ghid pentru o viaţă împlinită

tort diplomat

Comentarii pe articolul "Tort diplomat"

georgettina_68
Trimis de georgettina_68 la 16 August 2007, ora 21:07
nu cred ca reuseste reteta, gelatina nu se fierbe isi pierde proprietatea de a intari ingredientele, in instructiunile de utilizare se spune ca se incalzeste pina la punctul de fierbere fara sa dea in clocot
 
sweetcake
Trimis de sweetcake la 23 August 2007, ora 19:05
ai dreptate. eu am incercat odata si nu mi-a iesit, a ramas tot la stadiul de "lichid". cel mai bine ar fi sa intrebi pe cineva care cunoaste si stie cel mai bine cum se prepara gelatina.trebuie sa fie un mic secret:):)
 
etinc3lle
Trimis de etinc3lle la 27 Octombrie 2007, ora 21:19
credeti-ma, fac acest diplomat de cel putin doua ori pe luna - sotul meu o adira. incercati si ... succes! o sa va reuseasca!
 


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
Ultimele stiri din Forum
×
Forum