Sănătatea corpului înseamnă un stil de viață sănătos iar dieta longevității a început să fie din ce în ce mai populară.

6. Dieta longevității: Cartofii dulci

Cartofii dulci sunt bogați în vitamina A, substanța care contribuie la sănătatea vederii și a oaselor.

Foto: Pexels

7. Dieta longevității: Fructele de pădure

Fructele de pădure sunt extrem de bogate în antioxidanți care ajută la reducerea colesterolului rău din sânge. Profită de perioada verii și adaugă fructele de pădure în dieta ta, neapărat!

8. Dieta longevității: Ciocolata neagră

Una dintre cele mai delicioase alimente care ne ajută în privința longevității și sănătății este ciocolata neagră. Acest aliment ajută la menținerea presiunii scăzute din sânge.

îți recomandăm și: Sănătatea din vârful munților: Afinele și cele 9 beneficii ale lor

9. Dieta longevității: Lămâile sunt bune pentru organism

Lămâile fac parte din categoria citricelor și pot fi consumate în nenumărate moduri. Nu e de mirare că sunt un aliment atât de iubit în toată lumea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Sunt bogate în vitamina C și au un beneficiu anti-inflamator pentru tot corpul. Lămâile sunt bogate în antioxidanți. Adaugă o felie de lămâie în sticla ta cu apă sau consumă lămâia cu pește și salate.

10. Dieta longevității: Ceaiul verde

Un alt aliment bogat în antioxidanți este ceaiul verde. Este delicios si ajută cu scăderea în greutate și cu sănătatea pielii. De asemenea, ajută la scăderea nivelului de colesterol rău din sânge.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri