Vă rog să mă ajutați!

Bună fetelor!am mare nevoie de ajutor din partea voastră pt ca mă aflu intr-o situație îngrozitoare.sunt căsătorită de 2ani,și 5ani dinainte.aproximativ toate bune și frumoase pana la nunta.abia atunci s-au cunoscut părinții noștri! În ziua nuntii s-au cunoscut din cauza neglijentei soțului meu,și poate și a mea.și de acolo au pornit certurile.în prima săptămână după nunta au urmat certuri,înjurături,planuri despre divort,sotul meu a stat cu mămică lui iar eu cu a mea,a injurat-o pe mama mea îngrozitor. Poate ca am greșit și eu nu zic..Am încercat sa o luam de la zero și m-am trezit intr-o casnicie în care nu sunt fericita. Sotul meu lucrează intr-un oraș de 150km,ne vedem odată la 2 săptămâni,nu exista comunicare,nu luam decizii împreună, mereu mă pune în fata faptului împlinit,simt ca nu mă respecta,nu mă apreciază, nu face planuri de viitor...Nu mai parte mai de nimic.și de aici scandalul cu părinții mei.SA DIVORTAM! Pt ca el nu îmi oferă nimic, ca nu mă merita,ca e prost,ca nu face nimic pentru a fi lângă mine (intr-adevar e greu sa se mute cu serviciul).situația nu e deloc ușoară pentru mine.cumva au și ei dreptate,as divorța dar frica de singurătate și vb.lumii mă opresc.ar fi destul de greu sa o iau de la capăt la 31 ani și fiind bolnava (nimic grav,dar cronic).el zice ca tot încearcă sa se transfere cu serviciul,ca vrea sa avem,vrea sa facem...dar fapte zero.în continuare asculta de mămică și face numai ce vrea el.am încercat de n ori sa discut cu el,în diverse moduri. Mereu refuza, i-a poziția mutului.mă simt singura,lupt pt 2,nu am cu cine sa vorbesc,îmi este frica.voi dacă ați fi în locul meu ce ați face?va mulțumesc anticipat
garbo117267
Postat pe 31 Martie 2017 19:29
De la: garbo117267, la data 2017-03-31 19:29:44Bună fetelor!am mare nevoie de ajutor din partea voastră pt ca mă aflu intr-o situație îngrozitoare.sunt căsătorită de 2ani,și 5ani dinainte.aproximativ toate bune și frumoase pana la nunta.abia atunci s-au cunoscut părinții noștri! În ziua nuntii s-au cunoscut din cauza neglijentei soțului meu,și poate și a mea.și de acolo au pornit certurile.în prima săptămână după nunta au urmat certuri,înjurături,planuri despre divort,sotul meu a stat cu mămică lui iar eu cu a mea,a injurat-o pe mama mea îngrozitor. Poate ca am greșit și eu nu zic..Am încercat sa o luam de la zero și m-am trezit intr-o casnicie în care nu sunt fericita. Sotul meu lucrează intr-un oraș de 150km,ne vedem odată la 2 săptămâni,nu exista comunicare,nu luam decizii împreună, mereu mă pune în fata faptului împlinit,simt ca nu mă respecta,nu mă apreciază, nu face planuri de viitor...Nu mai parte mai de nimic.și de aici scandalul cu părinții mei.SA DIVORTAM! Pt ca el nu îmi oferă nimic, ca nu mă merita,ca e prost,ca nu face nimic pentru a fi lângă mine (intr-adevar e greu sa se mute cu serviciul).situația nu e deloc ușoară pentru mine.cumva au și ei dreptate,as divorța dar frica de singurătate și vb.lumii mă opresc.ar fi destul de greu sa o iau de la capăt la 31 ani și fiind bolnava (nimic grav,dar cronic).el zice ca tot încearcă sa se transfere cu serviciul,ca vrea sa avem,vrea sa facem...dar fapte zero.în continuare asculta de mămică și face numai ce vrea el.am încercat de n ori sa discut cu el,în diverse moduri. Mereu refuza, i-a poziția mutului.mă simt singura,lupt pt 2,nu am cu cine sa vorbesc,îmi este frica.voi dacă ați fi în locul meu ce ați face?va mulțumesc anticipat


" toate bune și frumoase pana la nunta.abia atunci s-au cunoscut părinții noștri! În ziua nuntii s-au cunoscut din cauza neglijentei soțului meu,și poate și a mea.și de acolo au pornit certurile"
Explica ceea ce am citat din povestea ta. De ce nu trebuiau sa se cunoasca parintii vostrii intre ei?Motivul?Aveti copii?
