va rog sa imi spuneti cat mai multe pareri sunt disperata!

Buna ziua! am nevoie de dumneavoastra! va rog din suflet sa ma ajutati! acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala si de atunci nu mai am liniste.am avut doar trei contacte sexuale protejate cu prezervativ dar la un moment dat prezervativul a alunecat. atunci nu am bagat de seama dar dupa 2 luni am inceput sa am greturi sani unflati stari de voma si am hotarat sa imi fac un test de sarcina. apoi al 2, al 3 lea si azi al 4-lea. toate negative. am fost sa imi fac beta hcg la 2 luni jumătate dupa contact mi-a iesit o valoare de 0,5 ml.apoi pentru siguranta mea am facut un ecograf intravaginal iar medicul vorbea in niste termeni neintelesi de mine dar mi-a zis ca nu sunt insarcinata. cu toate astea am sanii umflati,stari de voma si mai nou am si o scurgere alba urat mirositoare si am aflat ca s-ar putea sa fie candida si ca se manifesta mai mult femeilor insarcinate.prietenele mele cred ca este posibil sa fie o sarcina ascunsa..nu mai stiu ce sa cred.. mentionez ca menstruatia mi-a venit pana acum. va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra pentru ca eu sunt neinformata am doar 3 luni de când mi-am inceput viata sexuala si nu stiu prea multe. dati-mi un sfat! multumesc! repet am stari de voma si sanii foarte umflati si ma dor
garbo_426071
Postat pe 10 Ianuarie 2016 11:12
Sarcină ascunsă, unde?
De cand au femeile însărcinate candida?
Axl_R
Postat pe 10 Ianuarie 2016 11:28
sub coaste spunea o mamica ca este posibil sa fie ascunsa. si nu stiu sigur daca este candida. nu inteleg de ce mi si au umflat sanii si de ce am greturi daca testele au iesit negative
garbo_426071
Postat pe 10 Ianuarie 2016 11:43
Sarcină extrauterină este, dar sub coaste, nu.
Nu cred că doctorul, să fie indiferent dacă vede că ai o infecţie vaginală.
Iar dacă nu înţelegi tu termenii, îţi explică el cumva să pricepi.
Ia du-te tu înapoi la un ginecolog, că noi chiar nu putem face consultaţii online.
Axl_R
Postat pe 10 Ianuarie 2016 12:41
Din pacate raspunsul este DA, poti fi insarcinata.
Ciclul poate fi un fals ciclu, si apare destul de des.
Numai doctorul iti poate spune cu exactitate adevarul.
Poate fi o sarcina extrauterina (ovulul s-a fixat pe una din trompe) si cu cit avanseaza fara sa fie descoperita poate provoca ruperea trompei si o hemoragie interna.
Deci fuguta la doctor, analize ca lumea, ecografie si apoi vei sti sigur.
Ecografia intravaginala nu descopera sarcina extrauterina.
Si inca ceva, cere doctorului sa-ti explice in amanunt pe intelesul tau totul. Este obligatia lui dar si interesul tau sa stii.

Succes.
Tommy_Boy
Postat pe 10 Ianuarie 2016 14:01
mergi la mai multi medici, vezi mai multe raspunsuri,posibil o sarcina extrauterina
garbo159481
Postat pe 16 Ianuarie 2016 05:48
Daca scapi de asta, in viitor sa te culci numai cu barbati care practica continenta esxuala.
garbo_405371
Postat pe 16 Ianuarie 2016 06:03
Stau si ma gandesc daca am fost si eu vreodata atat de tanara, si ei bine, sa spunem panicoasa.
Cum asa, iti vine si ciclul, ti-ai facut si o mie de teste, te-ai dus si la eco si tu in continuare sa fii speriata ca esti insarcinata? da, ar spune unii, exista totusi o sansa. dar cam atat, o minima, minima sansa. adica probabilitatea ca tu sa fii insarcinata este aproape zero.

