ghid pentru o viaţă împlinită

faimoasele pastile LiDA

Comentarii pe articolul "Capsulele de slabit chinezesti"

viorica_2001
Trimis de viorica_2001 la 10 Septembrie 2008, ora 12:55
Am auzit si eu de pastilele astea de la o prietena de-a mea si am hotarit sa le iau si eu. inainte insa am cautat pe internet informatii: posibile efecte (bune sau nu), riscuri, dezavantaje si ce-i drept nu am gasit nimic ingrijorator nici macar pe forumurile pe care se discuta temele de slabit. Intr-un final le-am cumparat, direct de la importator.
In prima saptamana cand am inceput sa le iau, au aparut niste simptome neplacute: stare confuza, dureri de cap, slabiciune in corp, ameteli si m-am oprit. Ce-i drept dupa ce mi-am revenit, destul de repede de altfel, am continuat sa le iau si in prima luna am slabit 4 kg. Am facut o pauza de vreo 2-3 sapt si am inceput cura din nou. acum am gasit articolul asta si am intrat la idei..pe piata sunt to felul de pastile si ceaiuri pe baza de plante si daca nici astea nu sunt bune..atunci ce-i de facut? de unde stim ce este si ce nu este bun?

 
casiana48
Trimis de casiana48 la 12 Septembrie 2008, ora 12:14
Toate vrem sa fim siluete dar nu avem ambitie. Am luat si eu 9 bucati, am avut aceleasi senzatii de care vorbesc toate doamnele. M-am oprit pentru ca am citit atatea si am zis pana aici, nu mai iau. Intr-adevar iti creaza si un program de viata, ceea ce nu puteam singura sa fac, DAR...acum continui sa respect acel program, beau ceaiuri, nu exagerez cu nimic, adica dulciuri, fainoase, grasimi si greutatea imi revine la normal. Am crezut in acest lucru si s-a intamplat. Va doresc si voua BAFTA.

 
joindanextlevel
Trimis de joindanextlevel la 12 Septembrie 2008, ora 15:37
casiana, in ce sens greutatea iti revine la normal?
 
luciana_luci2006
Trimis de luciana_luci2006 la 07 Februarie 2009, ora 23:19
...si eu am inceput sa iau lida dai dai hua de o saptamana.pana acum nu am avut nici un simtomasa k nu stiu ce sa mai cred.pe cutia mea nu scrie in chineza scrie in rusa sau bulgara , nu stiu sigur . e vreo problema?


 


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
--