ulygarbo
Postat pe 31 Martie 2017 20:40
Pana atunci tot au fost motive atât din partea părinților mei cât și alor lui.aveau mereu altceva de făcut.cu detaliile nuntii m-am ocupat doar eu.soacra mea a venit cu o săptămână în tara înaintea nuntii și a început cu directive.când i-am zis soțului meu sa facem cumva sa se întâlnească a zis k este timp,și apoi "o sa se cunoască când o vrea dumnezeu".de aici certuri.care pe care.după nunta i-am propus sa plecam acolo unde lucrează el și a zis k mama lui peste o săptămână părăsește tara și nu putem pleca.a plecat la ea pt k eu nu am vr sa merg.vroiam sa plecam împreună departe de ai mei și ai lui..Nu avem copii.Mulțumesc
garbo117267
Postat pe 31 Martie 2017 21:30
De la: garbo117267, la data 2017-03-31 21:30:46Pana atunci tot au fost motive atât din partea părinților mei cât și alor lui.aveau mereu altceva de făcut.cu detaliile nuntii m-am ocupat doar eu.soacra mea a venit cu o săptămână în tara înaintea nuntii și a început cu directive.când i-am zis soțului meu sa facem cumva sa se întâlnească a zis k este timp,și apoi "o sa se cunoască când o vrea dumnezeu".de aici certuri.care pe care.după nunta i-am propus sa plecam acolo unde lucrează el și a zis k mama lui peste o săptămână părăsește tara și nu putem pleca.a plecat la ea pt k eu nu am vr sa merg.vroiam sa plecam împreună departe de ai mei și ai lui..Nu avem copii.Mulțumesc


Ambii aveti parinti bagaciosi, care vor sa detina ei controlul la toti si la toate.Incercati in limita bunului simt sa "scapati" de "mama" si de "mamica"(sunt parintii si trebuie respectati)E greu, dar nu imposibil. Pastrezi o anumita distanta, si mai lasi de la tine. Asta e.
Va puteti face viata in orasul in care lucreaza el,dupa cum bine te-ai gandit, cu conditia sa ajungeti la o intelegere intre voi, sa va impuneti reguli reciproce, fara a tine cont de gura lumii, si a celor din jurul vostru, ca la o adica nimeni nu vine sa-ti puna pe masa.
Daca ai scris aici inseamna ca cauti solutii . Ai incredere in tine. Nimeni nu te ajuta daca tu nu te ajuti.
Este o parere.
ulygarbo
Postat pe 31 Martie 2017 23:24
Am încercat sa mă mut acolo,am căutat serviciu și când a auzit a zis ca el nu vrea sa rămână în orașul ăla ca e prea mic...bla bla...Eu cred ca îi convine viața ăsta. Nu îi cere nimeni socoteala,vine când vrea,face ce îl taie capul.eu ma cert mereu cu ai mei pt el,le spun sa nu se bage,nu vb,am plecat mereu cu el doar ca sa îmi salvez casnicia.nu as putea spune același lucru despre el.are un respect aparte pt mama lui și indiferent ce as spune eu el i-a decizii cu ea sau face ce îi spune ea.dacă e nevoie sa mă lase balta doar ca sa îi facă ei ceva fuge îndată.inclusiv în noaptea de revelion a fugit sa doarmă la mămică lui în condițiile în care ai mei îl accepta așa de ochi frumoși.și totuși lui nu îi spun nimic și se comporta frumos, îl pun la masa...Nu știu cât voi mai putea lupta.aștept din partea lui sa facă ceva,sa mă surprindă cu ceva.nu mai pot !iti multumesc pt sfat și ca ai avut timp sa citești și sa raspunzi.pt mine contează mult!Mulțumesc!
garbo117267
Postat pe 1 Aprilie 2017 11:36
De la: garbo117267, la data 2017-04-01 11:36:11Am încercat sa mă mut acolo,am căutat serviciu și când a auzit a zis ca el nu vrea sa rămână în orașul ăla ca e prea mic...bla bla...Eu cred ca îi convine viața ăsta. Nu îi cere nimeni socoteala,vine când vrea,face ce îl taie capul.eu ma cert mereu cu ai mei pt el,le spun sa nu se bage,nu vb,am plecat mereu cu el doar ca sa îmi salvez casnicia.nu as putea spune același lucru despre el.are un respect aparte pt mama lui și indiferent ce as spune eu el i-a decizii cu ea sau face ce îi spune ea.dacă e nevoie sa mă lase balta doar ca sa îi facă ei ceva fuge îndată.inclusiv în noaptea de revelion a fugit sa doarmă la mămică lui în condițiile în care ai mei îl accepta așa de ochi frumoși.și totuși lui nu îi spun nimic și se comporta frumos, îl pun la masa...Nu știu cât voi mai putea lupta.aștept din partea lui sa facă ceva,sa mă surprindă cu ceva.nu mai pot !iti multumesc pt sfat și ca ai avut timp sa citești și sa raspunzi.pt mine contează mult!Mulțumesc!


