ghid pentru o viaţă împlinită

matraguna

Comentarii pe articolul "Substanta care ne face frumoase"

maririta
Trimis de maririta la 02 Noiembrie 2007, ora 22:34
mi se pare putin cam indraznet acest articol inainte de a fi consultat un specialist, deoarece unele fete chiar cred ca se poate folosi si fara indicatiile doctorului .
Vi se pare chiar ca aceasta reteta de a arata mai stralucitor este chiar necesara? Nu este adevarat. Dormiti suficient si beti multe lichide adica cel putin 2l pe zi cu siguranta fata dvoastra va fi mai luminoasa.Niciodata nu luati toate sfaturile si toate retetele de infrumusetare fara a consulta un specialist.
Eu am 48 ani si toata lumea spune ca arat de 40 ani.Muncesc foarte mult am servici 9 ore pe zi cu o responsabilitate foarte mare( asa se lucreaza intr-o banca)iar acasa muncesc din greu (contabilitate) apoi familie, copii, sot si nu cred ca fac un efort peste puterile mele sa arat bine.Simtiti-va linistite, multumite cu ce va da dumnezeu, inpacate cu voi(...)si daca mai adaugati si un strop de dragoste si fericire aratati mult mai tinere.Pentru stralucirea ochilor folositi dragoste, multa dragoste, purtati dragoste in suflet fetelor . iubiti!!!!!! si ochii vor uimi ochilor!!!!!! daca aveti comentarii asupra articolului scrieti nu ezitati, daca am scris ceva gresit scrieti nu ezitati.....
 
luminita07
Trimis de luminita07 la 06 Noiembrie 2007, ora 00:02
Nu vad legatura intre titlul articolului si..matraguna care este o planta otravitoare!..la tara,femeile foloseau planta pt avorturi spontane!..in urma cu 25 ani,o colega tanara a apelat la aceasta pt avort spontan.Urmarea:deces.Avea doar 23 ani! Asadar nu credeti tot ce se scrie pe site:sunt informatii eronate!..Gandirea pozitiva,dragostea si credinta,dau stralucire interioara,care iradiaza in exterior si asigura succes si farmec personal..restul e superficialitate!
 


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
--