ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

ank13

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 56 de ani

Localitate: Iasi

 

Descriere personala:

Astrolog, consiliere astrologica, dezvoltare personala prin grupul de lucru cu influentele astrale "ASTRO MERCUR" : www.astromercur.ro - site Astro Mercur. Pagina facebook Astro Mercur : https://www.facebook.com/pages/Astro-Mercur/167400826619506?ref=bookmarks Clubul de astrologie Sirius : https://www.facebook.com/groups/134380993393163/ Simpozion de astrologie RITMURI ASTRALE - pagina facebook : https://www.facebook.com/RitmuriAstrale

Notificarile lui ank13:


» vezi toate notificarile
 
Blog (78 posturi)

31 August 2012, 20:17

Luna Plina in semnul Pestilor - 31 august 2012

Salutam Luna Albastra - Luna Plina in semnul Pestilor, faza lunara ce s-a format astazi in jurul orei 19. Luna Albastra se formeaza intr-un context astral favorabil amplificarii emotiilor, tocmai pentru a le identifica :) Astfel, putem sa...

Citeste mai departe »
 
17 August 2012, 00:50

Luna Noua in semnul Leului - 17 august 2012

Cum negociezi cu sufletul tau? Acceptand toate conditiile :) Si raspandindu-i Lumina. Dar daca formulezi clar, cu incredere si curaj ceea ce vrei iti va arata drumul drept si iti va aduce tot ce ai nevoie pentru a ajunge acolo.  ...

Citeste mai departe »
 
Citat favorit
Cunoasterea nu este demonstrarea unui lucru determinat, ci definirea lui emotionala - RAMTHA
Carti favorite
astrologie, autocunoastere si dezvoltare personala
Filme favorite
MATRIX ...
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
22 Aug 2015, 09:04 Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale. Poate ati observat – sau poate fiind atenti o sa observati – ca in ultimul timp, chiar si pentru cei neobisnuiti cu astfel de experiente, apar ganduri clare, scurte si concentrate. Este indrumarea pe care o simtim in fractiunile de detasare, pe care le traieste fiecare, dupa puterile sale. Percepeti starea si senzatia pe care le aduc aceste momente. Folositi-le.

http://astromercur.blogspot.ro/2015/08/un-gand-si-multe-intrebari.html

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :) - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (www.astromercur.ro)
Citeste tot subiectul
22 Aug 2015, 09:03 Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale.
De la: barboneli, la data 2015-08-09 17:37:03

Ok ank13... de acord cu tine ca in asa scurt timp nu se poate intelege ceva din activitatea ta sau a blog-ului... am mai glumit si noi un pic pe aici, dar eu apreciez ca ai studiat si cercetat atatia ani. Dar nu esti singura. Am citit si auzit de oameni ca tine si in alte domenii, ca ghicitul in sfera aia, sau in carti, sau care propun tratamente cu energie pe care sustin ca o au in maini... etc. si ei au studiat mai mult sau mai putin de 20 ani... ! Bravo voua. Si in acelasi timp ma gandesc la cat a studiat si cercetat marele Darwin... cu mult mai mult de 20 de ani si pe unde nu a fost ca sa stranga dovezi... ! Si totusi, chiar si azi sunt oameni care nu l-au inteles. Pacat !
Ma scuzi, dar nu ne-am batut joc de munca ta de cercetare (???) dar pentru mine e un subiect tare ciudat... asa ca, prostalau cum sunt, am indraznit sa mai glumesc un pic.


