Va rog sa-mi recomandati un doctor bun in Constanta!

Nu de mult timp ne-am hotarat sa facem un bebe si cum am incercat de luna trecuta si nu am reusit, va rog sa-mi recomandati un medin bun in Constanta. As dori cat mai multe informatii: cum se comporta cu gravidele, unde are cabinet, unde vine la nastere, ce preturi percepe etc.
Va multumesc anticipat!
2na_kidz
Postat pe 2 Februarie 2010 11:07
policlinica iriadi dl dr stanca este foarte bun,dn dr mohamed zaher,dl dr peteanu.toate consultatiile costa intre 1 mil si 1 mil jumate.la casa de cultura este un dr foarte bun dr deheleanu il cheama consultatia costa 1 mil si este fff interesat de pacient si fff de treaba nu te lasa deloc la nevoie.sper sa te ajute informatia.pupici
anaROBERT
Postat pe 2 Februarie 2010 23:46
La dr. Peteanu senoir am fost si nu prea am fost multumita deoarece pot sa spun ca face glume in momente nepotrivite.
Ce parere aveti de dr. Cristureanu Viorel?
2na_kidz
Postat pe 3 Februarie 2010 10:31
si dr cristureanu este fff bun.da asa e dr peteanu este exact genul lui mohamed zaher face glume atunci cand nu isi au rostul
anaROBERT
Postat pe 3 Februarie 2010 10:33
Intrebam de dr. cristureanu pentru ca am citit si pareri pozitive despre el si negative, imi dau seama ca un doctor nu este Dumnezeu si nu poate face minuni.
Eu sunt si ghinionista: pentru ca imi facusem programare la Medgidia, la dr. Balasa Eduard si exact cu cateva zile inainte de intalnire si-a dat demisia. Acum am inteles ca este la Euromaterna, dar ma sperie preturile pe care le-am vazut pe site-ul lor, asa ca mai caut.
2na_kidz
Postat pe 3 Februarie 2010 10:37
Eu am nascut cu dr. Rusu Elvira. Nu am fost prea multumita. Am o prietena care a facut cezariana cu dr Cristureanu si a fost foarte multumita de el si s-a refacut foarte repede. Acum depinde si de organismul fiecareia. Sarcina usoara. Eu nu recomand epidurala. Pe mine personal nu m-a ajutat cu nimic, am simtit tot si dupa am tras 2 saptamani de nu credeam ca imi mai revin.
aliadi_kidz
Postat pe 3 Februarie 2010 10:53
da sti cum e parerile sunt impartite nu poti auzu numai cuvinte de lauda despre un medic acum tu incearca eu pe care ti i-am mentionat sunt si buni si nu au preturi mari.parerea mea este sa te duci la dl dr deheleanu este la casa de cultura si nu are preturi prea piperate.
anaROBERT
Postat pe 3 Februarie 2010 10:55
eu am fost pacienta dr Razvan Stanca, e un super domn, am fost foarte multumita de el, e specialist, toate testele le-am facut la el, are cabinet particular, doar ca inainte sa nasc si-a fracturat mana si nu a putut veni la nastere, asa ca am nascut prin cezariana cu d-na doctor Aneta Tomescu, care e o super doamna si un medic foarte bun. Amandoi au preturi acceptabile si isi merita toate laudele. Bafta!
aly_raz
Postat pe 3 Februarie 2010 11:33
Multumesc pentru sfaturi! Din cate stiu dr. Stanca are cabinet impreuna cu dr. Cristureanu?
2na_kidz
Postat pe 4 Februarie 2010 14:03
Eu am fost pacienta Dr Cristurean pana in luna a 7 de sarcina cand mi-a supus ca va fii in concediu cand voi naste eu, cam urat din partea lui.Am nascut la Medgidia cu Dr Belcin .Super conditii, super curat, fff multumita de doctorita.Acum sunt pacienta lui FAWAZ, il ador!Este un om extraordinar ,un medic dedicat meseriei sale.
mamideluca
Postat pe 5 Februarie 2010 10:43
mamideluca imi poti spune unde are cabinetul? Daca se fac greu programari? Cat costa o consultatie? Ma multe detalii...
2na_kidz
Postat pe 5 Februarie 2010 11:29
Ce parere aveti de doamna doctor Aneta Tomescu?
2na_kidz
Postat pe 11 Februarie 2010 22:03
am spus si mai sus, eu am nascut cu ea, e o dr foarte buna, am o colega care a nascut cu ea, a fost foarte multumita, o prietena care isi face controale periodice la ea, e super incantata, deci...numai de bine, toata stima pt ea.
Daca voi mai avea vreo sarcina, tot la ea voi merge...
aly_raz
Postat pe 11 Februarie 2010 22:09
Multumesc pentru raspuns. Intrebam deoarce mi-e fost recomandata de cineva si citind pe un forum am observat ca exista persoane care se plang ca prescrie prea multe pastile in timpul sarcinii. Ai auzit de asa ceva? Vreau sa ma documentez pentru ca dupa 1 urmez sa vorbesc cu ea.
2na_kidz
Postat pe 11 Februarie 2010 22:32
buna seara.ce mai faci 2na sau ce ai mai facut nu ai fost la nici un doctor pana acum tot indecisa esti...eu zic sa te duci o data pe sapt la unu in cealalta sapt la altu macar 2 opinii sa ai si apoi tu sa decizii...nu stiu iti alegi u care sunt doctori buni....consultatiile sunt cam la acelasi pret peste tot de la 100 ron la 150 ron mai mult nu cred ca sunt si cred ca si tu vrei acelasi lucru banuiesc sa beneficiezi de mai multe opinii...
anaROBERT
Postat pe 12 Februarie 2010 00:00
buna 2na, nu am auzit pe nimeni sa ii fi prescris mai multe medicamente decat e necesar, prietena mea a luat elevit in primul trimestru, la fel am luat si eu, cred ca si vitaminele sau alte medicamente se dau in functie de fiecare sarcina, ma mir sa prescrie aiurea, dar repet, asta din ce stiu eu. Mai bine mergi la un control si te convingi singura, dar iti zic sa te inarmezi cu multa rabdare, are foarte multe programari si e mereu aglomeratie.
aly_raz
Postat pe 12 Februarie 2010 14:29
Multumesc mult pentru sprijin.
Ana, inca nu m-am hotarat la ce doctor sa ma duc, poate si profesia la care se adauga stilul meu de a fi ma face sa ma gandesc de 10 ori inainte sa fac ceva.
Am vorbit cu o studenta la medicina si mi-a recomandat-o pe doamna Tomescu, dar totusi as vrea sa nasc la o clinica privata si doamna nu este decat la judetean. Deci iar nu stiu ce sa fac...
Acum astept cu nerabdare dat de 22 sa-mi fac testul, sper sa am si eu cele 2 liniute mult asteptate.
Apropo, eu am avut ovulatia pe 10 (dupa calculul meu) credeti ca pe 22 rezultatul ar fi relevant? As vrea sa-l fac atunci pentru ca este ziua mea.
2na_kidz
Postat pe 12 Februarie 2010 20:10
Acum 7 ani a nascut sora mea prin cezariana cu aneta tomescu si cusatura era foarte urata. Si estetic si i-a ramas si un fir cu care are si acum probleme. Poate intre timp s-a perfectionat. Dar in rest s-a ocupat bine in timpul sarcinii de ea.
aliadi_kidz
Postat pe 12 Februarie 2010 21:43
2na sper iti doresc chiar sa iti arate cele 2 liniute dar si daca iti arata si daca nu tot trebuie sa te duci la un doctor si va trebuii sa te decizi intr-un fel de aia ti-am spus incearca mai multe opinii sau 2 opinii de fapt dar cred ca o buna parerea ar fi sa te duci la MOHAMED ZAHER este intradevar un doctor fff bun,face minuni si are si cabinete particulare.
anaROBERT
Postat pe 13 Februarie 2010 00:27
Multumesc mult pentru sfaturi, fetelor!
Nu am mai intrat de mult pe forum si imi este dor de voi. Sunt putin cam suparata pentru ca inca nu am niciun simpton, nici pentru CM, nici pentru bebe. Voi ce parere aveti, de ce?