Mda. Cred ca nu ai o problema cu sotul, ci cu soacra.Scuze...
Este greseala pe care o fac majoritatea femeilor cand se casatoresc. Incearca sa desparta pe baiat/sot de mama, fara sa tina cont ca o asemenea manevra este sortita esecului. Legea firii spune ca baiatul este al mamei. Daca nu esti suficient de diplomata, daca nu stii sa faci unele compromisuri(in anumite limite) vei avea o viata de cosmar.Nu faci o schimbare soc de la inceput; schimbarile , acomodarea vine pe parcurs; tine de educatie, cultura, intelegere Viata de familie inseamna, si ai mei si ai tai(si al lui te pun la masa)Nu va macinati, ca sa zic asa, in interiorul familiilor.Trebuia sa faci in asa fel sa locuiti singuri, chiar daca era mai greu financiar, sa formezi acel cuib.Deci ma mira lipsa unui copil dupa o relatie de 7 ani. Poate reusea sa rezolve o parte din ecuatie.
Decat unul hais si altul cea, bucura-te ca nu aveti copii si divorteaza. Bucura-te de ceea ce esti, de ceea ce ai, si incearca sa vezi doar viitorul.
ulygarbo
Postat pe 1 Aprilie 2017 14:05
Deși și părinții mei au defecte ca oricare alții, ai lui întrec orice limita.socrul meu este un bețiv întreținut și soacra mea o scorpie. Am încercat sa nu țin cont de ei,sa îi respect,dar degeaba.am 2ani de când nu am mai vb cu ei deoarece au spus tot felul de prostii despre mine și nunta care a fost făcută pe banii mei și stresul meu k ei nu au contribuit cu nimic.lui nu i-am interzis sa meargă niciodată deoarece sunt părinții lui și tb sa îi iubească și sa îi respecte,dar deja s-a ajuns la divinizare, fără sa exagerez.copii nu avem pt k după nunta a zis k nu își dorește sa aibă cu mine,sau sa ajungă la divorț și sa aibă o viață chinuita.acum chiar de as vr nu pot pt k din cauza stresului am probleme de sănătate și fac tratament cu citostatic.iti Mulțumesc frumos încă o data!o zi minunata sa ai!
garbo117267
Postat pe 1 Aprilie 2017 15:19
De la: garbo117267, la data 2017-04-01 15:19:18 Deși și părinții mei au defecte ca oricare alții, ai lui întrec orice limita.socrul meu este un bețiv întreținut și soacra mea o scorpie. Am încercat sa nu țin cont de ei,sa îi respect,dar degeaba.am 2ani de când nu am mai vb cu ei deoarece au spus tot felul de prostii despre mine și nunta care a fost făcută pe banii mei și stresul meu k ei nu au contribuit cu nimic.lui nu i-am interzis sa meargă niciodată deoarece sunt părinții lui și tb sa îi iubească și sa îi respecte,dar deja s-a ajuns la divinizare, fără sa exagerez.copii nu avem pt k după nunta a zis k nu își dorește sa aibă cu mine,sau sa ajungă la divorț și sa aibă o viață chinuita.acum chiar de as vr nu pot pt k din cauza stresului am probleme de sănătate și fac tratament cu citostatic.iti Mulțumesc frumos încă o data!o zi minunata sa ai!


Subtilitatilei acestei povesti de viata le cunosti doar tu, la fel si atitudinea ta in rezolvarea ei.
