ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

beatrix28

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui beatrix28

beatrix28 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

beatrix28 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
31 Mar 2013, 08:20 Caut un camin spital Imi pare rau ca asa ai perceput mesajul meu. Probabi ca nu ai citit tot ce am scris. El are acum nevoie nu doar de ingrijire ci si de recuperarea medicala.Toti doctorii mi-au spus ca tb tot intr-un loc unde sa nbeneficieze si de medici.Si da, acasa nu am cum sa il tin pt ca asa cum am spus am un copil minor si 2 servicii . Pt a-l tine acasa cu o asistanta medicala mi-ar trebui spatiu si pt ea dar precum am scris nu este suficient pt recuperearea lui. Sa renunt la serviciu nu este o solutie totusi salariul de insotitor in niciun caz nu este suficient si nici nu am pregatirea necesara.
In alta ordine de idei nu am postat aici ca sa fiu judecata, in necunostinta de cauza, ci pur si simplu cautam un loc potrivit, o parere.
Citeste tot subiectul
24 Mar 2013, 09:00 Caut un camin spital Am o problema foarte delicata. Sotul meu a suferit o scadere brusca a glicemiei si a intrat in coma hipoglicemica. Acum si-a revenit din coma dar problema grava este ca si-a revenit foarte putin -adica doar ma vede ma aude ma recunoaste. Asa este de la inceputul anului si acum este tot in spital. La un moment dat l-am externat si l-am dus la un centru privat de recuperare dar nu a rezistat decat 2 zile pt ca i s-a facut mai rau si iarasi am ajuns la s[pital. Nici aici nu o sa il tina multa vreme asa ca acum caut cu disperare un loc unde sa il pot tine un timp indelungat pt ca acasa chiar nu pot sa il tin. Nu am spatiu necesar, am un copil minor si am si doua servicii. Cel mai dificil este ca sotul meu are o stare delicata si nu prea vrea nimeni sa se bage. singutrul loc care ar intruni toate conditiile ar fi spitalul oxxygene dar tariful pleaca de la 2500 lei in sus. Daca stiti cumva un loc de stat sau privat (dar la un pret cat de cat acceptabil) , va rog mult sa imi lasati un nr de telefon , ceva, sunt disperata. Daca si medicii de la spital au spus ca nu stiu daca exista in Romania un loc pt cei cu probleme ca ale lui. El acum trebuie sa beneficieze doar de nursing pana la urma dar este greu de gasit si asa ceva. As fi dispusa daca as gasi o asistenta medicala care sa il ingrijesca contracost evident la domiciliul ei. Va multumesc Citeste tot subiectul

--