ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Lyan

Date personale:

Sex: masculin

Varsta: 45 de ani

 

Descriere personala:

Prietenii lui Lyan

Lyan nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

Lyan nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
....caut papiota de clipe, sa fac tiv gandurilor la mansete..
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
6 Aug 2009, 13:30 amante inselate buna, frumusico! bun subiect ai gasit sa ni-l impartasesti si noua!
am citit cu mare interes toate dialogurile.. am trei intrebari:
- oare celelalte nu si-au dat si ele seama de ce ii poate capul? (s-ar putea sa puna in balanta putinta celor doua capuri ) poate si ele sunt in aceeasi situatie. tu spui ca ai rezistat eroic la mesaje, telefoane, mail-uri etc. pana la un punct... apoi tot tu ai cedat. O vorba din batrani spune : cateaua pana nu ridica coada cainele doar se invarte pe langa ea...
- spui ca esti provocatoare,indrazneata si ai fi putut avea pe oricine: care e necazul tau pana la urma? ca nu te-ai dus cu altii mai discreti, care sa-ti pastreze aura de ,,inocenta''?
- crezi cu adevarat ca te-ai ascuns asa de bine si sotul tau chiar nu stie nimic? sau doar asteapta cuminte la un colt sa ti-o intoarca cand esti tu mai disperata, ca acum, de exemplu?
Imi pare rau ca am pus doar intrebari dar intrebarile nasc firesc raspunsuri si daca tu raspunzi corect in inima ta, vei sti ce ai de facut, crede-ma!
Ma aflu in situatia ta, doar ca pe partea cealalta a baricadei... sunt sotul celei care a crezut ca totul e ok acasa, ca a stiut sa se fereasca... ei, bine, nu-i asa... si cat de greu e sa accepti ideea ca femeia cu care imparti totul se imparte si prin alte parti... dar e alta poveste... poate alt topic.
Concluzie: trage aer adanc in piept, i-ati copii de manuta si mergi la o plimbare in parc, bucura-te de adierea vantului ce-ti flutura usor parul, de rasetele zglobii ce le ai in preajma ta, incarca-ti sufletul cu simple si mici bucurii care le intalnesti in cale, uita si cauta-ti drumul drept. Daca s-a intamplat odata, se va intampla si a doua oara, nu ai sa rezisti sentimentului de intalnire adolescentina cu care te-ai invatat, dar, macar, poti alege actorul sa nu mai fie la fel ca asta... Uita si mergi mai departe!
Citeste tot subiectul

--