Stiu ca te simti neinteleasa, singura.Cel mai mult te intristeaza atitudinea celor din preajma ta pentru care ai facut totul ca sa le fie bine pana ai uitat de tine. Centraza viata pe tine. Sanatate!
ulygarbo
Postat pe 1 Aprilie 2017 20:23
Da!ai mare dreptate! Am uitat de mine!definitiv!mereu i-am pus pe cei din jurul meu în prim plan pt a fi armonie.în ultima perioada nu mai știu ce e aia o ieșire la un restaurant,doar munca și casa unde mă bat ai mei la cap.știu doar sa muncesc sa fac bani,sa fac economii pt căsuța noastră. Mă visam o soție gospodina,cu diverse mese întinse, prăjituri și stive de rufe călcat,în ciuda contradicțiilor cu ai mei(k nu e bun de nimic,k nu am ce face cu el).as fi fost în stare sa nu mai vb deloc cu ei.doar pt el!dar m-am trezit și ăsta datorita ție! Eu nu m-am măritat cu ai lui și nici invers. Îl întreb ce economii are pt k pana acum am avut doar "planuri comune",fiecare cu salariul lui.trist dar adevarat,și numai din cauza mea pt k am considerat k fiind la distanta,oraș străin. Răspuns:0.după mai multe discuții am înțeles k omul ăsta e plin de ranchiuna,k după 7ani nu mă cunoaște mai deloc,k e orgolios și multe altele.acum nu știu cum sa fac sa îi dau ultimatum. Dacă nici așa nu merge...E mai bine fiecare pe drumul lui.nici nu știu dacă măcar mă iubește.niciodată nu îmi spune dacă măcar îi este dor de mine.suntem doar prieteni cred eu și parteneri de pat.atât!acum te rog dacă vezi esaj cum sa am o discuție cu el și cum sa fac sa nu îmi para rau mai incolo dacă o sa luam decizia divorțului? Îți mulțumesc încă o data k ai avut răbdarea și plăcerea de a-mi răspunde. Pt mine contează mult!
garbo117267
Postat pe 2 Aprilie 2017 19:22
Da!ai mare dreptate! Am uitat de mine!definitiv!mereu i-am pus pe cei din jurul meu în prim plan pt a fi armonie.în ultima perioada nu mai știu ce e aia o ieșire la un restaurant,doar munca și casa unde mă bat ai mei la cap.știu doar sa muncesc sa fac bani,sa fac economii pt căsuța noastră. Mă visam o soție gospodina,cu diverse mese întinse, prăjituri și stive de rufe călcat,în ciuda contradicțiilor cu ai mei(k nu e bun de nimic,k nu am ce face cu el).as fi fost în stare sa nu mai vb deloc cu ei.doar pt el!dar m-am trezit și ăsta datorita ție! Eu nu m-am măritat cu ai lui și nici invers. Îl întreb ce economii are pt k pana acum am avut doar "planuri comune",fiecare cu salariul lui.trist dar adevarat,și numai din cauza mea pt k am considerat k fiind la distanta,oraș străin. Răspuns:0.după mai multe discuții am înțeles k omul ăsta e plin de ranchiuna,k după 7ani nu mă cunoaște mai deloc,k e orgolios și multe altele.acum nu știu cum sa fac sa îi dau ultimatum. Dacă nici așa nu merge...E mai bine fiecare pe drumul lui.nici nu știu dacă măcar mă iubește.niciodată nu îmi spune dacă măcar îi este dor de mine.suntem doar prieteni cred eu și parteneri de pat.atât!acum te rog dacă vezi esaj cum sa am o discuție cu el și cum sa fac sa nu îmi para rau mai incolo dacă o sa luam decizia divorțului? Îți mulțumesc încă o data k ai avut răbdarea și plăcerea de a-mi răspunde. Pt mine contează mult!
garbo117267
Postat pe 2 Aprilie 2017 19:23
De la: garbo117267, la data 2017-04-02 19:23:02 după 7ani nu mă cunoaște mai deloc,k e orgolios și multe altele.acum nu știu cum sa fac sa îi dau ultimatum. Dacă nici așa nu merge...E mai bine fiecare pe drumul lui.nici nu știu dacă măcar mă iubește.niciodată nu îmi spune dacă măcar îi este dor de mine.suntem doar prieteni cred eu și parteneri de pat.atât!

