ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

MadalinaCristina

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Notificarile lui MadalinaCristina:


» vezi toate notificarile
 
Prietenii lui MadalinaCristina

MadalinaCristina nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

MadalinaCristina nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
18 Aug 2016, 15:53 Probleme cu stomacul in urma unei gastroenterocolite Multumesc mult, mult de tot pt toate sfaturile oferite si pt timpul pe care l-ati acordat pt a le scrie. Voi incerca sa respect cat mai multe dintre ele si sper ca peste o vreme sa isi revina organismul, astfel incat perioada asta sa fie doar amintire.

O zi frumoasa va doresc! :D
Citeste tot subiectul
16 Aug 2016, 13:56 Probleme cu stomacul in urma unei gastroenterocolite Buna ziua,

As avea nevoie de cateva sfaturi/pareri legate de niste probleme cu stomacul. In urma cu doua luni, am facut o gastroenterocolita manifestata printr-o deshidratare fff puternica si prin varsaturi numeroase, insa in urma analizelor efectuate mi s-a spus ca enterocolita a fost fara natura infectioasa(am fost internata si am primit tratament adecvat). Problema este ca am ramas cu o sensibilitate puternica, insa fara a fi constanta. Ca sa fiu mai explicita, la aceleasi alimente(unele chiar acide, cum ar fi fructele proaspete), o data imi reactioneaza bine stomacul, nu il simt sensibil, nu iritat, iar cu alta ocazie ma doare, imi da arsuri si, cel mai neplacut, senzatie de voma, uneori chiar puternica. Mentionez ca starile acelea de voma ma slabesc chiar daca nu vomit, insa imi dau o stare fizica generala destul de neplacuta, la modul lipsita de energie, de forta.
As vrea sa stiu daca mai sunt persoane care au trecut printr-o experienta similara si daca da, cum au reusit sa isi revina.

Multumesc.
Citeste tot subiectul

--