Pielea uscata este delicata, fina, fara pori evidentiati, insa provoaca disconfort si tinde sa se decojeasca. Crema de noapte antirid, demachiant bifazic aromat, ulei antirid cu ulei de canepa si morcov, crema de gomaj pentru ten uscat, Hibiscus & Geraniu - iata cateva exemple de retete pentru tenul uscat formulate din ingrediente naturale pe care vi le puteti concepe singuri acasa.

Daca saptamana trecuta specialistii de la Elemental ne-au prezentat un ghid complet de ingrijire a pielii grase, saptamana aceasta, specialistii Elemental aduc in discutie ingrijirea tenului uscat, propunandu-ne totodata 4 tratamente bio speciale pentru tenul uscat pe care le putem prepara singure acasa din ingrediente sanatoase si bio: crema de noapte antirid, demachiant bifazic aromat, ulei antirid cu ulei de canepa si morcov, crema de gomaj pentru ten uscat, Hibiscus & Geraniu.

Pielea uscata este delicata, fina, fara pori evidentiati, insa provoaca disconfort si tinde sa se decojeasca, in special in zona nasului si a pometilor. Uscaciunea pielii este determinata de lipsa de apa a stratului cornos, filmul hidrolipidic pe suprafata este prea subtire sau deteriorat si nu are capacitatea de a oferi protectie optima, sebumul se epuizeaza repede, pielea se intinde, apar crapaturi fine si decojire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Pielea deshidratata in schimb este una dura si aspra; pielea este sub tensiune permanenta, apar ridurile. Pielea deshidratata spre deosebire de pielea uscata este o conditie pasagera si este determinata de un dezechilibru temporar si de agresiuni externe ocazionale. Pielea deshidratata devine astfel mai usor de restaurat, echilibrul se poate restabili facil pentru ca pielea sa recapete supletea si nivelul normal de hidratare.

RUTINA ZILNICA DE INGRIJIRE A PIELII USCATE

a). CURATAREA

Este pasul esential in rutina de ingrijire a pielii. Se recomanda curatarea tenului dimineata si seara pentru a elimina murdaria provenita din mediul extern, poluare, machiaj si de a elibera tenul de toxinele secretate, celulele moarte, excesul de sebum. Curatarea permite pielii sa respire si o pregateste pentru aplicarea produselor de ingrijire.

CUM SI CU CE FEL DE PRODUSE?

  • demachiere cu lapte demachiant, fara clatire, sau cu ulei demachiant cu clatire usoara
  • dupa curatare se tonifica cu apa florala (immortelle, neroli)

    Garbo - Arta de a trăi frumos!

    Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri