga, dar din fericire, copilul meu ( are 14 ani) are o relatie mai buna cu noul sot decat cu mine. Si asta pentru ca actualul a avut rabdare. A reusit sa il faca sa inteleaga ca pentru ca ma iubeste si ma respecta pe mine, ii va trece si lui multe cu vederea. Si ca daca m-ar iubi s i el ar trebui sa se bucure pentru fericirea mea. Din fericire, a inteles!
Iuliana_Stanciu_1
Postat pe 17 Iunie 2017 08:57
Te rog suna-ma la numarul, 0727441412.
garbo004157
Postat pe 17 Iunie 2017 12:30
Cum sa iti pui o asemenea intrebare?Daca nu te accepta asa cum esti, cu bune si cu rele, e clar ca nu e de tine.Un barbat care te iubeste cu adevarat, nu te pune sa alegi, mai ales ca nu exista comoara mai de pret in lumea asta decat copiii nostri
garbo181261
Postat pe 17 Iunie 2017 18:42

Ce-mi mai mie plac ... barbarismele astea logico-functionale:

..."nu exista comoara mai de pret in lumea asta decat copiii nostri"...


Nu zau?
Serios??
Pe bune si fara mishto???

Nu de alta da' toate nenorocirile din lumea asta sint facute exact de unii care au fost si ei odata...

...comoara cea mai 'de pretz' a parintilor lor!


Fix aidoma si barbatului asteia de e acum precum ... magarul lui Buridan!


Asa ca mai usurel cu ... pianul pseudo-logicii pe scari ca riscati, 'minunatelor', sa va fringeti ori gitu' ori coloana!

Si alta n-o sa va puna in loc...

...comorile alea de plozi ai vostri !!!


garbo101426
Postat pe 17 Iunie 2017 19:17
Mesaj pentru garbo101426
Nu uita că şi tu ai fost "plodul" unei mame care cu siguranță te-a considerat comoara ei....sau poate mă înșel. Poate ai fost un copil frustrat care nu a cunoscut dragostea mamei.
Suelen_Elena_1
Postat pe 17 Iunie 2017 20:29
Evident alegi copilul atata timp cat el are nevoie de sustinerea ta , pana va fi pe propirile lui picioare nici nu ar trebui sa pui aceasta problema , sau tie ti se pare un sacrificiu?
cristina5
Postat pe 17 Iunie 2017 21:45
De la: Suelen_Elena_1, la data 2017-06-17 20:09:28Dacă ai ajuns să îți pui asemenea întrebare nu te mai poți numi Mamă. Așa zise iubiri se găsesc pe toate drumurile. Legătură ta de sânge este numai şi numai copilul pentru că l-ai purtat 9 luni în pântece...restul este "lăbăreală". Dacă te-ar fi iubit cu adevărat ar fi iubit şi copilul tău şi ar fi încercat să şi-l apropie şi sigur copilul l-ar fi acceptat ca şi tată. Draga mea îți spun toate acestea din experiența mea. Am fost crescută 12 ani de mama biologică şi după decesul acesteia a fost crescută alți 12 ani de o altă mamă care m-a crescut şi iubit ca şi fica ei. Îți doresc toate cele bune şi nu uita bărbați mai găsești dar copil nu.


Mai "femeie", modul tau de a gandi, mai bine spus prostia crasa, ti-a cauzat si relatiile cu barbatii, relatii care bine spui, nu pot fi numite decat labareli. Nu respecti si nu te respecti! Ce educatie oferi tu plodului ala, lasandu-l sa inteleaga faptul ca partenerul de viata e o labareala?!? ...
Insa din postarea ta inteleg ca tu ai toate argumentele sa nu te respecti, dupa cum nici barbatii, vazand o asemenea mizerie de om te-au tratat dupa cum meriti, japito.
Ca sa nu mai vorbim de aspectul fizic...
Damiana_Sararu
Postat pe 17 Iunie 2017 22:41
Si 426, fa-ti un bine si las-o in cloaca ei pe neanderthaliana asta, Suelen.. A crescut mancand macaroane la cantina saracilor. Unui om cat de cat istet si care provine dintr-un mediu decent ii este imposibil sa gandeasca in halul asta.

