berbec-scorpion




este posibila convietuirea dintre un barbat berbec si o femeie scorpion?
silviadana
Postat pe 5 Octombrie 2008 00:26
Sunt scorpion...el era berbec...esec total.Exista o mare atractie fizica intre noi ...dar atat ...in rest doar frustrari ,gelozie si "lupte" pline de dramatism intre doua caractere extrem de puternice.
raline
Postat pe 16 Octombrie 2008 21:48
Wow, am o matusa berbec si unchiul meu e scorpion, ce sa zic...se inteleg precum cainele si pisica
Mi-e si frica sa ma duc pe la ei sa nu-mi aterizeze vreo farfurie in cap, berbecoaicele sunt afurisite rau
elle
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:49
A scuze...era barbatul berbec cu femeia scorpion eu sunt scorpie, dar pot sa zic ca m-am inteles bine cu barbatii berbeci, n-am avut o relatie, dar asa...in mare...e ok...in pat tre sa fie si mai ok
elle
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:51
:) Mai, e posibila o astfel de relatie, dak e implicata o femeie scorpion desteapta. Problema unei astfel de relatii e ciocnirea de caractere, amandoi sunt persoane puternice si incapatanate la culme. Partea buna e ca barbarul berbec e atras de femei puternice si femeia scorpion este fascinanta pentru el. Problema apare in momentul in care berbecul, vesnic dornic de atentie, va incepe sa flirteze cu alte femei, doar pentru a-si confirma statutul de barbat fatal. De cele mai multe ori o face inconstient, fara a-si da seama ca e pasibil sa raneasca sentimentele scorpionului, posesiv din fire si suspicios prin natura. Dak scorpionul nu incepe cu si ignora aceste iesiri, relatia are sanse mari de reusita, pentru ca berbecul reuseste sa-i ofere scorpionului acel grad de aventura si pasiune care face o relatie exploziva si inedita.
In pat se potrivesc de minune, neexistand sanse de plictiseala, ceea ce e mare lucru pentru o femeie scorpion, destul de greu de multumit sub acest aspect.
Eu am o relatie cu un berbec de un an si jumatate si pot sa-ti spun ca nu m-am simtit niciodata mai iubita si implinita. Asa ca...orice e posibil.
meridia
Postat pe 21 Octombrie 2008 18:33
Cea mai buna combinatie! eu scorpion..el berbec suntem impreuna de 6 ani si relatia noastra e din ce in ce mai buna
mihaellasink
Postat pe 22 Octombrie 2008 10:10
Este super O.K.- de vis... nu iti poti imagina ca poate exista o relatie atat de perfecta!
ileana_san
Postat pe 26 Octombrie 2008 13:10
intrebam si eu pentru ca nu inteleg de ce peste tot se spune k ar fi dezastruoasa,deoarece noi avem o relatie de 10 ani.am avut probleme si inca mai avem dar in rest totul e super.avem probleme din cauza lui,dar sper sa isi revina
silviadana
Postat pe 29 Octombrie 2008 01:38
Nu stiu varianta femeie scorpion - barbat berbec,dar pe cea femeie berbec - barbat scorpion ,da. Am o astfel de relatie de 14 ani si este foarte bine.
furiablonda
Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:18
sincera sa fiu nu stiu cum e femeie scorpion si barbat berbec dar pot sa-ti spun ca femeia berbec si barbatul scorpion este o relatie extraordinara (mai ales in pat)cu toate ca sunt ambii doua caractere puternice
mariana_alex_69
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:40
Bineinteles ca este posibila...eu sunt scorpion,el berbec..e adevarat ca nu e intotdeauna usor intre noi dar in general ne intelegem foarte bine si suntem pe aceeasi lungime de unda!avem aceleasi ganduri,aceleasi vise si luptam impreuna pt acelasi scop:sa fim fericiti! si in alta ordine de idei,nu depinde totul de zodii,mai depinde si de caracterele fiecaruia...trebuie doar sa invete fiecare sa lase de la el,sa stie sa zica iarta-ma cand e cazul si sa treaca cu vederea anumite lucruri! viata nu e in roz,asta o stie fiecare dar apoi e in grija noastra buna intelegere si fericirea....
maab
Postat pe 7 Ianuarie 2009 10:01
nu stiu cum vi se pare voua ca este OK o astfel de relatie,pentru ca si eu sunt tot scorpion si el berbec,dar nu a mers deloc relatia noastra.el este dependent de mama lui la 33 de ani,si din aceasta cauza tot ce a fost frumos intre noi s-a terminat repede.oare asa influentabili sunt toti?mai ales cind este vorba de mamele lor?
