Cum poti gasi solutii problemelor tale

Un counselor profesionist nu judeca, ci te insoteste in a descoperi calea cea mai potrivita in a-ti rezolva problema care iti creeaza preocupari; nu da sfaturi ci te ajuta sa elaborezi starea dificila prin care treci; nu da solutii, ci te sustine sa faci alegeri eficiente pentru tine insuti. Te orienteaza spre un a fi-mult-mai-bine!

Garbo si Ana Olimpia, counselor profesionist, colaboreaza pentru a le oferi cititoarelor si cititorilor, posibilitatea de a avea un ajutor specializat cu privire la problemele pe care le au. Asteptam pe adresa redactiei - redactie@garbo.ro scrisorile voastre adresate Anei-Olimpia, care va va indruma spre gasirea unor raspunsuri pentru intrebarile care va framanta. Ana-Olimpia Tataru

Ceea ce m-a surprins in mod deosebit a fost strigatul de durere exprimat de multi/multe dintre cititorii/cititoarele de pe forumul Garbo, care cer ajutor in vointa de a iesi din hatisul problemelor cu care se confrunta. Am preferat sa nu raman indiferenta la ecoul acestui strigat si sa incerc sa imi ofer cunostintele si competentele acumulate acelora care simt necesitatea unui altfel de raspuns decat cele cu care s-au obisnuit.

Asa s-a nascut idea colaborarii cu Garbo, iar acest proiect este sustinut din partea-mi de un act absolut gratuit si voluntar. Prefer exprimarea directa si amicala care imi permite sa fiu eu si sa ma asez cu umilinta in serviciul acelora care au nevoie. Activez ca Professional Counselor din 2006 si sunt membru asociat la Assocounseling Italia. - ne marturiseste Ana.

Va asteptam cu drag!
iulia-dibu
Postat pe 22 Martie 2013 16:16
Citind apelulu vostru catre cele care vin pe blogul vostru cu un stigat de disperare, pentru ca nu-si pot permite sa apeleze la ajutorul unui Psiholog ,mi-au dat lacrimile sa vad ca exista ingeri aurii care sar in ajutorul celor loviti de greutati si nu stiu cum sa iasa l-a lumina,va iubesc pe toate cele care munciti la acest blog,care faceti ce puteti ca sa informati si sa faceti momentele vietii noastre mai frumoase ,sa avem acel Sentiment ca este cineva care se gindeste la noi.Fiti binecuvintate si dvs.D-na Alina-Olimpia pentru ajutorul neconditionat pe care v-ati gindit sa-l faceti.Felicitari!!!!!!!!!!!Cu mult respect si iubire!Lacramioara.
garbo255960
Postat pe 23 Martie 2013 15:02
Felicitari!
pui94
Postat pe 26 Martie 2013 11:49


"mi-au dat lacrimile sa vad ca exista ingeri aurii"

ei... de la o lacramioara, la poti sa te astepti ? la lacrimi, nu ? chestia asta cu ingeri "aurii"... mi-a placut !!! sunt vi ingerii astia ?
barboneli
Postat pe 26 Martie 2013 14:16
Dumneta esti cam ramas in urma.....iar cu "ingerii aurii" nu prea ai de-a face necunoscind semnificatia lor si nici de ce sint astfel numiti.E mai bine sa te abtii sa-ti afisezi aici "intelepciunea" care doar domniei voastre nu va da dureri de cap.
garbo255960
Postat pe 26 Martie 2013 16:04


