ghid pentru o viaţă împlinită

ASEMANARE

Comentarii pe articolul "Numele dezvaluie personalitatea copilului tau"

coradaria
Trimis de coradaria la 29 Februarie 2008, ora 06:03
TREBUIE SA RECUNOSC CA PINA ACUM,LA VIRSTA DE 3,5 ANI AI FETITEI MELE SE ADEVERESTE CEEA CE SE SUSTINE IN ACEASTA CERCETARE.
 
lumfel
Trimis de lumfel la 29 Februarie 2008, ora 09:22
Fiul meu cel mare seamana extraordinar de mult cu sotul meu ca si caracter. Acum cand am facut calculele am constatat ca au rezultat aceleasi numere si la nume si la destin.
 
anasandu
Trimis de anasandu la 02 Martie 2008, ora 14:25
Nu ar trebui sa va bazati alegerea numelui copilului pe considerente de numerologie si astrologie, ci sa va ganditi la armonizarea prenumelui cu numele de familie, la conotatii si la ceea ce este frumos si potrivit pentru voi si pentru el. As recomanda, de asemenea, sa nu folositi diminutivele in certificatul de nastere. Este aiurea ca la varsta de 20-30-40 de ani sa i se spuna Bogdanel, Victoras, Alinuta etc. Lucrez de ceva vreme in relatiile cu clientii si observ ca oamenii maturi evita sa-si spuna prenumele cu diminutiv. Diminutivele le puteti folosi in particular, insa copii vostri se vor rusina de alegerea dumneavoastra mai tarziu.


 
paula_covrigeanu
Trimis de paula_covrigeanu la 04 Martie 2008, ora 23:16
Si eu am constatat ca i se potriveste perfect fetitei mele numerologia. Mai ciudat este ca ea a fost adoptata de actualul meu sot, deci i s-a schimbat numele de familie. Am calculat numele de familie al tatalui natural, iar numarul este egal cu cel al numelui de familie pe care il are acum. Nu mi-a venit sa cred. Chiar ma gandeam, inainte de a face calculele, ca este posibil sa i se fi schimbat destinul in momentul in care i s-a schimbat numele, dar evident ca nu.
 


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
--