In astrologie nu este vorba despre "a ghici". Este vorba despre enorm de multe carti care pot fi citite si, mai mult , studiate.
Apoi, mie mi se pare potrivit ca atunci cand nu ma intereseaza ceva, sa nu dau atentie. Ca sa combat ar trebui sa studiez - si oricum a combate, nu este o solutie, din punctul meu de vedere.
Darwin a facut ce a crezut el ca are de facut. Au fost alegerile lui, iar noi avem libertatea sa le oferim sau nu, credit. Poate ca e timpul sa "vedem" lucrurile si altfel. Sau poate ca deja le vedem altfel, dar nu avem toti, curaj, sa recunoastem.
Va doresc tuturor spor pe drumul vostru.
Sa va fie bine.
Citeste tot subiectul
9 Aug 2015, 17:19 Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale.
De la: angel_forever, la data 2015-07-22 17:37:25Draga Ank13, fara sa am cea mai mica intentie sa te jignesc, nu incape in mintea mea ca pozitia unui corp ceresc, indiferent ce tip ar fi el, imi influenteaza "soarta", caracterul, alegerile sau alte lucruri aferente persoanei mele. Suntem definiti de alegerile noastre, indiferent daca accepti sau nu acest lucru. Astrele si planetele isi au rolul si rostul lor in universul asta, dar nu sunt un factor decizional in viata noastra. Imi pare foarte rau ca istoria se repeta: venerarea corpurilor ceresti exista din cele mai vechi timpuri si nu se mai cheama "inchinare la idoli" ci acum este consiliere astrologica. Oamenii au evoluat: nu se mai inchina in fiecare dimineata in fata soarelui care rasare si nici nu mai fac tot felul de ritualuri in cinstea lunii , acum se cheama horoscop (au mai inclus si restul de planete, ca sa fie garnitura completa). Nu imi vine sa cred in ce stadiu a ajuns omul. Este de-a dreptul incredibil. Si cumplit de dezamagitor.


Aici este vorba despre interactiune energetica, la nivel subtil. Eu n-am spus ca influentele planetare ne stabilesc "soarta". Insa modul in care noi interactionam cu aceste influente astrale, ne poate modela atitudinea in fata situatiilor cu care ne intalnim.
Eu nu vorbesc despre "a ne inchina la planete", nicaieri pe blogul meu.
Si nu "vand" energie.
Este vorba despre lucrul cu sine si despre transformare personala, eventual evolutie - numai pentru cine alege sa faca asta.
Dar daca ai zabovit doar 20 s pe blogul meu, nu puteai sa intelegi aceste lucruri, daca nu le stiai deja.
Este vorba despre a respecta oamenii si munca lor, chiar daca nu o intelegi. In cazul meu este vorba despre o munca de peste 20 de ani, de studiu si cercetare.
Dar, dupa cum spuneam, 20 s e cam putin ca sa-ti dai seama. Nici nu este nevoie.
Spor si succes!
Citeste tot subiectul
22 Iul 2015, 08:46 Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale. Avem la dispozitie toate tipurile de energie (planetara) in orice facem, traim, simtim, gandim, intr-o anumita reteta energetica, optima fiecarui moment si fiecarei situatii.
Noi alegem daca si cum folosim reteta prescrisa :)
Orice am face, chiar cand nu facem nimic :) miscam energiile.
Ar ar fi potrivit sa stim ce si cum miscam, ca sa intelegem impactul pe care il producem.

http://astromercur.blogspot.ro/2015/07/ce-facem-astazi-cum-folosim-vara-aceasta.html

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :) - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur www.astromercur.ro
Citeste tot subiectul
7 Aug 2014, 18:36 Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale. Te invitam in grupul nostru de lucru cu influentele astrale, comunitatea Astro Mercur.

Nu trebuie sa stii neaparat astrologie pentru a folosi grupul.

Activitatea acestui grup se deruleaza on-line.

Ne propunem sa ne armonizam atitudinea precum si intentiile proprii, in fluxul influentelor astrale, cu scopul de a le folosi si de a dezvolta potentialul pe care il avem la dispozitie.Am construit aceasta comunitate de “lucru cu sine”, on-line, astfel incat sa poate functiona pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de cum alege fiecare sa faca parte din grup.


In cadrul acestui grup, ne propunem sa folosim un buletin energetic al influentelor astrale transpus intr-un mod de lucru care, ne ajuta sa ne organizam interior, sa ne adaptam atitudinea la curgerea evenimentelor.

Acest mod de lucru poate fi adaptat de catre fiecare dintre noi, la experientele de viata personale. Consideram ca este important sa intelegem ce sunt si cum functioneaza influentele astrale, pentru a le putea folosi constient in construirea experientelor noastre de viata.

Mai multe detalii despre modul de lucru se gasesc pe site-ul Astro Mercur :
http://astromercur.ro/index.php/program-comunitate-astrologie

Spor maxim sa aveti :)
Citeste tot subiectul

--