ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

criss_mary84

Date personale:

Sex: feminin

Localitate: BUCURESTI

 

Descriere personala:

Prietenii lui criss_mary84

criss_mary84 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

criss_mary84 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
30 Iul 2015, 09:58 Renuntare mostenire Buna , am nevoie de cineva care cunoaste dreptul civil.
Tatal meu a murit acum cateva luni, fratele meu vitreg a deschis succesiune. Eu nu doresc nimic din mostenire, dar nu vreau sa ii dau declaratia aceea de renuntare deoarece imi apar datele din bulletin, nu sunt in relatii bune cu el si nu vreau probleme. Intrebarea mea este urmatoare: Se poate ca in temeiul art.700 din codul civil, neprezentarea mea in termen de 6 luni de la deschiderea succesiunii, sa ii ramana lui tot, fara nici o implicare a mea? Sau exista alta cale fara ai oferii datele mele sa aiba el tot?
Va rog un raspuns celor care cunosc aceste lucruri. Sunt ingrozitor de stresata si nu stiu ce trebuie facut.

Multumesc antcipat.
Citeste tot subiectul
6 Oct 2014, 13:11 Sarcini oprite din evolutie Va multumesc din suflet ptr toate sfaturile si cuvinetele voastre. Si ca v-ati facut timp pentru a scrie. Va pup Citeste tot subiectul
7 Iul 2014, 14:17 Sarcini oprite din evolutie Buna

Ma confrunt cu o mare durere, poate doar ptr mine. Nu pot vb cu nimeni, face 2 face... nu ma pot descarca. .asa k voi incerca aici.. poate sunt fete ce au trecut prin aceeasi problema ca si mine.
In 2012 la inceput am ramas insarcinata, bucurie mare.. ne doream mult un bebe, merg la pria eco.. si at dr mi-a dat o pveste incredibil de proasta, sarcina oprita din evolutie in 6 sapt... va dati seama k am paralizat de suparare, am vrut sa merg la alt dr, sa mai verifice odata, poate e dr nebuna si nu a vazut bine.. a doua zi, pana sa ajung la altul am lesinat in tranvai si am fost la urgenta unde mi-a fauct chiuretaj. Au trecut 6 luni , am incercat din nou, am ramas toate bune si frumoase, imi mai revenisem putin de la socul de la prima sarcina, merg la a 2 eco... sarcina oprita in 8 sapt ... a doua oara am crezut k innebunesc, am zis dr, k mai stau o zi pana sa fac chiuretajul... nu puteam sa renunt, chiar daca stiam ce trb facut pana la urma... am ajuns acasa, am inceput hemoragia ... urgenta din nou ... chiuretaj... Va jur ca si acum cand imi amintesc, si retraiesc acele mom, plang .. e atat de greu, mai ales cand iti doresti asa mult .... Au trecut deja 2 ani, de cand ne tot chinuim sa raman din nou, voi sau cineva cunoscut ati trecut prin asa ceva ??? A trecut mult timp pana ati reusit din nou ? Cum ati stat cu psihicul.. cu ala e mai greu Am tot facut analize, toate sunt bune, din ce mi-a dat dr chlamidia, ureaplasma sau cum naiba s-o chema alea... Dr spun ca este selectie naturala fiind acele analize bune ... mama ei de selectie...

Ms, un sfat este bine-venit mereu.
Citeste tot subiectul
25 Feb 2014, 15:47 Sfintii ajutatori Sf . Arsenie Boca, Sf. Nectarie ( poti lua mir de la Manastirea Radu Voda, din Bucuresti) citind acatistul acestui sf 40 zile din suflet si te rogi ptr vindecare, te ajuta. Sunt multe povestiri legate de minunile facute, chiar pe site la Radu VOda, ar trb sa gasesti marturisiri ale oamenilor. Sper sa ti fie de folos.
Citeste tot subiectul

--