ghid pentru o viaţă împlinită

De ce fata batrana nu este precum burlacul tanar

Comentarii pe articolul "De ce fata batrana nu este precum burlacul tanar"

gilraen
Trimis de gilraen la 24 Iulie 2009, ora 01:05
Pentru un articol care doreste sa combata niste idei preconcepute, mi se pare incredibil ca argumentele 'societatii' ocupa 1 pagina si jumatate, iar contraargumentele un paragraf, la final. E ca si cum s-ar fi dorit sa se arate ca, de fapt, societatea are dreptate...Pacat.

 
anticenzura
Trimis de anticenzura la 24 Iulie 2009, ora 02:32
mai mult decat atat, autorul (de fapt autoarea?) nu omite sa precizeze, cu mandria de rigoare, ca a intrat in randul lumii. de-a dreptul jalnic. pur si simplu paragraful din final plus aceasta precizare dau articolului un sens opus celui dorit in aparenta. daca ai scris un asemenea articol, pe cine crezi ca interesa care-i statutul tau matrimonial? e ca si cum ai spune: "suna frumos ce am scris, dar realitatea e ca ati luat teapa, daca va incadrati in categoria 'incriminata'".
 
amrita
Trimis de amrita la 24 Iulie 2009, ora 08:14
d-rei necasatorite si dornica de pasiuni i-as adresa o intrebare:in ce secol traiesti?? eu vin din secolul 21 si-ti spun ca la moda nu mai sunt maritisurile...nici la romanica si nici in alte parti-vezi europa,sua...
deci,in conditiile in care aceasta este singura ta problema,considera ca eshti o fericita a sortii...problemele existentiale ale femeii nu se reduc la acest aspect al vietii ei...sunt altele de-a dreptul grave...ridica privirea spre cer si spune un sincer: multumesc ca exist!!
 
cununi_de_stele
Trimis de cununi_de_stele la 24 Iulie 2009, ora 08:55
Fiindca e oarecum legat de tema - de ce fata batrana... - va invit la Carturesti Verona (langa Patria) miercuri, 29 iulie, la ora 18,30, la cununia (lansarea) cartii Cum s-a facut de-am ramas fata batrana, de Carmen Musat-Coman. E best seller de Cucuietii din Deal si va fi lansata pe acorduri de chitara clasica - Tudor Anghelescu.
 


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
--