ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

didana

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 50 de ani

 

Descriere personala:

Prietenii lui didana

didana nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

didana nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
3 Ian 2012, 17:57 newsletter Am reusit pana la urma.
Motivul: ptr ca am primit retete interesante si doream sa le primeasca si ea si sa le foloseasca atunci cand este in pana de idei atunci cand gateste. E ceva rau in asta?
Citeste tot subiectul
1 Ian 2012, 22:59 newsletter LA MULTI ANI SI LA VOI!
Am o rugaminte: doresc ca si fiica mea sa primeasca newsletter de la d-voastra si va rog frumos daca se poate sa i le trimiteti pe adresa de e-mail: miky_dnk@yahoo.com. Am incercat eu dar se pare ca ceva nu fac bine.
Multumesc mult pentru ajutor
Citeste tot subiectul
9 Apr 2011, 20:57 eu leu ,,,el fecioara.... eu sunt leu cu ascendent in leu, iar el e fecioara- surpriza pe 5 mai vom implini 25 de ani de casnicie si buni si mai putin buni. am facut multe compromisuri pentru ca eu sunt o fire vulcanica, imi merge creierul iar el e mai incet din fire- a fost singur la parinti- deci a cam fost bibilit de maica-sa- aoleu baiatul meu. avem 3 copii mari si nepoti 2 e pe drum inca unul - iata ca a mers si cu o fecioara- dar nu a fost agatata de o situatie ca a ta- nu accepta un compromis ca acesta- sa-l imparti cu copii lui ca asa o vei duce toata viata si nu ai decat o viata nu zece.s-ar putea sa fie foarte dedicat copiilor si atunci vor aparea problemele,si pe deoparte e normal sunt copii lui, ei nu sunt vinovati cu nimic. mergi mai departe cu cautarile, stiu ca despartirea e grea dar ti-am spus n-ai decat o viata- ai grija sa nu ajungi sa regreti mai tarziu ca nu ai luat o decizie atunci cand trebuia- nimeni pe lumea asta nu merita sa ne faca sa suferim atata timp cat oferim tot ce e mai bun in fiinta noastra. Citeste tot subiectul

--