Masca detoxifianta si mineralizanta cu spirulina si ananas, tonic facial hidratant si rejuvenant si crema cu vitamine - iata 3 retete bio dedicate ingrijirii tenului gras, formulate din ingrediente naturale pe care vi le puteti concepe singure acasa.

Mastile asigura ingrijire in profunzime. In functie de nevoile pielii se va opta pentru masca purificatoare, reechilibranta, decongestionanta, calmanta, nutritiva, fermizanta etc.

Specialistii de la Elemental ne propun 3 tratamente bio speciale, dedicate ingrijirii tenului gras: tonic facial hidratant si rejuvenant, masca detoxifianta si mineralizanta cu spirulina si ananas, crema cu vitamine. Putem prepara aceste cosmetice bio chiar la noi acasa, avand ingredientele potrivite la indemana.

Iata cateva exemple de retete pentru tenul gras formulate din ingrediente naturale pe care vi le puteti concepe singure acasa!

1. Tonic facial hidratant si rejuvenant pentru ten gras

Pentru ~50 ml % gr/ml
A apa minerala plata 48,4 24 ml
A apa de rozmarin 20 10 ml


A apa de lavanda 20 10 ml
A extract de ceai verde 5 2,5 ml
A extract de castravete 5 2,5 ml
A acizi de fructe AHA 1 15 picaturi
A conservant din samburi de grapefruit 0,6 10 picaturi
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Dezinfectati recipientul dedicat si toate ustensilele cu care lucrati.

Intr-un bol se adauga pe rand toate ingredientele retetei si se amesteca dupa fiecare. Solutia rezultata se transfera in recipientul dedicat.

Apa de rozmarin purifica pielea si impreuna cu apa de lavanda o revigoreaza, extractul de ceai verde este un ingredient antioxidant si antiage, extractul de castravete este descongestionant si hidratant, iar acizii de fructe promoveaza reinnoirea pielii.

Se aplica zilnic, pe pielea proaspat igienizata prin pulverizare sau cu ajutorul unui disc de bumbac. Recomandat in special pentru pielea grasa, congestionata sau problematica (pH: 4,5-5).

Ustensile de care aveti nevoie sunt: cilindru gradat, minitel
Compozitia se pastreaza timp de 3 luni, in spatii ferite de caldura si lumina.

2. Crema cu vitamine pentru tenul gras, acneic

Pentru ~ 65 gr gr/ml
A Crema neutra A (baza de crema pentru ten) 50 gr

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri