ghid pentru o viaţă împlinită

ce solutii

Comentarii pe articolul "Ai grija de frigiderul tau"

miki_robc
Trimis de miki_robc la 27 Septembrie 2007, ora 09:23
dezinfectante pentru curatarea interiorului frigiderului se pot folosi,fara a atenta la sanatate?
 
miki_robc
Trimis de miki_robc la 27 Septembrie 2007, ora 09:29
si carbunele este din lemn ars obisnuit?unde sa-l pun in interior,pe usa,unde si cat de mare sa fie ca sa absoarba,ca chiar am o problema cateodata cu mirosurile din frigider,desi il spal bine cu detergent de vase.Apar dupa un timp unele mirosuri de la mancaruri,frigiderul este tip vechi arctic cu congelator care face gheata.
 
calla
Trimis de calla la 27 Septembrie 2007, ora 09:51
Cred ca e vorba de carbunele medicinal care se gaseste in farmacii, dar nu stiu sigur. Zice ca e bine sa speli frigiderul cu otet, pentru a alunga mirosurile neplacute!
 
izabela_delly
Trimis de izabela_delly la 27 Septembrie 2007, ora 10:29
exista o solutie speciala de spalat frigiderul, romanesca, ieftina si foarte buna. e pe baza de otet, curata foarte bine si nu lasa nici un fel de miros. cautati-o prin magazine.
 
coruta
Trimis de coruta la 27 Septembrie 2007, ora 10:56
Eu il spal cu apa si otet in cantitati egale.E important sa nu-l lasi sa faca crusta...daca-l speli periodic nu ar trebui sa aiba miros si mucegai...daca-l speli o data pe an...normal.Iar mirosurile cel mai bine se elimina cu CAPAC la oala sau cu mancarurile in caserole sau cu folie de plastic pe deasupra!
 
p_ancutza
Trimis de p_ancutza la 27 Septembrie 2007, ora 12:14
Exiat in magazinele de menaj carbuni pentru frigider ( pot fi numiti si dezodorizanti pentru frigider).

 
ruscanu_doina
Trimis de ruscanu_doina la 27 Septembrie 2007, ora 16:07
se pot folosi dezinfectanti pt curatarea frigiderului, cu conditia ca aceste produse sa fie aprobate pt comercializare si clientul sa le utilizeze conform instructiunilor. dezinfectantul nu trebuie sa intre in contact direct cu alimentele - in timpul spalarii frigiderului, alimentele nu trebuie tinute in interior - de aceea se clateste sau se lasa sa se evapore, conform instructiunilor de utilizare ale detergentului/ dezinfectantului.
 
pamon
Trimis de pamon la 27 Septembrie 2007, ora 20:47
am gasit in magazine ,,parfumant pt frigider", o cutiuta colorata care se pune in interiorul frigiderului pt a capta toate mirosurile si totodata sa imprastie un parfum delicat...asa scria pe ambalaj ca in realitate nu a fost decat o banala cutiuta , cu un buretel in interior, uscat ca vai de el...asa ca nu a dat niciun rezultat! bani aruncati

 
miki_robc
Trimis de miki_robc la 28 Septembrie 2007, ora 08:23
va multumesc tuturor
 
papusika
Trimis de papusika la 28 Septembrie 2007, ora 10:38
stiu o metoda veche,de pe vremea bunicii,se pune o lingurita de cafea macinata intr-o farfurie mica,in frigider si absoarbe toate mirosurile(salam,parizer,etc),ca doar nu ai doar mancare gatita in frigider.
 
g_d_001
Trimis de g_d_001 la 01 Octombrie 2007, ora 22:07
Referitor la carbune se poate folosi carbunele de lemn pentru gratar, cateva bucatele cat nuca, in saculet de panza subtire si rara.
Se aseaza de preferat in partea de jos spate (interior).
Se inlocuieste periodic.
 
felix
Trimis de felix la 11 Octombrie 2007, ora 12:52
Cel mai DASTEPT g_d_001.Practic, simplu si eficient.
 
dianacardan
Trimis de dianacardan la 01 Aprilie 2008, ora 09:20
001, Esti tare!, cel mai bun sfat pentru femei lenese, se vede treaba ca, unora le trebuie un sac de carbune de gratar....Daca cineva te ia in serios, toate frigiderele lor, vor avea saculeti cu carbune spre spaima soacrelor care, vor crede ca le fac nurorile farmece la baietii lor.
 
ginetta
Trimis de ginetta la 01 Aprilie 2008, ora 19:22
solutii?...multiple,dar cea mai importanta si eficace,spalat des cu apa calda si putin detergent de vase,limpezit bine cu apa cu otet....la SANO se gaseste un produs special pentru frigidere,...intotdeauna tin in frigider o farfuriuta cu bicarbonat de sodiu(trage mirosul)....Dorina sa stii ca ai dreptate in legatura cu soacrele...atit trebuie,sa vada ele ceva deosebit acolo,imediat i-ar "vaita"pe scumpii lor baietei...nu?...mai bine sa le lasam in plata domnului,ca noi spalam frigiderul si tot la noi este painea si cutitul....asa ca poate sa spuna fiecare ce doreste....
 


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
--