Te-ai gandit ca mai pot exista si alte cauze pentru greturi si sani "unflati"?
Poate ca doar ce ti-ai inceput activitatea sexuala si corpul trece prin niste schimbari masive, hormonale. Cred ca greata e de la propria ta panica, pe care ti-o provoci singura.
candida are si ea f multe cauze: de la igiena necorespunzatoare la alimentatie bogata in carbohidrati si zaharuri sau de la antibiotic. Si da, femeile insarcinate sunt mai predispuse candidei tot din cauza schimbarilor din organism.
In fine, pune mana mai degraba pe carte, invata cum sa ortografiezi, si lasa prostiile.
garbo223651
Postat pe 16 Ianuarie 2016 06:30
Inainte de orice, dar mai ales înainte de a începe viaţa sexuală, trebuia să citeşti şi să te informezi asupra multor aspecte ce se vor ivi. Să ştii mult mai mult decât crezi. Ai la îndemână internetul, caută şi te informează, chiar şi acum. Apoi, eşti sigură că el era/este sănătos? Eşti sigură că nu ti-a transmis ceva din neglinjenţă sau din alte motive? Fii mai selectivă în alegerea partenerului. Acum, nu ai decât o singură variantă, mergi la doctor/doctori şi unde nu înţelegi termenii, întreabă şi roagă-l să-ţi explice toţi termenii, toate variantele, totul pe înţelesul tău...
Sunt şi cărţi pe tot felul de teme, toate legate de urmările, stadiile unei sarcini sau ... despre cum trebuie să-ţi continui viaţa sexuală...Minte deschisă şi numai bine!
ottillia
Postat pe 16 Ianuarie 2016 08:10


Ok, toata lumea ii da o multime de pareri despre ce si cum trebuia sa faca INAINTE... dar acum, degeaba primeste cat mai multe pareri din astea. dupa cum scrie si boceste, fata a crescut intr-un mediu nu prea bine dezvoltat unde ar fi putut obtine indrumare... eu unul n-am inteles nici ce varsta are, asa ca "cat mai multe pareri" spuse acum, nu prea vad cum o pot ajuta. Cineva isi dadea cu parerea despre carti, studii despre sarcina, minte deschisa... etc. ! Aiurea, cred ca nici un ziar macar nu intra in casa ei sau in raza ochilor ei frumosi... daramite "studii" ! La doctor cu tine fato... daca ai vre-unul in raza locuintei tale ! Asta e singura parere a mea.
barboneli
Postat pe 16 Ianuarie 2016 08:59
garbo223651
Postat pe 16 Ianuarie 2016, ora 06:30

"In fine, pune mana mai degraba pe carte, invata cum sa ortografiezi, si lasa prostiile."
garbo101426
Postat pe 16 Ianuarie 2016 10:57
citi ani ai??
Nelica_Varodi_1
Postat pe 16 Ianuarie 2016 11:19
Da!!! Aceeasi parere o am si eu.Este raspunsul pe care ar trebui sa-l iei in considerare.Din propria experienta pot sa-ti spun,ca si eu am trecut prin acest calvar si nu de tanara ci la a treia sarcina,la o varsta inaintata,,la 35 de ani .Tot asa cu ciclu peste sarcina,cu control la ginecolog cu experienta,care a depistat sarcina doar in momentul in care a miscat.
Asa ca neaparat trebuie sa consulti mai multi medici!!!
Iti doresc sa ti se rezolve problema asa cum doresti tu!!!!
Mariana_Angela_Demeter_1
Postat pe 16 Ianuarie 2016 12:28
Draga mea, du-te la un medic ginecolog, spune-i lui tot ce simti si tot ce ai aflat de la noi! Intreaba-l fara jena orice vrei sa stii, este obligat sa-ti explice totul, pe intelesul tau. Ideal ar fi ca fetele, inainte de a-si incepe viata sexuala, sa stea de vorba cu un medic, sa afle tot ce trebuie sa stie in semenea situatie si mai ales sa invete cum poate stii sau suspecta un baiat care nu prea are treaba cu igiena intima si cu contactele sexuale, relatii cu mai multe partenere...etc. Nu spun ca prietenul tau ar mai avea pe cineva ci, ca nu stii, inaintea ta cu ce gen de fata a avut relatii sexuale. "Chestia aia urat mirositoare" nu suna bine.. candida...hmmm! Fa-ti o analiza a secretiei! Inainte de a avea primul contact sexual, ar fi trebuit sa mergi la um cabinet medical de planing...la un ginecolog...sa fii informata si sa te invete cum sa te protejezi! Succes!
garbo340690
Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:14
Apare candida la femeile insarcinate(85-90% din cazuri),dar de regula in ultimul trimestru de sarcina.
mam
Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:18
De la: barboneli, la data 2016-01-16 08:59:56

Ok, toata lumea ii da o multime de pareri despre ce si cum trebuia sa faca INAINTE... dar acum, degeaba primeste cat mai multe pareri din astea. dupa cum scrie si boceste, fata a crescut intr-un mediu nu prea bine dezvoltat unde ar fi putut obtine indrumare... eu unul n-am inteles nici ce varsta are, asa ca "cat mai multe pareri" spuse acum, nu prea vad cum o pot ajuta. Cineva isi dadea cu parerea despre carti, studii despre sarcina, minte deschisa... etc. ! Aiurea, cred ca nici un ziar macar nu intra in casa ei sau in raza ochilor ei frumosi... daramite "studii" ! La doctor cu tine fato... daca ai vre-unul in raza locuintei tale ! Asta e singura parere a mea.
Mariana_Angela_Demeter_1
Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:35
Ești o proasta ! ! Du te la Medic că noi nu suntem de specialitate și garantat nu te putem ajuta !!!!
KiKi_RiKi_KiKi
Postat pe 16 Ianuarie 2016 14:38
Va multumesc pentru raspunsuri! repet partenerul meu folosea prezervativ dar in timpul contactului, el s-a lasat..a alunecat pur si simplu dar nu de tot. si sa fim seriosi..cati dintr-e noi citesc carti inainte sa isi inceapa viata sexuala? pana una alta eu am niste simptome mai ciudate si nu stiu cum sa procedez pentru a afla care este cauza acestor simptome de aia am si cerut un sfat. o seara buna!
garbo_426071
Postat pe 16 Ianuarie 2016 18:45
Si credeai ca gasesti rezolvarea aici, pe forum ? Ca apare raspunsul minune ? Sau poate ca sperai ca e vreunul dintre noi ginecolog ? Neeee.... Tot la medic e raspunsul. Apropo de raspuns, nu ne-ai zis cati ani ai... Si....2x apropo...scuteste-ne de detalii "picante" precum ceea ce s-a intamplat cu prezervativul, ca nu e relevant. cert e faptul ca nu iti e bine, deci tre sa mergi la medic. Poate ca o convingi pe mama ta sa vina cu tine ? Poate ca intelege mai mult din ce zice dom` doctor....
Rotty
Postat pe 16 Ianuarie 2016 18:53
kiki riki kiki de ce sunt proasta?! pentru ca mi-am inceput viata sexuala la 23 de ani?! sau ca prietenul meu s-a protejat, doar ca, repet : I-a alunecat prezervativul pe jumate! asta inseamna ca nu sunt informata?! totusi, ne protejam! la 10 zile mi-am facut un test de sarcina (negativ) apoi m-am linistit insa acum AAAM SIMPTOMEEE, si nu am stat cu mainile in san ci am actionat dar fara rezultat 100% sigur pana acum. am intrat aici pentru ca am nevoie de voi si nu de criticile voastre! eu nu am jicnit pe nimeni ci doar am pus o intrebare! cat despre greselile mele de ortografie..plang in continuuuu nici nu vad bine ce scriu, cum scriu.. gandeste-te ca se putea intampla oricui.. chiar si tie, kiki riki miki.. si sa intelegi mai bine am sa iti mai povestesc odata cum s-a intamplat : De curand mi-am inceput si viata sexuala. In urma cu 3 luni am avut ultimul contact sexual a fost protejat doar ca lui i s-a lasat prezervativul. as banui ca sunt insarcinata pentru ca acum, la 3 luni de atunci simt burta umflata, simt ca se zbate ceva acolo, uneori mai am stari de voma ma dor si sanii dar nu sunt umflati si imi vine si menstruatia. am facut 7-8 teste de sarcina dar incepand de pe la 2 luni jumate de la impact. din cate am inteles daca varsta sarcinii este mare s-ar putea ca testele sa iasa negative. tot dupa 2 luni jumate am facut si un bhcg unde mi-a iesit o valoare de 0,5 mlu dar cineva mi-a spus ca nu ar fi asa de bun laboratorul unde am facut analiza.am facut si 3 ecografii intravaginale la 3 doctori diferiti unde mi s-a spus ca nu as fi insarcinata. eu nu am specificat ca sarcina ar putea sa fie mai mare cand doctorii ma intrebau de ultima menstruatie.e posibil sa nu se fi vazut la eco? una din doctorite mi-a facut si o ecografie pe burtica dar nu s-a uitat foarte bine fiind amuzata de situatie.(eram foarte agitata) totusi eu sunt foarte speriata..nu mai stiu ce sa fac..nu mai stiu ce sa cred... va doresc o seara buna si va multumesc tuturor pentru sfaturi!
garbo_426071
Postat pe 16 Ianuarie 2016 18:58
rotty vroiam doar un sfat. sunt speriata si nu stiu ce sa fac!
garbo_426071
Postat pe 16 Ianuarie 2016 19:00
De la: Tommy_Boy, la data 2016-01-10 14:01:51Din pacate raspunsul este DA, poti fi insarcinata.
Ciclul poate fi un fals ciclu, si apare destul de des.
Numai doctorul iti poate spune cu exactitate adevarul.
Poate fi o sarcina extrauterina (ovulul s-a fixat pe una din trompe) si cu cit avanseaza fara sa fie descoperita poate provoca ruperea trompei si o hemoragie interna.
Deci fuguta la doctor, analize ca lumea, ecografie si apoi vei sti sigur.
Ecografia intravaginala nu descopera sarcina extrauterina.
Si inca ceva, cere doctorului sa-ti explice in amanunt pe intelesul tau totul. Este obligatia lui dar si interesul tau sa stii.

