ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

alimaris

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 38 de ani

Localitate: ALTA LOCALITATE

 

Descriere personala:

Notificarile lui alimaris:

  • alimaris si Ana32 au devenit prietene (30 Ianuarie, 14:44)
  • alimaris si-a modificat statusul in ""Nimeni nu se poate intoarce in timp pentru un nou inceput insa oricine poate incepe de pe acum,sa formeze un alt final" " (30 Ianuarie, 14:44)
  • alimaris si-a modificat statusul in ""Nimeni nu se poate intoarce in timp pentru un nou inceput insa oricine poate incepe de pe acum,sa formeze un alt final" " (30 Ianuarie, 14:44)

» vezi toate notificarile
 
Prietenii lui alimaris

alimaris nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

alimaris nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
29 Ian 2012, 00:05 Produse care distrug ciupercile ??? Stie cineva ??? Uite s-a gasit filozofu de tine sa dea sfaturi....ha ha ha ......mai bine ai sta in banca ta si nu ti-ai mai baga atata nasul peste tot....!!!!
Daca ti-ai pune ochelari si ai citi topicul de la inceput ai vedea ca am consultat un medic specialist si oricum... nu au nici o legatura dezinfectantele antifungice cu controlul medical.....medicul nu sta sa iti insire vrute si nevrute.......el iti pune diagnosticul iti da tratamentul si pa !
Dar de ce imi bat eu gura de pomana sa iti explic tie.....oricum fii tu sigur ca sunt mai documentata ca tine in privinta asta....si daca am cerut parerile altora am facut-o ca sa ma conving de unele chestii nu ca nu stiu......homo sapiens!
Citeste tot subiectul
28 Ian 2012, 17:43 Produse care distrug ciupercile ??? Stie cineva ??? ciuperci parazite,gen bacterii...ca doar n-or fi ciuperci de padure...... Citeste tot subiectul
28 Ian 2012, 15:14 Produse care distrug ciupercile ??? Stie cineva ??? AS DORI SA STIU DACA CUNOASTE CINEVA MACAR UN PRODUS DE CURATENIE CONTRA CIUPERCILOR ( care sa fie eficient 100% ).M-AR INTERESA ATAT PENTRU DEZINFECTAREA MEDIULUI CAT SI PENTRU PUS IN MASINA DE SPALAT.....Astept raspuns ! Va multumesc ! Citeste tot subiectul
28 Ian 2012, 15:01 Ajutati-ma sa ma tratez !
De la: eu_geminy, la data 2012-01-27 23:56:30io zic ca, daca rupe matza, a rezolvat si ciomperca...:P
:))
Eu zic ca daca nu aveti comentarii serioase sau la subiect, cel mai bine ar fi sa va abtineti....fratilor !!!!!
Citeste tot subiectul
27 Ian 2012, 23:45 Ajutati-ma sa ma tratez ! Da, am auzit si eu ca otetul ar fi bun, dar pentru pecingine ....la mine au alta forma si se inmultesc rapid plus ca orice irita pielea grabeste raspindirea ciupercii.iar otetul cam irita pielea...eu am incercat dar am sa mai incerc poate dupa cateva aplicari pielea se obisnuieste cine stie? Oricum ....mersi fain pt. sfat..........aaaa...si apropo,am dat si eu de site-ul ala si chiar ma gandeam sa ii trimit un email unei persoane de acolo.....sper sa imi raspunda. S-auzim numai de bine.....MS !
Citeste tot subiectul

--