Repet: ultimul CM l-am avut pe 28, deci ovulatia in jur de 10, nu era normal sa inceapa "ceva"?
Va pup.
2na_kidz
Postat pe 15 Februarie 2010 18:08
ce nerabdatoare esti 2na eu n ustiu nu ma pricep cu ''metoda calendarului''unde eu n uam avut niciodata un cm regulat habar n uam dar simptomele sarcinii nu apar imediat dupa o zi sau 2 daca ai ramas insarcinata dureaza maxim o saptamana poate doua.sper ca data viitoare cand vei intra sa ne spui ca iti este greata si ca ai pofte.
anaROBERT
Postat pe 16 Februarie 2010 00:02
Ana te dezamagesc, nu am greturi. Sunt obosita dar cred ca din cauza serviciului si ma doar putin jos, langa picior, in partea stanga, nu stiu daca are vreo relevanta
Te pup.
2na_kidz
Postat pe 16 Februarie 2010 22:12
aaaa...nu conteaza 2na eu oricum te astept,astept ziua cand vei intra si im ivesi spune ca o sa ai un bebel ai fost pana acum la vre-un control?
anaROBERT
Postat pe 16 Februarie 2010 23:33
Te pup Ana si pe toate fetele. Sa nu ma bati pentru ca nu am fost la medic, am incercat sa ma duc, dar la doamna Tomescu abia dupa 1 martie pot sa ma programez. Momentan vreau sa incerc la ea vad eu apoi daca e ok. In rest sunt bien ca nu ma doare nimic, dar rau pentru ca nu am niciun simptom.
Va pup si tinem legatura.
2na_kidz
Postat pe 18 Februarie 2010 20:44
pffff...pana in martie dar n uare nimic merita asteptarea o sa vezi ca o sa fie bn pun eu o vorba buna la doamne doamne tu numai sa ai rabdare si sa nu fi asa nerabdatoare ca barza nu vine programata si cand vei avea un bebic eu ti-l botez pupici
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2010 01:38
Mersi mult de incurajare! Azi mi-am luat un test :D maine dimineata il fac si te anunt. Te pup.
2na_kidz
Postat pe 19 Februarie 2010 20:53
abea astept 2na sper sa fie un rezultat pozitiv si daca n uacum nu iti pierde speranta si nici nu te descuraja toate au rost daca n uacum poate mai tarziu si tot va fi,te pup si astept raspunsul.
anaROBERT
Postat pe 20 Februarie 2010 00:28
Am facut testul de dimineata si am o veste foarte proasta - nu sunt insarcinata, cred ca innebunesc...
2na_kidz
Postat pe 20 Februarie 2010 15:09
imi pare rau 2na, dar nu fi trista, toate la timpul lor, o sa fii si tu mamica, doar ca bebe se lasa putin asteptat acum, dar va veni....cand nici nu te astepti.
aly_raz
Postat pe 20 Februarie 2010 20:07
:( 2na nu dispera imagineaza-ti ca eu am trecut prin asa ceva timp de 3 ani de zile incepusem deja sa ma obisnuiesc si sa nu ma mai afc eteze asa tare crede-ma va veni si ziua in care vei ramane insarcinata numai ca sti care e treaba niciodata socoteala de acasa n use potriveste cu cea de la piata....mai asteapta si nu mai fi asa nerabdatoare caci sigur va venii barza si la tine numai ca toate la timpul lor.
anaROBERT
Postat pe 21 Februarie 2010 11:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare am ramas? 11 De la: georgiz 2 Martie 2012 04:50
avort spontan 6 De la: JuliaPopescu 29 Iunie 2013 13:14
avort acum 2 saptamani 3 De la: ale_micutza 7 August 2009 11:06
primul bebiq 12 De la: elektra_twice 19 Februarie 2010 21:32
buna ziua! am si eu o intrebare am o prietena care a avut contact sexual acum 6 saptamani si nu stie de ce ii vine ceva maro si ar vrea sa stie daca posibil sa fie insarcinata pentru ca luna trecuta ia venit normal mestruatia 6 De la: garbo_446242 18 Februarie 2019 07:26
Setari Cookie-uri