Succes.


FOARTE CORECT! Tot la medic e răspunsul! Succes!
garbo_410570
Postat pe 16 Ianuarie 2016 19:45
De la: garbo_426071, la data 2016-01-16 19:00:49rotty vroiam doar un sfat. sunt speriata si nu stiu ce sa fac!


Ok 071, 23 de ani... ? In fine, sa stii insa ca sunt fete si mai tinere care primesc "instructiuni" de folosire a organului genital la varste mult mai fragede. De la mama, binenteles... in primul rand de la ea, dupa aia se mai vorbesc fetele si intre ele, mai merg si la medic. Dar am inteles, s-a intamplat ce s-a intamplat, acum esti doar speriata, disperata, cum vrei sa-i zici, probabil ca nu-ti/nu va convine sa aveti acum un copil, dar cel mai sigur sa stii cum e situatia, cred ca la medic ginecolog primesti "parere" specialista. Si data viitoare spune-i baiatului sa-si cumpere prezervative cu numar mai mic... ! Eu inca n-am ramas gravida si nu stiu precis sa-ti spun, dar numai din auzite (mai trag si eu cu urechea uneori la fete... ) nu cred ca la 3 luni poti sa simti ca ti se misca copilul in burta. Poate ai gaze... si alea se misca tot prin regiunea aia. Asculta ce ai citit pe aici si mergi cat mai repede la medic. De ce sa stai in tensiune ?
barboneli
Postat pe 16 Ianuarie 2016 20:12
De la: garbo_426071, la data 2016-01-16 18:58:19kiki riki kiki de ce sunt proasta?! pentru ca mi-am inceput viata sexuala la 23 de ani?! sau ca prietenul meu s-a protejat, doar ca, repet : I-a alunecat prezervativul pe jumate! asta inseamna ca nu sunt informata?! totusi, ne protejam! la 10 zile mi-am facut un test de sarcina (negativ) apoi m-am linistit insa acum AAAM SIMPTOMEEE, si nu am stat cu mainile in san ci am actionat dar fara rezultat 100% sigur pana acum. am intrat aici pentru ca am nevoie de voi si nu de criticile voastre! eu nu am jicnit pe nimeni ci doar am pus o intrebare! cat despre greselile mele de ortografie..plang in continuuuu nici nu vad bine ce scriu, cum scriu.. gandeste-te ca se putea intampla oricui.. chiar si tie, kiki riki miki.. si sa intelegi mai bine am sa iti mai povestesc odata cum s-a intamplat : De curand mi-am inceput si viata sexuala. In urma cu 3 luni am avut ultimul contact sexual a fost protejat
doar ca lui i s-a lasat prezervativul. as banui ca sunt
insarcinata pentru ca acum, la 3 luni de atunci simt burta
umflata, simt ca se zbate ceva acolo, uneori mai am stari de
voma ma dor si sanii dar nu sunt umflati si imi vine si
menstruatia. am facut 7-8 teste de sarcina dar incepand de
pe la 2 luni jumate de la impact. din cate am inteles daca
varsta sarcinii este mare s-ar putea ca testele sa iasa
negative. tot dupa 2 luni jumate am facut si un bhcg unde
mi-a iesit o valoare de 0,5 mlu dar cineva mi-a spus ca nu ar
fi asa de bun laboratorul unde am facut analiza.am facut si 3
ecografii intravaginale la 3 doctori diferiti unde mi s-a spus

