test de intolerante alimentare EAV

Alegeți-v nutriționistul potrivit pentru a primi dieta potrivit, n cunoștinț de cauz și personalizat.
Importanța testelor de intoleranț alimentar
Oricare om al mileniului al treilea a avut sau poate, nc mai are, o oarecare suspiciune asupra modului sau compoziția hranei.
A afla și a controla care dintre alimentele consumate zilnic dauneaz organismului nostru este și trebuie s fie o obligație moral. Nu ne este permis s ne lsm intoxicați de orice fel de substanțe nutritive. Cauzele care duc la intoleranțe alimentare nu se cunosc n mod sigur și precis. E un cmp de lucru n care, țrile preocupate de alimentația și sntatea poporului lor, fac cercetri și examineaz tot mai mult acest fenomen, care, este ntr-o continu creștere.
O obligație pe care o avem, ca și oameni care consumm alimente, este aceea de a verific gradul de intoleranț la alimentele pe care le consumm. Acest lucru este mai importat mai ales nainte de a ncepe o diet de slbire sau pur și simplu o perioad de detoxifiere a oranismului!
Azi mai mult ca cei dinaintea nosatr avem la dispoziție diferite mijloace de a face un test. Unii o pot face la un pret mai mare iar alții la un preț mai accesibil. Nu putem spune ca nu ne permitem mcar o dat n viaț s spunem pe nume, acelor alimente sau substanțe nutritive, care ne fac ru sau ne produc un disconfort.
Acel disconfort l recunoști atunci cnd corpul ncepe s te atenționeze c nu ești bine prin dureri de cap, dereglri gastro-intestinale, oboseal și stri de somnolenț care ți ruineaz ziua; de cele mai multe ori, cauza trebuie cutat n alimentele pe care organismul nu le tolereaz.
Un test mai ieftin și la ndemna orcui ar fi și testul EAV (eletroacupunctura dup medicul neamț Reinhold Voll ). Acest test este o metod de studiu, care se bazeaz pe msurarea variației micro-curenților n momentul n care organismul intr n contact cu alimentele pe care nu le tolereaz. Metoda este rapid și fr durere permițnd individualizarea cmpurilor de deranj și cauzele intoleranțelor care pot fi testate.
Intoleranța alimentar este o reacție cronic a organismului la alimentele pe care le consumam des (ex. pine, lapte, ulei, roșii carne, cafea etc).
Intoleranța alimentar nedetectat și netratat este o "otrvire" continu a organismului.
n unele situații de obezitate se ajunge și din cauza asimilrii unor produse nutritive pe care organismul nostru nu le tolereaz.
*************
Ce este intoleranța alimentar?
Intoleranța alimetar este un disconfort, o stare de ru, o stare de continu de indispoziție n urma consumrii anumitor substanțe din alimente.
Tulburrile pe care alimentele le produc asupra organismului nu apar imediat (ca n cazul alergiilor); ele pot aprea și dupa 3 zile sau mai mult. n realitate, reacția este datorit faptului c anumite alimente pe care organismul nostru nu le tolereaz sunt consumate zilnic.
Datorit intolerantei alimentare pot aparea simptome sau diferite boli.
Atunci cnd aveți o intoleranț la un aliment, indiferent ce cantitate veți consuma din acel aliment, efectul va fi același.
Mecanismul intoleranței alimentare nu este bine determinat. Probabil provine de la schimbrile imunologice ale organismului.
Starile patologice care se datoreaz intoleranței alimentare și care pot fi ameliorate imediat prin evitarea alimentelor pe care le provoac sunt multe și știintific demonstrate.
Printre ele amintim:
Tulburari gastrice (colita, gastrita, ulcer, etc)
Manifestari dermatologice (eczema, psoriazis, acnee, dermatite etc)
Tulburari de metabolism (diabet etc)
Alergii (rinita alergica, astm etc)
Dureri de cap
Dureri musculare și osoase
Stres si surmenaj
Atacuri de panica

Obezitatea și intoleranța alimentar
nainte ca o persoan s urmeze o diet propus de un nutriționist, normal ar fi, ca s i se recomande un test de intoleranțe alimentare.
Acest lucru este logic dac ne gndim c alimentele care nu ngraș n general (fructele, legumele, tonul, carnea de pui etc) nu se metabolizeaz corect și, ca urmare, organismul se blocheaz. Pentru a ne ajuta organismul s nu mai fie ținut sub stress din cauza a ceea ce mncm, e benefic și recomandat un test de intoleranțe alimentare.
Testul de intoleranțe alimentare arat care alimente trebuie evitate pe o anumit perioad de timp, n funcție de intoleranțele gsite prin testare.

Cei interesati iși pot face programarile la urmatoarele numere de telefon:
0747603579
garbo_6828
Postat pe 21 August 2012 22:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 31 De la: l_flory 1 Decembrie 2009 00:58
cure de ingrasare 9 De la: kidz004295 13 August 2010 17:38
Relatia dintre o femeie -pesti si un barbat -fecioara 2 De la: garbo026388 14 Iulie 2009 19:50
Cure de detoxifiere 4 De la: roxane80 25 Noiembrie 2014 21:27
silueta de diva 38 De la: reyya 4 Aprilie 2010 16:19
Setari Cookie-uri