Cu adevarat tragic e faptul ca reduse dintr-astea se ocupa de educatia copiilor si nepotilor si ne mai plangem ca s-a umplut lumea de disfunctionalitati in familiile precare, disfunctionalitati care degenereaza in promiscuitate, violuri si chiar omoruri...
Damiana_Sararu
Postat pe 17 Iunie 2017 23:05
Suelen_Elena_1
Postat pe 19 Iunie 2017 10:56
Partener de viata este cel care te iubeste si pe tine si copilul sau parintii tai si invers draga mea.
Suelen_Elena_1
Postat pe 19 Iunie 2017 11:08
Vorba dl. Arsinel dintr-o reclama..."bine ca le stii tu pe toate".
Sunteti foarte "libere in gandire" dar nu lasati si pe altii sa aiba un punct de vedere....HALAL DEMOCRATIE.
Suelen_Elena_1
Postat pe 19 Iunie 2017 11:13
Draga mea pe vremea mea nu aveam relatii cu barbati, m-am casatorit virgina cu barbatul pe care l-am iubit si m-a iubit si suntm casatoriti de 38 de ani si ne iubim ca-n prma zi...asa ca las-o mai moale cu "japita" pentru ca nu ma cunosti. O zi buna si nu uita nu judeca un om dupa un comentariu...fiecare este liber sa-si spuna punctul de vedere, fara a fi jigni.
Suelen_Elena_1
Postat pe 19 Iunie 2017 11:32
Sunteti grozave cand sunteti in spatele unei identitati "false" dar aveti tupeu sa va luati de o poza cu persoana adevarata. Da sunt o femeie de 61 de ani care imi place sa ma ingrijesc in asta intra si machiatul si rujatul.
Va doresc toate cele bune!
Suelen_Elena_1
Postat pe 19 Iunie 2017 11:38

Mai, proasta auto-intromisionata a Universului, se pare ca esti atit de naroada incit in ciuda celor 61 de ani n-ai reusit sa afli nici pina acum cam care-i deosebirea intre un nickname si o ... falsa identitate!
Din punctul de vedere al 'confruntarii' cu realitatea mie mi se pare chiar mai grotesc ... rujatul si machiajul care chiar au rolul de a ascunde adevarata 'identitate' epidermica naturala doar cu unicul jalnic scop de a-i da ipchimenului o alta 'fatza'.


Ai idee, retardo, de ce recurg la asa ceva femeile?
Adica care-i substratul psihologic al ascunderii adevarului propriului corp?


Cumva pt. ca se simt inconfortabil, nesigure si chiar dezgustate cu ... propria lor identitate estetica???
Stii cum se numeste din punct de vedere psihiatric boala care care are ca punct de pornire exact criza de identitate?!?
Nu prea, 'desteapto', nu-i asa?...


Ei bine, 'eminentza', in general ne 'luam' pe-aici doar de decapatele nesimtzite care se cred buricul pamintului fara a avea si credentzilale necesare.
In viatza reala sau pe forumuri...


P.S. Va dati voi seama cit de timpita poate fi o muiere incit sa se 'laude' pe internet ca ea s-a maritat ... virgina!??

Pai, mai tuta netoata cu capu' mic patrat si-n A4 formatat, cine crezi ca sintem noi ca sa ne interseze in ce stare era ... gaurica hymenului tau cind te-ai maritat?
Prietenele ... nevirgine?

Ginecologii tai??

Parintii si rrudele tale???

Popa din cartier????

Guinness Book of World Records ?!?!?!?...


Dumnezeule Mare, no offence!, da' prea ai lasat lumea asta sa se inmulteasca choar de capu' ei!
Ca daca pina si astia de peste 60 de ani sint atit de timpiti, mai are rost sa ne minunam de 'nivelul' generatiilor tinere din ziua de azi?


Hell, no !!!
garbo101426
Postat pe 19 Iunie 2017 12:48

Damiana_Sararu
Postat pe 19 Iunie 2017 14:02
Generatiile tinere sunt rebuturi, in marea lor majoritate, n-ai ce sa le ceri. Parintii si bunicii nostri aveau principii de viata, respect pt. ceilalti, teama sau chiar credinta autentica in Dumnezeu.Astia f tineri nu respecta decat consumerismul si eforturile facute in numele acestuia.

Suelen, nu inteleg... daca iti iubesti asa de mult sotul de ce spui ca doar copilul merita iubire neconditionata pt. ca oricum "iubiri se gasesc pe toate drumurile", "barbati mai gasesti"? De unde stii tu ce fel de relatie este intre cea care a deschis topicul si partenerul ei, daca nu din teoriile tale despre... "labareala"? Sa inteleg ca si al tau e un fraier, din moment ce nu stie ce gandesti tu cu adevarat despre relatia voastra ca barbat si femeie, dar pretinzi ca va iubiti.....
Damiana_Sararu
Postat pe 19 Iunie 2017 14:02
De la: garbo_464798, la data 2017-06-19 14:02:55Generatiile tinere sunt rebuturi, in marea lor majoritate, n-ai ce sa le ceri. Parintii si bunicii nostri aveau principii de viata, respect pt. ceilalti, teama sau chiar credinta autentica in Dumnezeu.Astia f tineri nu respecta decat consumerismul si eforturile facute in numele acestuia.

Suelen, nu inteleg... daca iti iubesti asa de mult sotul de ce spui ca doar copilul merita iubire neconditionata pt. ca oricum "iubiri se gasesc pe toate drumurile", "barbati mai gasesti"? De unde stii tu ce fel de relatie este intre cea care a deschis topicul si partenerul ei, daca nu din teoriile tale despre... "labareala"? Sa inteleg ca si al tau e un fraier, din moment ce nu stie ce gandesti tu cu adevarat despre relatia voastra ca barbat si femeie, dar pretinzi ca va iubiti.....



Aici chiar i-ai zis-o cu ... virf si indesat!

Si tu chiar te iluzionezi ca baragladina fara minte, bun simtz si caracter chiar e in stare sa inteleaga logica asta elementara?!?



garbo101426
Postat pe 19 Iunie 2017 15:16
Da' de unde...


erata la prima postare: ...dupa cum si barbatii...
Damiana_Sararu
Postat pe 19 Iunie 2017 18:06
Omul acela, pana la urma nu are de ce sa isi asume o familie care sterge cu el pe jos.Pe de alta parte, daca ar avea cojones, nu ar abandona...Te-ar sustine si ajuta cu copilul, ti-ar da puterea pe care tu nu o ai, momentan.Nuantele sunt multe si, in asemenea situatii trebuie multa intelepciune. Copilul, pe undeva, l-ai pierdut, de are asemenea comportamente, ar fi cazul sa iei frâiele in mâini, altfel, nu stiu ce o sa iasa.E un plod rasfatat si fara respect, needeucat,intr-un cuvant.Fara suparare, asa il vad eu.Iar pe tine, o femeie slaba, marioneta familiei tale, care, din ce spui, mai profita si de tine, financiar.
Umila mea parere e ca trebuie sa iti iei viata in maini, sa faci ceva, sa fii mai puternica, sa iti educi copilul ca sa iasa ceva din el, sa te iubeasca, sa te sustina, nu sa iti alunge orice sansa de a fi fericita.Trezeste-te, mai ai timp sa faci ceva cu viata ta si cu cea a copilului tau! Succes si sanatate!
Schmetterling
Postat pe 19 Iunie 2017 20:22
Invective, doamna Elena, astfel o dăm in matematică, din lăbăreală.

Schmetterling
Postat pe 19 Iunie 2017 20:58
De la: Schmetterling, la data 2017-06-19 20:58:37Invective, doamna Elena, astfel o dăm in matematică, din lăbăreală.




Cu asta ai fost ... de milioane, fluturash!


Problema e ca ai uitat sa-i faci 'pudibondei' lingvisticiene si o ... retroversiune.

Din romana in ... romana!

garbo101426
Postat pe 19 Iunie 2017 21:22

Oare mirobolanta ... mimoza pudica bineneuronala o fi auzit in viatza aia inutila a ei si de urmatoarele ziceri populare?


1. Prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul...


2. Orice vorba depinde doar de urechea celui de o aude si nu de gura celui care o spune...


3. Cind esti prost e bine sa nu iesi in tirg.

Sau, in cazul prezent, sa nu iesi ... pe net!
garbo101426
Postat pe 19 Iunie 2017 21:35
Suelen_Elena_1, puteai sa fi scris din prima postare in asa fel incat sa fii inteleasa.
Damiana_Sararu
Postat pe 19 Iunie 2017 22:17

Mai, copii, voi chiar nu va prindeti cu cine aveti de a face?
Nici macar n-ati observat ca a disparut cu totul comentariul jegos cu ... labareala, la multa vreme dupa timpul 'legal' de modificare???
Nu va intrebati de ce si, mai ales, cine poate sa faca treaba asta?!?...


Si chiar cadeti asa de usor in plasa kretinoida cu ... DEX-ul?
Invocat, chipurile, de desteapta culta ce e euglena, nu-i asa?
Poate cel mult ... in_cool-ta!
Cine a mai pomenit sa se foloseasca asa-zisa definitie din DEX in vorbirea curenta?

Mai ales ca pseudo-definitia a fost adaugata de un cititor oarecare abia prin 2007.
Si ala probabil vreun trol ... lingvistic!
Cica ... 'voluntar' la DEX!


Bai, da' multi idioti om fi pe lumea asta de inghitim pe nemestecate toate porcariile 'deontologilor' DEX-isti!...
garbo101426
Postat pe 19 Iunie 2017 22:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"Prietenele" mele incearca sa ma desparta de sotul meu..care este atitudinea potrivita fata de ele? 65 De la: blaa 15 Aprilie 2010 02:17
mama ne-a distrus familia! 215 De la: garbo263078 26 Februarie 2018 18:01
Copiii spun lucruri traznite 11 De la: garbo_1502 12 Mai 2012 11:22
Mucegai , Igrasie 3 De la: Isac_Laurentiu_1 3 Aprilie 2013 13:56
ce faceti pentru a va salva casnicia ? 60 De la: garbo_500699 10 Septembrie 2019 03:45
Setari Cookie-uri