ai dreptate ! sunt al naibi de ramas in urma... mai ales la subiectul "ingeri aurii"... sorry ! de aia am si intrebat ce am intrebat ! pentru ca pentru problemele mele... 1-2, sunt sigur ca am nevoie de pesoane, aurii, albastre, etc. dar in viatza !!! astept semnificatia de care vorbesti... ca sa pot si eu inainta in 2013 macar... ! nu fi suparata.....
barboneli
Postat pe 26 Martie 2013 16:18
Ingerii pot fii ce culoare isi doreste fiecare, si chiar daca nu cunoastem cu totii semnificatia ingerilor aurii nu inseamna ca nu ne putem bucura de existenta lor, a ingerilor prezenti pentru noi in fiecare clipa a vietii naostre. Macar aici, pe acest blog sa avem taria a nu ne supara unii pe altii, sa ne dam mana in favoarea noastra a tuturor. Unii trec mai bine, altii mai putin bine peste probleme. Unii au taria de a se ridica, a-si strege lacrimile si a merge cu darzenie si joatatrate mai departe. Altii se poticnesc nitel si au nevoie de sprijin moral si un umar pe care sa se paota sprijini pana trec pragul. A fii un om nu te impiedica sa iti sprijini aproapele sau sa fii inger pentru cineva. Daca asemenea oameni si-au oferit un sprijin pentru cei care sufera si au situatii pentru ei care necesita sprijin sa fim aproape de specialisti pentru a invata si noi din sfaturile lor. Ingerii pot fii oroinde si oricand, poti fii tu pentru cineva, iti poate fii aproapele, sau chiar subconstientul iti poate fii inger, sau paote un necunoscut atunci cand te confrunti cu cele mai intunecate temeri... si nedumeriri, cand cauti raspunsuri la intrebari de cele mai multe ori nerostite...
Va multumim pentru asemenea iniatitiva celor care au initiat aceata comunitate si posibiliate pe acest blog, iar eu una apreciez si voi citi cu cea mai mare placere si sfaturile, si postarile, pentru ca din ele invat in primul rand sa merg mai departe pentru mine insami si de ce nu sa nu gandim in perspectiva maine, poate voi fii inger pentru cineva care va avea nevoie de ceva ce eu am descoperit aici impreuna cu voi...
Sa ne dam mainile peste timp si spatiu pentru a fii ingeri in viata cuiva. Nu stiu daca voa vi s-a intamplat acest lucru, insa mie una mi s-a intamplat sa fiu ingerul cuiva si altcineva pentru mine sa fie la randul lui inger. Chiar cineva necunoscut, o persoana care n-o vazusem pana atunci si nici de atunci nu am mai vazut-o mi-a fost inger si mi-a oferit o mangaiere intr-o perioada foarte grea a vietii. Totul s-a intamplat in cateva secunde, insa acea persoana care m-a mangaita cu bunatate si cu un sfat divin nu pot sa o uit cat voi trai si nu pot decat sa ii multumesc ca a aarut in viata mea atunci si acolo... Asadar sa nu mai cautam nod in papura si suparari sa facem din orice sa ne bucuram impreuna de fiecare realizare, de fiecare inger de langa noi si sa multumim Universului pentru oportunitatti si bucuriile de zi cu zi oricat de mici si de neinsemnate ar parea ele. Sunt bucuria de a atrai viata, de a vedea copacii si florile imbobocind, de a vedea iarba cum creste, de a auzi primul cuvant al copilului, de a ne indragosti, de a putea merge mai departe, de primul pas al copilului... etc. Fiecare avem aceste bucurii sa le cautam si sa ne bucuram. Va urez o dupa amiaza lnistita si seninatatea de a gasii darurile vietii.
mitzura
Postat pe 26 Martie 2013 18:03
Paranormal Activity ?! Gata, io' am fugit...!
LLisa
Postat pe 7 Aprilie 2013 13:56

Unde vezi tu -ri pe pamant?? A! asa ii numesti tu pe oamenii buni, binefacatori si sufletisti asta-i alta poveste.
Eu n-am vazut nici -ri si nici ci...

Eu am numai solutii la problemele ce mi le creeaza altii/ele in rest
numai bine!
Fss_ssu
Postat pe 11 Aprilie 2013 12:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt atat de disperat ca nu stiu incotro s-o iau, voi ce ma sfatuiti? 92 De la: elodia 20 Mai 2010 10:43
iubitul meu, eu si fosta lui sotie 24 De la: garbo052438 19 Septembrie 2009 15:11
O zi frumoasa 3 De la: machiajtatuaj 12 Aprilie 2012 10:34
despartire. cum sa il ajut? 3 De la: geo32 13 Martie 2009 23:52
clarvazatoare si ghicitoare buna 1 De la: elizateo 8 Decembrie 2011 06:29
Setari Cookie-uri