ca nu as fi insarcinata. eu nu am specificat ca sarcina ar
putea sa fie mai mare cand doctorii ma intrebau de ultima
menstruatie.e posibil sa nu se fi vazut la eco? una din
doctorite mi-a facut si o ecografie pe burtica dar nu s-a uitat
foarte bine fiind amuzata de situatie.(eram foarte agitata)
totusi eu sunt foarte speriata..nu mai stiu ce sa fac..nu mai
stiu ce sa cred... va doresc o seara buna si va multumesc
tuturor pentru sfaturi!

pai ia anticoncepționale, dar și pe alea dacăle iei perioada lunga aafectează sănătatea, poate o sa faci copii mai târziu faci legare de trompe așa nu mai ai probleme
ingerasulluptor1
Postat pe 16 Ianuarie 2016 20:15
Ascultă luptătoarea, că ea ştie cel mai bine!

Au trecut 6 zile, aveai timp să te duci la doctor.
E mai bine pe forum.
Axl_R
Postat pe 16 Ianuarie 2016 20:47
De teama.... Linistestete! Toate trasformarile pot fi fiindca ai devenit femeie. Mananca sanatos, cruditati multe ia vitamine C de la plafar iti da o intarire a imunitatii si ia un ovul vaginal de la farmacie... Canesten ... ce gasesti mai ieftin, faci spalari cu bicarbonat, introdu un singur ovul seara si vezi ce va fi. Evita lactatele, branzeturile in special si pastele....

Sanatate!
garbo294849
Postat pe 16 Ianuarie 2016 20:54
Bre,Xena,fata vrea sfaturi la problema ei,nu metode de contraceptie.
Ciudate manifestări, insa răspunsuri poti gasi la medic,cel potrivit.Nu stiu de ce nu ai rezultate pana acum.
Continua sa mergi la medic pana ce dai de cap problemei.Curaj,sanatate si totul va fi bine!
Schmetterling
Postat pe 16 Ianuarie 2016 21:00
Nu stiu la ce medic ati fost dar din cunostintele mele medicale stiu ca menstruatia poate veni si peste sarcina pana la 3 luni binenteles cu niste modificari sau nu depinde de organism.Cel mai bine mergeti la Spitalul Dr Panait Sarbu la Dl Dr ION IONUT sau laDl DR DRAMBAREANU sau la dl Dr PUIA garantez pt ei sunt doctori foarte buni, mergeti cu toate investigatiile pe care le aveti in aceasta problema si dinsii o sa vada ce e de facut, va face si investigatii pt candida, va urez multa sanatate si numai bine.
garbo_403198
Postat pe 17 Ianuarie 2016 12:30
Nu vreau sa fiu rautacios si nici nesimtit dar inainte de a incepe un lucru atit de sensibil trebuia sa te informezi sau sa cauti daca tot ai vrut sa faci pasul pe cineva cu o oarecare expierenta si apoi ai fi putut sa iei o decizie daca vrei sa o faci si alta data cu o alta persoana
.Daca o faceai cu sotul tau care nu avea expierenta era altceva dar asa Dumnezeu sa te indrume la un ginecolog bun sa te poti linisti
garbo178366
Postat pe 17 Ianuarie 2016 16:01
De la: garbo_426071, la data 2016-01-16 19:00:49rotty vroiam doar un sfat. sunt speriata si nu stiu ce sa fac!



Iar eu nu am facut altceva, decat sa te indrum sa mergi la medic. Pentru binele si linistea ta. Ai vrut cat mai multe pareri, uite cati te trimit la medic...mai stai pe ganduri ?
Seara buna :)
Rotty
Postat pe 17 Ianuarie 2016 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Incompatibilitate copil -educatoare 19 De la: ameno 22 Octombrie 2010 20:09
enterocolita la bebei 6 De la: funny_lucky 6 Decembrie 2010 20:08
apa termala bb 1 De la: otiliaelenaserban 2 August 2010 12:54
anemia la copii 11 De la: flavia__ 13 Octombrie 2010 11:09
castiga un Opel Corsa 7 De la: garbo133831 14 Iulie 2010 17:09
Setari Cookie-uri