Pentru ca vara a venit si ne pregatim sa plecam in vacanta, iata o lista de alimente minune ce stimuleaza metabolismul, accelerand procesele de arderi calorice.

Fasolea – Saraca in grasimi, dar foarte bogata in proteine si fibre, fasolea ne tine satui mult timp si tine corpul uman “in priza” pentru multe ore, timp in care sunt procesate fibrele.

Ardeii iuti – In cazul in care nu stiati, ardeii iuti contin o substanta care lupta eficient impotriva celulelor canceroase, anume capsaicina. Aceasta substanta care “infierbanta” limba are acelasi efect si asupra tegumentelor. Astfel, ingerand-o, se accelereaza bataile inimii si metabolismul. In plus, ajuta la arderea caloriilor intr-un rotm alert chiar si la cateva ore dupa ingerare.

Broccoli – Aceasta “leguma minune” contine doua elemente care fac echipa buna in procesele metabolice: calciu si vitamina C. Practic, vitamina C ajuta la o mai buna absorbtie a calciului, iar calciul este un element esential in procesarea nutrientilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Cerealele integrale – Fibrele continute de ele sunt procesate lent in stomac, ceea ce coboara nivelul de insulina si, ca rezultat, accelereaza metabolismul.

Laptele de soia – Foarte bogat in calciu, acest preparat contribuie la buna functionare a proceselor metabolice. Totusi, cel mai bine ar fi sa stam departe de versiunile indulcite.

Curry-ul – In aceeasi masura ca si ardeii iuti, curry-ul accelereaza metabolismul si arderea caloriilor.

Scortisoara – Pe langa faptul ca are un gust minunat, scortisoara are un efect miraculos si asupra metabolizarii glucidelor si in mentinerea glicemiei la un nivel potrivit. De asemenea, exista dovezi conform carora scortisoara ar ajuta la coborarea nivelului de colesterol.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri