M-a inselat...si nu pot sa mai fiu cea care am fost...

Buna...eu si sotul meu avem o casnicie de putin timp. Nu avem copii inca. De curand am aflat ca sotul meu m-a inselat. Eu am aflat la un timp bun dupa ce se pusese punct. A fost o aventura repetata cu aceiasi persoana de cateva ori. Cand am aflat a facut tot posibilul sa isi ceara iertare in fel si chip, recunoscand ceea ce a facut (doar cu probele in nas) repetand ca nu se va mai intampla....lucru care imi este foarte greu sa il cred. Ca ma iubeste...ca a gresit...etc...si eternele regrete masculine... Eu daca as fi facut-o stiu sigur ca nu m-ar fi iertat niciodata. Si atunci, ce fel de casnicie este asta? Unde e iubirea? Stiu ca exista intr-adevar si oameni carora le pare rau si nu o mai fac...dar... minciunile si tradarea...voi ce spuneti? Credeti ca intr-adevar acest comportament va fi repetabil?
garbo_413860
Postat pe 21 Iulie 2015 16:02
De la: garbo_413860, la data 2015-07-21 16:02:11Buna...eu si sotul meu avem o casnicie de putin timp. Nu avem copii inca. De curand am aflat ca sotul meu m-a inselat. Eu am aflat la un timp bun dupa ce se pusese punct. A fost o aventura repetata cu aceiasi persoana de cateva ori. Cand am aflat a facut tot posibilul sa isi ceara iertare in fel si chip, recunoscand ceea ce a facut (doar cu probele in nas) repetand ca nu se va mai intampla....lucru care imi este foarte greu sa il cred. Ca ma iubeste...ca a gresit...etc...si eternele regrete masculine... Eu daca as fi facut-o stiu sigur ca nu m-ar fi iertat niciodata. Si atunci, ce fel de casnicie este asta? Unde e iubirea? Stiu ca exista intr-adevar si oameni carora le pare rau si nu o mai fac...dar... minciunile si tradarea...voi ce spuneti? Credeti ca intr-adevar acest comportament va fi repetabil?


Cum ai aflat ?
VasileDinNuc
Postat pe 21 Iulie 2015 20:28
Asta se vrea a fi un sondaj de opinii ?
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 07:43


probabil ! Asa ca opinia mea este clara: Nu ! Daca a inceput asa de devreme sa te insele... inseamna ca o s-o faca mereu, poate doar o sa fie mai atent sa nu-l prinzi. Da, am auzit de scuze din astea, eu sunt altfel de om si ma cam scarbesc. La scuzele barbatilor sau femeilor ma refer. El poate nu intelege cat e de grav ce a facut si cat te-a ranit pe tine... se ia poate dupa vorba aia: "una e sa bagi cizma-n noroi si alta e sa bagi noroi in cizma"... ! El cred ca daca a spalat cizma, totul e ok ! Tu insa faci cum vrei, noi nu putem sa hotaram pentru tine. Tu simti ce simti pentru el si impotriva lui.... pacat ca s-a intamplat !!!
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 08:29
Fac niste calcule. Exact care, nu stiu si revin! Sau nu , depinde daca imi da cu virgula sau nu.
Daca, de la inceputul casniciei a luat-o pe aratura...
Unde-i iubirea?! Alt calcul, extrag radacina patrata..
Serios vorbind, mi se ridica parul de pe maini: nu mai sunt relatii frumoase? Adica: fidelitate, iubire, incredere, intelegere? Sau nu m-am trezit si visez?!
Schmetterling
Postat pe 22 Iulie 2015 08:32
" nu mai sunt relatii frumoase? "

Mai sunt , dar aia tac si-si vad de treaba lor.
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 08:39


Mai dormi... mai dormi, nu te trezi ca n-o sa-ti placa ce vezi si auzi in jur despre problema asta... !!! Nici macar juramintele facute la biserica nu infraneaza omul... cu Biblie sau fara Biblie in casa sau mana !!! Si asta nu se intampla numai in Romania...
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 08:41
Sincer, sper sa mai existe! Deci, de asta am eu probleme cu trezitul...
Schmetterling
Postat pe 22 Iulie 2015 08:51
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 09:02


