Candida Albicans este prezenta la peste 50% din populatie fara a provoca insa simptome de boala si poate fi localizata la diferite niveluri: cavitate bucala, vagin, tract gastro-intestinal. Aceste zone pot constitui, sub actiunea a diferiti factori, adevarate rezervoare de Candida, grabind astfel aparitia manifestarilor.

- iaurt (contine lactobacillus acidophilus si creste numarul bacteriilor “bune” din organism)

Remedii externe:

- spalaturi locale cu infuzie preparata din flori de urzica moarta (50 de grame la un litru de apa), amestec din flori de musetel sau flori de coada soricelului (30 de grame) cu flori de galbenele (30 de grame), flori de iasomie (20 de grame), frunze de salvie (10 grame) si urzica moarta alba (10 grame)

- irigatii vaginale cu infuzie din flori de musetel, flori de galbenele, frunze de salvie, urzica moarta alba, troscot, rachitan (amestec in parti egale, infuzia preparata din 30 de grame de amestec la un litru de apa)

- aplicare locala de iaurt simplu cu mana sau cu un tampon pentru calmarea mancarimilor

- pentru dus, diluarea a cate patru picaturi de ulei de lavanda si mir + doua picaturi de ulei de arbore de ceai intr-un litru de apa fiarta si racita

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri