permanent pentru par

as vrea sa am parul cret, dar nu de oaie si as vrea nici sa nu mi-l distrug. v-ati facut permanent? cat costa? sunteti multumite?

Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:17
De la: sophie, la data 2008-11-04 15:17:43as vrea sa am parul cret, dar nu de oaie si as vrea nici sa nu mi-l distrug. v-ati facut permanent? cat costa? sunteti multumite?


In aceeasi zi, dar la ora 15:12, sophie nu gasea un fond de ten corespunzator. Pe cel folosit trebuia sa-l fixeze cu picamerul, asa ca a aparut o alta problema(la ora 15:13):i-au cazut plombele de la picamer si are nevoie de un stomatolog ieftin. Stati, nu va grabiti sa-i recomandati unul pentru ca tocmai si-a dat seama(la ora 15:15) ca nu mai are haine si, pe criza asta, ar vrea sa-si faca singura, asa ca mai bine recomandati-i niste cursuri de profil, sa fie de scurta durata ca-i graba mare. De ce-i asa mare graba? Pai, fetelor, fara haine i se vede parul. Imediat a realizat acest lucru si, in aceeasi zi, la ora 15:17, sophie a noastra voia sa si-l faca cret, dar nu de oaie ca asa il are acuma. Cum nu i-a raspuns nimeni la mesaj pana acuma, deduc ca nici o colega de forum nu si-a facut permanent.
Deci, ca sa incercam sa schitam un portret robot al lui sophie:ten uscat, faramicios, fara dinti, fara haine, par de oaie.
Ecoul
Postat pe 3 Decembrie 2008 22:57
substantele pt permanent distrug parul garantat.cred ca cel mai recomandat e sa ti-l pui pe bigudiuri.iti iei niste bigudiuri moi cu care poti sa dormi si e gata coafura.

Postat pe 28 Februarie 2009 04:10
solutie de la Kalos pentru par normal sau vopsit depinde cum e al tau, ti-l pui pe bigudiuri medii acasa, stai 20 de minute cu o punga in cap si apo te speli. dupa fiecare spalare le pui pe bigudiuri mari sau medii depinde de lungimea parului tau si stai cu ele pana se usuca sau se zvanta, nu e chiar foarte uscat... te va tine sigur cateva zile... eu am avut parul gras si lins, drept, era vai de capul lui, dar cu caesta metoda am scapat si de ingrasatul parului dar in timp, iar acum am 4 ani sau 5 sau mai mult... nici eu nu mai stiu, dar nu mai stiu ce e aia un par nearanjat, care se ingrasa dupa doua zile de la spalat, care nici nu poti sa il aranjezi. acum sunt fresh, are si el o forma si sta frumos zi si noapte... am spus adio parului gras si neingrijit.
bigudiurile le ei din acelasi loc de unde iei si solutia de permanent, dar sa ceri Kalos. e vreo 7lei sau 9 lei, iar pe bigudiuri dai cam 15 lei pe 90, pentru a pune suvita mai subtire dupa ce te speli pe cap... bafta!
mitzura
Postat pe 11 Martie 2009 20:21
Eu mi-am facut permanent acum 2-3 ani. M-a tinut mai mult de jumatate de an si am platit in jur de 100 ron. Mi-a placut f mult si ma prindea foarte bine. As vrea sa-mi fac si acum chiar daca nu e prea sanatos pt par. Insa daca ai grija de par dupa, si iti cumperi produse pt par uscat si fragil atunci e ok. Chiar se merita. Acum spre exemplu am un par de invidiat, si e chiar f sanatos.
Irina23
Postat pe 24 Martie 2009 20:39
Trebuie sa mergi la un specialist pentru asta ,sa vada firul de par ,ce structura are ,daca permite operatiunea de permanent,si ca sfat din parteamea ca eu lucrez inj domeniu ,nu cauta cel mai ieftin salon pt ca acolo clar o sa iesi oaie
florinradu80
Postat pe 4 Aprilie 2009 11:18
Clar..aici sunt de acord cu florinradu80...s-a intamplat ca o doamna sa-si puna permanent undeva in Bucuresti si coafeza i-a ars tot parul si o portiune din pielea capului si ca o scuza pentru aceasta nefericita intamplare coafeza i-a spus doamnei ca precis are facute ceva farmece pe ea si din aceasta cauza s-a intamplat tragedia nici de cum din vina coafezei ...deci mare grija, sa fii atenta la cea care urmeaza sa-ti puna permanent sa nu miroase a alcool (au fost si cazuri de genul acesta ) cel ma bine as zice sa te duci la o coafeza recomandata de o prietena
cristina_m_bianca
Postat pe 4 Aprilie 2009 11:27
Flo, nu tot ce-i scump e bun si nu tot ce-i ieftin e de proasta calitate. exemplu: in timpul cursurilor pe care le-am facut la Valmy a venit o avocata (vezi potentza financiara) care s-a plans ca i-a decolorat parul de doua ori in aceeasi zi o fraiera de la un salon de fizte. Flo, mai trebuie si creier pentru aceasta arta. parul era spongios. i-am facut niste suvite cafenii( ea avea multe fire de par alb si era decolorata intr-un galben pui... am considerat ca pentru un aspect relativ ok, trebuie sa folosesc jocul de culori si sa nu tratez parul cu oxidant puternic...) si i-am tuns o mare parte din par. din pacate, pentru un par maltratat de vreo minunata de coafeza, numnai foarfecele poate fi un tratament ok.
de acord ca trebuie evaluat parul. dar pot sa spun cu mandrie ca toate coafurile cu solutie de permanent le-am facut impecabil. nici un fir ars si aveau aspectul de natural.

gianiblue
Postat pe 4 Aprilie 2009 12:29
Recunosc ca imi plac discutiile astea aprinse pe aceasta tema,deoarece nu sunt o cunoscatoare in domeniu ...mai invat si eu cate ceva
cristina_m_bianca
Postat pe 4 Aprilie 2009 12:36
TE INTELEG PERFECT geaniblue DAR SUNT CAZURI FOARTE URATE CARE SE INTAMPLA.DIN EXPERIENTA MEA PROFESIONALA POT DA FOARTE MULTE EXEMPLE.FEMEILE IN ZIUA DE AZI CAUTA UNDE E MAI IEFTIN DAR ELE NU STIU CA TOTUSI CALITATEA COSTA MAI MULT .ASA E PESTE TOT,IN HAINE,MANCARE,JUCARII ETC
florinradu80
Postat pe 4 Aprilie 2009 12:51
Nu tot ce e scump e si bun. Sunt alimente scumpe, dar f daunatoare pentru organism. Cautati alimente sanatoase, ex verdeturi din piata, sunt mai ieftine decat in supermarketuri si mult mai sanatoase. Ar fi multe de spus si despre haine, dar nu e topicul potrivit.
In ce priveste parul, nu pretul ii da calitate unui permanent, ci stilistul care e pregatit sau nu, cu experienta sau fara...Poti sa ii dai unuia cati bani vrei, daca nu stie, degeaba. Eu am fost la o doamna mai in varsta si mi-a pus un permanent minunat si a costat putin fata de restul saloanelor. Si am fost odata si la un salon si am iesit cu parul distrus... E greu sa gasesti stilistul bun. Si conteaza pentru ca daca nu e bine, vei arata jalnic sau te vei tunde scurt...ai grija!
calla
Postat pe 20 Aprilie 2009 16:59
De la: florinradu80, la data 2009-04-04 11:18:57Trebuie sa mergi la un specialist pentru asta ,sa vada firul de par ,ce structura are ,daca permite operatiunea de permanent,si ca sfat din parteamea ca eu lucrez inj domeniu ,nu cauta cel mai ieftin salon pt ca acolo clar o sa iesi oaie

Da-mi voie sa te contrazic. Am mers la un ,,salon ieftin" pe soseaua Pantelimon si chiar au fost pricepute fetele. Se cam codeau ele sa faca un permanent lung dar pana la urma am intrat pe mainile unei domnisoare foarte rabdatoare si priceputa. Intai m-a intrebat ce fel de permanent vreau, sa fie pe bigudiuri mici sau mari si-am ales mari, dupa care a trecut la treaba. A iesit intr-adevar super. Eu am avut nevoie de volum si la parul meu lung si cam rarutz asta era singura sansa un permanent mare. M-am vopsit, m-am facut permanent si firul meu poate este unul sanatos de nu a fost afectat in nici un fel. Asa ca iti dau dreptate doar in privinta ,,specialistului" . Poti fi un bun specialist si poti lucra intr-un ,,salon ieftin ". Toate cele bune.
Luminitza
Postat pe 29 Mai 2009 11:32
Si-am uitat sa precizez am dat doar 50 de roni anul trecut in toamna si acum cand ma spal pe cap tot mai sta ondulat o zi doua...daca l-as pune si pe ,,moatze" vb bunicii atunci da ....o sa fie si mai si.
Luminitza
Postat pe 29 Mai 2009 11:36
Luminitza, te rog spune-mi si mie unde mai exact se afla salonul asta de pe sos pantelimon... am parul f subtire, moale si fff drept si de mica imi doresc par ondulat, sau macar cu volum. de ceva timp ma gandesc sa-l fac permanent, dar mi s-a spus ca nu se poate pe parul lung daca tu ai incercat si esti multumita de rezultat, as vrea sa incerc si eu numai spune-mi pls unde sa ma duc si ce fata te-a facut pe tine . sarna:*
garbo003639
Postat pe 30 Mai 2009 09:40
De la: garbo003639, la data 2009-05-30 09:40:21Luminitza, te rog spune-mi si mie unde mai exact se afla salonul asta de pe sos pantelimon... am parul f subtire, moale si fff drept si de mica imi doresc par ondulat, sau macar cu volum. de ceva timp ma gandesc sa-l fac permanent, dar mi s-a spus ca nu se poate pe parul lung daca tu ai incercat si esti multumita de rezultat, as vrea sa incerc si eu numai spune-mi pls unde sa ma duc si ce fata te-a facut pe tine . sarna:*
Cum intri pe Pantelimon dinspre Obor ( prin spatele pietei ) imediat la a doua intersectie pe partea dreapta se afla salonul. Daca trec azi pe acolo iti spun adresa corecta si-am sa vad daca mai este fata acolo.
Luminitza
Postat pe 30 Mai 2009 12:31
Am fost pana acolo. Sos. Pantelimon nr. 72, bloc 412 este un salon mare si langa are un showroom de tamplarie PVC. Succes.
Luminitza
Postat pe 30 Mai 2009 16:07
Eu mi-am facut permanent, dar intins pe un par vopsit si cu suvite de 30 vol, iar acum arata ok, este adevarat ca mi-am tuns un pic varfurile, dar atat, si imi fac saptamanal tratament de reconstructie si e bine. Vezi ca pentru cel cret cauta cu mare atentie o persoana care sa ti-l faca bine pentru ca de aia se arde parul pentru ca toti neavenitii se apuca sa faca permanent.
ana02
Postat pe 30 Mai 2009 18:23
sper sa nimeresc o sa dau o fuga sapt viitoare. ab astept! multumesc
garbo003639
Postat pe 30 Mai 2009 18:31
NU TE SFATUIESC .MAI DEGRABA FOLOSESTE METODA VECHE FOLOSESTE BIGUDIURILE DE CATE ORI AI NEVOIE
piper
Postat pe 5 Iulie 2009 19:06
da e un raspuns sincer si eu te sfatuiesc sa folosesti
garbo026606
Postat pe 15 Iulie 2009 12:02
Unde te pot gasi pt permanenet?
carmen_ceciu
Postat pe 30 Iulie 2009 10:32
Intraba specialistii!!!Nu cred ca se mai poarta.Mai demult aveam si eu un permanent ,era la moda.La coafor,mi se punea un permanent
mai slab,apoi dupa spalat,mi se puneau bigudiuri medii.
Rezultatul,bucle naturale la un par de lungime medie,desi am par drept.
Acum,sunt tunsa si sunt blonda!