izza
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:43
la mine nu a mers deloc relatia asta.eu scorpion si el berbec.el foarte dependent de mama lui si eu doar cineva pe care o suporta in lumea mamei lui.asa m-a facut sa ma simt.si am renuntat la relatie foarte repede.dupa doar 10 luni.oare asa sunt toti dependenti de mamele lor?????????????????????
izza
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:48
Relatia dintre un berbec si o femeie scorpion poate fi cea mai frumoasa relatie din lume. E adevarat cum a spus meridia, in schimb, ca berbecului trebuie sa i se ierte comportamentul de multe ori iesit din limitele scorpionului. E greu, dar daca se intampla asta, poate fi cea mai frumoasa relatie.
corina1311
Postat pe 7 Ianuarie 2009 14:56
scorpionul este o fire care nu se poate abtine cand e vorba de barbatul pe care il iubeste si o alta femeie. iar berbecul nu e barbatul care sa accepte conditii. pot avea cea mai frumoasa relatie din lume sau cea mai urata. dar in orice caz nu pot deveni indiferenti. am avut un iubit berbec. suntem despartiti de mai bine de un an, dar nu ne putem lasa in pace. el are acum pe altcineva si imi zice mie ca ma iubeste. problema este ca nu pot face nici un pas inspre el cat timp il stiu cu altcineva si totodata el nu vrea sa renunte la acea persoana cat timp eu nu fac nimic. probabil e gata oricum, dar va spun sigur ca poate fi cea mai frumoasa relatie din lume cea dintre un berbec si un scorpion, dar se poate termina din foarte multe prostii care pentru alti oameni nu conteaza asa de mult.
corina1311
Postat pe 7 Ianuarie 2009 14:59
Eu-berbec, el-scorpion. Dureaza de 9 ani...dar cum? Cu despartiri si re-impacari, cu 4 zile de iubire la maxim si una de suparare crunta, in care simti ca este sfarsitul lumii. Treci si o iei de la capat, te minti ca poate...va fi bine; certuri din nimicuri, ambitii si egoism din ambele parti; orgoliu maxim la amandoi, nici unul nu cedeaza, dar eu zic ca este mai bine decat in varianta ea-scorpion si el-berbec, avand in vedere ca ea-scorpion totusi cedeaza, in timp ce el-berbec replica: "iti convine varianta mea sau lasa-ma in pace", chiar daca regreta mai tarziu, poate prea tarziu pentru a se mai putea face ceva si, in plus, el-berbec nu se schimba niciodata, nu invata din greseli, nu asculta decat de prieteni sau de acel "Pigmalion" din viata lui.
lumi75
Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:12
salutare!!sunt scorpioanca cu ascendent in scorpion si va spun ca am o relatie cu un tip care e berbec.ne intelegem super bine dar .....specific zodiilor noastre atat de incapatanate ne si ciondanim in rest .eu nu cred ca depinde de zodie ci de caracterul fiecarei persoane

Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:26
Fetelor eu sunt berbec si el scorpion, anul asta facem 11 ani, ca in orice relatie au fost si momente de vis si momente proaste...cert este ca ne intelegem foarte bine, ne iubim cum stim noi ... in relatia noastra nu a existat niciodata monotonie sau rutina ceea ce cred ca conteaza cel mai mult.
In horoscop scrie ca ne batem cap in cap...depinde de caracterul fiecaruia, de educatie si context.... exista si exceptii.
gherl_aura
Postat pe 5 Februarie 2009 09:26
eu cred k e o combinatie foarte buna...parintii mei - mama scorpion, tatal berbec- fac anul asta 27 de ani de casnicie. De altfel, sora mea - berbec- este atrasa in general de barbatii din scorpion.
monyksb
Postat pe 4 Martie 2009 15:07
Apropo de relatia asta intre scorpioni si berbeci... eu "scorpie" am reusit sa leg doua prietenii foarte frumoase cu doi berbeci - ei . Stiu ca se poate si asa... si nu as fi singura. Eu zic ca merge cu mici compromisuri di partea amandurora
vorpax84
Postat pe 26 Iunie 2009 02:43
Este...dar de preferat sa fie ea berbec si el scorpion. Am avut o relatie asa. Si acum mai simt magia ce era intre noi si nu ne-am certat cat am stat impreuna (1 an). Ce ne-a despartit am fost doar eu. Eram din orase diferite si distanta si-a spus cuvantul.Unui berbec ii vine destul de greu sa fie departe de persoana iubita.Si nu prea are rabdare.