Probabil... Dar stai... ca a venit pe forum si o camioneta cu un grup... ceva cu masuratori astrale... influienta planetara... ma rog, nu prea am inteles eu exact ce vor si cu ce se ocupa dar poate o sa te ajute sa te trezesti fara probleme ! Mai stii..... ?!?
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 09:10
Daaa, am observat, am lasat o mica rugaminte...planetara
Asa sper si eu, daca tot ma trezesc, sa bine ochii!!!
Schmetterling
Postat pe 22 Iulie 2015 09:12
Am aflat intrandu-i pe adresa de mail, pe messenger.
Asta pentru ca aveam un feeling ca ceva nu e ok. Repet, cand am aflat eu, aceea aventura se incheiase cu vreo doua luni in urma. Nu caut sa fac un sondaj de opinie, insa e ceva foarte delicat si greu de digerat.. Si eu credeam in "basme" si nu credeam ca se va intampla asta atat de repede sau ca se va intampla vreodata...tocmai de aceea nu stiu ce si cum sa fac...
garbo_413860
Postat pe 22 Iulie 2015 09:22
860 , depinde numai de tine daca poti , sau nu , sa treci peste asta. Nici 1000 de pareri sau sfaturi nu pot sa te ajute. Tu stii cum esti si ce vrei de la viata.
Zi buna si inteleapta iti doresc.
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 09:26
Sint de acord cu Rotty, aici doar ti-ai spus oful, sfaturi vei primi cu duiumul insa doar tu sti daca poti trece peste asta sau nu, daca vei ierta si uita sau nu, ca daca ierti dar nu uiti iti vei amari si tie si lui viata.

Vorba lui Rotty: zi buna si inteleapta iti doresc
Tommy_Boy
Postat pe 22 Iulie 2015 11:09


Acum am vazut ca am gresit in raspunsul meu... primul raspuns ! Acolo am scris NU, dar am vrut sa spun DA... si de fapt am si specificat ca daca a facut-o nu vad nici un motiv sa n-o mai faca ! Dar cum am spus si iti spune lumea pe aici, cefaci sau ce hotaraseti, daca sa-l ierti sau nu, daca sa-l lasi naibi sau nu.... numai tu poti sa hotarasti. Si daca o faci, e bine de facut inainte de apar copii... ! Eu, poate sunt invechit sau de moda veche, cu toate ca nu e corect sa scriu asa pentru ca si cand era moda veche se inselau unii pe alti si altii nu... dar sigur sunt pentru unii fraier ! De ce, pentru ca eu nu mi-am inselat sotia niciodata. Ei... nu va mai mirati atata ca nu sunt singurul pe aici sau pe strada mea... asa ca nu mai zambiti pe sub mustata !!! Nu, nu la tine ma refeream, ingeras... ca tu ti-o razi regulat... la mustata ma refer ! Puteam s-o fac si am avut ocazia s-o fac, dar mi se parea ca ma injosesc pe mine insumi daca as face-o ! Adica cum... pentru ce sa fac asa ceva si s-o ranesc tocmai pe finta pe care o iubeam mai mult decat pe oricine si orice ? Da, chiar mai mult si decat pe Dumnezeu... !!! Hai sa zicem ca dupa multi ani de stat impreuna casatoriti, sa apara o oarecare plictiseala sa faci sex cu aceasi persoana si sa mai dai coltul uneori... dar aproape imediat dupa casatorie si daca va-ti luat si din dragoste sa faca asta... mie nu-mi place de loc. Sunt perechi care se casatoresc din interese anume, hai, aici mai inteleg sa se insele unul pe altul daca tot nu e dragoste.. dar daca al tau te-a luat pentru ca te iubea... ce fel de iubire e asta ! In inima ta (vorba vine, ca inima nu e decat un muschi care pompeaza sange...) dar de fapt in memoria ta, inselarea asta o sa ramana ani de zile. Rana nu dar cicatricea da. Acuma... s-au mai vazut cazuri in care el sau ea, vazand ca risca sa piarda totusi pe cine iubeste, cat de cat... se lasa de treburi din astea cu inselatul. Sau, altora nu le pasa daca sunt inselati, dar vad ca nu e cazul tau. Asa ca, numai tu trebuie sa pui toate boabele de fasole pe masa, alegi alea rele de alea bune si abia dupa aia vezi daca iese de o mancarica de multi ani impreuna sau nu !!! Si daca n-ai fasole, iti dam noi de la Restaurant, mazare.... ca lui sefa mea si asa nu-i place mazarea...
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 13:00
Draga 860, ai doua posibilitati:
1. Treci peste ce s-a intamplat (dar numai in urma unei discutii serioase cu un ultimatum clar din partea ta, daca se mai intampla, unul in sus si unul in jos)
sau
2. Deschizi demersurile de divort.
Nu iti va fi usor orice ai alege. Este foarte adevarat ca nu mai esti acelasi om, dar doar timpul va putea sa inchida rana din sufletul tau, indiferent ce vei alege. Evalueaza-ti posibilitatile si vezi daca esti in stare sa ii acorzi inca o sansa (dar ultima). Daca da, cu toata greutatea si lipsa de incedere de moment, incearca sa ai o casnicie normala (nu ar fi rau sa va faceti un set de analize ca sa excludeti orice complicatii ale sanatatii in urma escapadei lui). Daca nu, iti mai ramane doar optiunea despartirii. Cu avantajele si dezavantajele oricarei alegeri. Nu ar fi rau sa-l intrebi ce i-a lipsit de a calcat stramb. Indiferent de alegerea ta asigura-te ca ai luat toate variabilele in calcul. Succes!
angel_forever
Postat pe 22 Iulie 2015 17:08
De la: barboneli, la data 2015-07-22 08:41:40Mai dormi... mai dormi, nu te trezi ca n-o sa-ti placa ce vezi si auzi in jur despre problema asta... !!! Nici macar juramintele facute la biserica nu infraneaza omul... cu Biblie sau fara Biblie in casa sau mana !!! Si asta nu se intampla numai in Romania...


Barboneli, în opinia mea, jurămintele despre care scrii aici, în primul rând le faci cu seriozitate ţie, şi apoi în faţa celorlalţi, adică oficial. Fiecare ştie dacă vrea să se bage într-o căsătorie sau nu.

Dar problema este că majoritatea oamenilor tratează aceste jurăminte în mod superficial....lucru cu care eu nu sunt de acord, şi nu voi fi niciodată.

Cât despre ce s-a scris în primul post, eu nu cred că acest invidid regretă (bolduit)- cu adevărat -(închidere bolduire) fapta de înşelare. Şi cred asta pt că :

a. a făcut-o de mai multe ori, după spusele iniţiatoarei (dacă îi părea rău cu adevărat, nu mai repeta faza - să zicem că a avut omul o "scăpare" , etc, dar, din nou spun, în opinia mea, nu poate exista nici această "scăpare" - ori respecţi ce ai ales cu gura ta ori nu) ;

b. a recunoscut şi probabil a dat şi ceva lacrimi de crocodil doar cu probele sub nas, conform iniţiatoarei.

Aşadar....cred că omul va recidiva oricând şi oriunde va avea posibilitatea...fără să-şi bată capul prea mult cu asta.... Se pare că lui i se pare normal să facă aşa.
VasileDinNuc
Postat pe 22 Iulie 2015 19:45

In principiu ai dreptate, probabil ca asa e, nu-i prea pasa... ! Dar noi nu-l cunoastem decat din ce ne scrie initiatoarea topicului, eu personal o cred, dar am mai vazut cazuri cand, in semn de remuscare s-a dus omul si s-a inchis in manastire... dupa asa o fapta ! Mmda... e adevarat ca chestia asta am citit-o intr-o carte si ca actiunea se intampla cam prin 1739... ! Dar nu poti sa stii sigur ca omul nu se caieste acum. Daca initiatoarea topicului mi-l dadea 5 minute la telefon... il intrebam eu personal.

"Barboneli, în opinia mea, jurămintele despre care scrii aici, în primul rând le faci cu seriozitate ţie, şi apoi în faţa celorlalţi, adică oficial. Fiecare ştie dacă vrea să se bage într-o căsătorie sau nu."

Opinia ta e foarte buna, eu personal sunt de acord cu ea, dar... vezi tu, in realitate nu-i chiar asa exact. Dovada. Si da, unii stiu daca vor sa se bage intr-o casatorie sau numai in pat... ! Sunt si din astia si din astia... si nu mai vreau sa amintesc de acel juramant de care vorbeam unde se face si in fata cui se face... ca daca tot se face, macar sa se faca si cu raspundere in fata cui se face !!! Tu ai inteles ? Ei... daca da, explica-mi si mie ca eu n-am inteles ce am vrut sa spun.....

barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 20:04
mai bine ii pui punct acum,cel putin nu aveti copii.
duchess1
Postat pe 9 August 2015 03:01
mai bine ii pui punct acum,cel putin nu aveti copii.
duchess1
Postat pe 9 August 2015 03:09
din citi barbati am cunoscut in viata mea nici unul nu a fost un sfint! fratele mau ,,maninc oul astfel incit sa nu ma murdaresc de galbenus'' , unchiul meu ,,tot acasa ma intorc'' . unii barbati sint curiosi si multe femei devin veceuri publice ! nu mai te supara iarta !
lllorena
Postat pe 9 August 2015 03:45
Citeste cu atentie !! Esti deja o victima intr-o relatie care nu v-a mai functiona niciodata !! O data ce a inselat ,intotdeauna v-a insela ! Nu numai pe tine !! Ci si pe viitoarele relatii posibile ! Tu nu esti o exceptie de la regula lui !! Am trecut prin asta de doua ori in viata ,neinvatandu-mi lectia decat f.tarziu !! Invata din experienta si povestile altora,daca din a ta iti este greu sau nu te decizi sa inveti !! Faptul ca nu au rezultat copii din aceasta casatorie ,este un mare PLUS !! Renunta cat mai repede la acest om din viata ta...altfel te vei afunda in mizeria minciunilor si a dezastrului tot timpul de acum inainte,cat vei mai fi alaturi de el !! Succes !!
Andrada54
Postat pe 9 August 2015 04:55
Buna....din cate am auzit mai sunt pe lumea asta si barbati care regreta intr-adevar ceea ce au facut si nu vor mai repeta greseala si a doua oara,numai ca sunt in procent mic...f mic ,atat de mic incat se pierd pe drum. Eu iti spun din experienta celor 25 ani de casatorie si aproape 40 de ani de cand ne cunoastem ,se va repeta ! Eu l-am prins pe al meu ,nu o data,nu de doua ori ....nici eu si nici el nu mai stim de cate ori,de fiecare data a incercat ba sa dea vina pe mine,ba pe el,de cele mai multe ori ,pe cealalta ,de fiecare data mi-a spus ca eu sunt sotia lui pe care o iubeste ,ca nu vede viata fara mine si ca el fara mine nu ar putea vedea viitorul,nu ar putea rezista in lumea asta fara mine . Eu l-am iertat de fiecare data. Mare greseala ,nu a trecut mult timp si el a ''parcat ''iar la alta .Ultima data chiar a avut tupeul sa-mi spuna...''ce sa fac daca imi plac prea mult femeile ??"A mers chiar mai departe scotandu-ma pe mine vinovata pt ca l-am iertat de fiecare data si crezand ca asa ii va merge la infinit a continuat ,numai ca infinitul ala s-a oprit acum ,suntem in divort.
Nu spun ca acelasi drum trebuie sa-l urmezi si tu ,trebuie sa pui totul in balanta si la sfarsit trage linia si...concluzia ,dar eu raman la parerea mea.o data iertat va repeta greseala ...
Te pup si iti doresc multa tarie si nu uita ca nu esti singura si ca esti tare !
Nycoss
Postat pe 9 August 2015 07:20
Aici e vorba de sanatate, lasand deoparte sentimentele. Intr-o lume in care sunt atatea boli nu iti permiti escapade. Cineva ti-a sugerat sa va luati de mana si sa va faceti analizele, un sfat bun. Din experienta mea, cine a inselat o data, o va face din nou. Nu stiu daca ii lipseste ceva acasa, dar s-a obisnuit asa si nu se simte destul de barbat altfel, asta-i banuiala mea. Ar fi bine sa-l asezi la o discutie in care sa-i explici ca esti un om sanatos si n-ai vrea ca acest lucru sa se schimbe. Barbatii sunt in general ipohondrii, s-ar putea ca asa sa-i deschizi ochii si sa se potoleasca, dar tu oricum propune-i sa va faceti analizele la fiecare doua sau trei luni,
onegru
Postat pe 9 August 2015 07:47
Indiferent de ce spune el acum si chiar daca ii pare sincer rau, faptul e consumat. Tu nu mai ai încredere în el si căsnicia voastră e compromisă. Chiar daca l-ai ierta, vei trai mereu cu banuiala si teama ca o va face din nou si mi se pare extrem de greu sa traiesti cu un asemenea gand si sa iti vina in minte de fiecare data când îl privesti ce ai descoperit in mail-ul lui. Tu esti singura care poate decide daca mai ai sau nu motivația de a rămâne lângă el. Nu pot sa iti dau sfaturi, dar eu nu as putea trece peste asa ceva oricat de mult l-as iubi pt ca mi se pare tradarea suprema intr-o relatie si mi-as pierde orice respect fata de el.
deliana
Postat pe 9 August 2015 08:15
Ai dreptate sa fii suparata si debusolata. Din pacate, daca vrei, poti sa o mai lungesti, pentru inca o eventuala sansa, dar nu cred ca se merita sa iti irosesti timpul asa. Si , pentru nimic in lume nu se merita sa mai suferi. Deci nu mai astepta, termina relatia. El nu te merita.
garbo_401879
Postat pe 9 August 2015 08:21
Din păcate s-a întâmplat și doare, doare rău și nu se vindeca. Încrederea este pierdută nu numai față de el, ci de toți pe care îi vei pune pe primul loc. Este grea boală asta, numită dragoste,,,, Sfaturile sunt de prisos pt ca oricare ar fii ele tu oricum nu poti să le accepți, pt ca așa e natura omului în astfel de cazuri. Tu faci cum simți TU,,,,dar gandeste-te ca ori de câte ori el iese pe ușă, gândurile tale vor fi ca el cine știe unde s-a dus? Oare greșesc? Și asta e pe timp îndelungat. Părerile de rău și scuzele probabil sunt până dată viitoare sau poate niciodată. Nu putem știi în ce măsură si-a asumat această greșeală. Poți încerca ,,,o nouă șansă,,,dar după o pauză în care pt o perioadă mai lungă de timp să nu aveți niciun contact. Asta să va dați seamă dacă intr-adevar mai este iubire sau fiecare are nevoie de altceva. Dacă tu și numai tu crezi ca merită să faci toate eforturile pt a salva relația voastră , încearcă toate variantele,,,,însă nu încerca sa-l sufoci cu dragostea ta , pt ca se va îndepărta și mai tare. Ia o pauză, o lună, două,,,fără niciun contact, nu accepta nicio discuție cu cei pe care îi cunoști, referitoare la persoană lui sau relația voastră,,,deconectare totală. Știu ca doare, dar poate îți vei da seamă dacă merită sau nu ,,,, este doar o părere :) e o situație dificilă din care ieșim cum putem,,,șifonați, cu capul sus sau cu un viitorai bun! Totul se întâmplă cu un scop. Îmi cer scuze dacă am scris prea mult, însă am așternut ceea ce simț,,,Mult noroc și sa-ti fie TIE bine!!!!
garbo014409
Postat pe 9 August 2015 09:20
Buna! Si eu am fost intr o situatie similara! Avem 2 copii , nu am putut renunța insa nici acum nu mi e bine deloc! Cel mai greu e sa iti recapeti increderea si cred eu ca el nu va face mare lucru in aceasta privinta-" increderea ti o iei singura" imi spune mie sotul- iar eu gasesec mailuluri "amicale" cu colegele! Deci cum ne cistigam increderea???
ilia2007
Postat pe 9 August 2015 09:47


Increderea ti-ai castigat-o cand l-ai luat... vrei sa spui poate: " Deci cum ne cistigam re-increderea ???" Eu zic ca niciodata....
barboneli
Postat pe 9 August 2015 10:08
Stii vb aia ,cine inseala odata inseala mereu ,asta e el si asa va ramane .Tradarea si minciuna merg mana-n mana ,daca acum incepatori fiind a facut asta ,nu te astepta la fidelitate pe viitor .E greu sa-ti continui viata alaturi de un astfel de om. Fara sa vrei o sa-i reprosezi ,o sa-l suspectezi din orice si aceasta relatie va v-a face pe amandoi sa suferiti Vb din experienta, stiu cat doare ,cat rau poate sa faca .traiul impreuna Va fi imposibil..Prerea mea ( ce am facut eu) am spus stop umilintei si acum merg mai departe cu lectia invatata ,dar astfel de oameni n-au cum sa-i inteleaga pe cei fideli ,curati si sinceri. Bafta si putere.
cora07
Postat pe 9 August 2015 11:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand scaun auto graco 0-9 kg cu baza de fixare in masina 1 De la: kidz006845 16 Noiembrie 2010 09:37
anunt 10 De la: nicoleta_laslu 16 Iulie 2010 15:16
Ce e de facut daca ne pierdem copilul in concediu? 35 De la: barboneli 21 Iulie 2012 16:29
Viol 3 De la: garbo_488575 18 Septembrie 2018 00:43
mini-fotomodele 2-16 ani pt constanta 1 De la: babyfotomodel 9 Iulie 2010 11:04
Setari Cookie-uri