oricum sunteti pe drumuri separate
miss_darine
Postat pe 3 Aprilie 2017 11:05
De la: garbo117267, la data 2017-04-02 19:23:02Da!ai mare dreptate! Am uitat de mine!definitiv!mereu i-am pus pe cei din jurul meu în prim plan pt a fi armonie.în ultima perioada nu mai știu ce e aia o ieșire la un restaurant,doar munca și casa unde mă bat ai mei la cap.știu doar sa muncesc sa fac bani,sa fac economii pt căsuța noastră. Mă visam o soție gospodina,cu diverse mese întinse, prăjituri și stive de rufe călcat,în ciuda contradicțiilor cu ai mei(k nu e bun de nimic,k nu am ce face cu el).as fi fost în stare sa nu mai vb deloc cu ei.doar pt el!dar m-am trezit și ăsta datorita ție! Eu nu m-am măritat cu ai lui și nici invers. Îl întreb ce economii are pt k pana acum am avut doar "planuri comune",fiecare cu salariul lui.trist dar adevarat,și numai din cauza mea pt k am considerat k fiind la distanta,oraș străin. Răspuns:0.după mai multe discuții am înțeles k omul ăsta e plin de ranchiuna,k după 7ani nu mă cunoaște mai deloc,k e orgolios și multe altele.acum nu știu cum sa fac sa îi dau ultimatum. Dacă nici așa nu merge...E mai bine fiecare pe drumul lui.nici nu știu dacă măcar mă iubește.niciodată nu îmi spune dacă măcar îi este dor de mine.suntem doar prieteni cred eu și parteneri de pat.atât!acum te rog dacă vezi esaj cum sa am o discuție cu el și cum sa fac sa nu îmi para rau mai incolo dacă o sa luam decizia divorțului? Îți mulțumesc încă o data k ai avut răbdarea și plăcerea de a-mi răspunde. Pt mine contează mult!


Dupa ce ti-ai consumat toata energia din baterie, ca sa zic asa, te mai gandesti la ultimatum?
No, practic ai doua posibilitati: ramai cu el si vei deveni ca mama lui, intretii un barbat(fara pic de osteneala din partea lui) care poate sa devina alcoolic(ca si tatal lui) iar cealalta posibilitate e sa fugi cat te tin picioarele de el, adica divortul . Nu ti-ai dat seama ca ai fost o femeie folosita, cu tu tii cu dintii de aceasta relatie?Paseste in viitor.
Uneori e mai bine sa frangi tu aripile viselor pentru ca te feresc de surprize, asteptari. Durerea nu este la fel de mare.
Ce as face eu in locul tau Dupa o noapte de plans nebun, pentru descarcare dimineata as savura o cafea strong. M-as duce la o bijuterie, si mi-as cumpara un inel frumos in locul verighetei, apoi m-as duce la o agentie de turism si mi-as lua un sejur de 3 zile , sa zicem la Bacelona( sunt ofere ff atractive) Am inteles ca ai ceva bani pusi deoparte pentru "casuta noastra". Invata sa traiesti viata pentru tine, sa te bucuri de ceea ce ai in momentul prezent.
P.S. ai grija sa nu repeti aceleasi greseli cu urmatorul.Succes!!
ulygarbo
Postat pe 3 Aprilie 2017 18:31
Mare dreptate ai!trebuie sa îmi trăiesc viata frumos ,mai ales ca acum sunt cei mai frumoși ani.am uitat de mine,ca am suflet,ca am vise...viSe cu un barbat care nu face nimic..Și pt care momentan nu știu ce mai simt.poate uneori mila,uneori ura...Avem 3 zile de când nu ne vb decât strictul necesar dar tot nu face măcar un compromis,măcar odată sa se deschidă sau sa își ceara scuze.aștept sa treacă sărbătorile, timp în care vom discuta strictul necesar,apoi voi veni cu propunerea...deși îmi va fi greu pt k sunt sigura k vor urma amenințări,înjurături și mai grav k știe anumite lucruri despre mine și familia mea(secrete,discuții....),pt k am fost suficient de dobitoaca sa fiu k o carte deschisa pt el.poate dumnezeu mă va întări și mă va ajuta sa trec cu bine peste tot.iti Mulțumesc k mi-ai deschis mintea și în sfârșit am văzut unele lucruri cu ajutorul tău.iti Mulțumesc din suflet și sper sa fii răsplătită pt k ajuți o femeie care chiar are nevoie de ajutor.MULȚUMESC DIN INIMA!
garbo117267
Postat pe 5 Aprilie 2017 10:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de akutor....IUBESC PREA MULT 2 De la: luptatoareacurajoasa 22 Iunie 2010 18:57
SOLICIT UN SFAT URGENT, DE LA ADEVARATE DOAMNE 78 De la: 9 Iulie 2012 22:56
oare dupa cat sunt de rai oamenii,,cum se mai pot casatori si se pot suporta unii pe ceilalti? 17 De la: daniela_iasi 20 Decembrie 2011 08:54
Doamnelor ,la treaba!Vine Paștele ! 13 De la: VOIAJOR 15 Aprilie 2012 00:37
Ce va urma??? 28 De la: serena_78 28 Noiembrie 2013 23:19
Setari Cookie-uri