Dar este posibila si atinge in multe puncte...perfectiunea.
irisirina
Postat pe 26 Iunie 2009 08:49
Si eu am fost cu un scorpion.. sunt berbec :P A fost foarte frumos. Dar orgoliul lui ne-a despartit. De obicei nu prea ma inteleg cu scorpionii
Ancuuu
Postat pe 4 August 2009 01:04
buna chiar si eu sunt curioasa sa aud alte pareri.eu sunt berbec si el scorpion.suntem de 10 ani impreuna si nu pot sa zic ca totu este ok da au existat si certuri dar cel mai mult ne certam in privinta neamurilor in special a lui .tine prea mult la ai lui si tot timpu tine sa imi reaminteasca despre ei
garbo004289
Postat pe 25 Septembrie 2009 18:53
Eu berbec- el scorpion !!! De 20 de ani impreuna , destul de bine , doi copii , unul de 16 ani, altul de 4 ani . Ne ciocnim destul de des , ies scantei, dar se pare ca de fiecare data unul din noi cedeaza- probabil pentru a merge relatia la fel de bine in continuare . Intr-adevar scorpionul este ffff gelos , dar daca este un barbat destept stie sa isi infraneze pornirile . Sper sa fie bine in continuare , ce ziceti ?
Seniora_Alba
Postat pe 26 Septembrie 2009 16:04
eu berbec - el scorpion, avem 21 de ani de casnicie, cu bune, cu rele, viata merge inainte, dar exista dragoste, multa dragoste din partea la amandoi, pot scrie un roman prin ce am trecut impreuna, dar acum copii sunt mari si e bine, chiar foarte bine, in orice relatie daca nu exista iubire, nu merge nimic!
garbo002091
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:47
incearca o relatie cu un berbec si mai vorbim,bine?
garbo050390
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:40
Parerile sunt impartite. Drept este ca mai multa lume zice ca nu se inteleg. Subscriu.
Eu sunt berbec - el scorpion. Dupa 10 ani de casnicie am divortat. Matusa mea dupa 32 ani de casnicie au divortat.Imi pare rau ca o spun dar scorpionii sunt niste persoane foarte dificile. Am cunoscut o multime de oameni din aceasta zodie si barbati si femei. Toti dificili. Ca sa te intelegi probabil trebuie sa ai un ascendent compatibil. Nu cred ca scorpionul este mai gelos decat berbecul si nici mai incapatanat.
mgmm
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:30
Intradevar scorpionii sunt niste persoane foarte dificile, chiar foarte dificile, dar daca exista iubire intre ei, depasesc orice probleme, acum depinde si de ea, nu stiu eu vb din punctul meu de vedere. Am in preajma mea o multime de persoane din aceasta zodie si barbati si femei, toti dificili, unii chiar exagerati. Nu cred ca scorpionul este mai gelos decat berbecul si nici mai incapatanat,
garbo002091
Postat pe 3 Octombrie 2009 16:14
Sunt berbec, am 24 de ani si iubesc o scorpioana de 18 ani. Am avut o relatie scurta de o luna jumatate dar de o intensitate imensa. Ne-am certat dintr-un fleac.. Eram sigur ca o sa ne impacam dupa doua ore, sau a doua zi , dar nu a fost asa. Au trecut deja 23 de zile de chin si vor mai trece inca multe. S-a impacat cu fostul prieten si se pare ca il iubeste mult, aratandu-mi asta cu o insistenta vulgara.
ssacral
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:04
Cred ca berbecului ii cam lipseste rabdarea.Este incapatinat,orgolios,si toate sant cum zice el.Exista o foarte mare atractie sexuala intre cei doi dar sant firi puternice amandoi.Avand o relatie de cateva luni cu unberbec pot spune ca jum am stat certati.Cel mai mare defect al berbecului este lipsa de rabdare!
dragu_ta74
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu sagetator el leu 11 De la: Princess1990 28 Octombrie 2013 08:18
Eu Capricorn El Pesti 8 De la: AnkaLuana 20 Iunie 2012 08:47
ea capricorn-el fecioara 2 De la: melimeli 10 Noiembrie 2008 19:56
scorpion cu balanta?? 19 De la: garbo194752 11 Aprilie 2011 20:04
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/8.html 26 De la: garbo180048 5 Ianuarie 2011 11:59
Setari Cookie-uri