Protocoalele Ayurvedice ajuta la mentinerea frumusetii pielii, la supletea si stralucirea ei, fara a exista efecte secundare, toxice sau disconfort.

“Este necesar sa existe echilibru interior, o rutina zilnica, o dieta adecvata, odihna, pentru a pastra sanatatea si tineretea pielii. intrucat pielea este considerata a fi cel mai mare organ al corpului uman, cu atat mai mult este imperios necesar utilizarea produselor naturale, fara conservanti sau produse chimice pentru ingrijirea sa. Orice punem pe piele se absoarbe in interiorul corpului nostru; nutrientii sunt absorbiti direct de piele si intra in fluxul sanguin si prin urmare este important sa aplicam numai substante naturale si organice”, mentioneaza profesoara de yoga.

Gomajul si exfolierea. Retete naturale

Pe langa produsele de hranire si hidratare a pielii, specialistul afirma ca avem nevoie si de exfoliere sau de gomaj, aceasta fiind un bun tratament pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii, care dau un aspect nematasos pielii. Un exfoliant excelent poate fi combinatia dintre sare bine macinata, ulei presat la rece si ulei esential pentru aroma-terapie sau parfum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Susține-ți frumusețea din interior! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Foto: Mila Supinskaya Glashchenko /Shutterstock

“Pentru a realiza propriul exfoliant de sare, se combina o ceasca de sare fina de mare sau sare de Himalaya, 1/3 cana ulei presat la rece (floarea soarelui, masline, cocos etc.) si 10-15 picaturi de uleiuri esentiale de alegere. in cazul in care dorim o relaxare a sistemului nervos si un somn bun, putem opta pentru ulei de lavanda, de exemplu. Recomandabil este sa nu se foloseasca mai mult de doua sau trei uleiuri in combinatie daca dorim efecte terapeutice. Totul se amesteca bine si cand intregul continut devine omogen, se depoziteaza intr-un recipient care se pastreaza la dus. Produsul se da pe piele, imediat dupa dus si se poate folosi o manusa lufa pentru a freca pielea si a activa circulatia sanguina”, declara profesoara de yoga Dana tupa.

* Dana Tupa este Expert Yoga Teacher acreditat la Yoga Alliance International USA. Este si Fondatorul PURNA Yoga Academy. A participat la multiple cursuri yoga pe diferite ramuri (Hatha, Kriya, Kundalini, Pranayama, Yantra, Laya, Nidra Yoga), alaturi de profesori si maestri din Romania si din strainatate (Thailanda, Elvetia, Italia, UK, India, Turcia). Este master NLP, a studiat Strategic Interventions, cu Tony Robbins si Chloe Madanes. A urmat cursuri de Vipassana in Chiang Mai, Thailanda, participand si la seminarii cu Dalai Lama in Elvetia si India. A sustinut cursuri de yoga si seminarii, atat in Romania, cat si in Thailanda, cel mai de succes dintre ele, considerandu-l a fi, Yoga Scopului, un mix de tehnici yoga foarte puternice, NLP, meditatie si vizualizare.

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Foto homepage: Chalalai Atcha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri