ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

catalina_doroftei

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui catalina_doroftei

catalina_doroftei nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

catalina_doroftei nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
13 Ian 2018, 10:23 Aspecte unde nu ne intelegem Mda,
se gandeau cum sa faca un copil sau doi, sa plateasca rate la o casa si sa-si tuneze urata fizicul. Cam astea erau planurile alea marete.
Citeste tot subiectul
8 Ian 2018, 20:02 Am nevoie de voi... Nu antevorbitorului tau m-am adresat.
Da, felicitari doamnei pt. comportamentul abordat pe forum, desi nu asta e fondul problemei...
Cat despre gramatica, daca am ajuns sa ne felicitam si pt. atata lucru (care ar trebui sa fie atat de normal la un adult decent scolarizat)... nu ma mir ca suntem unde suntem.
Citeste tot subiectul
8 Ian 2018, 16:29 Am nevoie de voi... S-a intors lumea asta de tot cu fundul in sus, din moment ce parasutele de speta celor care apar la tv, ce fura ochii prin trucuri atat de ieftine, isi pun sacii in caruta si sunt vazute ca persoane respectabile. Mai rau de atat e ca nu se crede intr-un alt mod de a face lucrurile... Citeste tot subiectul
8 Ian 2018, 16:08 Am nevoie de voi... Cum gaseste ca a fi o vulpe lipsita de orice rafinament, dintr-un neam de betivi, batatornica din mahala, cu trasaturi fine de ingrijitoare la porci si trecuta pe deasupra, dar boita ca o parasuta, inseamna ceva in plus fata de o femeie desteapta, decenta si frumoasa, nu te mira ca ti se dau sfaturi "avizate". Citeste tot subiectul
8 Ian 2018, 10:24 Are nevoie de spatiu Mai baiete, nu te mai agata de un om care nu te vrea. Mintea doamnelor nu-i cu mult diferita de a domnilor. Cand vrea spatiu, asta vrea dar si sa fii o haina pe vreme rea. Intrebi ca orbetele pe toata lumea, dar graunciorul ala de minte ce-ti spune?
Multi tampiti in jur... invatati sa va exprimati decent, ca deh, treceti printr-o scoala, unii cu succes, sunt insa si lucruri care nu se invata.
De aia exista prostul cu diploma.
Citeste tot subiectul

--