Alice_Bv
Postat pe 19 August 2009 22:38
si eu sint blonda!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 19 August 2009 22:46
nazirro, recunosti?
lady_corina
Postat pe 19 August 2009 22:48
DACA ALGI PERMANENT,VEI AVEA PAR DE OAIE ,FIINDCA BUCLELE SUNT DESE.INSA PERMANENTUL POATE DAUNA PARULUI.STII CA SE FOLOSESC SOLUTII PUTERNICE,DACA AI FIRUL SUBTIRE,LIPSIT DE STRALUCIRE,ROS ,SE RUPE REPEDE NU ALEGE PERMENENT.EXISTA IN MAGAZINE BIGUDIURI CU CEARA SI ASTEA NU ATACA TEXTURA FIRULUI DE PAR.IAR DACA AI IN EL NATURAL ONDULAT SI NU MAI AI ONDULEURILE ATAT DE BINE DEFINITE DIN CAUZA UNOR VOPSIRI PERMANENTE ,DECOLORARI,INTINS CU PLACA,INCEPE SA FOLOSESTI MASTI PT PAR ONDULAT,SAMPONURI...SI IUTA DE PERMANENT!
garbo041253
Postat pe 23 August 2009 21:42
nu e neaparat sa ai parul de oaie daca te faci permanent la un salon...daca te faci tu singura tot ce se poate...de pret nu stiu ce sa iti zic...depinde din ce oras esti...de exemplu eu sunt din ploiesti si pentru permanent, vopsit,tuns,spalat si coafat am platit 120 lei...nu e mult si isi merita toti banii pentru ca parutl se pasteaza cret cam 4 luni..intradevar permanentul iti distruge firul de par si o sa iti cada ceva mai mult la primele 2 spalari, dar in timp o sa vezi ca acesta se mai intareste...sa nu uiti de balsam la fiecare spalare si o data pe saptamana foloseste o masca...
cristinaval20
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:45
te rog recomanda-mi si mie un salon bun, sunt din bucuresti. multumesc
Anitzaaaaaa
Postat pe 13 Septembrie 2009 14:51
ai de mine..de 4 ani am permanent...mi-am pus tot 1 data p an..e foarte ok..f mult imi place..e adevarat ca distruge parul..da cu o masca buna de par..si cu sampon special pt par ars si degradat..se poate rezolva :D ..chiar imi ador parul :D
Cretz0lina
Postat pe 28 Septembrie 2009 16:23
Se poate sa ai un permanent, nu cret ca oaia, ci numai ondulat. Eu asa il am si mai sunt si vopsita. Dar costa mult pentru ca iti trebuie o coafeza foarte buna care sa-ti cunoasca parul si sa foloseasca numai sunstante de calitate. Pentru permanent, vopsit sau alte "lucrari" din astea importante , apelezi la cine iti ingrijeste parul de ceva timp.
Degeaba iti spun eu acum mergi in locul X si intrebi de Y. S-ar putea sa nu-i reuseasca asa cum mi-a reusit mie. Daca doresti imi dai mesaj.
Oricum succes!
adeline
Postat pe 5 Octombrie 2009 15:26
Eu sunt foarte multumita de permanentul pe care mi l-am facut acum 2 saptamani. Am parul destul de lung (trece de umeri) si o coafeza nu foarte tanara care a stiut ce trebuie sa faca pentru ca parul sa arate ca natural: in primul rand, suvitele puse pe bigudiuri au fost mai groase, solutia de permanent nu a fost foarte puternica iar timpul de sedere cu "moatzele" in cap a fost de 45-60 de minute. Fiind lung, a iesit un pic spiralat. Deci, daca gasesti o coafeza intelegatoare si ii propui cele trei chestii despre care ti-am spus, s-ar putea sa iasa ceva foarte frumos. Costul, 50 lei (noi). Succes!
jo_ioana2002
Postat pe 7 Noiembrie 2009 02:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
permanent pentru par 71 De la: 11 Februarie 2013 19:52
Electroliza 2 De la: garbo_409166 15 Septembrie 2016 10:01
Salon Avantti 1 De la: Avantti 12 Mai 2012 11:32
UN CORP DE INVIDIAT 145 De la: bluelight 2 Aprilie 2010 22:26
unghii fals cu gel 1 De la: garbo_476844 13 Octombrie 2017 19:55
Setari Cookie-uri