Pastura esre polenul conservat de catre albinem dupa ce sufera o anumita transformare, care incepe imediat dupa depunerea sa in celulele fagurelui, cand a devenit o masa omogena aderenta pe peretii sai.

In primele saptamani dupa depozitare, polenul este supus unor procese biochimice fermentative, sub influenta unor substante secretate de albine, a unor microorganisme, a temperaturii ridicate din stup (peste 35 de grade Celsius) si umiditatii crescute din cuib.

Pastura este deci un produs natural mult mai valoros din punct de vedere terapeutic decat polenul, cu largi perspective de viitor, dupa parerea unanima a specialistilor

Compozitie: proteine, lipide, glucide, vitamine, substante minerale

Contine insa o cantitate mai mare de zaharuri simple, mai multa vitamina K, avand si o aciditate mai crescuta in comparatie cu polenul.

Mod de administrare: 10 – 15 grame pe zi, dupa mese, ca si polenul. Pentru consum, pastura trebuie pastrata in borcane de sticla care vor fi tinute la rece.

Proprietati: tonifiante, stimulante, antianemice, antibacteriene; accelereaza cresterea, echilibreaza sistemul nervos, regleaza functiile intestinelor etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Indicatii: aceleasi ca la polen, insa cu rezultate mai bune

Atunci cand este folositaa de persoanele sanatoase, pastura poate creste randamentul fizic si intelectual, fortifica organismul si sistemul imunitar (este foarte bine sa fie utilizata pe perioada epidemiilor de boli infecto-contagioase), suplineste eventualele lipsuri de vitamine sau de acizi aminati ori saruri minerale (in timpul sarcinii, alaptarii, convalescentei).

Pastura poate fi de asemenea folosita de persoanele ce sufera de afectiuni precum: astenie, anorexie, rahitism, intarzieri de crestere la copii, senescenta, constipatie, colite, diaree cronica, anemie, alcoolism, fragilitate vasculara, colibaciloza, adenom de prostata, hepatita cronica, ciroza hepatica, nevroze, artroza, boli de piele, caderea parului, migrene, tumori maligne si asa mai departe.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri